17v tyttö liikkuu 30v miesten kanssa

herää väkisinkin kysymys missä tämäm tytön isä on kun pitänyt lähteä yli 30v miesten matkaan.
Tainu "isä"olla pelkkä siitäjä,yhden yön juttu.
Ilmoita


Ap sua ottaa vaan pannuun kun nyt havahdut siien ettet itse koskaan elänyt, vaan istuit kotisohvalla kypärä päässä jeesustelemassa muiden tekemisiä.
1 VASTAUS:
Sulle tiedoksi,että tätä mainittua 17v tyttöä epäillään vakavasta rikoksesta. Kuinka moni mies ja ehkä myös isä,makaa tälläkin hetkellä sohvalla päivittelemässä muiden päivityksiä=tekemisiä.
Toivottavasti älyät seuraavan kerran,kun haluat pillua ja kondomin laitto on liian vaivalloista,tulla tisseille,ettet vahingossakaan tule "isäksi." Niin moni vatipääluuseri, olisi jäänyt syntymättä.
+Lisää kommentti
Jos tytöllä on ollut huono isäsuhde, hän päätyy etsimään isää ja löytää sitten näitä sugardaddyjä.

Miehellä on suuri vastuu tyttärensä kasvatuksessa. Hyvien miesten tyttäristä kasvaa elämässään A-luokan menestyjiä. He eivät huoli huonoa miestä, koska vertaavat aina miessuhteissaan kumppania omaan isäänsä ja vanhempiensa onnistuneeseen parisuhteeseen. Kun mies osaa rakastaa vaimoaan ja arvostaa tyttäriään, ei tytär mitenkään voi valita retkua miehekseen. Se on sula mahdottomuus.
Ilmoita
Tämä on nähty sulla on väärää tietoa mutta ei kokemusta mitä olet meille kertonut.
Minä tunnen henkilö kohtaisesti likan joka oli hyvästä kodista ja sillä oli kaikki ovet auki maalimaan.
Mutta se rakaistui retkuun ja se retku vain rahasti sitä likkaa. Sen jälkeen tuli seuraava retku ja likka sen perään. Sekin rahasti likan vanhempia kuten aikaisempikin retku. Ja retku numero ehkä 10-15 ei ole tietoa se lainaili likkoja muille eli oli sutenööri. Ja minäkin kävin sitä likkaa naimassa kuten moni muukin. Likka sai tarpeeksi ja tappoi itsensä. Eli ei kaikki kunnolliset likat edes tahdo kunnollista miestä vierelleen. Heistä on mukavaa kun on jätkällä särmää ja eivät tiedä missä ovat ensi yön.
1 VASTAUS:
No sinähän et osaa edes kirjoittaa, joten tuskinpa olet henkilökohtaisesti tuntenut yhtään perhettä, jossa asiat ovat todella kunnossa. Ehkä tytär ei kuitenkaan ollut ns. hyvästä perheestä, siten kun minä asian ymmärrän. Katsos raha ei ratkaise onko perheessä kaikki kunnossa. Kyse on siitä, miten perheessä arvostetaan perheenjäseniä, ei rahaa.

Tytär ei rakastu retkuun, kun vanhemmilla on älyä kasvattaa lapsiaan järkeviksi yksilöiksi. Varakkuudella ja hyvänä isänä olemisella ei ole mitään tekemistä keskenään. Isän pitää rakentaa tyttärelleen niin hyvä itsetunto, että hän ei retkuihin retkahda.

Tämä sinun tuntemasi perheenisä ehkä pahoinpiteli vaimoaan ja tytärtään henkisesti ja suhtautui heihin alentuvasti
+Lisää kommentti
17 VUOTIAS on lain mukaan ala-ikäinen, eli mitään sellaista ei saa sattua.
Jos sattuu, niin on rikos kyseessä ja voi tehdä ilmoituksen.
Ilmoita
miksi joku 30v haluas seurustella 17 vuotiaan lapsen kanssa?
5 VASTAUSTA:
Kysy tuosta ikäerojutusta Dannylta tai Saulilta.
Piripää kirjoitti:
Kysy tuosta ikäerojutusta Dannylta tai Saulilta.
Mutta Erika Wikmannin ja Jenni Haukion isäsuhteet on kunnossa.
Niin kuka tosiaan? Tytöltä on turha kysyä,mitä hän saa. Ihmettelen tosiaan tän tytön vanhempia.
Isä varmaan ollut pelkkä siitäjä ja äiti menttänyt kontrollin tyttöönsä ajat sitten.
CARELES kirjoitti:
Mutta Erika Wikmannin ja Jenni Haukion isäsuhteet on kunnossa.
Käsittääkseni Jennin isäsuhde ei ollut ihan ok. Tuskin Erikankaan, kun on niin rahan ja laulajanuran perään, että on isoisänsä ikäisen kanssa.
TämäOnNähty kirjoitti:
Käsittääkseni Jennin isäsuhde ei ollut ihan ok. Tuskin Erikankaan, kun on niin rahan ja laulajanuran perään, että on isoisänsä ikäisen kanssa.
No kenen isäsuhde on kunnossa? ainahan on kitkaa,ei kai mikään suhde voi olla aina arkena ja Sunnuntaina ikuista auringonpaistetta.
+Lisää kommentti
En oo ikinä tykännyt Dannysta.
Jostain syystä.

Olin silloin nuori kun Danny oli vauhdissa ja muut ihannoivat.
Minä en.

Oli naimisissa ja rupesi vehtaamaan Armin kanssa ja kävi kuten kävi.

Mistä johtuu?
Jotain kompleksia on jossain.
1 VASTAUS:
Danny on kaksnaamanen paska. Ei voinu taikoinaan jättää vaimoaan. Pyöritti Armia miten tahtoi ja nyt on kun viimein eronnut vaimostaan,niin on samanikäisen naisen,kuin mitä Armi oli aikoinaan,kannsa.
Mulle koko Danny on ihan yhdentekevä.
+Lisää kommentti
Mistä oikein on kyse?

Onko se sun oma tytär vai joku keksitty vai lehdestäkö luit? Outo alotus jokatapaukses...samoin vastaukset jos niitä kirjotuksia nyt voi sellasiks kutsua.
2 VASTAUSTA:
Parkanon tapaus-aseman takaa löytyi ruumis-kadonnut nuori mies. =Murha,josta SYYTETTYINÄ OVAT OLLEET:67v MIES,32V ja 35v MIEHET ja 17v TYTTÖ-niin herää kysymys:Miksi tämä TYTTÖ päätynyt tähän porukkaan?32v mies ja tämä tyttö EDELLEEN PIDÄTETTYINÄ. Eli mikä on ollut 17v tytön motiivi yllyttää 32v mies murhaamaan 21v mies?
ottaisisit pääsi pois sieltä minne olet sen tunkenutkin,vai onko sinulla vielä mutsis****silmilläs?
Niin sulle Voihanhyväthyssykät tiedoksi en tunne ko.neitoa yhtään. Ja sinä ett kyselis mitään mitä oli aloitukseni taustalla jos yhtään lukisit lehtiä (tai selaisit nettiä).
Suomi24/paikkakunnat/Parkano. Murha.Uhri 21v mies-Yhä pidätettyinä 32vmies ja 17 tyttö. eivät mitään sukua keskenään. Tuliko tämä nyt selväksi, siis sinullekkin?
ja taidat olla nainen,eikai kukaan mies ottaisi nimimerkikseen Voihanhyväthyssykät.
+Lisää kommentti
Itsekkin aloin etsimään vanhempia miehiä kun täytin 16, koska se ei ole enää sen ikäisenä laitonta. Minulla on aina ollut hyvä suhde isääni. Ehkä kiinostus vanhempia miehiä kohtaan johtui siitä, että kuljin isän mukana hänen lentoharrastuksensa parissa. Siellä oli sitten isän ikäisiä miehiä. Nyt olen onnellisesti naimisissa miehen kanssa, joka on isää 2 vuotta nuorempi ja me olemme vasta saaneet ensimmäisen lapsemme.
Ilmoita
Tässä tälläinen juttu, tosin tyttö nuorempi ja mies vanhempi.
Mutta sama asetelma. Tyttö on alaikäinen:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/72f6a7b9-c1d1-4fa8-9d87-0401e2b5928d
1 VASTAUS:
Olisi kannattanut odottaa vielä vuosi niin ei olisi tullut mitään rangaistuksia.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

17v tyttö liikkuu 30v miesten kanssa

herää väkisinkin kysymys missä tämäm tytön isä on kun pitänyt lähteä yli 30v miesten matkaan.
Tainu "isä"olla pelkkä siitäjä,yhden yön juttu.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta