Aihe

Kääpiövillakoira ikääntyessä n. 14-vuotiaana

Kaapokissa

Kääpiövillakoira jo 14 vuotta, nyt koira alkaa jo olla vanha. Ei aina, mutta usein, koira ei enää jaksa hyppiä tai hypätä takaisin sohvalta lattialle tekee sille kipeää. Mikähän koiralla on. Välillä syö kömpelösti, eikä esim. saa herkkupalaa kokonaan, vaan täytyy auttaa paloittelemalla ja kokonainen jää puoliksi lattialle. On pehmeää herkkua.

Koira pitää tietynlaista ääntä kun esim. hyppää sohvalta lattialle ja etutassut/jalat menevät epänormaalisti "omiin suuntiin". Ollut noin jo aiemmin muutaman päivän ja sitten menee ohi, onko koira kunnossa. On toki vanha, ei kai lopetettava?? Tuntuu kärsivän, kun nyt ei esim. yritä sohvalle, kun päässyt pois ja piti sitä ääntään. Ilmeisesti sattuu johonkin. Onko muilla kokemuksia ikääntyvästä kääpiövillakoirasta ja sen hyvinvoinnista.

Jo pitkään tuntuu kävelevänkin ulkona vähän hitaasti.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • HalooOnkoValoo

   Meinasitko sinä, että koiralle tehdään diagnoosi etänä keskustelupalstalla? Vie se raukka eläinlääkärin tarkastukseen, jotta eläinlääkäri voi tutkia, jos sillä on reumaa tai muuta lääkitystä kaipaavaa kipuilua, mätiä hampaita tai muuta vastaavaa. Ei koiran olo sillä helpota, että omistaja ihmettelee keskustelupalstalla.

  • ennustajaeukko

   Kristallipalloni sanoo, että kannattaa kääntyä eläinlääkärin puoleen. Koiral voi olla vielä muutama vuosi elinaikaa edessäpäin mikälisikäli nyt pääsee tutkittavaksi että mikä kipua ja syömisvaikeuksia aiheuttaa.

  • Kaapokissa

   Koiralla oli aika eläinlääkärille. Todettiin, että koiran lumpio mennyt sijoiltaan, oli korva- ja suutulehdus, lisäksi silmissä oli sairautta. Luultavasti kaihea ja jonkunlainen tulehdus myös. Selässä oli mahdollisesti jotain vialla myös. Koira nukkui pois samalla käynnillä piikkiin, eikä enää kärsi.

   RIP.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   227
   14946
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13467
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9142
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   41
   6521
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   243
   3831