Metsätähdessä ei ole haamuhoitajia

menkääitteenne

Koska siellä ei ole kuin muutama oikeasti vanhuksista välittävä hoitaja.Olin paikalla kun vanhus kertoi että ei uskalla kertoa lääkärille kohtelustaan,koska pelkää "hoitajien" kostoa.

4

<50

Vastaukset

  • Tämä kertoo selvästi mihin on menty.
    Ihmisten terveydestä on palkattu pitämään huolta henkilöitä, jotka ovat vaarallisia ja valmiita mihin tahansa.

    • Olisihan sekin jotain jos lääkäri olisi valmis mihin tahansa, ainakin seksikäs naislääkäri.


  • Oikean nimen pitäisi olla kualemantähti.

  • Hoitajat, joista nyt mainitaan, ovan hyvin koulutettuja ammattiinsa. Usein hoidettavilla voi olla merkittävä sairaus, sekä vaikka kaksisuuntainen hoidettava. Joiden hoidettavuus on hyvin vaikeata, sekä vaikeasti menee perille oikea hoitaminen. Valitteluissa voi olla hoidettava ja sen vaikka lapset, joilla voi olla hermostoneisuus ja aiheuttaa ongelmia oikeasti hoidettavan osalta. Ellei henkilö sovi hoidettavien normaali palvelujen joukkoon. Suomi on vapaa ja voi muuttaa toiseen hoitopaikkaan vapaasti. Tai eräitä joudutaan sijoittamaan niin, ettei muut hoidettavat i,kävästi tule henkilön osalta häirityksi.
    Hyvin harvoin on hoitaja, joka käyttäytyy oikean hoitolinjan vastaisuuden mukaan. Väärä käyttäytyminen tulee nopeasti esille ja johtoasemassa oleva puutuu. Eräitä tapauksia on, että hoidettava on ennen hoitoa tuloa jo hoitajaan nähden pierullinen ja kateellinen aihetta. Nythän juuri viitataan siihen, että henkilökunta on yritellyt ohjata hoidettavaa oikealle linjalle ja hyvää oikeasta toiminnasta.

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.