Katsokaa tämä kohta....

hiekkaa2kg

Aina hölistään ruostesuojauksesta,,koskan en ole ruostemassaa laittanut pohjaan osittain turha juttu ajanut autoilla jo 40 ja pitänyt monia merkkejä pitkäääään,,,YKSI kohta kannattaa tarkistaa jopa 5v vanha auto on läpimätä tuosta kohtaa olen jopa autoliikeissä koputellut rystysellä ja läpi on mennyt melkein<< TÄMÄ KOHTA itse kun ostan auton esin käytettynä katson esnsinmäiseksi niin että otan roiskeläpät pois edestä ja raotan sisälokasuojaa,,,,,monessa merkissä on ollut siellä roiskeläpän takana kotelossa 2kg hiekkaa kovettuna kummallakin puolella sitä vaan kerääntyy sinne ihme ja kumma se muhii siellä kosteena ja kuivana kun pestään auto tai sataa vettä vesi menee sinne sieltä ilmanottoritilän kautta kulmista niku moni tietää maahan päin...Se jää kaikilta huomaamatta tää kohta sitä' ei koskaan tarkisteta,,,,,,olen sen oppinut kurkkaaman joka autossa,,johtuu kyllä auton rakenteesta kuinka tiivis se kohta on sisälokasuojan reuna::

10

<50

  Vastaukset

  • Ja vielä kun opettelet kirjoittamaan, niin hyvä tulee.

  • Tuossa on asiaa parivuotta sitten yhteen autoon tuli laitettua uudet sisälokasuojat,,sinne oli kerääntynyt valtava määrä hiekkaa kivikovaksi paakuksi.

  • Sisälokarit tuhoaa auton. Itse en moisia laitata enkä osta autoa jossa ne on takana. Kun tekee kunnon ruostesuojaukset niin muistaa vain pyörän koteloon laittaa lopuksi päälle iskunkestävää bitumipohjaista massaa joka kestää kiven ja irronneiden nastojen iskut. Eli 5mm bitumi kerros ja toimii paremmin kuin mitään sisälokari. Juuri leimasin pakuni 2001 japsin ja ei tippaakaan ole vielä tarvinnut hitsailla kun ei ruostetta vaan ole. Suojaus uusitaan kokonaan 4 vuoden välein ja pitää muistaa että uusinta ei tarkoita jotta apesasee alustan aj avanhan päälle uutta. Ne pitää poistaa lähes kokonaan siihen sopivalla aineella ja vasta sen jälkeen pari kerrosta uutta Tektyyliä tai muuta vastaavaa. Lukee myös ihan ohjeissakin tämä.

   • Tuo vanhan suojauksen poistaminen ja uuden ruiskuttaminen 4 vuoden välein sopii varmaan johonkin kalliiseen arvoautoon.

    Aika hyvin olen pärjännyt sillä, että kerran uutena ruostesuojatun auton pohjaa pesen säännölliseti puhtaalla vedellä painepesurilla.
    Pohjassa kerroksena oleva suolainen kura irtoaa ja pohja pääsee kuivumaan. Vaikka sitä suolaa ei tietysti noin saa kokonaan irtoamaan.
    Ajattelen vaan niin, että pesuaineen pintajännitystärikkovat aineosat saavat sen suolan tunkeutumaan pienimpiinkin rakoihin pohjassa.


  • Minä pääsen selvästi kaikkein helpoimmalla tuosta ruostesuojauksesta, kun vaihdan auton aina kolmen vuoden välein uuteen.

   • Lompakkosi taitaa olla tyhjä.


   • Hölmököoot kirjoitti:

    Lompakkosi taitaa olla tyhjä.

    No mitä nyt satatuhatta käteistä rahaa siellä vaan on. Muuten kyllä on tyhjä. Ja ei ole velkarahaa.


   • RuosteMuidenRiesa kirjoitti:

    No mitä nyt satatuhatta käteistä rahaa siellä vaan on. Muuten kyllä on tyhjä. Ja ei ole velkarahaa.

    Onko nyt hyvä olo kun pääsit itseäsi tuntemattomille kehuskelemaan?


   • Ouhv kirjoitti:

    Onko nyt hyvä olo kun pääsit itseäsi tuntemattomille kehuskelemaan?

    En tietääkseni kehuskellut. Totesin vain nimim. "Hölmököoot" sepustuksen vääräksi. Ei siitäkään sitten näköjään selvännäkijää tule.


   • RuosteMuidenRiesa kirjoitti:

    No mitä nyt satatuhatta käteistä rahaa siellä vaan on. Muuten kyllä on tyhjä. Ja ei ole velkarahaa.

    On tuottamatonta pitää noin paljon käteistä. Siis; Jos sitä olisi.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   338
   6663
  2. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   144
   3415
  3. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   189
   3292
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   18
   910