Niskanen-Hakola pari olisi ollut neljäs

68IK56T5

Ellei Hakola olisi kaatunut. En usko että Hakola olisi voittanut loppukirissä Pellegrinon.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 7o57u4r

      Onko Hakola koskaan voittanut loppukirissä Pellegrinoa ?

    • märkääonruuti

      Aloitus on tallennettu klo 14.25 ja vastaus klo 14.26. Nimimerkit ovat hyvin samankaltaiset jne. Onko asialla ruudinkeksijä?

    • iyyt8890000

      Kaikenkaikkiaan tämäkin hiihto sortui surkeaan suomen maajoukkueen taktiikkaan. Hakolan olisi pitänyt lähteä laskuun silloin, kun porukka pysähtyi tämän nousun päälle. Nopealla revityksellä olisi saanut muutaman metrin etumatkan. Näin olisi välttänyt kolaroinnit (=useita ennen loppukilpailua !). Laskun loppuosalla ennen loppukumparetta ehkä joku olisi päässyt eteen, mitä sitten. Tämä olisi ollut Hakolalle hyvä asia. Hakolalalla on hyvä tasuri (pitkä loppusuora ja hyvä keli). Riskeiltä olisi vältytty ja lopputulos olisi ollut varmasti kymmenen kertaa parempi. Pitäisi ajatella uudella tavalla, eikä kiveenhakata näitä taktiikoita (näin on aina tehty, niin nytkin - vrt Juhaugin hiihto). Nyt edettiin jälleen taktisesti, kuin kansakoulun kisoissa.

      Sama taktinen kömmähdys naisten osalta. Kommentti; "Säästelin loppukierroksia varten". Mitä järkeä. Nopea selkeä rata, Olisi ehdottomasti pitänyt pysyä (mikäli mahdollista) kärjen tuntumassa. Ei tuollaisella radalla/kelillä eroja enää kärkeen kiinni hiihdetä (hapotus yms.). Sinne on menty hiihtämään, eikä säästelemään tulevia SM - kisoja varten !!??

      Maajoukkueelle hankittava taktinen osaaja - ei näin !

      • menesinäensin

        Pysähtyivätkö monet muutkin siinä nousun päällä, miten oli, siinä pysähtyivät kaikki mitalimiehet. Jos joku Hakola olisi siinä ollut pysähtymättä, eipä häntä karkuun olisi päästetty. Entä miksi nämä sitten pysähtyivät? Jep, juuri siksi ettei kukaan olisi halunnut syöksyä siihen laskuun ensimmäisenä ja muiden veturina, koska kaikki tiesivät että peesissä laskiessa muut saisivat laskun jälkeiselle osuudelle ylivertaisen hyvän vauhdin, tuo on nähty näissäkin kisoissa useampaan kertaan. Näissä sinänsä älyttömissä kimppakivalähdöissä peesihyötyä käytetään todella paljon.


    • geenitheiltäpuuttuu

      Hakola on ikuinen luovuttaja. Se antaa aina kiltisti tietä viimeisessä mutkassa. Sama vika Herolalla. Niitä ei tehty voittajiksi. Toisin oli Matti Nykäsellä ja Mäntyrannalla. Ne miehet taistelivat ja voittivat. Kilpaurheilussa vain voittajilla arvoa. Muut ovat teurassakkaa.

      • kaikkivoittamaan

        Paremmilleen on luovutettava, oletko tullut sellaista ajatelleeksi? Kaikki eivät voi olla parhaita, eivät koskaan. Kaikki eivät voi voittaa, eivät koskaan. Kaikkia ei tosiaan ole tehty voittajiksi, siinähän sitten voittajia riittäisikin!


    • sähliä

      Nää suksien kans juoksukisat vois poistaa ohjelmasta.

    • varmamitali

      Suomalaiset eivät pärjää edes pysyessään pystyssä. Silloin on hyvä kaatua, kun huomaa häviävänsä. "Taas meni varma mitali".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2833
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2400
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1982
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    6. 166
      1820
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe