KYLLÄ SUOMESSA ON SURKEEET ELÄKKEET

ehehehehheheeh

saat painaa 40v hommia saat vaivasen tonnin käteen..sitä luokkaa:: NO senhän ratkasee kummiskin tulot no ei duunarilla kovin isot kyllä ole,,,,,Moni ei edes kerkee nauttia kun kuolla kupsahtavat::

4 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Sen takia kannattaa välillä ottaa lopputili ja nauttia elämästä nuorempana. Hullua on tehdä kokoikä töitä ja kuolla viimeistään eläkeiän alussa.

 • Välttävä perussuomalainen tuki itsenäisen vanhuuden turvaksi riittää.

 • Asumistukineen saan 1200 euroa. Vuokran jälkeen jää 660 euroa netto, vero % on 0 eur.
  Jää säästöönkin. Kun jäin eläkkeelle, oli pientä pesämunaa ja osuus vapaa-ajan huvilasta on.
  Kaikki koneet ja laitteet on alle vuoden vanhoja. Ei tarvitse investoida niihinkään.
  Eläkkeiden pienuus johtuu siitä, että sitä kertyi vasta ikävuosilta 23 - 40. Sen jälkeen viimeiset parikymmentä vuotta oli silppu töitä, sälää ja pätkää. Eipä nekään kerryttäneet paljon. Työuria tuli noin 45 vuosissa. Täysissä vuosissa vähemmän koska oli työttömyys jaksojakin. Olen toiminut myös yrittäjänä, en maksanut eläkkeitä, pidin rahat ja käytin matkusteluun ja perheeseen.
  Nyky avovaimoni on paljon nuorempi ja todella hyväpalkkainen. Siksi emme asu yhdessä, hänellä kakkoskoti.

 • Suomalainen kerkiää nauttia eläkkeestä aika pitkään, miehetkin jo 78-vuotiaiksi keskimäärin. Toista on Venäjällä, jossa miesten elinajanodote on 65 vuotta. Keskieläke siellä on 200 euroa/kk, joten köyhin kolmannes jatkaa työntekoa eläkkeellä. Eikä eläkerahastoja ole turvana, vaan eletään valtion kädestä eläkeläisen suuhun.
  https://www.kauppalehti.fi/uutiset/venalaiset-vastustavat-elakereformia-jota-ei-pitanyt-putinin-vallan-aikana-tulla-lainkaan/3df07481-bbbd-3c80-a768-097c4ae5522d

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.