Minussa on jotain vialla

pikkuhiljaaparempaan

Ehkä jopa pahasti... koska pakenen aina niitä ihmisiä jotka välittävät eniten. Lukuunottamatta omaa perhettäni ja ystäviäni. Lähinnä tämä on parisuhteen muodostamiseen liittyvä asia. En tiedä miten voisin ratkaista asian... tiedän kuitenkin sen että olen parempaan päin mennyt asiassa.

34

<50

Vastaukset

 • On aivan yleismaailmallinen ilmiö että ajattelee että minussa on jotain vialla. Kaikki ajattelevat niin. Kaikki mitä päässämme liikkuu on syntymän jälkeen kerättyä, jopa oma nimemme. Ehkäpä se virheellisyyden tunne johtuu siitä, että olemme oppineet ohittamaan todellisen itsemme, emmekä seuraa sydäntämme. Ulkomaailma toisaalta pakottaa jonkin verran tiettyyn muottiin, mutta itse teemme siitä työstä suurimman osan. Kaikki on katoavaista.

 • Minusta tuntuu, että sinussa on tosiaankin jotain vialla. Kirjoittelet ihmeellisä selkeästi keksittyjä tarinoita näille sivuille. Miksi ihmeessä käytät aikaasi niin?

  • Olen aika varma että olet sekoittanut minut johonkin toiseen.

   Voisitko linkata niitä juttuja tähän?


  • Voi voi, Lauralla taas vaikeata...
   Eikö ystävän lähisukulainen riitä?


  • pikkuhiljaaparempaan kirjoitti:

   Olen aika varma että olet sekoittanut minut johonkin toiseen.

   Voisitko linkata niitä juttuja tähän?

   Nauti nyt siitä että panetat itseäsi bestiksen veljellä ja saat sitä kautta varmistettua itsellesi oman tyydytyksen lisäksi "lapsenlikan" ja remonttireiskan autonlaittoon ym.
   Että juu, varmasti sitä kautta mennytkin parempaan, kuin että keskittyisit osaltasi oikeasti siihen, mitä kunnon parisuhteen saaminen ja ylläpitäminen vaatii.
   Kunhan vaan pitäisit huolen siitäkin, ettei tämä hyypiö sitten norkoile entistesi kotinurkissa vahtia pitämässä "työmatkojen" verukkeella, kuten on käynyt ainakin viimeisimmän exäsi kohdalla.


 • Itse ainakin olen mielissäni, jos pääsen tuon kaltaisesta naisesta eroon.
  Turha sitä on sellaisen kanssa edes yrittää mitään, joka ei itse piittaa yhtään toisesta vaan ainoastaan omasta itsestään.
  Muutaman viikon mittaisena vakipanona ehkä menee vielä, mutta ei muuta.
  On todella ilkeästi varmaan sanottu, mutta toisaalta kun se pitää paikkansa niin mitä sitä kaunistelemaankaan..

 • Taisi mennä Lauralla jauhot suuhun?

 • Touhusi ovat hieman kuin mustalaisilla, aina täytyy olla ainakin 1 yksinäinen ja sairaalloisen naisenkipeä hoopotettava kuvioissa mukana, jota voi rahastaa ja juoksuttaa mielinmäärin.
  Ja koko aika yritetään kasvattaa ko haaremia.
  Mutta käyhän se noinkin ja varmaan asiat menneet parempaan tosiaan nyt, kun yksi normaali mies ainakin jäi eli jättäytyi kuvioista pois. Niin voi tosiaan jatkaa huoletta tuota itsensä panettamista tuollaisella tahvanalla, josta kirjoitin tuossa aiemmin ja vielä jos olet saanut jonkun toisen siihen sirkukseen lisäksi mukaan. Ja vielä jos olet onnistunut junailemaan asiat vuoroviikoittain, joka toinen vko bestiksen velipoikaa ja joka toinen jotain muuta... Hienoa, mistä näitä tasoisiasi riittääkin..?:)

 • Tee kuule niin että pyörittele vaikka useampaa tyyppiä kerralla.
  Et päädy ikinä yksin eikä sinun tarvitse muuttaa omaa sairasta käyttäytymistäsi ja ota vaikka nyt yksi omalta paikkakunnaltasi mahdollisimman läheltä itseäsi ja toinen vaikka tunnin ajomatkan päästä.
  Niin ei tarvitse pelätä narahtamista ja käytännön asiat sujuu.
  Kotikuntalainen antaa vaihtelua hoitelemalla käytännön asiasi seksiä myöden jne ja kauempana asuva toimii lompakkonasi, joka kustantaa elämääsi ja käy vaihteluna arkeen, jota voi välillä roikottaa kotinurkissa viikon pari kerrallaan esittelykappaleena ja toisena pimpan täytteenä.

 • Kerrohan arvon aloittaja, miksi ihmeessä hankkiudut henkisesti terveen/terveiden kanssa suhteeseen, kun kerran et osaa tai pysty pitämään niitä suhteita toimivana juurikin tuon oman sairautesi vuoksi?
  Ei vittuiluna, olen vain ihan oikeasti utelias.
  Ja kun oletan ainakin jo palstan ja muunkin perusteella, että olet ainakin jollain tasolla/tavalla mt-ongelmainen..?

 • Ei Laura susta taida olla sanomaan suoraan asiasta edes tuon vertaa..
  Autoja korjaileva lapsenlikkasi sentään on hävinnyt kotinurkistani pyörimästä viime viikkojen aikana parin kerran "eksymistä" lukuunottamatta.
  Jotain hyvää sentään siinäkin asiassa, pidetään se niin jatkossakin.
  Taitaa olla uusi mies kierrossa kukkona samalla tunkiolla, niin häntä ei tarvitse ainakaan toistaiseksi?
  Sen takia varmaan hävisikin, kun ei tarvitse hänen vahtia minua ja toivotaan että pidät nykyisesikin nurkistani pois, ainakin sen verran ette iyksinään tule kytikselle.
  Onko uusikin juttu vai onko esim sen laivareissusi peruja suhteemme ajoilta?
  Ilmoitit ainakin silloin rehvakkaasti, ettei kannata odotella viestejä kun en ole sinun mietittävien ja hoidettavien asioidesi listalla tuolla reissullasi. Ja kun alapääkin lipsahti "ihan vaan vahingossa" posliiniksi silloin juuri ennen risteilyä "bikinirajaa trimmatessasi".
  Kuvittelit varmaan että sairas pelaamisesi kantaa pitkällekin?

 • No, eikö sinussa ole tuota vertaa naista, että kertoisit, mikä helvetin logiikka ajaa sinua tekemään noin toiselle?
  Vai onko omat traumasi ottaneet sinusta vallan vai onko kiirettä haaskata uuden miehen aikaa ja pilata hänenkin elämäänsä?

 • Järkkyjä kommentteja, ihan kuin joku psykoanalyysin ammattilainen yrittäisi "auttaa".

  Aloittajalle tsemppiä, olit Laura, Niina tai Jorma.

  Kaikille lyttääjille, menkää terapiaan niin pääsette tarpeestanne "oikaista ja valaista" muita.

  • Vaikuttaa siltä. että nämä mielenterveysongelmaiset ovat palstalla.


  • ainapäivittäin kirjoitti:

   Vaikuttaa siltä. että nämä mielenterveysongelmaiset ovat palstalla.

   Niinpä näyttää olevan.
   No, millainen aloittaja, sellainen vastaaja.


  • Minäkin olen täällä!
   Jäi eilen iltana lääkkeet ottamatta...


  • No mikäs noissa kommenteissa on niin "järkkyä"?
   EIkö se olisi hyvä, että aloittaja ja hänen kaltaisensa hoitaisivat asiansa kuntoon terapiassa ja ylipäätään terveydenhuollon avulla, jolloin heillä olisi edes jonkinmoista saumaa saada kestävä suhde/pysyä suhteessa pilaamatta sitä jossain vaiheessa aloittajan tarkoittamalla tavallaan?
   Mikä on käytännössä sitten kuitenkin todella ikävää käytöstä aina kulloista kumppaniaan kohtaan.
   Sen sijaan että vaihtavat aina ajoittain uuteen sitä mukaa, kun ovat saaneet entisen heivattua/lähtemään itse ko käytökseen kyllästyneenä/ko käytöksen johdosta ylipäätään.
   Tuo sarjasuhteilu tietysti on se helppo vaihtoehto, mutta... Miksi sitten kirjoitella tuollaisia aloituksia ja ajatuksiaan tai ylipäätään aiheesta, jos asialle ei halua oikeasti tehdä mitään. Vaan laskee sen varaan, että se oma terveys korjaantuu ajan kanssa ihmisillä leikkimällä tai että ennemmin myöhemmin löytyy joku tarpeeksi heikko hölmö, joka sietää mitä kohtelua vain.


 • Eipä nuo hullut ja luonnesairaat osaa perustella käytöstään.
  Aina, kun asia otetaan rehellisesti puheeksi niin kuin se on, niin hullut narsistipsykopaatit vaikenevat.
  Tällaisessakin tapauksessa, kun ovat itse aloittaneet keskustelun aiheesta.
  Ihan normaalia heille, heitä vain pitäisi myötäillä ja "ymmärtää".

 • Vieläkös menet "parempaan päin" vai..?

 • Jokos ne kotileikit sen autoja korjailevan lapsenlikkasi kanssa ovat lähteneet kunnolla käymään, aloitettu "puhtaalta pöydältä" ja niin edelleen? Vai onko saanut taas jäädä taka-alalle jonkun toisen pelinappulaksi löydetyn tieltä, ainakin toistaiseksi?

 • Vieläkö panetat itseäsi sillä bestiksesi velipojalla?
  Vaikka ei siinä mitään, sanoinhan jo erotessa että hankkiudu hänelle vaikka raskaaksi, ja tärkeintähän se on, ettei teistä kummastakaan ole minkäänmoista häiriötä.
  Ajattelin vain kun ei ole tyyppi norkoillut enää kotinurkissa, mikä on tosi hieno juttu ja toivottavasti tilanne pysyykin tällaisena vaikka olisikin jossain sukulaistensa järjestämässä suojatyöpaikassa lähialueellani, mutta itsesikin takia olisi hyvä jos oikeasti olet tajunnut taas todellisuutta edes hieman ja tyytynyt tuollaiseen tyyppiin. Niin ei tarvitse terveiden joutua kokemaan paskaa kaltaisesi käytöksestä johtuen.
  Eli lyhyesti sanoen, onko oikeasti asiat "menneet parempan päin"?

 • Oletko Laura nyt ruvennut edes sen verran tekemään asioiden eteen jotain, että olet alkanut noudattamaan sinulle määrättyä lääkitystä sen sijaan, että puolitat näitä annoksiasi tästä "epilepsialääkkeestäsi"?

 • Mitenkäs parempi elämä sujuu?
  Oletko ruvennut noudattamaan lääkitystäsi edes sen verran kuin miten sinun on lääkäri määrännyt sitä noudatettavan?
  Ettei nyt tulisi niitä "poissaolevia hetkiä" tai muitakaan mielen nitkahduksia enempää ainakaan...

 • Niin on, todella. Ja hyvä että tiedät sen itsekin.
  Mutta se ei riitä, aiotko oikeasti tehdä asialle mitään?
  Tuollainen parin miehen pyörittely ja nettihaun pitäminen samaan aikaan ei ainakaan paranna asioita.

 • Pitäisikö tuikata puukko iltalehden toimittajan keuhkoihin ja katsoa kuinka se kuivuu hitaasti kuoliaaksi?

 • Vai on bestiksen velipoika vaihtunut toisen velipoikaan..
  Fetissi ilmiselvästi kuten traumatkin.

 • Pysy yksin sitten. Niin simppeliä se on.

 • Kaikki ajattelevat ympäri maailman että heissä on jotain vialla.

  Parisuhteen hankkiminen onkin elämän suurin koetinkivi monilla. Eikä sitäkään kautta autuuteen pääse. kärsimykset vain muuttuvat erilaisiksi.

  • Tuo on totta, yllättävänkin isossa määrin.
   Periaatteessa paska vain vaihtuu paskaan suhteeseen vaihdettaessa.
   Toki niissä niitä ilonkin hetkiä on joskus.


 • Hyvähän se on jos sami on huolinut.... Ei tarvitse hänenkään enää pelätä että mielitietty on jäänyt auton alle ja kuukahtanut siihen, kun sitä ei ole vielä muiden hokemisesta tullut vastaan.

 • Anteeksi huono vitsi (joissa on yleensä aina puolitotuutta).. mutta haluatko tietää mikä sinussa on vialla - mene psykodynaamiseen terapiaan. Jos haluat, että opit positiivisia tapoja ja miettiä, mitä voisit oppia, jotta osaisit olla läsnä ihmissuhteissasi - valitse toinen terapiasuuntaus.

  Elämä on täynnä valintoja. Voit myös valita olla menemättä terapiaan ja murehtia maailmaa yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa - tai olla murehtimatta. :)

  Rakkautta kaikille.

  • Terapiaahan tuollainen ihminen vaatii/tarvitsee.
   Ihan asiallisesti tarkoittaen, jos/kun käytös tuollaista ja asiat menevät sen takia pieleen, niin ei sitä elämää voi jatkaa noin ja kuvitella vielä, että se kestävä suhde tulee kohdalle. Ja vielä niin, ettei tarvitse itse muuttaa käytöstään ja sitä kautta ylipäätään ei tarvitse tehdä asioiden eteen mitään.
   Lyhyesti sanoen, ei ole ihan terveen ihmisen ajatusmaailmaa tuollainen, ettei halua olla yksin muttei halua myöskään sitoutua ja panostaa omalta osaltaan suhteeseen.
   Ja kun sitähän suhde vaatii molemmilta osapuolilta tasapuolisesti.


 • No mites asiat nykyään..?
  Onko sami helpompi pompoteltava ja hyväksikäytettävä kuin nämä muut, mitä olet pompotellut ja hyväksikäyttänyt/yrittänyt hyväksikäyttää jo viimeisen vuoden aikana?
  Ikävä juttu hänen kannaltaan taasen, jos on niin huonossa kunnossa, että on lähtenyt matkaasi, mutta hyvähän se taas sinun kannaltasi on, jos olet löytänyt helpon uhrin itsellesi.

 • Jos on joskus elämänsä varrella tullut vaikeassa tilanteessa hylätyksi, joko parisuhteessa tai jossain muunlaisessa asiassa niin saattaa tulla jonkinlainen hylätyksi tulemisen pelko ja silloin on hankalaa saada parisuhdetta kestämään. Ja tietysti jos ajattelee niin että minussa on jotain vialla tai tuntuu ettei riitä toiselle. Nuokin asiat ovat niin monen tekijän summia, ihmissuhteet ovat kait elämässä se kaikkein vaikein asia, en nyt tarkoita pelkästään parisuhteita.

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.