3 kerran samasta sairaudesta. Hylätty

dewe232

Kela se jaksaa vissii kattoo ku ei ole syöpää. et ole sairas. On eri 3 nimikettä syyksi. yliliikkuvat nivelet oli ensimmäisessä. toisessa oli hylätyssä oli lihas heikkous ei ole este. vasen käsi kipuja kovasti kautta niska. vasen käsi ei toimi.kiirreellisyys luokka 3 viikkoa keskussairaalalle.emg tutkimus selkeät löydökset. nyt oottelen leikkaukseen pääsyä.3 kerran hylätylle tuli vastaus. ei mangneettikuvauksen odottamiselle makseta sairauspäivärahaa ja pitkäaikastyöttömänä voit ottaa tavallista työtä vastaan. ja lopuksi solvaa.et saa työkyvyttömyys eläkettä työhistoruan vähäinen.ja viimeiseksi iski luurin korvaan.Mikä laitos tää kela on. Nyt sitten oottelen leikkukseen menoa. kela sanoi. voit toki hakea kun on leikattu niin uudestaan joko sairauspäivärahaa tai työttömyysrahaa. ihan suoraan sairas voi kehtuksesta hakea työöttömyysetuutta. Mitä sanoo työvoimatoimisto. Haloo et ole työhvastaanottava nyt leikkausen jälkeen. Kela sano.hae jompaa kumpaa.Inhimillsyys hoi.ja ei varmasti myös sulla kipuja oo. sehän on saletti. niinhän kela. onko sulla kipuja koskaan.Hylätty .ei oo eikä tuu.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kukatietää

      miksi kela saa kusettaa ja tehdä kaiken oman pillinsä mukaan vai onko tuo laissa sallittua,eli Suomalainen ihminen joka ei ole työssä sairastumisen tai onnettomuuden aikana ei ole oikeutettu mihinkään etuuteen mutta tämähän ei koske siis Venäläisiä,Maahanmuuttajia,Syyrialaisia tai mustaihoisia eikä alkoholisteja tai narkomaaneja!
      MIKSI TÄÄ SALLITAAN SUOMESSA,SILLÄ ITSEKKIN TAPELLUT KELAN KANS JO 12 VUOTTA AIVOVAMMAISENA/ATROFIA POTILAANA!

    • Anonyymi

      kela virkailija arpoo itselleen joulu-koreja!!!

    • Anonyymi

      Minulla on myös yliliikkuvat nivelet joka on aika yleistä eikä se ole sairaus.

    • Anonyymi

      Jos haettava etuus on hylätty kolme kertaa, on suuri todennäköisyys siihen, että myös neljäs sekä viides hakemus hylättäisi.
      En ymmärrä miten joku lääkäri on suositellut hakemaan jotain etuutta kyseisten vaivojen takia. Työttömän on aika vaikea sairaslomalle päästä, kun ei ole mistä päästä.

      • Anonyymi

        Se on noissa eläköitymis etuuksissa vakuutusyhtiön lääkärit jotka papereiden peruteella katsovat tilanteen ja päättävät .Tuota on selkeä eturistiriita kysymys jota on aika ajoin kritisoitu,mutta ei se vain miksikään ole muuttunut. Toimitapaa voidaan hyvin pitää kohtuuttomana ja epäoikeuden mukaisena tapana jossa taho valvoo omia etuja ihmisten terveyden kustannukselal .Ehdottomasti tuo harkinta valta tulisi irroittaa täysin erilliselle ja rioippumattomalle taholle ,jollaisena ei voida pitää tuen myöntäjän tahoa ,sen kummin kuin sen leivissä välillisesti tai välittömästi olevan tahon toimijoita,

        Aiheesta:

        https://blogit.iltalehti.fi/hjallis-harkimo/2018/02/22/570/

        https://www.studio55.fi/tastapuhutaan/article/lukijat-kertovat-vakuutuslaakareiden-lausunnot-kuin-vitsikirjasta/2822122#gs.py2n11

        https://www.tvk.fi/blogi/vakuutusyhtio-ei-kumoa-hoitavan-laakarin-lausuntoa/

        Mitenhän tuon mahtoi käydä ?:

        https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/616737-vakuutusyhtioiden-laakareita-suitsiva-kansalaisaloite-ylittaa-kohta-50-000

        Tuo on semmoista saivartelua ja myllytystä,että yksilö jää siinä aina toiseksi oikeuksiaan hakiessa ja sen myötä myös suuri epäkohta Suomessa . Mene ja kysy näide hylkäyksien jälkeen peruteluja esim työkyvyn syhteen ,kuinka paljon työkykyä on prosentuaalisesti jäljellä.Epäilen että vastausta ei tule koska velvoitetta siihen ei ole. hylky eläköitymiseen osataan antaa ,mutta peruteita työkyvyn jäljellä olevasta määrästä ei ja tuo on nimenomaan eläköitymisen perute.Näille riitää vain se että ei ole riittäviä terveydellisiä peruteita. Koko systeemi on perus mätä.


    • Anonyymi

      Tuollaisilla oireilla ei kela nöyrry . Kokeile että olet sokea , lueskelin uutisen että 100000€ irtoaa keveästi tukia ja avustuksia . Jaaaa mutta hehän olivatkin maahanmuuttaneita .

    • Anonyymi

      Eikö ole aika olennainen tieto, Suomen valtion ja varsinkin isojen talousrikosten tutkintojen kannalta, että kiinteistöt, joissa SUPO toimii Helsingissä, ovat niiden samojen henkilöiden omistuksessa, joiden rikoksia supon p i t ä i s i tutkia ?

      Helsingissä Kaartin kaupunginosassa, sijaitseva "Suojelupoliisin" toimisto, on Floridan talousrikollisten omistuksessa !

      Enää ei tarvitse kysyä, miksi Suomen valtio, menettää, tuhansia miljardeja euroja, jatkuvalla syötöllä, suoraan verokeitaisiin ja valtionjohto on sotkeutunut, elleivät ihan itse suunnitelleet, kyseisen kuvion, omien etujensa varmistamiseksi ja talousrikoksista kiinnijäämisen riskin minimoimiseksi, tai käytännössä estämiseksi.

      Kukapa sitä syyttäisi ihmisiä, joille on velkaa, mistään ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe