Outoja "calkinsof.com" -ilmoituksia puhelimessa

J.An.Mi.O.84

Yrittäessni avata puhelimen nettiselainta avautuu ensimmäisenä ilmoitus "calkinsof haluaa lähettää sinulle viestejä" ja alussa on vielä jokin vahtuva kaksinumeroinen lukema pisteellä erotetuna esim. "49.calkinsof.com". Mistähän tässä on kyse onkohan se virus, haittaohjelma tms. ja mitähän minun kannattaisi tehdä? Riittääkö esim. tehdasasetusten palautus?

31

2836

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kerrolisääkerro

      Mikä puhelin, mikä nettiselain? Minkä ohjelman asensit juuri ennenkuin tuo ongelma alkoi?

      • Jokinmab

        Yritin ladata ulkomaista neule ohjetta. Sain silloin tämän calkinsoftin kaupan päälle. En tiedä miten saisin sen pois. Koko ajan tulee seksiin liittyvää viestintää avausnöytölle ???


      • Pökjdkkrkf
        Jokinmab kirjoitti:

        Yritin ladata ulkomaista neule ohjetta. Sain silloin tämän calkinsoftin kaupan päälle. En tiedä miten saisin sen pois. Koko ajan tulee seksiin liittyvää viestintää avausnöytölle ???

        Mullekkii tulee ihan kauhee


    • Sivusto vaikuttaa joltain epämääräiseltä striimaussivustolta. Ei kai ole tullut katseltua pornoa tai piraattielokuvia netistä? Niiden mukana asentuu varomattomille kaikenlaista sontaa kaupan päälle.

    • näintäälläneuvotaan

      Kaikki androidit on saastuneita.

      • kolina

        Ei vielä minulla


      • Anonyymi

        Latasin Investing .com.Nyt tulee viesti että on viruksia puhelimessa.Anroid haluaa yhteyttä että 3 virusta puhelimessa.Minulla on suojaus puhelimessa.


    • Kalkkis2

      Tuttavan puhelimessa ilmeni juuri vastaavaa. Pikaisella haulla en löytänyt netistä mitään tietoa tuosta sivustosta. Jos sivulle menee (EN SUOSITTELE), niin se pyytää lupaa lähettää ilmoituksia puhelimeen. Jos olet erehtynyt antamaan luvan ilmoituksille, niin ne voi estää asetuksista.

      • paulaaiti

        Miten sen saa asetuksista pois?


      • Eldu

        En löytänyt asetuksista miten luvan poisto onnistuisi.


    • Harmillinentakaisku

      Miten tämän Cromen sais vapaaksi mitenkä se lähtee pois-' koko homma /minä en ole antanut lupaa. Mulla oli tänä vuonna yksi toinen joka oli vastaava tuli silloin kun etsin yhtä invalidille pesuallasta. Tämä tuli kun katsoin (en katsonut Vaan suunnittelin katsoa) etsin sitä = Caravaggio taiteilijan elämää ja tuotannosta olevaa videota siis ei mitään lähellekään uskaliasta, vaan tämmöisestä täysin asiapitoista ja turvallisesta etsimisestä tulee tämmöset seuraukset. Ensimmäinen oli beriacroft com ja silloin mä olin yhteydessä f-securen, koska mulla on ollut nyt tässä uudemmassa kännykässä niin androidia Samsung S7 ( 32 gigaa) tätä viimeistä / calkinsof.com
      Siitähän mä en löydä yhtään mitään ---ensimmäinen oli ehkä venäläistä perua koska tämän BERIJA /kirja oliko berijan tarhat /oli pahamaineinen Moskovassa Poliittisen vankilan KGB- kommunisti aikaan. EI varmas mistä sana on tullut ??
      *** Lapsenl noin kuukausi sitten hoiteli beriacroft asian ja F-secure kanssa minä kyselinn, mutta nyt lapsenlapseni juuri lähti muuta hommaa, oli tekemässä, niin pois ja unohdin häneltä kysyä -- pyytää selvittämään sotku.

    • Ruksraks

      Mulla tuli tämmönen just kans. Sain suljettua sivun onneksi ja chrome toimii taas normaalisti. En antanut lupaa ilmoituksille. Mutta sivua ei meniannut saada sammutettua kun aina se ilmoitus/kysymys pomppas uudestaan vaikka paino ruksista pois. Nopeasti suljin sitten ilmoituksen, jonka jälkeen vielä nopeampaa koko sivun ennen kuin ilmoitus kerkes pompata uudestaan esille.

      • Pegga

        Tällä tavalla sai suljettua. Vaati kyllä monta kertaa ennen kuin onnistui. Pitää olla nopea, että ehtii.


    • Kahvikaisa

      Minulla sama juttu. Alkoi, kun etsin hiihtoladun web-kameraa. Yritin poistaa google chromen ja asentaa uudelleen, mutta ei auttanut. Ymmärtääkseni mulla tässä Samsungissa on valmiina tuo chrome. Olen myös asetuksista puhdistanut puhelimen. Mutta mistä tämän calkinsofin saa estettyä, kun se pomppaa näytölle heti, kun avaa selaimen?

      • akitu

        Otappa asetuksista crome ja sieltä estä ilmoitukset ainakin vaimon puhelimeen tuli kolme vuorokautta kaiken laisia voitto ilmoituksia, olet voittanut samsung puhelimen elisan logolla varustettuna, olet voittanut 10000euroa O.P.logolla kaikkea muuta viestiä jossa houkuteltiin klikkaamaan viestiä. Ilmoitusten estäminen näyttäisi toimivan ainakin jos ei niitä halua ja kukapa niitä haluaisi.


    • Rauski62

      Ylähäällä näkyy numero, esim 4 klikkaa sitä ja sulje avautuneet ikkunat. Kyseessä on itsepintainen mainos joka aktivoituu näppäimistä " Salli" ja "Estä"
      Hiukan samanlainen kuin takavuosien pop-up virus tietokoneissa joka ei sammunut rastista vaan yltyi ja jonka sitten sai sammutettua Alt F4

    • waze

      Minä sain tuon ladattuani Waze navigointiohjelman. Tuli tietysti hyväksyttyä sijainnit ja kaikki mitä tuo nyt kysyikin, kun en jaksanut lukea, enkä osannut epäillä moista, kun ei koskaan ennen ole ollut ongelmaa kännykän kanssa.

    • Saastutettu

      Kaikki virustehtailijat kuuluisi ihmiskunnan vihollisina tuomita kuolemaan!

    • OneMember

      Sen sivuston oikeudet pitää nollata:
      Avaa Chrome ja mene Asetukset - Sivustoasetukset - Kaikki sivusot ja avaa kaikki calkinsof-sivustot ja paina "tyhjennä ja nollaa".

      • somettaja

        Tein tämän juuri äsken ennenkuin googletin tietoa kyseisestä sivustosta ja päädyin tänne.

        Minulla kävi nimittäin niin pari päivää sitten että olin muistaakseni menaisten artikkeleja lukemassa ja vahingossa sormi osui johonki mainokseen, jotka vaikuttivat muutenkin epäilyttäviltä niin ans olla kun alko sit myöhemmin tulla mainosilmoituksia puhelimeen silloin tällöin jos piti nettiä päällä puhelimessa vaikkei sivustolle päädyttyä enää mitää klikannukkaa vaan sulki koko välilehen. Tänä iltana sit aloin tutkimaan chromen asetuksia ja tuolta sivustoasetuksista löytyi nää calinsof-saitit.
        Nyt sit katotaa auttoiko toi nollaus. Tyhjensin samalla evästeet ja historian yms. selailutiedot ja asetukset viimeisen viikon ajalta sekä puhelimesta että koneelta.


      • Anonyymi

        Ihanaa, kiitos tiedosta! Minä halusin katsoa jonkun söpöstelyvideon Facebookissa ja erehdyin painamaan väärää videota ja vaikka kuinka painoin estä-painiketta, aloin saada näitä kauheita viestejä. On seksiviestejä ja varoituksia viruksista ja ilmoituksia, että nettini on estetty, huh! Nyt poistin nuo kaikki sivut tuolta Chromen asetuksista ohjeillasi. Toivottavasti nyt loppuvat nuo viestit.


    • Surkeajuttu

      Minä sain tuon viruksen AVG virustorjunta ohjelman mukana. Poistin ohjelman ja se lähettää jatkuvasti tietoa, että puhelin saastunut ja lataa AVG. Calkinsoft on upotettu Crome selaimeen ja lähetykset loppui kun otin tuon selaimen pois päältä.

      • Päti_samsungissa

        Chrome selaimen päivitysten poistaminen auttaa. Mene Playkauppaan valitse Chrome ja poisto, poistaa cromen kaikki päivitykset mutta tuskin saat koko selainta poistettua. Poista myös historia ja kaikki calkinsof sivut muistista. Myöhemmin voit ottaa selaimen uudelleen käyttöön ja katsoa onko yhä calkinsoft voimissaan.


    • Anonyymi

      Minä sain tuon saman saastaan pari päivää sitten, kun yritin avata jotain pinterestin sukkakuvaa. Hemmetin ärsyttävä juttu. Tulee ihme vióitto sanomia ja joitain seksinnälkäisten ilmoituksia. Pikkasen ottaa aivaan, kun en saa tuota pois!

    • Anonyymi

      Onko sähköposti välttämätön älykännykässä? kimpussani on häirikkö, joka yrittää kirjautua siihen tai käyttää sen kirjautumisyritysilmoitusta häirinnässä aina, kun saan jonkun kirjeen. Sitä ei näköjään voi poistaa käytöstä. En jaksa jatkuvasti vaihtaa salasanoja.

      • Anonyymi

        Sulla on varmaan sekä esiasennettu että selaimen kautta oleva meili, siksi luuri ei ymmärrä. Mä poistin toisen, siihen loppui kirjautumisyritykset.


    • Anonyymi

      Tuliko tähän nyt mitään varsinaista vastausta että mikä toimii? tämä ei siis varsinainen virus ole vaan joku paskamainen mainoskikka?

      • Anonyymi

        Asetukset-Sovellukset-Crome-Ilmoitukset-Salli ilmoitukset pois päältä. Toimi ainakin minulla.


    • Anonyymi

      Tämä toimi minulla. tosin niitä oli karmea määrä tuolta calkinsoft sivulta ja vei jonkin aikaa nollatakaikki.

      " Sen sivuston oikeudet pitää nollata:
      Avaa Chrome ja mene Asetukset - Sivustoasetukset - Kaikki sivusot ja avaa kaikki calkinsof-sivustot ja paina "tyhjennä ja nollaa".

    • Anonyymi

      asetuksista chromen ilmoitukset jo poissa eikä toiminut.... seuraavaksi kokeilla tuota chromen omia sitten. Äipän puhelin kyseessä :)

    • Anonyymi

      Avaa chrome, asetukset, sivustoasetukset ja valitse listasta calkinsof.com. Nollaa luvat jokaiselta heidän sivustolta yksitellen. Samalla kannattaa käydä koko lista läpi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe