Sipilä uhkuu ja puhkuu

Sipilä uhkuu ja puhkuu niinkuin lastensadussa" Iso Paha Susi " että maaliin maaliin on Sote saatava ,keinolla millä hyvänsä ja maakuntamalli jotta saadaan "Sementoitua Kepulaiset ikuisiksi ajoiksi maakunnan johtoon muulla ei ole väliä . Lisäksi voi sanoa että ei ole ollut ikipäivänä niin huonoa hallitusta tälle seudulle kuin tämä Sipilän hallitus lähes kaikki mitä on ennen saatu Aluepolitiikan ansiosta on hävitetty ja yksityistämisen kuningasajatukselle ei näy loppua.!
Ilmoita


54 Vastausta

Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.


Vaan sitten katastrofi syntyy kun ja jos demarit pääsee päähallituspuolueeksi! Se oli ihan hirveää aikaa kun Urpilainen ja kumppanit olivat sohlaamssa esim. kreikkarahojen kanssa!!
4 VASTAUSTA:
Ota sinä selvää asioista ennenkuin täällä jauhat puuta heinää Vaan eihän se "kepupelleille totuus paina mitään kun valehdellaan päntiönään.! Urpilainen vaati takuut Suomen osalta mitä ei tehneet Vanhanen ja Katainen eihän he saaneet muuta aikaan kuin hirvittävän Valtionvelan kasvun.!
toteamus kirjoitti:
Ota sinä selvää asioista ennenkuin täällä jauhat puuta heinää Vaan eihän se "kepupelleille totuus paina mitään kun valehdellaan päntiönään.! Urpilainen vaati takuut Suomen osalta mitä ei tehneet Vanhanen ja Katainen eihän he saaneet muuta aikaan kuin hirvittävän Valtionvelan kasvun.!
Takuut :):):)
Sixpackin mokaajia oli demariministerit, Urpilainen, Rinne, Kiuru, Ihalainen tekivät 100 000 työtöntä. Toivottavasti demarit ei pääse valtaan, se on Suomen tuho.
Tuolla lista vasureiden kirjoittamana. Sixpackin syntilista https://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/sixpackin-syntilista
Mikähän mokaaja sinäkin oot ,taidat olla niitä Sipilän hännystelijöitä ja aatesokea kepulainen jolla on hätä kun kepulistit putoaa mutasarjaan rämpimään ja sinne joutaakin on tämä ollut niin hirveää alasajoa tälle seudulle.
+Lisää kommentti
SDP Viron pienin puolue, sama suunta koko Euroopassa.RIP.
1 VASTAUS:
Entäs Kepulit Ruotsissa ei oo nykyään muuta kuin "takisispuolue vailla pohjaa".!
+Lisää kommentti
Kepulit kohta muinaisfossiili puolue joka muistetaan Sipilän johdolla maakuntien alasajosta joka hävitti maaseudun ja keskitti ihmiset suurkeskuksiin.!
2 VASTAUSTA:
Jep. Ja MV - LEHTI on paras lehti.
Niin kauvan kun sipilä kepun johdossa kepua ei voi äänestää , tyhjentää maakunnat vouhottamalla
+Lisää kommentti
Sosiaalidemokraatit olivat varsinaisia isänmaan pettureita esim. 1917 ja halusivat suomeenkin sosialismin! Missähän sitä oltaisiin, jos punaiset tämän sisällis-sodan olisivat voittaneet, miettikääpä sitä!?
1 VASTAUS:
Mietippä sinä mitkä puolueet ovat luoneet Pohjoismaiset Hyvinvointiyhteiskunnat Kyllä niissä on kaikissa Sosiaalidemokratia vaikuttanut hyvin ratkaisevasti siihen missä ne ovat tällä hetkellä.Kysynpä vaan tosiasipita.!
+Lisää kommentti
Edelleenkin kysyn, mitä olisi tapahtunut, jos sosialismi olisi vallannut suomen v. 1917 ? Oltaisiin Venäläisiä, VENÄLÄISIÄ , hemmetti soikoon!!

Tämä maa ja sen kasvu, ulkomaankauppa, yrittäminen jne. ei löydy sosialismista! Eikä ole myöskään niin, että ns. tavallisen ihmisen asiat hoitelee vain ja ainoastaan demarit, sekään ei pidä paikkaansa!

On olemassa muutakin ideologiaa, joka ottaa huomioon sen tavallisen tallaajan tarpeet, muistakaapa se !
2 VASTAUSTA:
Ookko sinä niin tollo että oltais Venäläisiä yli sata vuotta sitten käydyssä "luokkasodassa" Ei mitkään historioitsijat yhdy tällaisiin näkemyksiin ja ei voi niin aatellakkaan se oli Suomen sisäinen kapina ei muuta.!Tämän maan kasvu johtuu teollisuudesta ja ulkomaan kaupasta ja mitä tulee sosialististen hehän ovat luoneet edellytyksen valtion kasvulle .Esim:Ruotsissa niin että Suomestakin on pitänyt lähteä "nälkää pakoon" 60-70 luvuilla ja myöhemminkin yl"i puoli miljoonaa ihmistä"joita ei pientilat elättänyt Ps Siinä totuus tästä maasta.!
Kyseessä oli demarien aloittama Vapaussota http://itsenaisyys100.fi/vapaussota-vallankumous-sisallissota-1918/
+Lisää kommentti
Voiko Rinteen tapaisesta pikkurikollisesta taloyhtiön kavaltajasta ja matkalaskujen väärentäjästä tulla ministeriä?
1 VASTAUS:
Sipilä rosvosi valtion eli rautaruukin rahoja. ei kyllä rikastunut muulla
+Lisää kommentti
Meinakko että tämä Sipilä ois sitten parempi ,kun se ei oo enää omienkaan joukossa kovin suosittu .Sen voi sanoa niinkuin aloittaja että ei oo näin huonoa hallitusta ollut esim :.Oulaisten kannalta ei ukko korvaansa lotkauttanut vaikka synnytykset ajettiin alas Oulaskankaalta vaan ei kun "pitää keskittää" ja yksityistää saa sanoa että karmeat on jäljet Sipilällä kun sen "Historiaa tutkii".!
Ilmoita
Onko unohtunut vai ettekö ole tietoisia, miten Sipilä nousi autotallista miljonääriksi, Rautaruukilla oli jotain tekemistä asian kanssa. Kuinka onnistuu saada 20 miljoonaa, siinäpä tosi "nero". Kun olette tutkineet yhteyden, vielälö äänestätte Sipilää?
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Nimim. "totuusesiin", oiskohan nyt parempi, ettet tätä keskustelua käy täällä tuon enempää, kun tuntuu menevän punaiset -aatteet ym. samaan laariin kapitalismin kanssa!?

Kyllä se silloinen Neuvostoliitto olisi täällä meuhkaamassa -17 tapahtumien jälkeen ja oltaisiin osa Neuvostoliittoa oltu ja myöhemmin osa Venäjää ja Putinin tiukassa otteessa, tänäkin päivänä! Toisin sanoen, ONNEKSI VALKOISET VOITTIVAT!

Mitä tulee väittämääsi, että noin vain ruotsissa 1960-70 -luvuilla sosiaalidemokraatit olisivat tehtaita perustelleet( väittämäsi mukaan), ei pidä paikkaansa, kyllä niitä demareita on siellä Volvon tehtailla liukuhihnalla töissä on ollut, mutta valmiille ovat menneet! Joku muu otti riskin ja perusti ensin tehtaita ja sitä ei liene demarien ansioksi voitane laskea !

Väittämäsi joukkopaosta ruotsiin töiden perään pitää vain tietyn tyyppisten ja osan kouluttamattomien suomalaisten osalta paikkaansa. Siis vain osa, meni ruotsiin töihin, eivät lähellekään kaikki, onneksi!

Pitää myös muistaa, mikähän hallitus suomessa "johti" aatteineen tuolloin ? Kyllä ne vasemmistolaiset teutaroi täällä silloin, saaden aikaan sutta ja sekundaa!
1 VASTAUS:
No johan tuli taas puuta heinää näiltä kepuleilta.Aloittaja kirjoitti tämän päivän politiikasta ,Vaan nämä kepulaiset alkaa jauhaan sata vuotta sitten tapahtuneita asioita .Kun 60-70 luvulla ihmiset muutti perhekunnittain Ruotsiin kurjuutta pakoon ei täällä Pohjois ja Itä Suomessa ollut muuta kuin köyhiä pientiloja jotka jäi autioksi kun nuoret varsinkin lähtivät paremman leivän takia Ruotsin tehtaisiin töihin. Onneksi oli sellaisia kuin SKDL Kansanedustaja Kinnunen Raahessa joka alkoi ajamaan Rautaruukin tehdasta Raaheen ja Presidentti Kekkonen oli myötämielinen tälle tehdashankeelle kun näki että Suomi tarvitsee terästä ja työpaikkoja pohjoiseenkin ja Suomen laivateollisuus sai omaa raaka-ainetta eli rautaa. Mitä tulee siihen kuka oli vallassa silloin niin ne olivat Maalaisliitto ja Vasemmistopuolueet Demarit pääasiassa ja lisäksi silloin alettiin tehdä Aluepolitiikkaa Valtion toimesta perustettiin tehtaita muuallekin esim: Paperitehtaita Ouluun Kemiin ja muuallekkin.Ps. Nythän tämä hallitus keskittää ja yksityistää kaikki ja kuka on vallassa" Keskustapuolue" ajetaan kaikki alas esim.Oulaskangas jaPääministeri ei korvaansa loksauttanut väki muuttaa muualle tämän politiikan seurauksena voi sanoa että alaspäin mennään.!
+Lisää kommentti
Nuo asiat ja toimenpiteet eivät olisi onnistuneet ilman kapitalismia, usko jo!

Puna-armeijassa on voinut toimia huutoäänestys, että on voitu heitellä rautatehtaasta ehdotuksia ym., mutta se kuka sen sitten perustaa, onkin ihan eri asia ja sen tiedän, ettei Raahelainen kommunisti ainakaan!
1 VASTAUS:
Onko Suomen Valtio kapitalisti jos se perustaa Tehtaita ? Silloin oli kysymys siitä että saadaan "työpaikkoja kansalaisille" ja myöskin siitä että "Edesautetaanko tällaisella politiikalla työpaikkojen syntyminen Valtion toimesta.!
+Lisää kommentti
Puhutaan siis Rautaruukin perustamisesta ja suuresta työllistäjästä ja SE oli valtion omistamaa, mutta kaikki ei ole, onneksi, valtion omistamaa ja työllistää silti!
Ei se kapitalismi siis aivan niin peestä ole, kuin demarit sen haluaa näyttävän, vai mitä, demari?
1 VASTAUS:
No meinaatko että yksityinen on parempi esim: Vanhustenhoidossa tai Terveydenhoidossa kun Bisnes edellä mennään ja vielä Pörssiyhtiöt omistaa ja verot menee paratiisisaarille.
+Lisää kommentti
Onhan se ihan kiva pyöriä tuskissaan monta kuukautta kun ei pääse tutkimuksiin.Tässä tilanteessa lähetän terveiset muuttolinnuille ja toivon teille samanlaisia ja pahempia jatkoja. Tuli mieleen ihan hiekkalaatikko jutut kun sitä kieroilua katseli.
Ilmoita
Nimim. " alaspäin ", yksityinen on vanhustenhoidossa ihan hyväkin vaihtoehto. kun nuo epäkohdat on saatu selville ja niihin puututtu ja niihin puututaan!!

Myös kunnallinen vanhustenhoito on hyvä vaihtoehto, kunhan hommat hoidetaan paremmin, eikä niin kuin Rantakartanossa!

En kannata sitä, että vanhusten on valvomatta missään olosuhteissa!
1 VASTAUS:
Yksityinen puoli on jo nähty kun Bisnes edellä mennään .Onhan se kauheaa että Suomi on ajettu tähän tilaan että Vanhustenhoidostakin tehdään Bisnestä ja vielä Börssiyhtiöiden voimalla ja verot valuu ulkomaille.Ps Ne yksityiset joissa on ollut parempaa hoitoa on jo luopuneet kun on saaneet "Isot rahat yrityksestään. Nämä Bisnesvirmat on ostaneet pois kilpailemasta.!
+Lisää kommentti
Eivät kaikki yhtiöt ole ulkomaalaisomistuksessa! Kerrotko vielä, mitä ovat " Börssiyhtiöt ", siis B:llä ??
1 VASTAUS:
No olkoon sitten vaikka pörssiyhtiöt lopputulos on sama.Ja nämä kotimaiset on samanlaisia ,ääretön voitontavoittelu pääasia ei hyvä hoito.
+Lisää kommentti
Hyvä veto Sipilältä tuo hallituksen eroaminen, nyt joutuvat punavihreätpersutkin ottamaan omia kantoja soteen, eivätpä pääse vaaleihin vain haukkumalla hallituksen esitystä kun sitä ei ole!
2 VASTAUSTA:
Aika monen paikkakunnan palstalle sinä ehditkin naureskelemaan.
Paitsi_että kirjoitti:
Aika monen paikkakunnan palstalle sinä ehditkin naureskelemaan.
Asiahan on tärkeä ja koskee koko suomea!
+Lisää kommentti
Kepun lehmänkaupat Kokoomuksen kanssa olivat viimeinen niitti kepun arkkuun. Tätä petturipuoluetta ei kukaan täysjärkinen äänestä.
Ilmoita
Punavihreät esittää ruuan alvin korotusta, mun mielestä pitäis suomalaisilta tuotteilta poistaa kokonaan Alv, porkkana on parenpi kuin keppi
Ilmoita
Kansaivälinen tutkimus osoittaa suomen olevan nyt maailman onnellisin kansa!
4 VASTAUSTA:
Carunan myynti oli edellisen hallituksen jossa ministereinä oli Rinne ja Haavisto pahimpia tekoja muiden paheiden lisäksi, nyt sähkönkuluttajat saamme maksaa valtavia sähkönsiirohintoja joka laskussa!
Garunan myynnissä oli P äätekijänä Pekka Haavisto joka oli Valtion Omistajaohjaus ministeri Ja Pääministeri Jyrki Katainen tämä tapahtui 2113 eli oli muut päättäjät kuin Rinne joka ei ollut tuohon aikaan edes ministeri.
Selkosuomea kirjoitti:
Garunan myynnissä oli P äätekijänä Pekka Haavisto joka oli Valtion Omistajaohjaus ministeri Ja Pääministeri Jyrki Katainen tämä tapahtui 2113 eli oli muut päättäjät kuin Rinne joka ei ollut tuohon aikaan edes ministeri.
Miksi jätit valtiovarainministerin mainitsematta eikös se vaan ollu joku sosialisti Urpilainen?
Valheellisesti väitit että Rinne oli osallisena silloin 2113 ja nyt on Rinne Demarien puheenjohtaja ja selvä Gallup ykkönen .Että pysytäänpä totuudessa.!
+Lisää kommentti
Urpilainen sekoili ihan yllin kyllin juuri tuolloin ja tuossa hallituksesa! Tosi "tavallisen ihmisen " asialla demarit, hoh, hoijaa!!
2 VASTAUSTA:
No mitäkähän tämä Urpilainen sekoili ,koitas nyt selittää.Vaan sen voin sanoa ettei ole ollut Oulaisten historiassa noin Huonoa Hallitusta kui oli tämä Sipilän hallitus ja Pääministerinä kepuliketku Sipilä ei korvaansa lotkauttanut tämän Oulaskankaan synnutysten puolesta.!
Tilaa aika terkkariin tai Oulaskankaalle, sinullä näyttä olevan lukihäiriö, jos et ole huomannut.
+Lisää kommentti
Kävinpä keskustaa nyt ennakkoon äänestämässä, nyt on aika pistää vastaisku noille suomen tuhoojille punaviherpersuille!
1 VASTAUS:
Tämä Sipilähän se on tämänkin Alueen Tuhonnut että Väki Häippäsee joka Kunnassa Keskittämisellään.
+Lisää kommentti
Mustakin tuli keskustan kannattaja kun on seurannut noita vaalitenttejä!
Ilmoita
Eipä taida sipiä enää puhua kun häviää vaaleissa.
Ilmoita
Ne on Sipilän puhkumiset puhuttu ja itsetutkistelun paikka, koko puolueelle.
1 VASTAUS:
Sipilä on politiikassaan niin rehellinen että tekee mitä lupaa, pitäisikö olla punavihreijen tai persujen kaltainen jotka alkaa heti vaalien jälkeen syömään vaalilupauksiaan!
+Lisää kommentti
Nyt saavat sitten sosialistit näyttää kuinka, "aktiivimalli" , "koulutuksiin" -ja lapsiperhe asioihin sekä eläkeläisille saadaan lupaamansa "suuret muutokset", vai mitä demarit?

Muistakaapa pitää vaalilupauksenne!!
1 VASTAUS:
Turhaa täällä Keputomppelit Vaahtoaa ja maalaa piruja ennakkoon . Vaan sen verran voi kommentoida että kyllä oli niin huono tämä Sipilän Oikeistohallitus tälle seudulle ettei koskaan ole ollut noin huonoa ollut.
+Lisää kommentti
Turhaa täällä vasemmistotomppelit vaahtoaa! Ennen olisi maanpettureina pidetty ja linnaan laitettu punaiset! Muistakaapa, että jos punaiset olisivat kansalaissodan voittaneet, oltaisiin Venäläisiä!

Nythän se on demarien "hallussa" tämän maan rakentaminen, että huolestuttaa kyllä, miten raiteiltaan se tällä kertaa saadaan!?
Ilmoita
Höpöhöpö puheita kun ei ymmärretä mitään .Suomen Alasajo Alkoi kun nämä Oikeistohallitukset pääsi Valehtelemalla Valtaan sen jälkeen on ollut pelkkää Alamäkeä Suomen Kansantalous. !
Ilmoita
Eipä puhku Sipilä enää, onneksi.....
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Sipilä uhkuu ja puhkuu

Sipilä uhkuu ja puhkuu niinkuin lastensadussa" Iso Paha Susi " että maaliin maaliin on Sote saatava ,keinolla millä hyvänsä ja maakuntamalli jotta saadaan "Sementoitua Kepulaiset ikuisiksi ajoiksi maakunnan johtoon muulla ei ole väliä . Lisäksi voi sanoa että ei ole ollut ikipäivänä niin huonoa hallitusta tälle seudulle kuin tämä Sipilän hallitus lähes kaikki mitä on ennen saatu Aluepolitiikan ansiosta on hävitetty ja yksityistämisen kuningasajatukselle ei näy loppua.!

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta