+45 v vauvahaaveita, Onko muita?

Onko muita?

Arvostelijat älkööt vaivautuko
Ilmoita


On alkanut olla :)
Ilmoita
On meitä iäkkäitä haaveilijoita muitakin.. Minulla on posti täällä, voit kirjoitella yksityisviestein niin halutessasi.
Ilmoita
Hei
42 vee nainen, jolla äidinvaistot heräsivät n.vuosi sitten. Kuten arvata saattaa on matkassa ollut mutkia, mutta toive vauvasta elää. Ihanaa, että on muitakin "kypsempään" ikään ehtineitä naisia, jotka haaveilevat omasta lapsesta. Ollaan rohkeita ja toiveikkaita yhdessä. Tsemppiä naiset
1 VASTAUS:
Myös ikäisesi 42 vuotias nainen ja raskaana. Tuli mulle ja etenkin miehelle vähän yllätyksenä, mutta kaikki mennyt pientä pahoinvointia ja kuvotusta lukuun ottamatta hyvin. Ekat ultratkin jo käyty ja kaikki kunnossa.
Jotkut työkaverit sanoneet mulle et pitis alkaa liikkua kun muijalla vatsa alkanut pömpöttää. Varmaan yllättyvät kohta kunhan tää masu vielä tästä kunnon vauvamasuksi pulskistuu. Tsemppiä teille kaikille ikäsiskoille.
+Lisää kommentti
Hienoa, että kaikki on hyvin. Näin yli neljäkympin alkaa olemaan aika isot riskit näiden kromosomipoikkeavuuksien kanssa. Olitko siinä alkuraskauden verikokeessa, jossa etsitään näitä riskejä?
Ilmoita
Joo kyllä mulle on tehty kaikki raskauteeni liittyvät tutkimukset ja verikokeet aivan suositusten mukaisesti ja ajallaan. Normaaleja ovat tulokset olleet ja muutoinkin olen voinut paljon paremmin nyt, kuin mitä aiemmassa raskaudessani 29 vuotiaana. Raskauskiloja tosin tuntuu tarttuvan nyt matkaan paljon helpommin ja tutut luuleekin mun vain lihoneen kun käytän etupäässä löysiä mekkoja jotka peittää vielä jo tiukoissa vaatteissa päivä päivältä selvemmin havaittavan vauvamasu pömpökän.
Suurin riesa on jatkuva pissalla ravaamisen tarve ja toisinaan pöksyyn karkaileva pikku liru. Jonkin verran on myös liitoskipuja, mutta pyörällä olen vielä sisukkaasti kulkenut työmatkan isännän huristellessa autolla.
Ilmoita
Hienoa, että kaikki on hyvin. Olisin ajatellut, että verikoe olisi "hälyttänyt", koska siinähän lasketaan veressä olevien merkkiaineiden, iän ja niskaturvotuksen yhteistä tulosta. Usein iän merkitys on laskutoimituksessa niin suuri, että se antaa tuloksen, jolla pääsee tarkempiin tutkimukseen. Hienoa, että Sinulla ja vauvalla on kaikki hyvin.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

+45 v vauvahaaveita, Onko muita?

Onko muita?

Arvostelijat älkööt vaivautuko

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta