Mitä Minä Nyt Teen?

NimetönAA

AA-yhteisö kielsi minulta verenpainelääkkeet, koska ne vaikuttavat aivojen juomiskeskukseen!

Mitä minä nyt teen? En voi hoitaa korkeaa verenpainettani yhteisön paineen vuoksi, enkä toisaalta pääse hoidattamaan henkistä puoltani verenpainelääkityksen vuoksi.

Olen siis pattitilanteessa - mitä minä nyt oikein teen..??

Muiden AA-laisten mielestä lääkitys vaikuttaa aivoihin, joissa juomiskeskus sijaitsee ja olen tavallaan jo juomassa tai ainakin valmistelemassa sitä ja nyt on kohdallani tahkottu jo viikkoja ensimmäistä askelta, vaikka raittiita vuosia on takana jo liki kaksitoista (12). Kohdallani tilanne on se, että tarvitsen elääkseni päivittäin kumpaakin lääkitystä - sekä verenpaine- että AA-lääkitystä. Olen siis umpikujassa!

N 45

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei.voi.olla.totta

      Ymmärrän huolesi sillä olenhan lääkäri, vieläpä verenpainetautien erikoislääkäri. Olen auskultoinut aikoinaan Leningradissa, ja työharjoitteluni suoritin Ambogawangon aavikolla eräässä pikkukaupungissa nimeltä Kuaghmutubu. Kaupunki oli jo tuolloin hyvin vireä sijaintipaikastaan huolimatta, ja siellä esiintyi hyvin paljon erilailla sairaita ihmisiä, kuten verenpainetautisia sekä alkoholiallergiggoja. Geggoja siellä toisaalta ei kylläkään ollut?
      Siellä toimiessani törmäsin jatkuvasti mainitsemaasi ongelmaan. Aluksi olinkin hyvin pitkälti ihmeissäni ja ymmälläni, kun en tahtonut osata suhtautua oikein kyseiseen noidankehään, hyvin pitkälti.
      Kunnes sitten eräänä pilvettömänä yönä näin unenomaisen näyn, joka kirkasti minulle oikean tavan selvitä kyseisestä ongelmasta. Unenomaisessa näyssä itse Hesekiel ilmestyi minulle ja kertoi oudoista olennoista jotka olivat aikojen alussa laskeutuneet taivaista, tulikiven räiskyessä, maan pinnalle. Noilla olennoilla oli ollut kasvot kaikkiin neljään ilmansuuntaan ja ne olivat liikkuneet maan pinnalla oudon keveästi, aivan kuin balettitanssijat. Tämän Hesekiel lausui oudosti hymyillen, ja hyvin pian huomasin, ettei siihen aikaan tunnettu vielä balettitanssimista lainkaan. Siksi siis oudon mairea hymy.
      Mutta minulle oli jo ehtinyt hahmottua ratkaisu kaikkiin maailman pikku ongelmiin ja siksi lähdin pitkälle kotimatkalleni, tuomaan valoa pohjoiseen, missä tarkoituksenani oli luovuttaa valtavat taitoni ja lahjani maailman hätää kärsivien auttamiseksi. Siksi siis minä voin auttaa sinuakin ja päästää sinut pahasta sekä antaa sinulle iankaikkisen rauhan.
      Käänny siis puoleeni sinä raskautettu ja polvistu eteeni, sillä vain nöyrtymällä voit kasvaa henkisesti aikuiseksi, ja aloittaa uuden elämän jossa ei ole sijaa valheiden levittämiselle eikä väärän todistuksen antamiselle lähimmäisistä.

    • äläpuhupaskaa

      ÄLä puhu paskaa. Täyttä valetta.

    • pohtinut_myös

      Hei.
      Kuulostaa siltä, että ryhmäsi ymmärrys alkoholismista ja siitä toipumisesta ei ole aivan tämän päivän tasolla. Ryhmien riskinä on aina joidenkin vahvojen jäsenten pyrkimys terapeuteiksi ja lääkäreiksi. Ja silloin ryhmä ei enää ole vartaistukiryhmä.
      Ehkä olisi viisainta hoitaa verenpainetta sen alan spesialistin ohjeiden mukaan. Oman pitkän raittiutesi myötä ymmärrät mikä juuri sinua on auttanut. Jollei nykyinen ryhmäsi tue sinua toipumisessasi niin ehkä olisi parasta etsiä uusia vertaisia joko muista ryhmistä tai yksittäisistä toipujista. Tarvittaessa olisi hyvä hakeutua ammatti-ihmisten pakeille. Jospa et kuuntelisi puoskareiden neuvoja.

    • toimeen

      Joo.. jatkat omaa raittiuttasi, siihen voi kukaan vaikuttaa se on vain sinua varten. Kuten aiempi viisaasti kertoi, vaihda ryhmää jos tunnet siellä liikaa vastenmielisyyttä. Usein kerhot hyviä monenlaisia ihmisiä, kaikkien kanssa hyvä tulla toimeen.

      • Ukkopuli

        Mulla myöskin kahdestoista raitis vuosi menossa olen jonkinaikaa käyttänyt verenpainelääkitystä ja en ole huomannut että se vaikuttaisi mitenkään haluun juoda.Ole täysin vapaa käyttämään sinulle määrättyjä lääkkeitä.AA-ryhmäsi on väärässä, vaihda ryhmää jos muu ei auta.Jumalan siunausta sinulle.


    • vindemar

      No hei typerykset, aloitus on provo. Joku haluaa leikkiä vakavalla aiheella.
      Kukaan eikä mikään ryhmä puutu verenpaine-lääkitykseen, tai diapetes-lääkitykseen, tai astma-lääkitykseen, tai mihinkään muuhun lääkitykseen.
      Jotkut eivät tosin hyväksy että ryhmän palaveriin tullaan huumeissa, ja kyllähän ne lääkärin määräämät benzodiazebiinit on LIIAN PITKÄÄN käytettynä huumeita.

    • Anonyymi

      Olen juonut nyt miltei neljä vuotta päivittäin. Vaimo löysi paremman kolmenkymmenen aviovuoden jälkeen. Ikää on yli kuusikymmentä ja sairastan kaksisuuntaista mielialahäiriötä johon on määrätty Mirzabiin nimistä lääkettä. Sen myötä lihoin neljäkymmentäkilla ja verikokeella todettiin sairastuneeni diabetekseen. Kannattaako jatkaa edelleen tuon lääkkeen käyttöä? Ennen kirjoittivat ahdistuukseeni rauhoittavia nykyjään vain näitä joilla tulee todella sairaaksi ja lihoo muodottomaksi.

      • Anonyymi

        Yllä oleva on mun tarina eikä ole provo. Sori kun en osaa sitä paremmin kirjoittaa. Mutta liisään vielä tohon että mulle on aivan mahdoton mennä joihinkin AA-kokouksiin sillä ton kaksisuuntaisen lisäksi mulla on todettu sosiaalistentilojen pelko.


    • Anonyymi

      Kyllä jos on lääkäri ja lisenssit niin kyllä saa syöttää ihmisille mitä vaan pillereitä vaikka se potilas niillä turpoisi savannin norsuksi. Viisikymmentäkiloa ylimääräistä turvotusta

    • Anonyymi

      Ei kukaan kiltti tohtori siitä välitä vaikka ulvot tällä palstalla mitä tietämäsiä totuuksia noista sulle määrätyistä lihottavista pillereistä. Sun pitää oppia pitämään itsestäsi huolta. Niinhän Se tohtorikin sanoo sulle vastaanotollaan ja lisää lääkettä että varasti saat jonkun dieapeeteksen ettei seuraavalla kerralla tule turhia sairauksia välitettyä. valitettua.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe