Aihe

Mitä Minä Nyt Teen?

NimetönAA

AA-yhteisö kielsi minulta verenpainelääkkeet, koska ne vaikuttavat aivojen juomiskeskukseen!

Mitä minä nyt teen? En voi hoitaa korkeaa verenpainettani yhteisön paineen vuoksi, enkä toisaalta pääse hoidattamaan henkistä puoltani verenpainelääkityksen vuoksi.

Olen siis pattitilanteessa - mitä minä nyt oikein teen..??

Muiden AA-laisten mielestä lääkitys vaikuttaa aivoihin, joissa juomiskeskus sijaitsee ja olen tavallaan jo juomassa tai ainakin valmistelemassa sitä ja nyt on kohdallani tahkottu jo viikkoja ensimmäistä askelta, vaikka raittiita vuosia on takana jo liki kaksitoista (12). Kohdallani tilanne on se, että tarvitsen elääkseni päivittäin kumpaakin lääkitystä - sekä verenpaine- että AA-lääkitystä. Olen siis umpikujassa!

N 45

10

<50

  Vastaukset

  • Ymmärrän huolesi sillä olenhan lääkäri, vieläpä verenpainetautien erikoislääkäri. Olen auskultoinut aikoinaan Leningradissa, ja työharjoitteluni suoritin Ambogawangon aavikolla eräässä pikkukaupungissa nimeltä Kuaghmutubu. Kaupunki oli jo tuolloin hyvin vireä sijaintipaikastaan huolimatta, ja siellä esiintyi hyvin paljon erilailla sairaita ihmisiä, kuten verenpainetautisia sekä alkoholiallergiggoja. Geggoja siellä toisaalta ei kylläkään ollut?
   Siellä toimiessani törmäsin jatkuvasti mainitsemaasi ongelmaan. Aluksi olinkin hyvin pitkälti ihmeissäni ja ymmälläni, kun en tahtonut osata suhtautua oikein kyseiseen noidankehään, hyvin pitkälti.
   Kunnes sitten eräänä pilvettömänä yönä näin unenomaisen näyn, joka kirkasti minulle oikean tavan selvitä kyseisestä ongelmasta. Unenomaisessa näyssä itse Hesekiel ilmestyi minulle ja kertoi oudoista olennoista jotka olivat aikojen alussa laskeutuneet taivaista, tulikiven räiskyessä, maan pinnalle. Noilla olennoilla oli ollut kasvot kaikkiin neljään ilmansuuntaan ja ne olivat liikkuneet maan pinnalla oudon keveästi, aivan kuin balettitanssijat. Tämän Hesekiel lausui oudosti hymyillen, ja hyvin pian huomasin, ettei siihen aikaan tunnettu vielä balettitanssimista lainkaan. Siksi siis oudon mairea hymy.
   Mutta minulle oli jo ehtinyt hahmottua ratkaisu kaikkiin maailman pikku ongelmiin ja siksi lähdin pitkälle kotimatkalleni, tuomaan valoa pohjoiseen, missä tarkoituksenani oli luovuttaa valtavat taitoni ja lahjani maailman hätää kärsivien auttamiseksi. Siksi siis minä voin auttaa sinuakin ja päästää sinut pahasta sekä antaa sinulle iankaikkisen rauhan.
   Käänny siis puoleeni sinä raskautettu ja polvistu eteeni, sillä vain nöyrtymällä voit kasvaa henkisesti aikuiseksi, ja aloittaa uuden elämän jossa ei ole sijaa valheiden levittämiselle eikä väärän todistuksen antamiselle lähimmäisistä.

  • ÄLä puhu paskaa. Täyttä valetta.

  • Hei.
   Kuulostaa siltä, että ryhmäsi ymmärrys alkoholismista ja siitä toipumisesta ei ole aivan tämän päivän tasolla. Ryhmien riskinä on aina joidenkin vahvojen jäsenten pyrkimys terapeuteiksi ja lääkäreiksi. Ja silloin ryhmä ei enää ole vartaistukiryhmä.
   Ehkä olisi viisainta hoitaa verenpainetta sen alan spesialistin ohjeiden mukaan. Oman pitkän raittiutesi myötä ymmärrät mikä juuri sinua on auttanut. Jollei nykyinen ryhmäsi tue sinua toipumisessasi niin ehkä olisi parasta etsiä uusia vertaisia joko muista ryhmistä tai yksittäisistä toipujista. Tarvittaessa olisi hyvä hakeutua ammatti-ihmisten pakeille. Jospa et kuuntelisi puoskareiden neuvoja.

  • Joo.. jatkat omaa raittiuttasi, siihen voi kukaan vaikuttaa se on vain sinua varten. Kuten aiempi viisaasti kertoi, vaihda ryhmää jos tunnet siellä liikaa vastenmielisyyttä. Usein kerhot hyviä monenlaisia ihmisiä, kaikkien kanssa hyvä tulla toimeen.

   • Mulla myöskin kahdestoista raitis vuosi menossa olen jonkinaikaa käyttänyt verenpainelääkitystä ja en ole huomannut että se vaikuttaisi mitenkään haluun juoda.Ole täysin vapaa käyttämään sinulle määrättyjä lääkkeitä.AA-ryhmäsi on väärässä, vaihda ryhmää jos muu ei auta.Jumalan siunausta sinulle.


  • No hei typerykset, aloitus on provo. Joku haluaa leikkiä vakavalla aiheella.
   Kukaan eikä mikään ryhmä puutu verenpaine-lääkitykseen, tai diapetes-lääkitykseen, tai astma-lääkitykseen, tai mihinkään muuhun lääkitykseen.
   Jotkut eivät tosin hyväksy että ryhmän palaveriin tullaan huumeissa, ja kyllähän ne lääkärin määräämät benzodiazebiinit on LIIAN PITKÄÄN käytettynä huumeita.

  • Olen juonut nyt miltei neljä vuotta päivittäin. Vaimo löysi paremman kolmenkymmenen aviovuoden jälkeen. Ikää on yli kuusikymmentä ja sairastan kaksisuuntaista mielialahäiriötä johon on määrätty Mirzabiin nimistä lääkettä. Sen myötä lihoin neljäkymmentäkilla ja verikokeella todettiin sairastuneeni diabetekseen. Kannattaako jatkaa edelleen tuon lääkkeen käyttöä? Ennen kirjoittivat ahdistuukseeni rauhoittavia nykyjään vain näitä joilla tulee todella sairaaksi ja lihoo muodottomaksi.

   • Yllä oleva on mun tarina eikä ole provo. Sori kun en osaa sitä paremmin kirjoittaa. Mutta liisään vielä tohon että mulle on aivan mahdoton mennä joihinkin AA-kokouksiin sillä ton kaksisuuntaisen lisäksi mulla on todettu sosiaalistentilojen pelko.


  • Kyllä jos on lääkäri ja lisenssit niin kyllä saa syöttää ihmisille mitä vaan pillereitä vaikka se potilas niillä turpoisi savannin norsuksi. Viisikymmentäkiloa ylimääräistä turvotusta

  • Ei kukaan kiltti tohtori siitä välitä vaikka ulvot tällä palstalla mitä tietämäsiä totuuksia noista sulle määrätyistä lihottavista pillereistä. Sun pitää oppia pitämään itsestäsi huolta. Niinhän Se tohtorikin sanoo sulle vastaanotollaan ja lisää lääkettä että varasti saat jonkun dieapeeteksen ettei seuraavalla kerralla tule turhia sairauksia välitettyä. valitettua.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16830
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   13965
  3. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   127
   7869
  4. Helsinkiläiset köyhtyvät vauhdilla, syy vuokralla asuminen

   Helsingissä on erikoinen muutos, nuoret aikuiset tulevat olemaan "varattomampia" kuin aikaisempi sukupolvi. Syy on asuntojen erittäin korkea ostohinta
   Helsinki
   218
   6866
  5. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1787