Saara Aalto Forbesissa

Eräs maailman arvostetuimmista talous-lehdistä, Forbes, on tehnyt jutun Saara Aallosta.
Onneksi juttu on englanniksi ettei palstalaiset menetä yöuniaan, jutussa kun esim arvioidaan Saaran nettoarvoksi 10 miljoonaa puntaa...
Eli vois palstalaisia harmittaa jos jutun lukisivat :D
Ilmoita


59 Vastausta

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.


Itse asiassa juttu kertoo Meri-rakkaasta, koska hän on manageri.
Ilmoita
Mistä näitä juttuja revitään? Ihan puuta heinää. Saara itsekö niitä levittää vai manageri. Jos juttu pitäisi paikkansa niin kyllä kaikkien kannattaisi haukkua oma kotimaansa ja ihmiset jos se kerran lisää matkailua Suomeen. Mitä taas tulee loppuunmyydyistä keikoista niin eikö eräskin keikka, jossa Saaran piti esiintyä, peruttu vähäisen lipunmyynnin takia. Sitä suurta huippubiisiä odotellaan edelleen joka räjäyttää levymyynnin. Ei ole radiokanavilla kuulunu.
1 VASTAUS:
Toimittajat näitä levittää, koska ovat kateellisia Saaralle.
+Lisää kommentti
Aikas hämmentävää. Miksi tai miten on mahdollista, että Saara hyväksyy tuollaiset jutut? Mikäli hän haluaa vakavasti otettavaksi kansainväliseksi laulajaksi ja esiintyjäksi, kannattaisi tarkistaa etukäteen kirjoittelut ja tosiasiat.
Hänellä olisi taas mainio tilaisuus tuon luisteluohjelman tiimoilta päästä eteenpäin urallaan, kunhan osaa käyttää julkisuutensa oikein.
1 VASTAUS:
Milläs tarkistat, kun lehdet kirjoittaa ensin ja varmistelee sitten. Uutisissa usein ei juuri totuutta ole edes nimeksi, mutta silti vaaditaan kommenttia. Aika vähä-älyisiä kiusaajia toimituksissa on töissä.
+Lisää kommentti
Managerimeri pilaa Aallon uraa.
Ilmoita
Ip lehdet kertoo juttu poistettu Forbesista koska oli vain valheita. Saaran hyvä ystävä joka toimittaja tekaisi koko tyhmän jutun. Nyt kaikki ihmettelevät miksi Saara hakee näin hulluilla tavoilla ja valheilla huomiota!
1 VASTAUS:
Kannattaa Mari kirjoittaa selvin päin, niin tekstistäsi voi saada jotain selvää.
+Lisää kommentti
Voisikohan manageri kommentoida ja oikasta asiaa?
1 VASTAUS:
Mikä manageri? Turhanpäiväinen siivellä roikkuja, eihän se on englantiakaan juurikaan, miten semmoinen "manageroi" maailmalla
+Lisää kommentti
Eikö Saaralla tosiaan ole parempaa manageria, vai meneekö kaikki ensin Merin kautta, joka päättää? Jos näin on, niin ei taida kovin menestyksekästä uraa tulla. Saara on kuitenkin ihan aikuinen jonka voisi olettaa osaavan itse ajatella ja tarvittaessa kyseenalaistaakin asioita. Jopa ne "managerinsa" valinnat.
Ilmoita
Meri on Saaran assari, ei manageri. Lähinnä pitää siis seuraa ja tekee superfood-smoothieita. Oikea manageri on ihan muualta. Vai luuletteko oikeasti et englantia osaamaton Meri sai Saaran Dancing on ice-ohjelmaan? Heh.
1
Ilmoita
Hups!
Lehdestä poistettiin tää Saaran luottotoimittajan kynäilemä, mutkat suoriksi totuuden suhteen vetämä juttu.
Mitään sanottavaa ei artistilla taaskaan ole kyseisen asian tiimoilta ja mukamanagerilla ei tietysti myöskään,vaikka työhön lulisi moisen kuuluvan.
Onhan tää parivaljakolle taas tosi noloa,jatkuvasti pukkaa naisesta kyseenalaista infoa ilmoille,eikä ura etene yhtään.
Muija viilettää luistelukilpailussa,jatkuvasti rimaa hipoen jatkoon,laulamisesta kukaan ei puhu enää yhtään mitään.
Ulkoinen habitus on muuttunut huonoon suuntaan,kohta ei luistelupari jaksa tota pyylevöitynyttä matroonaa jäästä nostaa.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Nyt,kun Saara on avautunut facessa melkein toivoo,että se olisi pitänyt mölyt mahassaan,niin omituisia selityksiä se on kyhäillyt.
Asia näyttää vaan entistä omituisemmalta. Muija tarjoilee tuttuja teemojaan viihdekultturien eroista eri maissa—eli ulkomailla ollaan positiivisia ja kannustavia Suomessa vain painetaan alas ja kaivetaan syyttömistä ihmisistä törkyä esiin.
Nyt olis viimeistään Saaran mentävä peilin eteen ja myönnettävä,että tääkin ammattitaidoton maineen kalasteluyritys kaatui perättömiin uutisiin ja aiheettomiin omakehuihin.
Tässä naisessa on jotain tosi outoa.
Ilmoita
Kyllä, Saaran olisi nyt pitänyt olla kommentoimatta mitenkään. Miten kukaan ei osaa tai halua neuvoa sitä? Antaa kyllä tosi oudon kuvan itsestään jatkuvalla Suomen mollaamisellaan. Mikäli ei aukeakaan taivaat ja maat ulkomailla nyt, niin tuskin kotiinpaluu tapahtuu enää hurraa-huutojen säestyksellä.
Mistä tämä sen katkeruus juontuu? Odottiko hän jatkuvaa työtarjousten ja haastattelujen tulvaa? Taitaa olla jotain syvempää jonka ehkä joku taitava terapeutti osaisi kaivaa ulos. Mahdollisesti ehkä.
1 VASTAUS:
Totta.

Mari Pudas on tosi jännä tapaus. Olisi kyllä muutaman terapiasession tarpeessa. Haukkuu julkisesti Saaraa asioista, joihin hänellä ei ole osaa eikä arpaa. Jotkut vain ovat näemmä katkeria ihmisriekaleita.
+Lisää kommentti
Saara Aalto on Facebook-sivuillaan kommentoinut Forbesista poistettua juttua ja samalla
- ehkä jopa tajuamatta koko asiaa - arvostellut samalla myös itse Forbesia. Aalto mainitsee, että media välillä julkaisee artikkeleita, jotka eivät pidä paikkaansa ja sitä vastaan artistit yrittävät taistella.

"On tietenkin aina harmillista, jos juttuihin jää asiavirheitä tai kerrotaan asioita, jotka ei ole totta, mutta se on perushommaa myös Suomessa. Niin media toimii ja sitä vastaanhan me kaikki julkisuudessa olevat yritetään aina taistella" Aalto kirjoittaa.

Toisinsanoen Aalto sanoo, että Forbes on tehnyt virheen, samoin kuin hänestä kriittisesti kirjoittaneet, suomalaiset mediat. Miksi Aalto ei sitten yrittänyt etukäteen tai jälkikäteen korjata näitä asiavirheitä? Ja miksi Aalto sanoo, että artikkeli Forbesiin oli todella vaikea saada läpi: Jos Aalto on ollut tietoinen yrityksistä saada artikkeli julkaistua kyseisessä mediassa - ja koska kirjoittaja on Aallon ystävä ja ainakin entinen tiedottaja - niin kyseessä lienee siis tarkoituksellinen pr-artikkeli. Aallon ja ainakin toimittajaystävän pitäisi kyllä tietää, että tällaiset myynninedistämiseen tehdyt artikkelit tulisi pitää hyvin neutraaleina. Jos ne sisältävät suoranaisia virheitä tai valheita on selvää, että Forbesin tyylinen laatujulkaisu hyvin nopeasti poistaa tekstin. Ja tässä tapauksessa myös heille freelancerina kirjoittavan, vierailevan toimittajan, joka nyt - edistääkseen valheellisilla väitteillä ystävänsä uraa - menetti myös mahdollisuutensa saada vastaisuudessakaan töitä kyseiseltä lehdeltä.

Saara Aallon tulisi miettiä nyt tarkkaan, että onko hänen managerinsa ihan oikea henkilö hoitamaan Aallon asioita, kun kerta toisensa jälkeen lehtiin ilmestyy mitä omituisimpia juttuja, jotka sisältävät mitä uskomattomimpia väitteitä. Managerin tehtävä on luotsata artistin uraa ja pitää huoli, että artisti tekee oikeita valintoja uransa suhteen. Manageroida siis uraa. Nyt näyttää siltä, että kun näkyvyyttä ei saada itse musiikin avulla niin lähdetään liioittelun ja valheiden tielle, ja se pitemmän päälle, ei tule tekemään hyvää Aallolle, jonka maine alkaa nyt jo kärsiä.

Todellisia faktoja sen sijaan ovat:

- Puheet 10 miljoonan arvosta ovat täysin käsittämättömiä ja yksittäisen viihdesivuston tekemiä arvioita, joilla ei ole mitään todellisuuspohjaa.

- 11 000 artikkelia eivät ole yksistään Aallosta vaan briteissä ja Suomessa kirjoitettiin paljon myös muista kyseisen laulukilpailun osallistujista. Kilpailun jälkeen edes voittajasta ei olekaan sitten kirjoiteltu juuri mitään, koska uusia kilpailijoita, uusia kykykilpailuja ja uusia, kaupallisesti menestyneitä artisteja tulee kokoajan lisää.

- Aalto ei ole menestynyt kaupallisesti ulkomailla, eikä Suomessakaan, eikä hänestä kykykilpailun myötä tullut isoa nimeä. Tästä kertoo jo se, että hän joutuu jälleen kerran osallistumaan reality-ohjelmaan pysyäkseen esillä.

- Luisteluun keskittynyt tosi tv-ohjelma on näennäisesti ihan katsottu viihdeohjelma Isossa-Britanniassa, mutta pienellä googlettamisella tai vierailemalla päivälehtien kotisivuilla näkee nopeasti, että ohjelma on kuitenkin todella pieni, eikä se kiinnosta suurta yleisöä. Aallon menestyminen ohjelmassa ei tule tuomaan hänelle yhtään sen enempää keikkoja tai listasijoituksia. Kyseisessä ohjelmassa kisataan luistelutaidoissa - ei itse esitetyssä musiikissa, joten sen hyöty artistin uran kannalta on varsin pieni. Hyvin harva jonkin tosi tv-ohjelman perusteella ostaa ohjelmassa esiintyneen artistin kappaleen jos ei sitä ole aiemminkaan tehnyt.
7 VASTAUSTA:
Oliko tämä kuitenkin juuri sitä huttua mitä haluttiin ja jatkuvaa kiusantekoa ja kyseenalaistamista mitä tämä palsta sekä eräs naispuolinen IL-toimittaja on Saaran maineen mollaamiseksi ansiokkaasti vuosikausia tehnyt?

Ehkä Forbes -jutun kirjoittaja lukee tätä palstaa? Maailma on pieni, you know.

Saara joutuu kommentoimaan asioita, joista ei itse tiedä itsestään kirjoitetun. Tämän palstan perusteella on helppo ymmärtää, miksi hän kirjoittaa median vääristelyistä ja suomalaisten myrkyllisyydestä ja kateudesta.

Anonymiteetin takaa kun on niin helppo olla asiantuntija tai kriitikko.
winners.on.ice kirjoitti:
Oliko tämä kuitenkin juuri sitä huttua mitä haluttiin ja jatkuvaa kiusantekoa ja kyseenalaistamista mitä tämä palsta sekä eräs naispuolinen IL-toimittaja on Saaran maineen mollaamiseksi ansiokkaasti vuosikausia tehnyt?

Ehkä Forbes -jutun kirjoittaja lukee tätä palstaa? Maailma on pieni, you know.

Saara joutuu kommentoimaan asioita, joista ei itse tiedä itsestään kirjoitetun. Tämän palstan perusteella on helppo ymmärtää, miksi hän kirjoittaa median vääristelyistä ja suomalaisten myrkyllisyydestä ja kateudesta.

Anonymiteetin takaa kun on niin helppo olla asiantuntija tai kriitikko.
Onko tää nyt ymmärrettävä niin, että Saara on taas ikävän kirjoittelun viaton uhri?
Vaikka valheellisia tietoja Forbesiin toimitellut on naisen oma luottotoimittaja ja jopa mediakamppanja veturi.
Hätäpaskalta taas vaikuttaa naisen luistelukiireisiin vetoama tietämättömyys jutun asiasisisällöstä,se on kätevää,mutta ei uskottavaa.
Mainittavasti ei ole ura edennyt, siinä on tuskin mitään aihetta myrkyllisyyteen saati kateuteen.
Varsin täysipäisiä kommentteja täällä olen lukenut ,lukuunottamatta tän yhden fanaatikon syyttöksiä.
Pillit-pussiin kirjoitti:
Onko tää nyt ymmärrettävä niin, että Saara on taas ikävän kirjoittelun viaton uhri?
Vaikka valheellisia tietoja Forbesiin toimitellut on naisen oma luottotoimittaja ja jopa mediakamppanja veturi.
Hätäpaskalta taas vaikuttaa naisen luistelukiireisiin vetoama tietämättömyys jutun asiasisisällöstä,se on kätevää,mutta ei uskottavaa.
Mainittavasti ei ole ura edennyt, siinä on tuskin mitään aihetta myrkyllisyyteen saati kateuteen.
Varsin täysipäisiä kommentteja täällä olen lukenut ,lukuunottamatta tän yhden fanaatikon syyttöksiä.
Otan osaa surkeaan elämääsi.

Saara on saavuttanut enemmän kuin sinä koskaan ja siitä sinä et toivu koskaan,

otan osaa luuseri.
Jarenitseluottamus kirjoitti:
Otan osaa surkeaan elämääsi.

Saara on saavuttanut enemmän kuin sinä koskaan ja siitä sinä et toivu koskaan,

otan osaa luuseri.
No,mutta kiitos siitä.
En tosin ymmärrä,mistä mun saavutukseni oletat tietäväsi.
Omasi käy hyvin ilmi kirjoituksestasi—-olet pelkkä kohta sammuvan tähden peesissä hengaileva mitättömyys.
Pillit-pussiin kirjoitti:
No,mutta kiitos siitä.
En tosin ymmärrä,mistä mun saavutukseni oletat tietäväsi.
Omasi käy hyvin ilmi kirjoituksestasi—-olet pelkkä kohta sammuvan tähden peesissä hengaileva mitättömyys.
Kiitos kultaseni. Minäkin rakastan sinua <3

Sinun katkeruutesi on niin läpinäkyvää, ettei mitkään jankutuksesi sitä muuksi muuta. Tulethan taas aamulla av:lle meidän iloksemme, niin voimme jutella asiallisesti superkauniin Saara Aallon upeasta urasta?

Ethän viljele kovin paljon törkeyksiä sitten, kun nuoretkin lukevat sitä palstaa.
SaaraAaltoonniinseksikäs kirjoitti:
Kiitos kultaseni. Minäkin rakastan sinua <3

Sinun katkeruutesi on niin läpinäkyvää, ettei mitkään jankutuksesi sitä muuksi muuta. Tulethan taas aamulla av:lle meidän iloksemme, niin voimme jutella asiallisesti superkauniin Saara Aallon upeasta urasta?

Ethän viljele kovin paljon törkeyksiä sitten, kun nuoretkin lukevat sitä palstaa.
No,mutta kukas se taas ilmestyi jankkaamaan palstalle?
Tiedät hyvin,etten viljele törkeyksiä ainoastaan totuuksia niin palvomastasi Saarasta ja se näköjään taas kävi tunteeseen.
Asiallisesti kanssasi ei voi keskustella mistään koska eriävät mielipiteet aina aiheuttavat sinussa katkeruuden tunteita,joita sitten täällä säälittävästi purat täysin vieraisiin ihmisiin.
Keskity toki fanittamaan ”superkaunista” Saaraasi,minä teen mielummin jotain järkevämpää.
Saara on superkaunis, totta.
+Lisää kommentti
Kyllä Marilla näppäin roihuaa, kun näkee uutisen:D
Ilmoita
Mari, rauhoitu.

Muista verenpaine. Ei ole kovin kaunista tekstiä sinulta. Mitä äitisikin sanoisi, kun lukisi asiattomuuksiasi?
Ilmoita
Hesarilla ja Ylellä ei ole mitään hävettävää, sen sijaan etenkin Iltalehdessä voi olla palaverin paikka. Toimittaja Pudas on lyönyt Aaltoa kuin vierasta sikaa euroviisuepisodista lähtien.

Forbesin juttu ei ole herättänyt huomiota missään muualla kuin Suomessa, että ei ny liiotella.
1 VASTAUS:
Ei ole Mari saanut huomiota, niin pitää kiukutella eri sosiaalisen median kanavissa.
+Lisää kommentti
Areenakeikka oli loppuunmyyty kaikkien muiden lähteiden paitsi saaramaanikon mukaan.
Ilmoita
0:24 "Haluaisitteko te kuulla vähän uutta musiikkia? Do you wanna hear a new song? Tässä pieni maistiainen."

Biisi oli Eden Jonesin vuosia sitten kirjoittama ja esittämä biisi.

TÖRKEÄÄ.

eikö olekin ihanaa ymmärtää kaikki tahallaan väärin. Tai sitten taidat olla todella yksinkertainen olento....
Ilmoita
Mistä ihmeestä te oletettavasti ei-fanit tiedätte, minkä kokoinen hänen lavansa on ollut? Jos koskaan on keikoilla käynyt, ymmärtää, että toinen pääty ja osa suoraakin katsomoa jätetään myymättä.

Se on tämän Pudaksen ajatusmaailma vähän jännä. Saara on absoluuttinen paha hänen päässään.
Ilmoita
Eden Jones kirjoittaa työkseen kappaleita muille artisteille.
Ilmoita
"En löydä tällaiselle julkaisuajankohdalle mitään muuta järjellistä syytä kuin sen, että haluttiin välttää "vastineen" ruotiminen tuoreeltaan täällä AV:lla."

No ehdottomasti näin! Ja tämä tosiaan on “järjellinen” syy, vieläpä ainoa sellainen. Tokihan Aalto seuraa tätä palstaa ja päättää tekemisistään se perusteella, kun täällä on se todellinen asiantuntemus.
Ilmoita
Silloin kun oli se surullinen umk vuosi, jossa Saara kisasi no fearilla, Niin jo siinä lähetyksessä Saara oli pahantuulinen ja tiuskasi, että varmaan hän sitten tulee taas toiseksi. Eihän sitä tiedä, mitä Saara on diivaillut kulissien takana Pudakselle ja ja Ståhlille. Saara on varmaan ollut mielestään ainut, joka sen voiton ansaitsee ja on sen eteen tehnyt työtä.

No Pudas kirjoitti arvostelun no fearista ja esityksestä. No olimme varmaan kaikki samaa mieltä Pudaksen kanssa, paitsi tonni🧚‍♀️keijut. Saara vastasi, että pahoitti mielensä, koska muitakaan häviäjiä ei arvosteltu. Mutta ei tämä ei loppunut tähän vaan jatkuu jatkuu no fear!
Pudas on ehkä vähän oikonut Saaran värityksiä, mutta Saara syyttää koko Suomea kiusaajaksi. Hän on haukkunut suomalaiset levy-yhtiöt ulkomailla, muusiikki ihmiset, radiot yms. Mitä nuo ongelmat kuuluvat britteihin?

Pudas on aika paljon oikonut totuutta, olet oikeassa. Epäilen kovasti noita Saaran kiukutteluja, mutta Iltalehden toimittajiinhan on perinteisesti ollut luottaminen (not). Katkeruus asuu todella syvällä tietyissä toimittajissa.

Kannattaisi hankkia oma elämä.
1 VASTAUS:
Katkera, katkerampi, Mari Pudas.
+Lisää kommentti
Myönnettävä se on että likka osaa paremmin laulaa kuin minä MUTTA koska on itserakas ja narsistinen luonne niin vetäisi herneen nenään kun suomalaiset eivät nielleetkään koko Forbesin artkkelia vaan löysivät siitä ihan "liikaa" virheitä.
1 VASTAUS:
Huonoitsetuntoiset usein näkevät narsisteja joka puolella. Me normaali-itsetuntoiset sen sijaan näemme hyvin terveitsetuntoisen lahjakkaan upeaäänisen naisen.

Koita nyt vaan elää sen kanssa.
+Lisää kommentti
Sinähän postasit jo YouTube-linkin, missä hän kutsui sitä “uudeksi musiikiksi”. Ei omaksi musiikikseen.

Niin, mutta kun Saara-hullu ei muuten pysty keksimään näitä juttujaan, jos olisi tuollaisen pienen yksityiskohdan kirjoittanut. Se on sitä toimittajan etiikkaa.
Ilmoita
Vanha cover ei ole uutta musiikkia.

Ja lehdistömatskuissa se oli laitettu Saara Aallon tekemäksi, lehdistö arvosteli sen Saara Aallon uutena tuotantona ja Saara Aallon some jakoi noita arvosteluja joissa se oli ”Saara Aallon uutta tuotantoa”.

ethän ole missään töissä, kun medialukutaitosi on vähän niin ja näin?
Ilmoita
Oudosti näitä väärinymmärryksiä hänen ja lehdistön välillä sattuu aivan alvariinsa. Pitäisikö hänen miettiä miten tuoda asiat esiin, jos koko ajan tulee väärinymmärrystä?

Ehkä sun pitäisi vähän hioa sun medialukutaitoja, ettei tulisi niitä väärinymmärryksiä:)
Ilmoita
Rohkea veto Aallolta antaa toimittajille palautetta. Toimittajat ovat tunnetusti kyynisiä, pikkumaisia ja pitkävihaisia eivätkä lainkaan niin objektiivisia kuin antavat ymmärtää. Mutta toimittajan toistuvia, henkilökohtaisuuksiin meneviä kirjoituksia ei pidä eikä tarvitse hyväksyä.

Saaralta on tivattu kommenttia ja siinähän tuo tuli.
1 VASTAUS:
Mitäköhän mieltä Mari P. on tuosta henkilökohtaisuuksiin menevistä kirjoituksista:)
+Lisää kommentti
Osoitus siitä, millä tavoin Saaran solvaaja ymmärtää ja tulkitsee lukemaansa tekstiä ja haukkuu kaikkia. Edellä on kommentoitu, että muita suomalaisia haastatellaan suomalaisissa medioissa ja Suomen kielellä, johon "Öö-henkilö" vastaa täysin ymmärtämättä lukemaansa ja syyttämällä muita harhaiseksi... turha edes kysyä saati jankuttaen ketjusta toiseen ihmetellä, miten väärinkäsitykset kirjoitetussa tekstissä ja sen tulkinnassa syntyvät.
Ilmoita
Ehdottomasti olisi. Spice Girls-juttuhan oli aivan malliesimerkki siitä, että Suomessakin juttuja tehdään suomentamalla niitä jonkun google-kääntäjän avulla niin pikaisesti ulkomaisista lehdistä suoraan eetteriin, että niitä tuskin vaivaudutaan lukemaan saati katsomaan niihin liitettyjä videoita. Mainitussa tapauksessaHan juuri video hyvin osoitti, että asia oli esitetty huumorilla vaikkakin otsikoinnilla haluttiin tarkoituksellisesti antaa toinen vaikutelma klikkausten toivossa.

Aivan samaa tekevät suomalaisetkin lehdet ja voisivatkin jatkossa miettiä luopuvansa klikkiotsikoinnista huomattuaan miten ärsyttävää on kun asiat yritetään saada kuulostamaan kiinnostavammilta kuin ne todellisuudessa on. Tuskin luopuvat ja tekevät siis aivan samaa itsekin jatkossakin eli vastuu väärinkäsityksistä jää lukijalle.

Niin Mari, mitäs sanot? Aiotteko luopua joskus klikkiotsikoinnista?
1 VASTAUS:
Onko Mari enää töissä? Työn jälki on sitä luokkaa, että saattaa näpyttely jäädä tältä erää Suomi24:n sivustolle.
+Lisää kommentti
Tosin eivät ihan hirvittävästi ehtineet googlailla ennen kuin julistivat väitteitä perättömiksi, mutta se on ihan ymmärrettävää näinä monikanavaisen viestinnän hektisinä aikoina. Tärkeintä saada nopeasti isot otsikot.
1 VASTAUS:
Taas Iltalehti sooloilee eikä tottele hyvän etiikan sääntöjä. Kauanko ne luulee, että kansa lukee niiden trolliuutisia. Pitää varmaan vaihtaa Seiskaan.
+Lisää kommentti
Mä en ole nähnyt "lähdeluetteloita" kuin vaate- ja meikkijuttujen jatkeena. Yleensä toimittajat vetoavat lähdesuojaan eli lähteitä ei paljasteta. Valheita kirjoittanut toimittaja sai lähtöpassit. Mitä vielä pitäisi tehdä?

Ellen väärin muista, niin spaissari-jutun yhteydessä yksi toimittaja raivosi, kun Saara ei ollut tiedottanut Suomen mediaa, pelkästään TheSunin juorutoimittajaa. Hahhaahhaaa!

Voin nähdä, millaiset itkupotkuraivarit siellä toimituksessa on ollut:D
Ilmoita
Team-Aaltoskan kuorotytöt iskevät jälleen...kohteena törkeästi sekunda-tähtöstä/emävalehtelijaa aina rehellisesti ja varsinkin suorasukaisen ROHKEASTI arvostellut M.PUDAS!! Joka inhasti läväytti case-Forbesin tiimoilta tolloimmankin suomalaisen silmille naikkosen kootut fantasiat jatkuvine kus¤tuksineen...
Pakenitte sitten tänne VAUVA-mamma-palstalta,siellä kun surkuhupaisa Saara-probagandanne ei lyö läpi,hehheh
2 VASTAUSTA:
Moi Mari!

Muista tarkistaa uutiset jatkossa ennen kuin julkaiset niitä. Ne kaikki ei ole totta. Jos siis saat vielä kirjoittaa....

Onko toi teksti muuten kirjoitettu ihan selvinpäin???
Onko tämä se sama Pudas, joka on huhujen mukaan vähän seonnut Saarasta?
+Lisää kommentti
Joko tää läpi yön täällä mekkaloinnut Saara-fani-idiootti on ohjattu saamaan tarvitsemaansa hoitoa?
Mikähän tänkertaisen hajoamisen aiheutti?
Kolmas sija luisteluskabassahan on ihan mukiinmenevä saavutus-siitä tuskin purkaus johtui.
Arvelisin,että noi Forbesiin tehtailluiden valheiden nolo paljastuminen oli tällä kertaa liikaa.
1 VASTAUS:
Yrititkö sä loukata mua, söpöä:)

Missäs ne pamit ja keppanat ym. asiallisuudet?

Saara tekee huomennakin sitä, mitä rakastaa. Mitä sinä teet? Muuta kuin olet katkera?
+Lisää kommentti
Katkeruutta näet katsomalla peiliin.
Yritä nyt hyvä ihminen tajuta,ettet voita Saaralle yhtään ihailijaa lisää täällä raivoamalla.
Ymmärrän,että pienen elämäsi kesikpiste ja ainoa tarkoitus on kyseinen ”artisti”
Yrittäisit nyt sinäkin saada ihan itse,jotain merkittävää aikaan —sammuvan tähden liepeillä liehuminen ei sitä ole.
1 VASTAUS:
Rakkaani, missä olet ollut?
+Lisää kommentti
Saara on niin ihana!

Olisinpa aikuisena yhtä upea kuin hän.
Ilmoita
Joko Mari on rauhoittunut?

Hyvä, että hän viimein tajusi mokansa.
Ilmoita
Kuka on Mari? Tarkoitatko ManageriMeriä?
Saaralla on nyt 3 konserttia Suomessa, katsomot vain puoliksi myyty, tuskin tulee ihan heti lisäkonsertteja.
Akustisia konsertteja...an evening with SA,,,
Olisin mennyt kyllä KUNNON konserttiin, mutta nää jää nyt välistä, koska en jaksa kuunnella "saarnaa" biisien välillä. Hyvä laulaja muuten...
Jutut vaan jääneet junnaamaan paikalleen!
Ilmoita
No ni, johan se managerimeri on ollut lavalla! Kohta varmaan alkaa laulaakin. Kuvia Suomen konserteista ja manageri miesten puku päällä lavalla avustajana tms. Ei jatkoon.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Saara Aalto Forbesissa

Eräs maailman arvostetuimmista talous-lehdistä, Forbes, on tehnyt jutun Saara Aallosta.
Onneksi juttu on englanniksi ettei palstalaiset menetä yöuniaan, jutussa kun esim arvioidaan Saaran nettoarvoksi 10 miljoonaa puntaa...
Eli vois palstalaisia harmittaa jos jutun lukisivat :D

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta