Ääni kokoomukselle

kokoomusonparas

Mikäli vähääkään välittää hyvinvointiyhteiskunnasta, niin kannattaa antaa ääni kokoomukselle. Kokoomus on saanut aikaan valtavan nousun. Maamme velkaantuminen on pysäytetty ja työllisyys on erittäin hyvällä tasolla.

Aina kokoomuksen ollessa vallassa, maamme tilanne on ollut parempi kuin vasemmistohallituksen aikoina.

Aina, kun sdp, vasemmistoliitto ja vihreät ovat olleet hallituksessa, niin maamme velka on kasvanut järkyttäviä summia.

Ei kannata äänestää perussuomalaisia. He ovat pelkkiä populisteja vailla mitään muuta teemaa kuin pakolaiset. He eivät oikeasti ole kansan puolella. Mikäli esim. he saisivat vaaleissa yli 50 prosentin kannatuksen, niin maastamme poistettaisiin demokratia. Pakolaiset ajettaisiin ulos maasta, mutta mitä hyötyä siitä olisi, koska Eu mätkäisisi Suomelle sellaiset sanktiot, että täällä hinnat nousisi 50% ja tulisi massa työttömyys.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokoomusonsontaa

      Miten Puolassa, Unkarissa ja Itävallassa. Eu ei uskalla mitään, sillä se pelkää hajoamista. Britit lähtee jo. Mikäli pari kolme muuta lähtisi vielä, niin se tietäisi loppua EU:lle

    • Juhani55

      Pääasia on ettei äänestä: virheitä, demareita, vasemmistoa, ruattalaisia tahi kommareita.

      Kepu/Kok/Ps valitkaa noista kolmesta saadaan Suomi pidettyä jaloilla.

    • cemweov

      Kyllä Kokoomus. Pienen rikkaan ihmisen asialla.
      Miten huonopalkkaiset kapiaiset, poliisit ja sairaanhoitajat voivat äänestää kokoomusta???
      Ei koskaan ole heidän asioitaan ajanut,,,Persaukisella väärä aate.

    • vanhojamuistelen

      Ennen Harri Holkerin hallitusta Suomen presidentti oli Urho Kekkonen Ja kokoomus ei hänen aikanaan koskaan päässyt hallitukseen . Suomen kehitystä rakensivat maalaisliitto / keskusta ja vasemmistopuolueet . Rakennustyö onnistui hyvin sotavelat maksettiin ja 1980 luvulla Suomi oli käytännössä velaton valtionvelasta ja maassa oli työtä kaikille jotka sitä halusivat tehdä . Sitten tuli presidentiksi Mauno Koivisto joka valitsi pääministeriksi kaverinsa pankkiajoilta , Harri Holkerin , heidän unelmansa oli "vahva markka" ja valuuttamarkkinat vapautettiin . Suomeen saapui USA:sta bisnesmiehiä jotka alkoivat tehdä täällä omaisuuksia "nurkanvaltauksilla" ostamalla ja pilkkomalla suomalaisia yrityksiä ja maa suistui katastrofiin ja velkaantui rajusti . Tämä meno on jatkunut aina kun KOKOOMUS on ollut hallitusvastuussa kumppaneineen , kohta kaikki suomalaiset valtionyritykset on myyty viimeinen myynti taisi olla Caruna jonka tulos virtaa ulkomaille veroparatiiseihin kuten myös terveydenhuollon yritysten esm: ESPERI ym: sinne menevät KELAN maksamat korvaukset jotka kerätään verovaroista . Näin ei voi jatkua jotain on tehtävä, tavallisilla suomalaisilla ei ole tähän varaa , se on kansan elintasosta pois ja menee KOKOOMUSLAISTEN taskuun veroparatiiseihin ,tästähän saatiin jo näyttöä ns: "panaman papereista" jotka hakkerit vuosivat julkisuuteen . Ensimmäinen teko on älä äänestä KOKOOMUSTA se ei ole pakko . Suomi on vielä demokraattinen valtio , toistaiseksi ainakin .

      • näinonnn

        Täyttä asiaa. Asiat on juurikin näin. Kyllä tulee ikävä 80-luvun kulta-aikaa Suomessa.!


    • Valkoisiavalheita

      Kokoomusta en äänestä enkä persuja molenmat ovat porvaripuolueita.

      • jounivaan

        Enkä demareita nekin ovat piiloporvareita ratsastavat ay-liikkeen siivellä


      • jopvjwepojv

        Vasemmisto taas työläisen asialla. Ilmentymänään ex-päällikkö Suvi-Anne, joka ei itseään markkinavoimille syytänyt.
        Lisäksi politiikka "omat ensin vasta sen jälkeen kunniakansalaiset" on omiaan nostamaan pisteitä suomalaisen duunarin edessä...


    • kokoomusperhe

      Kokoomusta äänestetään niin kuin ennenkin. Ainoa puolue, joka saa talouden nousemaan. Nousu tulee yksityistämällä ja myymällä valtio-omisteiset yritykset. Vasemmisto ei hyväksy, koska ovat kommunismin kannalla, joten haluavat valtion omistavan kaiken. Terveydenhoito vanhuspalveluineen tulisi yksityistää koko maassa. Hoitajat saavat aivan liikaa palkkaa työhönsä nähden. Pienempikin riittäisi.

      • täystuhokokoomus

        Kokoomuksen keinot nostaa taloutta on vain valheellinen illuusio.
        Otetaan enemmän valtionvelkaa ja työllistetään ja koulutetaan ihmisiä aloille jotka eivät tuota mitään vaan ovat tyhjänpäiväistä työtä. Kuten byrokratiaan liittyvät kymmenettuhannet turhat virat. Lähinnä naisille suunnattuja työpaikkoja.
        Kokoomus onkin naisten äänillä ratsastava katastrofi, jonka politiikka on justiinsa naisen logiikkaa. Kun maailmasta loppuu leipä niin ei väliä. Tilataan pizzat.
        Kekkosen aikaa kaivataan. Silloin oli politiikantekijöitä, nyt on vain vastuuttomia suunpieksäjiä, jotka luo itselleen nopeasti uran yritysmaailman johtokunnissa ja sitten nopeasti pois politiikasta ennenkuin vastuu tavoittaa kelvottoman viranhaltijan.
        Reittä myöden mennän ministeriksi, kun käydään ensin isojen poikien kabineteissa koeajossa.
        Lopettakaa naisten ja ennen kaikkea kokoomuksen äänestäminen. Siinä eväät terveempään yhteiskuntaan.
        Katainen on hyvä esimerkki. Häpäisi itsensä. Poika hävisi vuosiksi eurooppaan johonkin kokoomuksen nimelliseen suojavirkaan ja nyt haistelee ilmapiiriä joko kehtaa palata ja näyttää naamaansa suomessa.


      • niin.makaa.kuin.petaa

        Kokoomuslaiset ovat itsekkäitä omaa etuaan ajavia ihmisiä , mitenkä he voisivatkaan olla koko kansakunnan yhteisiä tavotteita ymmärtäviä kansalaisia ?


    • Reittämyötenhuh

      Täystuhokokoomukselle; vaikken itse kokoomusta äänestäkään, niin pikkasen harmittaa tuo tyyli millä puhut naisista. Lopettakaa naisten äänestäminen - naurettavaa höpinää!

    • silmätauki

      Kannattaisi hieman tutustua lähi historiaan. Kataisen kausilla 2007-eteenpäin mitä oli valtionvelka ennen sitä ja mitä sen jälkeen kun äijä häippäs maasta..

    • vasenlaita

      Juu ja kannattaa myös katsoa mitä valtionvelka oli ennen kuin kokoomus pääsi pannasta ja tuli hallituskelpoiseksi Kekkosen poismenon jälkeen . Vieläkään en ymmärrä miksi yritystukia maksetaan ulkomaalaisomisteisille laivavarustamoille Siljalines , Finlines ja telakalle Mayer siis saajina Eestiläiset , Italialaiset ja Saksalaiset mukana myös Viking Line ja paljon muita yrityksiä , summa on valtava satoja miljoonia . Suomen valtio on pelkkä lypsylehmä ja rahat häipyvät veroparatiiseihin ja mikä pahinta maksajina ovat työttömät , eläkeläiset , vähävaraiset lapsiperheet ja opiskelijat . Saajina taas osakkeenomistajat ja keinottelijat ja rikkaat porvarit ja pankit , kuten varmaan viimeaikoina olette uutisia seuraamalla huomanneet .

      • kokoomusthebest

        Entäs sitten. Markkinatalous se kannattaa. Vasemmiston kommunismi ei toimi nykypäivänä. Kaikki tulisi yksityistää, ulkoistaa tai myydä ulkomaille.


      • järkikäteenvasurit

        Mikäli yritystukia ei maksettaisi, niin tulisi tuhansia työttömiä. Heidän elättäminen tulisi paljon kalliimmaksi kuin yritystuet.


      • vasenlaita

        Vanha sananlasku sanoo "Ei kannettu vesi kaivossa pysy" sama pätee yritystukiin . Kyllä jokaisen yrityksen ensisijainen tehtävä on olla kannattava ja elättää itsensä ja henkilökuntansa omalla työllään . Avustukset yhteiskunnassa kuuluvat sosiaalitoimen puolelle . Yrityksille suunnatut lainat ovat toinen juttu ja silloin pitää olla myös vakuuksia niiden takaisinmaksuun . Liikepankit myöntävät lainoja se on niiden bisnestä siihen ei valtion pidä sekaantua ihmisiltä kerätyillä verovaroilla . Sama koskee myös valtionyrityksiä jokunenhan vielä jäljellä on esm: Finnair ei kerinneet Islantilaiset ostamaan , ja hyvin tuntuu nyt menevän .


      • piensijoittaja
        järkikäteenvasurit kirjoitti:

        Mikäli yritystukia ei maksettaisi, niin tulisi tuhansia työttömiä. Heidän elättäminen tulisi paljon kalliimmaksi kuin yritystuet.

        Kylläkai se niin on että yritystuet ovat sosialismia ja kuuluvat siihen järjestelmään . Kapitalistisissa maissa taas on pörssiyhtiöitä , ne keräävät rahaa osakeanneilla ja myymällä osakkeitaan pörssissä . Jopa Kuubassa on pienimuotoinen yksityisyrittäminen ja pörssitoiminta aloitettu Fidelin poismenon jälkeen ja hyvin tuntuvat kapitalismia oppivan .


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      424
      4714
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      250
      2349
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1750
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      162
      1477
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      326
      1467
    6. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      140
      1161
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1157
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      81
      1141
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1105
    10. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1025
    Aihe