ostan 550 tkm ajetun v70 automaatin. viiraako päässä?

Anonyymi

olen saanut päähäni ostaa pakettiauton tilalle farmarivolvon D5 koneella ja vielä automaatilla. sen sentään älyän että en osta autoa jossa ei ole dokumenttejä myös vaihteistööljyjen vaihdoista.

mutta mutta, onko tuollainen tuonkin verran ajettu volvo maantieajossa pitkillä matkoilla epäluotettavampi kuin vanha 380tkm ajettu pakettiauto myös sieltä 2000 luvun alkuvuosilta?

hajoaako laatikko millä todennäköisyydellä jos heti ostaessa vaithtelen siihen öljyt? saanko itsellei ihan kauhean riesan tuollaisesta vaiko vielä pariksi vuodeksi mukavia kilometrejä 50tkm pienillä korjauksilla? no ettehän te kristallipalloja ole mutta arvailkaa vaikka.

4 kommenttia

Vastaukset

  • Kyllä tuo laatikko menee ihan just, sen verran on vääntöjä tuossa ei mikään kestävin laatikko. Voisi ollla parempi jos öljyjä ei vaihdettu edes. TOivottavasti huuhdeleln vaihdettu jos vaihdettu.. ja sinisen tiskin aineisiin. Ite en koskis tollaseen, oma loota meni 525tkm vaikka oli 150 välein huuhdellen vaihdettu öljyt.

  • Manuaali olisi varmempi, mahdollinen remontti halpa.

  • Ratiriti rallaa kun volvolla ajaa!

  • Viiraa, jos siitä vielä jotakin maksat. Miksi pitää ostaa itselleen harmeja ja rahanmenoa. Osta puolta vähemmän ajettu ja ole silloinkin tarkkana kunnosta.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.