Kallis maasturi

jotainhämärää

Miten on mahdollista, että nuorella kunnan työntekijällä (perusduunari) on varaa ajaa uudella yli 100te arvoisella ja 400hv katumaasturi volvolla??

48

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Täsä

      No jos se on joku hämärämies niin pitäishän sun se tuntea.

    • eiihmeellistä

      Lainaa saa pankista vaikka kuinka ja paljon, jos vakiduuni.

    • voittosijoitusperintö

      Tiedätkö, että ihmisille voi tulla muustakin, kuin palkkatyöstä?? Itse duunari n.60Ke vuodessa, mutta pelto-metsä-merenrantamökkiperintö odottaa.
      Hyvin pärjää ja muksujen tulevaisuus turvatumpi... Ehkä ne ostaa kadehtimasi auton aikanaan.
      Minä en osta....

    • Suurennuslasi

      Eurajoen kunnalla on töissä ainakin yksi duunari, joka pyörittää myös omaa konkurssikypsää (julkisten taloustietojen mukaan) yritystä. Mahtaako kunnalla kukaan valvoa paljonko hoitaa oman yhtiön asioita kunnan työajalla, tuskin.

      • luurikäteentaikylään

        Onko itsellä puhtaat jauhot pussissa?? Mene kysymään, jos kiinnostaa...
        Mitä täällä poraat? Älä esitä epäilyjä, mikäli ei ole näyttöä asiasta.

        PS. Näytöksi ei riitä, että olet katkera, kun pitää sillä Talbotilla ajaa sohjossa.....


      • PuhtaatJauhot

        Kysymään mitä?
        Talbot?
        Eiköhän näytöksi riitä kaupparekisteriote.


      • pqwkcvqw
        PuhtaatJauhot kirjoitti:

        Kysymään mitä?
        Talbot?
        Eiköhän näytöksi riitä kaupparekisteriote.

        Mene itse tölläämään ja kellottamaan työajankäyttöä, jos noin katkera olet.
        Kysy saatko työajankäytönvalvojan vakanssin, niin pääset tuskasta.
        Onko konkurssikypsän firman pyörittäminen rikos?
        Pidä huoli omista asioistasi, jos ei muuta todistetta ole, kuin huoltoasemajuorut. Vai keksitkö päästäsi teorioita?
        Mikä oli avautumisesi tarkoitus ja epäilyksen varjon heittämisen tarve??
        Ja, hei. Olen ihan toisen paikkakunnan asukas. Huvittaa vaan tarpeenne kyräillä toisianne=)


      • RikkaruohotPois

        Itse maksan veroni Eurajoelle, ja osallistun näin myös näiden kunnan työntekijöiden palkkojen maksuun! Tästä johtuen nostan epäkohdat esille, Vesa Keskisen sanoin: nypitään rikkaruohot pois myrkyttämästä työilmapiiriä.
        Ymmärtääkseni myös kunta-alalla on esimiehet, joiden tehtävä on valvoa alaistensa menoja/tuloja. Ei minun siihen tarvitse puuttua. Mistä tiedät ettenkö olisi jo tehnyt asiasta muikkaria kuntaan?


    • rbrbnntr

      Voihan niitä olla hämärähommiakin. Joku duunari tienaa vaikka 30te vuodessa, mutta esim. huumekaupalla tienaa miljoonan vuodessa! Moni rakennusmies yms. autokuski on rikollinen. Itse tunnnen muutaman.

    • säälinnuoria

      Se on äärettömän harvinaista, että duunarihommissa tienaisi 60te. Yleensä 30te vuosi. On niitä jotain hitsaushommia rollsroycellä, joissa tienaa kunnon ylitöillä noin 50-60te vuosi. Uudet ei saa niin paljoa eikä telakalla. Telakalla hitsari saa 10-15e tunti rollsroycellä 21e tunti. Tosin nuoret joutuvat tyytymään 10-13e tuntiliksaan.

      • paperihommii

        Tiedätkö, että paperin TES:n alin tuntipalkka liikkuu 15e tietämissä.....vuorotyö tietty rasitteena


    • Ajellaanvaan

      Toisten raha-asiat ei kuulu kenellekään. Ihmisellä voi olla tuloja joista kaikki ei tiedä, eikä tarvitsekaan. Se on jokaisen oma asia mimmosella autolla ajelee. Jos jotain rikosta epäillään,niin se on eri juttu. Jos epäilet niin otapa yhteys poliisiin. Ne nauraa sulle.

      • rggegr

        Lainaa saa pankista.


      • skodalada

        Miks ne nauraa?
        Poliisin tehtävä on selvittää rikoksia.
        Olet erehtynyt. Ei ne naura. Se kirjataan ja tutkitaan.
        Volvomies voi olla kohta ladamies ja sitä ei kai kukaan näe pahana?


      • uteliasaatu

        No ei tietenkään jos on rikoksesta kyse. Mut jos vaan muuten ihmettelee, niin nauraa kyllä. Ei täs voi kaikkien rahankulutusta alkaa kyttäämään. Höh.


    • vgegerger

      Yleensä ne kellä on rahaa eivät sitä ulospäin näytä.

    • grtt

      Voihan vaimo olla kovapalkkainen, vaikka mies olisi duunari.

    • gtgtg

      Auto voi olla leasing. Ei paljon maksa vuokra. Sisältää kaikki muut paitsi polttoainekulut

    • Markkinataloushuijjaus

      Maanviljelijä voi hankkia kaikenlaista, ja näin välttää veronmaksajana!!
      Sitten velkaantuu ja tila viedään....

      • MetsämaanOstaja

        Nykyajan maanviljelijällä on erikseen oma traktori jokaiselle työkoneelle. Pienillä tiloilla alkaa olemaan traktori / hehtaari. Sitten itketään kun ei kannata. Käsi ojossa pyydetään yhteiskunnalta lisää ja lisää ja lisää. Maataloustukien ehtona pitäisi olla että päätehakkuukypsät metsät on ensin hakattu ja myyty, ennen kuin maksetaan yhteiskunnan tukia.


      • Mammona

        Tilitiedot syynäämällä selviää raha liikenne, putiinin klaani jäi heti kiinni!


      • btrbh53

        Juu,,mene paikalliseen pankkiin ja pyydä saada nähdä jonkun tilitiedot=)=)= Luuletko onnistuvasi.. ?Sano vielä syyksi, että ajaa niin hienolla autolla, että itseäsi vituttaa...heee


    • enkadehdi

      Itse asun Raumalla. Seuraan tätä lapsellista Eurajoki palstaa. Meidän perhe ajelee 10v vanhoilla autoilla. Varaa olisi kalliimpaan. Minun tulot noin 25000e vuosi ja vaimon yli 200te vuosi.Auto vain kulkuväline.

      • Pentik

        En kadehdi minäkään. En vain veronmaksajana hyväksy epärehellisyyttä, nollatoleranssi.
        Auto on kaikista huonoin sijoituskohde, itse sijoitan kiinteään omaisuuteen.
        Mukavat tulot vaimollasi, oletan että lääkäri? Kauanko jaksaa vetää sinua perässään? Sitten oletkin pienituloinen yksinäsi :)


      • mitästässä

        Erittäin komea olen. Hoikka ja pituus 192cm. Aika komea vehjekin. 26/8cm. Sulla varmaan tyypillinen 13cm ja kapea kuin kynä.


      • Rehellinen11

        Heh, ja kirjoittamasi on yhtä totta kuin joulupukki. Joko työkkäri korvauksesi on käytetty tältä kuulta?


      • dddddwe

        Olet kateellinen, koska omaat pienen ja keskivertomittaisen ja olet tavallisen näköinen tai ruma. Totta toi työkkärikorvaus. Vuositulot 25000 e keikkatöinä ja siihen päälle ansiosidonnaista noin 10te vuodessa.


    • Ei.köyhä.eikä...kipee

      Hei juntit ja savisaappaan..... tiedoksi että olen vaihtamassa uudenpaan maasturiin, nykyisen auton väri rupee tympimään. Ajelkaa te juntit se vanha skodanne loppuun, perilliset tappelee sitten siittä joskus.

      • buuuuuuu

        Maasturit huonoja hirvenväistökokeessa. Pakkaavat kaatumaan. Nopeus hirvenväistökokeessa pienempi kuin skodalla. Citroen xantia activa on testin kunkku. Ennätys jo 20 v vanha. Citikalle häviää kaikki urheiluautotkin.


      • noinkohan
        buuuuuuu kirjoitti:

        Maasturit huonoja hirvenväistökokeessa. Pakkaavat kaatumaan. Nopeus hirvenväistökokeessa pienempi kuin skodalla. Citroen xantia activa on testin kunkku. Ennätys jo 20 v vanha. Citikalle häviää kaikki urheiluautotkin.

        En osta maasturia sen hirvenväistöominaisuuksien takia, vaan mökkitien kunnon vuoksi ja tukkimetsään pääsemisen helpottamiseksi.

        Ajatko Xantialla, koska sillä on hyvä väistää hirvi, vai persaukisuuden vuoksi??


      • hyväajettavuus

        Sen takia, kun activan kaarrenopeudet ovat suuremmat kuin urheiluautoilla. Miettii kun tehtäisiin versio, joka olisi matala, leveät renkaat 2 paikkanen, niin xantia activa3.0 olisi vieläkin nopeampi. Muista, että tavallinen xantia ja activa ovat ihan eri autoja. Ero on kuin yöllä ja päivällä. Yksisäteisessä kaarteessa huomaa eron eli kaarre, joka on yhdensuuntainen eli kaartuu vasemmalle tai oikealle. Mikäli tällainen kaarre ajetaan maksiminopeudella 100, jollain uudella mersulla tai bmw:lla, niin activalla vastaava maksiminopeus kyseisessä kaarteessa on 150. Aikamoinen ero!!


      • reettuu

        Jotenkin kuulostaa tuubalta koska autojen ominaisuudet ovat parantuneet niin paljon. Xantiasta aikoinaan tykkäsin mutta nykyautoon verrattuna auttamaton.


      • frfrfr

        Tarkista tiedot, jos et pölööjä usko!! Googleta citroen xantia activa.


      • ggtrtrh

        Toki uudet autot ovat hiljaisia ja tuntuvat mukavilta, muttei ne kaarteissa hyviä ole. Autoihin tullut paljon massaa lisää. vertaa ralliautot. Ei ralleissa ole mukana isoja autoja, koska ne eivät pärjäisi rallissa. Lisäksi uudet autot painopisteeltään korkeampia kuin vanhat. moni auto jo yli 145cm korkea.


      • grgg

        Siinä xantia activassa oli tietokoneohjattu kallistelematon alusta. Kaadunestejousitus. Sitä ei muut merkit osaa tänäpäivänäkään valmistaa. Tavallinen xantia ei ole hyvä.


      • r5jke5
        frfrfr kirjoitti:

        Tarkista tiedot, jos et pölööjä usko!! Googleta citroen xantia activa.

        Xantia menee kurvin nopeammin, kuin bugatti veyron, tai lambon huracan. Nämä ovat turhaan yrittäneet matkia sitikan alustaa siinä kuitenkaan onnistumatta.
        Ensi kaudeksi ferrarin F1- talli on ostanyt patentin tsiljardilla eurolla ja voittokulkua ei voi estää.....MIKÄÄN...


    • veeddoo

      Jos poliisille tekee tutkintapyynnön tai rikosilmoituksen, asiasta pitäisi olla jonkinmoinen näyttö jotta asiaa edes tutkittaisiin. Se ei riitä että jollakin on kallis auto. Yrityksen tuloksen saa nolliin tai konkurssiin ostamalla työssä tarvittavan kalliin auton joten ei tarvitse verojakaan maksaa. Pelata kun voi monella tapaa.

      Meillä on oma taloyhtiön asunto, 2 x halpa auto ja kolme henkeä. Kaikki lasketut elinkulut noin 20 000 eur vuosi. Jos yksin asuu ja halvalla niin kyllähän 30 000 eur tuloilla tuollaisen 100 000 eur masturin voi ostaa.

      Itse maksan mielummin eläkettä jotta voisin jäädä aiemmin pois työelämästä. Kova eläkemaksu pienentää myös veroja ronskisti. En tuhlaa rahojani autoon koska siinä tulee eniten turpaan, tuollaiset 2500-5000 eur säästyy muuhun vuodessa. Eläkeikä pyörii nyt tuolla 65-67 paikkeilla mutta säästöillä voi jäädä aikaisemmin vaikka työttömäksi. Voi olla ettei tuhlaajapojalla ole tuota mahdollisuutta, tai sitten on, mutta tärkeintä, peliin ja miten sen pelaa voi vaikuttaa.

      • porinpiipaamiehet

        En tiedä miten tuo tutkintapyyntö liittyy aiheeseen, mutta porin poliisin ollessa kyseessä tutkinnan aloittamiseen ei riitä mikään.
        Vaikka on tekijä tiedossa, silminnäkijä, todistaja, on motiivi tiedossa, on tekijän tunnustus ja vieläpä kuvatallenne, ei riitä.
        Poliisi ei aloita tutkintaa noin heppoisilla perusteilla.
        Pitää olla joku sukulainen vähintään liikenne-konstaapeli. Ennen riitti parkki-pirkkona olo mutta nyt on tiukennettu.


    • harvinaistaherkkua1

      Suomessa ei montaa activaa kyllä ole. Alle kymmenen varmaan.

    • verotoimistotietää

      Mene verotoimistoon ja kysy volvomiehen tulot. Siellä voit rauhassa tutustua henkilön verotietoihin. Saat selville mahdolliset pääomatulot jne. Ennen oli veropörssi, josta näki jokaisen tulot. Nyt täytyy vain tarkistaa tulot verotoimistolta. Olen vuosittain tutustunut monen eurajokilaisen verotietoihin.

    • Tavallisessatyössä

      Voi pyhä yksinkertaisuus. Jos on perinnyt rahaa,? Ottanu velkaa pankista? Ja mahtoko vaihtoauto olla jo jonkun arvonen? Jos on se ketä epäilen, ei hän nyt niin nuori ole. Jokanen vakityötä tekevällä on mahdollisuus,pitää vaan osata olla nuuka. Toiset laittaa ylimääräset etelänmatkaan, toiset sisustaa kotia, joku ostaa maasturi volvon. Mitä sitten?

      • kunhaneipesäätee

        Joku pistää rahat naisiin , matkusteluun , veneisiin, viinaan joku voi törsätä rahansa volvoonkin .


      • lentäenjaseksiä

        Tunnen yhden isomunaisen lentokapteenin. Antaa naisille maksusta joku 27cm pitkä ja tosi paksu. Eli kyllä naisillakin voi tienata. Erikoismaksulla saa vielä kumitta, jun osoittaa tuoreen terveystodistuksen.


    • rasputiini

      Luvialla taas eräs metsätalousinsinööri on kerännyt huomattavan metsäomaisuuden naisia miellyttämällä . Kun on näköä , kokoa ja isot sukuelimet niin vanhatpiiat kyllä antavat vaikka sielunsa rahojen lisäksi .

      • qdqwdqwd

        Isolla munalla pääsee pitkälle, kun osaa pelata.
        Pienellä ei saa, kuin rahalla... Ikävää jollekin, mutta totta.


    • harvassaon

      Noita ns. jättimeloja on aika harvalla. Suomesta ei montaa löydy, jolla on joku 27cm. Ei ole edes joka kymmenellätuhannella.

    • kirkonpuuma

      Kunnan maksamilla kilometrikorvakusilla.

    • Hiekmonttu

      Isäpapan rahoilla ostanut, asunee vanhapoika vielä kotonaan. Onko kyseessä Eurajoen oma Pekko aikamiespoika :)

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe