Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miten saa miehen haluamaan?

N42

Puolisoa ei seksi kiinnosta ja mua panettaa kaiken aikaa. Kertokaa miehet miten nainen saa teidän ajettua hulluuden partaalle panetuksen suhteen? Mitä pitää tehdä, että saisin munaa? Asuja? Seksiviestejä töihin? Leluja? Mitä? Miten saan tuon ukon taas kiinnostumaan minusta?

Vai pitääkö oikeasti alkaa kulkemaan vieraissa?

22

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • soppari

      meillä samaa ongelmaa mutta toisin päin.Asiasta yritetty muutaman kerran puhuakkin mutta tyhjän saa pyytämättäkin,vaimoa ei vaan kiinnosta.

    • Kikkeliskok

      Ei kai tuohon ole mitään yhtä oikeaa ratkaisua. Se vain tuntuu olevan niin, että joskus ihmisen seksuaalisuus menee rikki tai muuttuu niin, että tekee kyllä mieli, mutta se oma kumppani ei kiinnosta pätkän vertaa. Ja mitä enemmän toinen yrittää, niin sitä vastenmielisemmiltä ne lähestymisyritykset tuntuvat. Ehkä joku sivusuhde vastaavassa tilanteessa olevaan mieheen olisi se paras ratkaisu. Kokemuksesta tiedän, että kuvaamallani tavalla ajattelevia naisia on ikäluokassasi todella paljon, joten heidän puutteessa eläviä puolisoita on myös tarjolla. Ihan vain jos kirjoitat tänne, että olet märkänä ja etsit vaivaan hoitajaa, niin parissa tunnissa saat vähintään 10 sähköpostiosoitetta apuaan tarjoavilta miehiltä.

      • Kikkeliskok

        Poulisoiden välinen keskustelu on tietenkin ensisijainen toimenpide. Suositteletko "Vitunidioottii" odottamaan seuraavaan elämään, jos tilanne ei puhumalla ratkea?


      • Jompikumpii

        Lusikat jakoon ja onhan tuo nyt naurettavaa ylipäänsä tänne itkeä kun ukko pihtaa.
        Painukoot seksi terapeutille ja jos sekään ei auta niin thats it.
        Tyhmintä on kumminkin ruveta pettämään siinä pilaa liittonsa lopullusesti jos ei erotakaan halua.


    • Moi! Tässähaän molemminpuoleisen konsultoinnin paikka, meillä ongelma juuri päinvastoin.
      Varmastikaan ei ole yhtä oikeaa tapaa hoitaa asiaa. Puhumuninen ja kuunteleminen ovat varmasti ne tehokkaimmat, mutta ilmeisesti olet jo yrittänyt niitäkin. Tietynlainen kiinnostus toisen harrastuksista voisi auttaa, mutta liiallinen myös pahasta. Mikään pakolla keksitty yhteinen harrastus ei toimi. Kiireetön yhteinen aika on hyvä tapa hoitaa.
      Lelut ja vastaavat saattavat aiheuttaa enempi haittaa, varsinkin jos toinen kokee ne kilpailijoiksi. Seksiviestejä kannattaa kokeilla, mulla ne ainakin toimisi.
      Onnea ja menestystä.

    • kopoliivi

      Moi! miehen saa usein haluamaan seksiä, kun pukee yllättäin eritavalla. Esim, nostaa rinnat rintaliiveillä hyvin pystyyn oikein törröttään eteenpäin ja piukka ohkanen t-paita päälle ja piukat pyöräilysortsit. Ja olet sitten niinkuin mitään muutosta ei olisi.

      • Kaikkeakanssa

        Jaahas että pitää pukeutua horoksi jotta ukko syttyy..
        Eikös tuo ole jo noloa vonkaamista joko ukoilla on toinen tai sitten sillä on testosteronit nollassa jottei kiinnosta...


      • seksilläkiristetty

        Ehkei horoksi, mutta kyllä sinä muutenkin voit antaa ymmärtää, kunhan vain lopulta ymmärrät antaa.

        Meillä vaimo valitti ettei miestä yhtään kiinnosta, johon minä totesi, että tämä on asia johon hän itse pystyy vaikuttamaan. Tähän hän happamasti totesi "ettei ala miestään enää hurmaamaan". No olkoot sitten ilman, jos ei oikeasti kiinnosta. Jos istuu koko päivän happamana sohvalla, eikä osoita mitään mielenkiintoa toista kohtaan saati edes ehdota, niin joutakin olemaan puutteessa.

        Toisin päin kyllä otetaan kaikki löysä pois mikä lähtee tyyliin: "onko varmasti kaikki siivottu, jotta meillä voisi olla aikaa toisillemme?" Minullekin on usein kotona todettu :"siivous on parasta esileikkiä." Arvatkaapa tuliko hyvä mieli, kun totuus tulee tällä tavalla julki?


    • hhyykkkebue

      Mennessänne nukkumaan annamiehellesi suuseksiä.

    • vieras-auttaa

      Tuttavapiirissä on miehen haluttomuuteen monella auttanut itsensä panettaminen vieraalla. Kummasti on ruvennut vaimo kiinnostamaan kun on huomattu, että vientiä riittää ja vaimolle vieras kalu maittaa.

      • Hyiolkoon

        Tietysti akkas onkin päästään vialla oleva jakorasia huora ja sinä tyhmempi kuin aasi


    • mies39vuotta

      Meillä ollut sama ongelma..sit kissa nostettiin pöydälle. Kyse oli minun fantasioista jotka halusin toteuttaa , mutten niistä ole puhunut. avioliiton alussa mainitsin ja siitä seurasi sota, siksi pidin asiat sisällä. Yksi fantasiani toteutettiin ja seksielämä piristyi kummasti,

    • MitäIhmettäHei

      Laihduttamalla, olemalla haluttavampi ja ylipäätänsä eroottisempi. Sillarit auttaa yleensä. Älä ainoastaan makaa siellä sohvalla ja ruikuta täällä, ettei miehesi tarjoile kapulaa suuhusi.

      • JyrkkäEIsilareille

        Silikonit eivät todellakaan auta, päinvastoin. Ne tekevät rinnoista vain vastenmielisen näköiset ja epämukavan kovan tuntuiset kumipallot.


    • hei jos miehesi ei ole kiinnostunut sinusta niin onhan niitä mahdollisuuksia rajattomasti

    • kirjoita minulle sähköpostiini

    • Nykyään

      Meillä vuosia sitten sama ongelma olin aina töissä ja vaimo valitti seksin puutteesta. Kerran hän ehdotti että saisiko hän käydä vieraissa, ensin häkellyin täysin. Aloin kiinnostua ideasta ja haimme ilmoituksella kolmatta pyörää johon vastasi useita miehiä. Vaimoni valitsi puhelin keskustelun perusteella yhden miehen joka sovitusti tuli viettää viikon loppua meille. Nuorehko mies saapuikin sovitusti olimme molemmat jännittyneitä ja samalla kiihottuneita tapaamisesta. Vaimoni pukeutui tiukkoihin farkkuihin ja avonaiseen läpikuultavaan paitaan ilman liivejä, itse katselin napakoita rintoja kuin ensi kertaa. Mies ja vaimo ihastuivat toisiinsa heti tavattuaan joimme kahvit ja sanoin lähden koiran kanssa pariksi tuntia lenkille niin voitte tutustua paremmin toisiinne. Näin vaimon silmistä että hän on valmis heti sänkyyn miehen kanssa. Tulin parin tunnin päästä lenkiltä, avasin hiljaa ulko oven ja huomasin makkarin oven olevan kiinni. Avasin makkarin oven raolleen näin miehen imemässä vaimoni pimppiä, ihanin näky ikinä ja samalla kiihotuin itse. Vaimoni sai järisyttävän orgasmin ja levitti reisiä lisää että mies pystyy nuolemaan syvempää. Hetken päästä mies kääntyi ja samalla näin hänen kullinsa joka oli normaalia pidempi ja paksumpi. Mies asetti tyynyn vaimoni lantion alle ja nosti vaimoni jalat hartioilleen, näin paksun kiiltävän kullin joka painui hitaasti pohjaan saakka. Voin sanoa että nainti oli rajua ja molemmat mukana täysillä ja samalla tiesin että olen pitänyt vaimoani huonosti keskittyen vain työn tekoon.

      • Novelliahmatti

        Mitä sitten tapahtui? Kerro lisää!


    • kokemustaSamasta

      Mikään ei ole epäviehättävämpään kun itsekkäiden halujen perässä oleva nainen. Lakkaa katsomasta pornoa niin lupaan, että munanhimosi vähenee. Ja ole ennen kaikkea uskollinen miehellesi. Myös mielen tasolla. Osoita miehellesi, että hän on ainoasi ja halua nimenomaan häntä, laita hänen nautintonsa hetkeksi omasi edelle ja opettele antamaan vaikka penishierontaa. Kysy mitä hän tahtoo ja toteuta hänen toiveet, sillä sitä tulet saamaan mitä annat. Kaikkea hyvää teille ja toivottavasti saatte seksielämänne kuntoon. Ja ehkäisypillerit muuten lisäävät himoja. Kierukkaan vaihtaminen saattaa auttaa sen kanssa.

    • N42 ota yhteyttä Kik on paparouc niin kerron.

      • Ccgggyyy

        Ota löylykauha perseesees vonkaaja


    • 😊😊😊😊

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe