ostan vm 2008 v70 automaatilla.

ajoontehty

en siis osta palstalta autoa, sitä ei otsikko tarkoita. mutta tuollaisen ostan d5 moottorilla jostakin. autossa pitää olla vaihteistoöljyt vaihdettuna ainakin kertaalleen kun haen autoa missä on250tkm mittarissa korkeintaan. mielummin kahdesti ja siitä dokumenttia.

ajattelin ylihuolehtia laatikon niin että vaihdan vaihteistöljyt 50tkm välein. säästää siinä kun tietää että voi autolla ajaa sitten sen toiset 250tkm ilman pelon häivääkään siitä että laukeaa kallis vaihteisto. moottorin öljyt kanssa vaihtoon max 15tkm välein. kyllä kestää eikö totta.

yksi jippo on vielä takataskussa. ostan vain auton joka on ollut jossakin pitkien välimatkojen alueella eli vaikka kainuussa. hesasta kun ostaa on vaihteistokin saanyt kyytiä.

6

<50

  Vastaukset

  • Ostin jokunen vuosi sitten 300tuhatta ajetun touranin dsg vaihteistolla ja myin pois 540 tuhatta ajettuna täysin kunnossa, tänä aikana voi olla että kerran vaihdettiin vaihteistoöljyt, en ole kyllä varma. Saahan noita öljyjä silti vaihdella jos haluaa.

  • Järjetöntä ylihuoltaa ja maksaa siitä. Ei tuollaisessa vaihtotahdissa ole mitään järkeä, eikä se lisää pätkääkään vaihteiston kestoa.

   • jos 90tkm ajettu vaihteistöoljy on kunnossa että sen vaihtoa pidetään perusteltuna ja järkevänä niin siinä tapauksessa 0km ajettu öljy on parhaimmillaan ja 50tkm ajettu öljy on paremman kuntoista kuin 90tkm ajettu. josta seuraa se väistämätön tosiasia, että vaihteisto toimii mahdollisimman vähän vaihtokuntoisilla öljyillä. Tästä jälleen seuraa se kiistaton tosiasia että vaihteisto kestää koko auton elinkaareren ajan korjaamatta. Tämä sillä reunaehdolla että autoa myös käytetään maltilla ja järjellä eikä revitä esimerkiksi D asentoa päälle kun auto vielä liikkuu taaksepäin.


  • Ruotsissa on ainakin ilmennyt V70 volvoissa melko paljon kaikenlaisia
   ongelmia. Automaateissa laatikoita , osa ei haluu muuten vaan kulkea.
   Sit on kone ongelmia.( käynti ongelmia yms ) ollut kans jonkun verran.Jos meinaa tommosen ostaa niin mieluummin vähän vähemmän ajettuna ja ei sellaista mikä on ollut pääasiassa kaupunkiajossa. Noiden hinnat on mennyt alaspäin kuin lehmän häntä.
   En huolisi kyllä itselle. Kaverilla oli kans automaatti joku 2013-2015 en muista vuosimallia
   mut myi bensasyöpön pois halvalla. Sekin oli hyvin huollettu ja hyvin pidetty kaikinpuolin. Matka-ajossa kertoi menevän n 11L/100 km kun ajelee rauhallisesti 90.

   • jaa eli mercedes benz on parempi valinta. niin voisi päätellä kun tälleen vaikutuksille olen niin altis että uskon kun kerrot että volvo vain on huono ja kuluttaakin. onhan mersu aina mersu vaikka ne ruostuukin.


   • Ei ole olemassa enää kestävää laatikkoa tai autoa, kaikki autot suunnitellaan rikkoontuviksi jotta ostettaisiin uutta. Karu totuus pätee myös premiumeihin, oli ruotsista tai saksasta, rahaa rahaa...


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   120
   6361
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   180
   4420
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   211
   1605
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   91
   1255