Kajaanin koiratappelu

niinkoirapa

29

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hullustipa_kävi

      Kyllähän isäntä rakasta pystykorvaansa puolustaa vaikka omalla hengellään.

      Sitäpaitsi se akita oli irti, laittomasti.

      • Jöpöhöpö

        Koira oli asunu jo vuosia uudella omistajalla. Karkas ja perään on menty heti.


    • Eqe

      Jos nyt sais harjasankarin osoitteen niin veisi hänelle henkilökohtaisesti uuden harjan.

    • Faktaa1234

      Mies mätki myös akitan omistajaa ku haki koiraansa pois..panttasi kuollutta koiraa pihassa eikä antanu sitä omistajalle vaan uhkaili ja riehui pihassaan...pystäri selvisi vammoitta.....tappo koiran,m mätki naista ja itkee harjan perään.
      Suomalainen mies!

      • Kauhavalaanen

        Niin, lehdessään oli vain sellaisen henkilön kertomus, joka ei edes ollut paikalla. Kun normaalia irrallaan olevaa koiraa lyöt harjalla, niin eiköhän se pakene.
        Toista nämä rodut.


      • Rodut
        Kauhavalaanen kirjoitti:

        Niin, lehdessään oli vain sellaisen henkilön kertomus, joka ei edes ollut paikalla. Kun normaalia irrallaan olevaa koiraa lyöt harjalla, niin eiköhän se pakene.
        Toista nämä rodut.

        "Nämä rodut". Puhuu ihminen jolla on tuskin ollu "näitä niitä" rotuja.. koira ku koira! Sulla on varmaan joku vaaleenpunanen kuva esim kultasestanoutajasta? Hah. Hanki koirakokemusta.


    • tokmanniltako

      Tuskin oli puuilosta.

    • Rte

      Kainuulainen älykkyys osamäärä TAAS kerran vahvasti esillä näistä kommenteista,

    • näitähänriittää

      Semmosta se on joskus noiden koirien kanssa ja mitä enemmän jalostettu johonkin typerään taisteluun, niin sen arvaamattomampi. Tuommonen koirahan voi olla kiltti vaikka kuinka, mutta yhtä-äkkiä skitsahtaa kerrasta ja hyökkää päälle, ja omistaja on vain että ei se meidän sessu, se on kiltti, näitä tapauksia riittää yllin kyllin? Mikäs sen parempi ihmisen paras ystävä kuin jalostettu pöljäpäinen koira, kuvastaa hyvin omistajaansakin? Kertoman mukaan ei vahingoittanut naapurin pystykorvaa, ehkä ei kerennyt kuin isäntä kerkesi apuun? Onneksi kohde ei ollut lapsi.

      • Tähähä

        Pystykorva ja lapsi? Mitä yhteistä niillä on? :D


      • mietippäsitä
        Tähähä kirjoitti:

        Pystykorva ja lapsi? Mitä yhteistä niillä on? :D

        Et tajunnut mitä asialla tarkoitettu, mutta sehän ei ole siellä päin mitään uutta. Taisteluun jalostetut koirat ovat käyneet toisten koirien lisäksi myös lasten kimppuun, lapsi on avuton koiran kanssa, isompien koirien kanssa myös aikuinen, tiedetään käyneen jopa omistajiensa kimppuun, mutta nyt kun oli kyseessä toinen koira, se ei ole monessakaan suhteessa niin paha asia kuin lapsi.


      • Aivanniiin

        Mua on purru pystykorva, chihuahua ja ajokoira. Onks ne jalostettu ihmisen puremiseen? Mikä vaan koira voi purra koiraa, kissaa, ihmistä tai mitävain. Pystykorvaan ei ole tullut jälkiä joten päätteleppä siitå.. ukko vielä hakannu omistajaaki joka ollu viemässä koiraasa pois..ruumiski jääny sen ukon pihaan ku riehunu siellä...ukko ja pystäri selvis vammoitta...miten meni?


    • Gyj

      Tekijän osoite tänne foorumille, voisi käydä survaseen harjan tekijän anukseen.

    • Dogs

      No ei sitä noin kovasti olis tarvinnu hakata että henki lähtee! Onkohsn elämänkoululaisia? Julmaa touhua!

    • onkopöljempää

      Hakkaaja joutuu ilmanmuuta linnaan ja kovat korvauset maksamaan koiran omistajalle.Näin sen pitää mennä oikeudessa.

    • voisentään

      Iltalehti ei tietenkään kerro koko totuutta mitä on tapahtunut ja usein värittää juttua oman maun mukaan? Jos kimppuun käynyt koira ei lähde muuten ajamalla pois, niin isäntä saa puolustaa omaa koiraansa. Onko tapauksessa kyse jostain hätävarjelun liittoittelusta kun on hakattu koira kuoliaaksi vai mistä lienee kyse? Muttahttps://yle.fi/uutiset/3-7135199

    • Ei siinä selitykset auta. Vieras koira tullut pihaan ja käynyt kotonaan olevan koiran kimppuun. Täällä itketään, kuin sota-orvot. Pitäisivät koiransa kiinni ja suunsa. Tämmöiset koiran pitäjät pitäisi kouluttaa katuharjalla.

    • kutinatpois

      Sille joka päästi koiran irti niin sille pitäisi työntää ensiksi se harjanvarsi poikittain perseeseen ja sen jälkeen itse harjaosa.

    • Iriiei

      Onhan se perseestä jos irtaallaan oleva koira käy oman koiran päälle eikä sitä meinaa millään saada pois kimpusta....ei sitä nyt ehkä kuitenkaan oli tarvinnut tappaa.

    • Eioopshs

      Kuulin huhuja että otanmäkeläinen vihanhallintaongelmista kärsivä tämä koiranhakkaaja. Liekkö päihteiden käyttöä taustalla.

      • Okin

        Laitappa nimikirjaimet nii tiiän epäilenkö samaa äijää.


    • lemmikit

      Tässä aisassa luultavasti olisi kohtuus riittänyt, luulen että jos olisi ollut tappotarkoitus olisi kerennyt purra pahasti pystykorvaa, kerran sai irti olisi varmaan muuten saanut ajettua pois, tuollainen varmaan hakkaa omaakin koiraa, kahlekoirat muutenkin jo mennyttä aikaa, häkki pitäisi ulkokoiralla olla sudet jo vaarana kahlekoiralle, en oikein usko ,jos tappaa toisen koiran , eikä edes vahingoittanut omaa koiraa , että välittää omasta koirastaan .Tietenkään koira ei saisi päästä livahtaan minnekään, mutta joskus vahinkoja sattuu. Kokemusta on kaiken maailman koirista, eikä ketään ole tarvinnu vielä tappaa, Sitten om niitä omistajia , jotka eivät pysty isoja omia koiria hallitsemaan ja hyökkäävät pikkikoirien kimppuun , silloinkin syy on koiranomistajassa ja kaikki eivät koiria tarvitse, koiran on oltava aina hallinnassa.

      • Elsunpaikka

        Niimpä. Mutta kertoo jotain ihmisestä joka jatkaa hakkaamista raivon vallassa vaikka koira on jo tiedoton. Ilmeisesti suurin osa täällä ajattelee että se on oikein koska eivät näe koiran hengiltä hakkaajan toimissa mitään väärää. Tuo ihminen tekee pahaa raivon vallassa ihmisillekin. Miten lie oman pystykorvan laita? Onko saanut nyrkistä.


    • Gyj

      Nimi ja osoite tänne.

    • Lgfuj

      Ihan oma syy kerta piti koiraa irti.

    • Hds

      Kuinka tälläinen voi olla mahdollista, itä-Helsingissä liikkuu susi ei se aiheuta mitään hysteriaa toisin kuin Kainuussa vastaavanlainen tilanne, sitten tämä koiran julma tappo ,ei liikettä ollaan pienen pienissä piireissä ajattelu ja tapa toimia purkautuu juuri tällä tavoin, kohdalleenko lapsia samoin ei voi ymmärtää.

    • Opk6

      Niin yksinkertaisuus kaunistaa mutta täällä korpi Kainuussa se tekee paikallisista ihmisistä entistä yksinkertaisen tyhmiä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      56
      5694
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      61
      2713
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      56
      2409
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1113
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1074
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      28
      1019
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      4
      907
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      803
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      791
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      783
    Aihe