Koulualueen turvallisuus

Anonyymi

Haen lastenlastani Tervakosken ala-asteelta iltapäivisin. Minua on ohjeistettu odottamaan auton kanssa uimahallin pihalla tai jossain muualla kuin koulun alueella. Ja näin teen. Tämä pyyntö on tullut koululta. Mutta...mutta...sielläpä koulun alaparkissa seisoo autot jonossa odottamassa lapsia . Tänäänkin oli (12.3.2019) koulun parkissa 6 autoa! Kolme tunnollista odotti uimahallin parkissa. Eikö näitä vatipäitä saada millään ojennukseen. Aina ne samat autot siellä seisoo! Täytyykö sattua jotain vakavaa ennen kuin ne uskoo!!!! Bussillakin on vaikeuksia tulla hakemaan koululaisia kyytiin noiden autojen takia. Tervakosken päättäjät / koulu....PUUTTUKAA ASIAAN ENNENKUIN ON LIIAN MYÖHÄISTÄ!!!

4 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

  • Eikös siinä esim. Seuranaukiolla olis tilaa esim. jättää sinne auto ja kävellä siitä sitä lasta vaikkapa vastaan? Olin itse tuolla koulussa töissä vielä 2015 ja silloin tuli kyllä jo huomioitua tuo koulunpihaan johtavan mäkitien toiminta ja nimenomaan turvattu kulku. Sitä väylää ei saisi tukkia, koska se toimii pelastuslaitoksen yhtenä hyökkäystienä. Se toinen tiehän on tarkoitettu sitten taas kettukallion päiväkodin asiakkaille ja myös huoltotieksi koulussa työskenteleville, opettajat, kiinteistönhuolto, elintarvikeliikenne jne. ja myös toimii sekin pelastuslaitoksen toisena hyökkäystienä.

    Uimahallin luo en parkkeeraisi, koska se parkkipaikka on uimahallin kävijöitä varten, ja ruuhkaisempina aikoina voi tulla todellinen sumppu siihen. Tie uimahallin vas,puolen päätyyn pitää olla myös avoin, koska kemiallisen osan huoltoliikenne pitää sujua esteettämästi. Parkkeeraukset kannattaa tehdä ainoastaan merkeillä ja viivoituksilla sallittuihin kohtiin.

    Eli kyllä se seurantalolle johtavan kadun varressa oleva torimainen aukio voisi toimia tällaisessa koulunoudossa ym. hyvin.Jos pysäköinti on siinä sallittu. Se on kuitenkin lyhyen kävelymatkan päässä.. Välittömästi seuratalon suuntaiselle etuparkkipaikalle (ikkunoiden eteen) ei kannata päivällä pysäköidä, koska sitä kautta toimii taas seuratalon koulupisteen huoltotoimintaa. Kiinteistönhoitoa ym.

  • Miten ihmeessä tervan kokoisessa paikassa saa aikaiseksi parkkiongelman tai ruuhkan? Kahden auton ruuhka? Heh

    • Kyllä näissä kylissä on liikennemäärät lisääntyneet paljon, siitä kun itse muutin yli 30 vuotta sitten. Vois kaupunkilainenkin yllättyä. : )

    • Kuten kirjoitin niin paikalla oli 6 autoa jonossa odottamassa lapsia. Eihän siinä vielä mitään mutta kun ne koulubussitkin pitäisi mahtua sinne parkkikselle hakemaan niitä lapsia... turvallisesti!!!! Joten älä viisastele kun et tiedä näköjään asiasta mitään!!!!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.