HS: Helsinkiin muuttavista suurin osa on vieraskielisiä

Ilkka Luoma 11.3.2019 - 9:14:

Koko maailman sivu on tapahtunut kansainvaelluksia. Mekin olemme suurelta osin kaukaa idästä, jopa aina nykyisen Kiinan eteläosista lähteneinä (tätä ennen arvellaan ihmisen lopulta olleen lähtöisin apinoista nykyisen Etiopian alueelta). Ihminen on ensi alkuun juossut hitaasti ravinnon perässä - siis sinne missä ruokaa. Toinen vaeltamisen syy on ollut lisääntyvä ihmislaji - yksi ja sama peltomäärä tai villieläinreviiri ei ole enää riittänyt ihmispopulaation elättämiseen.

Nykyään vaellusliikkeet ovat paljolti samat - erityisesti niin, että jossain on helpompi olosuhde tulla toimeen - unohtamatta turvallisuutta, kuten kotoinen Suomemme - vieraille. Tänne on hyvä tulla, turvaa, puhtautta, ja sosiaalisen kanssakäymisen rahaa on tarjolla humaanien ja inhimillisten syiden vuoksi. Tosin nykyisiin vaellusliikkeisiin löydämme syitä löytöretkien jälkeisistä lähinnä länsi-eurooppalaisten kolonialismista. Kaikki ne maat joista lähinnä pakolaisina tullaan - ovat entisiä eurooppalaisten kolonioita!

Kolmas merkittävä seikka on lisääntymisherkkyys - me valkoiset "alkuperäsuomalaiset" olemme joko siittiöpuutteessa tai sitten sitä oikeaa puolisoa ei löydy - tai muutoin haluamme herkutella "vain" itsellemme - siis syntyvyys on hälyttävän pientä. Muualta tulleet ovat taas makuuhuoneaktiivisia, ja evoluution "ohjeiden" mukaan tekevät lapsia - ilokseen ja suvun onneksi. Meidän kaikkien ainoa tehtävä on lisääntyä, sillä maasta sinä olet tullut ja maaksi olet palaaman.

Suomi ikääntyy ja elinajanodote kasvaa - siis lisää viimeisen elokolmanneksen yhteiskuntajäseniä, ja heidän eläkkeet tulee jostain maksaa. Tarvitaan siis vereksiä voimia ulkomailta veronmaksuun - ellei tekoälyrobotiikka nappaa työtehtäviämme, mutta mistä verot eläkkeisiin?

Tosiasia on se, että demokratian nimissä enemmistö päättää. Koittaako milloin hetki, jolloin päätöskyky karkaa "aitosuomalaisilta"? Jos näin, niin tuolloin on turha kitistä. Viimeinen blondi kuolee sukupuuttoon joskus v. 2150 - Ilomantsin korvessa.


.
~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000006030703.html -


2543

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poliisikoira

      Veronmaksajiahan nämä pakolaiset ovat tähänkin asti olleet vai?😂...katsokaa nyt somalien massa työllisyyttä.

    • isopomokokoomuksesta

      Kokoomuksen mukaan Suomi tarvitsee joka vuosi 6000 maahanmuuttajaa

    • Suomi-svekokratia

      Ja KUITENKAAN vieraskielisten määrän lisäys ei muka vaikuta järjettömään kielisysteemiimme ja kohtuttomaan pakkoruotsitukseen!?

    • eppäillä-aina-soppii

      Tuohon väestön vähenemiseen.
      Vanhemmat ihmiset muistaa kuinka sotien jälkeisten suurten ikäryhmien syntyessä, sitä pidettiin hyvänä. Jos lapsia ei tullut, epäiltiin jonkin olleen vialla.
      60-luvulla lapsiperheitä aloitettiin systemaattisesti paheksua, jos lapsiluku ylitti 3n.
      Sitten äitejä aloitettiin painostamaan töihin. Kotiäitiyttä ei pidetty enää arvossa. Tasa-arvoa hokemalla naistenkin piti keskittyä uraan eli lapset tuli viedä päivähoitoon. -90-luvulla laskettiin niin lapsilisä-, vanhempainrahaa-, kotihoidontukea. Samalla yksistään miehen palkka ei enää kyennyt elättämään perhettä. Äitiä ja isää aloitettiin kutsumalla vanhemmaksi tai etunimellä. Vanhemmilta vietiin 2000-luvulle tultaessa vastuu, oikeus ja vapaus olla vanhempi ja nauttia siitä. Omista lapsistaan, ei tulevista yhteiskunnan työntekijöistä ja valtion velanmaksajista.
      Tähän on päästy.
      Väestön väheneminen olisi voitu estää ja voidaan vieläkin. Ei vanhempain uudistuksella, mikä määrää vanhempien lomat, kumpi on lasten kanssa ja kuinka monta päivää ja milloin. Kuka on isä ja äiti, vai ei ollenkaan.
      Monilapsisuuteen tulee kannustaa. Vanhemmuutta arvostaa. Isyyttä ja äitiyttä. Ja sitä tulee tukea, ettei taloudellisesti joudu ahtaalle. Että ammattipätevyyden voi päivittää aika-ajoin vaikka olisi muutaman vuoden vain vanhemmuusvapaalla, lapsia tehden ja hoitaen.

      On järjen köyhyyttä kuitata ja olla tekemättä mitään syntyvyyden lisäämiseksi sanomalla;
      Miehet on kyvyttömiä ja ei rahaa panostamalla valtio voi tehdä mitään. Jos samalla panoksella,mainostamisella ja uutisoinnilla panostettaisiin useimman lapsen ihannointiin, kuin
      nyt eri etnisyyden hyväksymiseen ja tottumiseen, meillä olisi varmasti syntyvyys kasvussa.
      Syntyvyyden nostaminen on ainut tahdon asia.

      Toinen asia; pelkkää ulkomailta "tuotettua" väestöä lisäämällä, ei taata hyvinvointi yhteiskunnan jatkuvuutta.
      Päinvastoin voi jarruttaa kehitystä, jopa taantua. Kun on pakko miettiä miten asiat voi tulevaisuudessa hoitaa pienemmällä väellä ja silti tehokkaasti, syntyy uusia innovaatioita, kehitystä.

    • Persulandia

      Suurin osa mamuista jää työttömyyskortistoon.
      Ei hyvä.
      Pikakäännytys tarpeen.

    • eikiveäkivenpäällä

      Pian kannataa paskoituneesta helsinki ja seudusta luopua, sehän on pian pelkkkää purkuroinaa.

    • Älykäs

      Aloittaja osoittaa taas kerran heikon tietämyksensä aiheesta, josta hän kirjoittaa.
      Historiaa Luoma ei tunne ollenkaan ja luulee pakolaisaaltojen olevan kansainvaelluksia.

      Kirjoitetussa historiassa varsinaiset kansainvaellukset ajoittuvat kahdelle kaudelle: ensin 3:nnelle – 5:nnelle vuosisadalle ja toinen kaudelle 500 – 900. Sen jälkeenkin monet kansat ovat siirtyneet alueilta toisille moniin suuntiin, useista syistä.
      Pakottavista syistä kuten sodista on seurannut pakolaisuutta. On toisaalta tavoiteltu parempaa elämää jossakin muualla. Kansainvaellusten ensi vaiheessa puoleensa vetävä alue oli vanha Rooman valtakunta sen hajotessa viidennellä vuosisadalla.

      Kansainvaellusten toisella kaudella turkkilaiset, slaavit ja muut itäiset heimot kulkivat lännen suuntaan ja asuttivat itäisintä Eurooppaa. Myös monet pienemmät heimokansat olivat liikekannalla ja asuttivat uusia alueita kuten Brittein saaret.
      Tuolloin myös Pohjolan viikingit lähtivät sotaisille retkilleen kahdeksannella vuosisadalla. Heidän vaeltelunsa ulottuivat Brittein saarilta Irlantiin, Normandiaan ja kauemmaskin Euroopan etelään.
      Myöhemminkin useimmat kansainvaellukset koettiin Euroopassa, Euroopasta ja Eurooppaan.
      Uskonsodat vainoseurauksineen muuttelivat Euroopan väestökarttaa kolmen vuosisadan ajan 1300 – 1700. K

      • kuopatua-todellisuutta

        Kyllä hesa näin häviää suomen osana, eikä kukaan tervesjärkinen suomalainen tuonne enään muuta, paremminkin pakenemme sieltä, kun näita kuniaväkeä rupeaa kunnola lisääntymään ja täyttämään tekemättöminä mitään tuota seuta ja pitäen pileitään kulturelliensamukaisesti

        Hyvästi Helsinki


      • xxxgxxgg

        Nykyhistorian suurin kansainvaellus tapahtui v. 1945. Silloin 12 miljoonaa saksalaista muutti Puna-armeijan tieltä länteen.


    • 889008989089

      Espoon väkimäärä lisääntyy n 4000 hengellä vuodessa josta pakolaisia ja mamuja 70 %
      Vantaan väkimäärä lisääntyy n 5000 hengellä vuodessa josta pakolaisia ja mamuja 80 %

      Asunnot mamuille maksaa n 1 miljardia euroa joka vuosi

      ym sosiaaliavut n 200 milj euroa vuodessa

    • Turakainen

      Syntyvyydestä: Suomessa on tehty viime vuosina noin 10.000 aborttia/vuosi http://www.vaestoliitto.fi/tieto_ja_tutkimus/vaestontutkimuslaitos/tilastoja/raskaudenkeskeytykset/raskaudenkeskeytysten_maara_suom/ ja vastaavasti elävinä syntyneiden määrä on ollut 50.000 ... 65.000 välillä https://www.stat.fi/til/synt/2017/synt_2017_2018-04-27_tie_001_fi.html Eli luokkaa 15% kaikista rakkauden hedelmistä abortoidaan.

      Yksi merkittävävä syy syntyvyyden laskuun on naisten käyttämä hormonaaliset ehkäisymenetelmät jotka latistavat naisten libidoa rajusti.

    • satanistit
    • EtiopianApinalle

      Tässä saatiin koko toivomasi paketti: siittiöitä ja lapsikin syntyi, vaikka vähän mutkia matkassa olikin. Tapahtumien kuvauksesta päätellen siementäjä on "pakolaisvaeltelija", joten äiti on ansiokkaasti onnistunut eliminoimaan haitalliset suomalaiset blondigeenit 50% .

      Oi tätä uutta onnea mikä maatamme kohtaa!

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b00d5e93-1356-43b9-a637-dd3b04b15ad6

    • SandStorm_exit

      Etelä-Euroopan kuivuessa aavikoiksi 50-100 vuoden kuluessa, on meillä edessä valtava määrä italialaisia, kreikkalaisia ja espanjalaisia - kansainvaelluksina ...

    • 663463343

      tällä hetkellä espoossa toimeentulotuesta 40 % menee maahanmuuttajilla
      Espoon kunnanjohtaja Mäkelä valitti julkisesti pakolaisten ja mamujen aiheuttamia kustannuksia kaupungille ja pyysi valtiota apuun

      Mutta viherpunikeille mikään ei maksa mitään eikä ole mitään ongelmia

      • vantaalainen

        Espoo lienee Suomen velkaisin kuntakaupunki? Ellei sitten Vantaa?


    • onko.vaikea.ymmärtää

      Ilmasto ja yhteiskunnat eivät sillä parane että kehitysmaalaiset vaeltavat pohjoiseen lisääntymään ja muiden elätettäviksi.

      • vantaalainen

        Entä jos on pakko?


      • ei.ole_
        vantaalainen kirjoitti:

        Entä jos on pakko?

        Pakko lisääntyä? Ei ole pakko.


    • Salakaries

      Onko eläkeläis-Jukalla kaksoisveli vai taas uusi henkilöllisyys?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1940
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1529
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      136
      1343
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1308
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1230
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      271
      1019
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      972
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      935
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      112
      902
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      48
      751
    Aihe