Aihealueet

Listaukset

  Hoi Varkaus Oletko ajatellut töiden tekoa tämän kirjoittelun ohella

  Ahkeratyössäoleva

  Kaikki ,jotka jaksaa arvostella ja länkyttäävirolaisia,mm kopteri. Olisiko vaihtoehto tehdä töitä. Olla se asiakaspalvelija. Tehdä rahansa eteen välillä. Jollei terveys riitä kaikkeen niin jokainen pystyy johonkin. Ei kaupat,laitokset itsekseen pyöri. Ei ruoka kulkeudu yksin kauppoihin. Vaikka se myyjä tms on mielestäsi ruma niin hän sentään tekee työtä!!! Arvostan itse niitä,jotka tienaa oman elantonsa. Oikeat sairaudet ymmärrän,mutta en sellaisia,jotka kykenee haukkumaan muita,eikä itse eväänsä liikauta yhteiskunnan pyörittämiseen!!!

  18

  <50

   Vastaukset

   • Aloittajalle tiedoksi minä maksan veroja ulosottomaksuja kaupungille 6000e.Kuukauden aikana on mennyt 10000e,niistä on mennyt Varkauden kaupoille Prismaan Tokmannille .Sittariin gigantille,buffaloon ,torin kelloliikkeeseen.Instrumentariumiin ,Kahdelle ärkioskille.kaksruusuun 600e,hautajaispalvelut 1800e.En ole ketään myyjää virolaista haukkunut,Minä maksan ostoksista ja te saatte palkkanne.Lopettakaa tämän paskanlevitys.

    • Höpö höpö. Osta auto. Vai eikä oo ajokorttia??


   • Maksan tonnin velat kaupunginlle plus 1400e perintä kulut.Sillä pääsee 40henkeä ilmatteeksi sampeen ja esimerkiksi 140henkeä zone gies oldiesiin.

    • hyvä että maksat, jokainen töitä paiskiva saa olla ylpeä että saa tarjota matuille luksus elämää joka heille kuuluu, vähät suomalaisista.


    • Eihän ne mee kuun velkojesi kuittaukseen ja mieti paljonko olet aiheuttanut jo kuluja kaupungille. Mutta ei sun älyllä sellasia tajuta. .


    • ahkerasti jankutatte kuluista, tajuatteko yhtään paljonko matut tulee maksamaan?
     nyt lopettakaa jankutus, senkin ajan voitte tehdä töitä että matuilla on hyvä olla.


   • Varkauteen jos tulee karvakinttuja, niin ne on kepulaisten hankkimia.
    Keput on täystuho näinkin pienellä kylällä kuin Varkaus!

    • matujahan haluaa varsinkin kokoomus, myös sdp, vasemmisto, vihreät, feministit..melkein kaikki. ne puolueet joilla älyä vielä niin niitä ei ole kuin muutama, vanhoista ei persujen lisäksi yksikään.
     äänet uusille ja persuille, jos haluaa suomen parasta.


   • Ketkähän ne niitä kaupungin rahoja kuluttaa,akkutehdas,kalatehdas,Espanjanwartalomatkat,Rajamäen taulu,sairaan seinälle 50000e edestä taidetta

   • Pitäiskö ostaa 50pizzaa ja 50kepappia tarjoilis sitten Demarien vaaliteltan makkarakojun ieressä .Iskenderistä lyhyt- matka.Jäis rillimakkarat toiseksi.Bussilla ja junalla ja lentäen pääsee,ei tarvii niin autoa.Maksuja on autostakin ,eikä se ole tarpeen.

   • kyllä on töuit tehty aina mutta nytmakkoillaan kun ei ole töitä ei kaikki jaksa vaan aina duunia mutta toimen pide ehdotusta annan warkauden nativaksen kehitys pääliköille ja inssinööreille että hei kehittäkää sitä että asaadaan warkauteen uusi lehti paino tehdas vaikkapa painaisi teeämmää eli tekniikam maailma ja tuuli lasi sekä apu ja seura olisi paperia saatavissa lähellä ja siteen joku kemian tehdas kanssa tänne vaikkapa petrooli tai bio bensa tehdas toisi työ paikkaa tänne

   • ei taida täällä älyloistaa varkaudessa, ette tosiaan tiedä mikä olisi teille parasta jos mietitte muutaman vanhan ehdokkaan välillä.

   • Varkaus tarvitsee uusia ideoita sekä edustajia - joilla on Valtakunnan Politiikalle - jotakin annettavaa !

    • Jotakin on annettava.Mutta.Minä pidän lompakkoni kiinni.Perjantaina oli Sittarissa keräilijät.Suuntasin ärrälle ja pelistä voitot tilille.


    • Enjakelerahohani kirjoitti:

     Jotakin on annettava.Mutta.Minä pidän lompakkoni kiinni.Perjantaina oli Sittarissa keräilijät.Suuntasin ärrälle ja pelistä voitot tilille.

     Et voi olla noin tol..lo..... Tai no on se tiietty...


   • Minusta esim lumihommat ovat ihan turhia - sillä ILMASTONMUUTOS

    hoitaa ne Juhannukseen mennessä !

   • Hienoa että sinulla on yhä töitä !

    Mitä olet ajatellut tehdä - sitten kun niitä ei enään ole ?

    Oletkojo / ajatellut eläkkeellä - sitten tehdä jotakin mihin et nyt kerkiä ?

   • Mitä tarkoitat röillä? Vaikutat hieman sekavalta.

   Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    337
    8005
   2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    114
    2903
   3. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    81
    1519
   4. Loiseläjä Sofia

    kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    1000