Fortnite ammatti

Helluhelena

Poikani haluaa isona fortnite ammattilaiseksi etsinnässä olisi pari henkilöä, jotka voisivat opettaa hänet fortnite ammattilaiseksi voin maksaa 20€/h (ps4/liisanpuisto)
Helena.kuivanen@hotmail.com

15

442

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • LasseLorottelija

   Höpöhöpö sano pojalles...
   Työtön luuseri siitä tulee ja luultavasti homokin mut ei se mitään kun se on kliffaa olla erilainen. Eli unoha ne fortnites ja osta sille vaikka me naiset tai cosmopolitan lehti aluks..

  • NotSureIfTrollOrIdiot

   Ei tuo peli ole enää olemassa kun poikasi on iso. Se että rikastut pelaamisella on siihen pienempi todellisuus kuin lottovoittoon.

  • Maximilllian

   Minä voin alkaa pyydän 35€ tunnilta

  • Anonyymi

   perhetuttu pääsi fortnite world cup lopputurnaukseen. 100 parasta pääsee mukaan. pelkkä osallistuminen turnaukseen kasvattaa kirstunpohjaa 50 000k dollaria. Mahdolliset palkinnot vielä päälle. ei huono.

   • Anonyymi

    K:lla numeroiden perässä normaalisti tarkoitetaan tuhatta. 50k€= 50 000€. Vai saa Fortniten world cupin voitosta $50 000 000. Voihan elämämkoulu. K niin kuin kielioppi ja oikeinkirjoitus. Mitähän palkintoja 50 miljoonan palkinnon päälle vielä saa, Bugatti Chironin?


   • Anonyymi

    Mikähän tämän pelaajan nimi oli, kun ainostaan 2 suomalaista pääs sinne, toki voihan perhetuttusi olla eri maalainen, mut kysyn kiinnostuksesta?


  • Anonyymi

   Olisin valmis opettamaan

   • Mää voisin mielellään😊 olen 10v poika turun läheltä ja oon pelannu fortnitee noin 2vuotta en kyllä mikään paras ole. Mutta kyllä musta jokski o. Pitäiskö niinku sinne teille tulla opettaa vai ihan vaan fortin kautta ja miten maksu onnistuu?


   • Anonyymi
    Joppe29 kirjoitti:

    Mää voisin mielellään😊 olen 10v poika turun läheltä ja oon pelannu fortnitee noin 2vuotta en kyllä mikään paras ole. Mutta kyllä musta jokski o. Pitäiskö niinku sinne teille tulla opettaa vai ihan vaan fortin kautta ja miten maksu onnistuu?

    Maksu onnistuu p3rse seksillä.


  • Anonyymi

   Mutta mikä lasketaan ammattilaiseksi

  • Anonyymi

   Elikkäs, ei ps4:lla pääse rahaturnauksiin eikä ammattilaiseksi. Turnauksissa käytetään PC koneita eli hankit pojallesi tehokkaan PC:n, hyvän näytön ja pelihiiren sen jälkeen menette pyritte TRAILBLAZERIIN mukaan ja katsotte minhin rahkeet riittää. Ja kaiken tämän jälkeen hankit pojallesi kuntovalmentajan että jaksaa istua pitkiä pelisessioita pelituolissa ja pidät huolta että poika syö ja lukee läksynsä ja menee ajoissa nukkumaan. Tuolta pohjalta kannattaa alkaa.

   • Anonyymi

    Nyt on järkevää settiä, ei siellä pärjää kuka vaan ja missä kunnossa vaan.


   • Anonyymi

    Itse pelaan ps4 eikä mitäön ongelmaa ottaa voittoa division 7 arenassa missä kumminkin suurin osa on pc pelaajia


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Näin korona aikaan voin pitää pojalle opetus tunnin fortniten chatin kautta, missä voin katsoa hänen pelityylinsä ja antaa siihen sopivia vinkkejä ja muutakin olellista tietoa joista olen itse oppinut paremmaksi pelaajaksi. Minulla on kokemusta fortnitesta noin 3,5 vuotta ja itse nähnyt monih tyylejä pelata :)

   Yt: Taavi. Jos haluat ottaa yhteytta niin laita sähköpostia tähän mirotaavi06@gmail.com

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   226
   11522
  2. Sofia Belorf ja Stefan Therman herättivät huomiota aamuvarhain,huutoriita ökyjatkojen jälkeen

   Ja stebu taas ollu auton ratissa 🤣🤣🤣🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   3554
  3. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1811
  4. Veneessä asuminen

   Moi Tässä on mieleen hiipinyt ajatus että muuttaisin veneeseen kun lapset tuosta katoaa omille teilleen. Se ei tapahdu ihan heti niin tässä oon koitta
   Yleistä veneilystä
   42
   1631
  5. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   1610
  6. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1527
  7. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   57
   1380
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   1365
  9. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   1304
  10. Neekererijoukko nöyryytti suomalaispoliisia

   Poliisin oli pakko sanoa jatkakaa rikastamista.
   Oulu
   79
   1159
  Aihe