Minulla on amputaatio fetissi

Aurora-

Tykkään erityisesti polven yläpuolelta amputoiduista naisista. Pieni, pyöreä, pehmeä tynkä on kiihottavan näköinen. Tykkään myös BDSM/Bondage seksistä jossa on vaikea liikkua sitomisen takia ja yhdellä jalalla ilman keppejä tai proteesia on myös vaikeampi liikkua, tykkään näystä kun nainen hyppii yhdellä jalalla ja hänen tissit pomppii sillon myös. Olisi jännää myös koittaa miten eri seksiasennot onnistuisi amputoidun kanssa. Joskus fantasioin itse olevani amputoitu, mutta en tietenkään oikeasti halua menettää raajojani, enkä toivo kellekkään vammautumista!

Joskus oon kokenut fetissini häiritsevänä ja yrittänyt päästä siitä eroon, en ole onnistunut, ahdistus on vaan kasvanut. Missä menee terveen ja sairaan raja? Uskallanko ikinä paljastaa kellekkään fetissiäni vai täytyykö tälläistä aina hävetä?

15

1181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aurora-

      Haluan painottaa myös etten ikinä alkaisi parisuhteeseen tai ystäväksi kenenkään vamman takia, vaan kyllä siinä täytyy ulkonäön muutenkin ja luonteiden sopia yhteen!

      Mun fetissi on enemmän sellasta että haluan tuottaa mielihyvää vammautuneelle. Moni vammautumisen jälkeen varmasti miettii haluaako kukaan enää olla minun kanssa ja tulee epävarmaksi omasta ulkonäöstään ja itseluottamus laskee. Haluan näyttää että on edelleen ihmisiä jotka pitää sinua viehättävänä!

    • Aurora-

      Oon varmaan outo ihminen koska mulla on tämmönen amputaatio fetissi ja paljon muitakin outoja tapoja. Voin kertoa yhden oudon tavan joka mulla oli lapsuudessa, kuuntelin usein musiikkia huoneessani ja saatoin pomppia 1-2h. Musiikki on aina aiheuttanut mulle vahvoja tunne-elämyksiä jotka purkautuu liikkeen kautta, en tiiä miks se oli toi pomppiminen eikä tanssi mut joo, koin tuon myös tapana purkaa stressiä.

      Vaikea hyväksyä itsensä kun tuntuu että moni pitää tuota amputaatio fetissiä ällöttävänä ja sairaana asiana, vaikka ketään en satuta!

      Olen alkanut miettimään onko kaikilla tämmösiä outoja ajatuksia ja tapoja joita ei kehtaa näyttää muille vai oonko harvinaislaatuinen erikoinen ihminen joka ei mene ajatuksillaan ja teoillaan massan mukana?

      Olen miettinyt myös että miten amputaatio fetissi eroaa muista fetisseistä, mikä tekisi siitä sairaamman? kun ajatellaan suuhun pissaamista/kakkaamista, bdsm/bondage seksiä, ristiinpukeutumista onhan kaikki tälläset fetissit omalla tavallaan sairaita...

      Jos ajatellaan että ihminen nauttii bondage seksistä eli sitomisesta ja käsiraudoista niin joku voisi kääntää sen niin päin että tämä ihminen haluaa kaapata toisen ihmisen, ottaa seksiorjakseen, kiduttaa! Vaikka EI ikinä tekisi oikeassa elämässä tuommoista koska ymmärtää miten järkyttävää se olisi uhrille ja tulisi vankeustuomio, fantasiat on vaan fantasioita ja fetissit fetissejä.

    • Aurora-

      Ainut oikea tapa harrastaa seksiä on munaa pimppaan, kaikkien tulisi tehdä sitä yhtä ja samaa, ei saa kiihottua mistään poikkeavasta tai on viallinen? Aika tylsää.

      Meitä ihmisiä on moneen junaan ja kun oon pohdiskellut asiaa niin mielestäni esimerkiksi pissa/kakka fetissi ja alapään nuolettaminen koiralla on paljon pahempia fetissejä kuin tuo mun amputaatio fetissi ja nuo aiheuttaa minulla sen yök reaktion..... Minähän haluan vaan antaa mielihyvää vammautuneelle, nostaa hänen itsetuntonsa ylös että vammautumisen jälkeen voi olla myös haluttava. Ketä tälläinen satuttaa ja miksi se on niin väärin?

      Koira on monelle kuin lapsi ja sitten joku antaa vielä sellaisen nuolettaa alapäätään, se on mielestäni paljon sairaampaa!

      Olisin huolissani itsestäni jos pyrkisin vammauttamaan toisen ihmisen tai yrittäisin vammauttaa itseäni niin että multa pitäisi raaja amputoida, tässä ei ole kuitenkaan sellasesta kysymys. Maailmassa tapahtuu onnettomuuksia ja on sairauksia joiden takia ihmiset menettää valitettavasti raajoja, mun fetissillä ei ole mitään tekemistä niiden onnettomuuksien ja sairauksien kanssa. Niitä tapahtuu oli fetissejä tai ei.

      Minusta amputoitu jalka näyttää kiihottavalta ja jonkun toisen mielestä jokin muu asia/esine.

      Uskaltaisin väittää että monilla ihmisillä on jotain outoja ajatuksia, sellasia me ihmiset ollaan, outoja omalaatuisia omia itsejämme.

      • Mulla samoja kiinnostuksia. Haluatko jutella aiheesta?


    • Aurora-

      Akrotomofilia: Kiihottuminen ihmisistä, joiden ruumiinjäseniä on amputoitu. Apotemnofilia on puolestaan seksuaalista kiinnostusta amputoiduksi tulemiseen.

      Dakryfilia: Kyyneleistä ja nyyhkyttämisestä kiihottuminen.

      Dendrofilia: Dendrofiili kiihottuu seksuaalisesti metsässä kasvavista puista. Ksylofilia puolestaan on kiihottumista puusta materiaalina.

      Formikofilia: Kiihottumista siitä, että hyönteiset ryömivät iholla tai purevat.

      Frotterismi: Frotteristi kiihottuu hieroessaan itseään toisia vasten luvatta. Tekoon ei liity itsensä paljastamista ja se tehdään tyypillisesti tungoksessa, joten frotteristia ei yleensä huomata.

      Hermatolagnia: Seksuaalisen mielihyvän saaminen verestä ja sillä leikkimisestä.

      Hybristofilia: ”Pahoista” ihmisistä, kuten rikollisista tai vangeista, kiihottuminen. Hybristofiliaan voi kuulua myös kumppanin suostutteleminen rikollisiin tekoihin. Populaarikulttuurissa ilmiöstä käytetään usein nimitystä ”Bonnie ja Clyde -syndrooma”.

      Ilmapallot: Osa ihmisistä kiihottuu ilmapallojen puhaltamisesta ja räjäyttämisestä, toisia kiihottaa niiden lähellä alasti oleminen.

      Katoptronofilia: Katoptronofiili nauttii seksistä peilien läheisyydessä.

      Kivesten satuttaminen: Osa miehistä saa nautintoa siitä, että heidän kiveksiinsä aiheutetaan kipua. Myös kivun aiheuttaminen kiveksiin kiihottaa joitakuita.

      Klimakofilia: Klimakofiili saa seksuaalista mielihyvää portaista putoamisesta.

      Kleptolagnia: Kiihottumista varastamisesta ja varastetuista esineistä. Esineet ovat usein pieniä ja helposti piilotettavia.

      Knismolagnia: Seksuaalisen nautinnon saaminen kutituksesta. Knismolagniaan kuuluu myös kutittamisen katselusta nauttiminen.

      Koprofilia: Koprofiili saa nautintoa ulosteilla leikkimisestä, kuten ulosteiden hieromisesta itseen tai kumppaniin. Ulosteiden syömistä kutsutaan koprofagiaksi, mutta se on tyypillisempää eläimillä. Maailmassa tosin tuotetaan runsaasti koprofagista pornoa.

      Koulrofilia: Seksuaalinen kiihottuminen klovneista, miimikoista ja narreista.

      Mekafilia: Seksuaalisen tyydytyksen saaminen autoista, tyypillisesti seksistä auton kanssa.

      Nasolingus: Nenän imemisestä tai nuolemisesta kiihottuminen, johon voi kuulua myös rään syömistä.

      Nekrofilia: Nekrofiili haluaa seksiä ruumiiden kanssa. Käsite kattaa myös tapaukset, joissa seksiä halutaan ihmisten sijaan kuolleiden eläinten kanssa – nämä tapaukset sopivat myös zoofilian määritelmään. Tiedetään tapauksia, joissa ihmiset ovat ampuneet eläimiä päästäkseen harrastamaan seksiä niiden kanssa.

      Sploshing: Käsitteelle ei ole vakiintunutta suomennosta, mutta sploshing tarkoittaa kiihottumista itsensä tai kumppaninsa peittämisestä sotkuisilla aineilla, usein ruoalla. Tyypillisiä sploshingissa käytettyjä aineita ovat esimerkiksi raa’at kananmunat, maito ja säilykepavut.

      Voyerismi: Voyerismi eli tirkistely on kiihottumista toisten henkilöiden tarkkailusta. Voyeristi voi harrastaa tirkistelyä joko kohteen tietämättä tai hänen luvallaan. Luvaton tirkistely on tosin joissain tapauksissa laitonta.

      Zoofilia: Zoofiili nauttii seksistä eläinten kanssa. Suomi on yksi harvoja Euroopan maita, jossa eläinseksiä ei ole kriminalisoitu: teko poistui rikoslaista vuonna 1971. Seksi eläimen kanssa voi kuitenkin olla Suomessakin laitonta, jos se aiheuttaa kärsimystä eläimelle.

    • fetlife

      Mulla taitaa olla sama fetissi, huomasin sen jo lapsena. Oon täysin sinut sen kanssa ja kenellekään siitä ei ole ollut harmia, päinvastoin.

      • Anonyymi

        Hei! Ensimmäiset oireeni amputaatiofetissistä ilmaantuivat lapsuudessa ja nykyään katselen amputoitujen videoita ja kuvia. Puolisoni tietää taipumukseni ja kaksi tuttavaa, joista ainakin toinen ymmärtää hyvin minua.
        Kommentoi jos haluat keskustella sähköpostitse.
        Terveisin Devotees


    • Retiisikukkakaali

      Kuulostaa vielä ihan terveeltä fetissiltä. Sinä vain pidät amputoitua naista viehättävän näköisenä. Maailmassa on niin paljon oudompiakin fetissejä (kuten vauvan leikkiminen tai pissa- ja kakkaleikit) mutta niitäkin monet pitävät täysin normaaleina.

      VINKKI KAIKILLE MIEHILLE; etsikää oikeasti aikuisia naisia eli niitä jotka ovat kanssanne samaa ikäluokkaa. Niitä naisia, joilla on leveä lantio ja kasvoissa alkaa jo hieman ryppyjä näkyä. Aikuiset naiset ovat usein myös parempia sängyssä kuin ne joilla ei vielä kauheasti kokemusta ole.

      Viime aikoina julkisuuteen on jälleen ponnahtanut uutisia lasten hyväksikäytöstä. Eräässä tapauksessa syytetty kertoi uhrin sanoneen itseään 19-vuotiaaksi ja uhri oli syytetyn mielestä näyttänyt kokeneelta 24-vuotiaalta. Todellisuudessa uhri oli 13-vuotias.

      Ennen kuin harrastatte seksiä nuoren näköisen naisen kanssa, pyytäkää häntä näyttämään syntymävuotensa ajokortista, passista tai Kela-kortista. Usein lapset/teinit saattavat sanoa olevansa vanhempia kuin todellisuudessa esimerkiksi sen takia ettei heitä vietäisi vanhempien luo tai että heille tarjottaisiin päihteitä.

      Myöskään netissä ei kannata jokaiselle naispuoliselle puhua niitä törkeitä seksiehdotuksia ja lähetellä peniskuvia, sillä kyseessä voi olla lapsi. Tuomio lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ei ole mikään pikkujuttu.

      • Hyihelvata

        Nämä urpot sitä ajattele kun puutteessa niitä mulukkunsa kuvia lähettää


    • Anonyymi

      Hei Aurora. Amputaatiofetissiä ei tarvitse hävetä. Ei myöskään että haluaa kotona esiintyä amputoituna sitomalla jalkansa. Itselläni on nämä fetissit. Katselen erityisesti reisiamputoitujen henkilöiden videoita ja kuvia. Saan niistä kiihotusta kuten esiintyessäni amputoituna. En voi haluilleni mitään, ne ovat sisään rakennettuja vammoja. On helpottava tietää että Suomessa on muitakin samanlaisia henkilöitä.
      Toivon, että joskus saisin viettää hetken amputoidun kanssa ja kosketella hänen tynkäänsä ja keskustella.
      Terv. Devotees

      • Anonyymi

        Voi vittu mistä näitä sairaita pipipäitä oikein sikiää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi vittu mistä näitä sairaita pipipäitä oikein sikiää

        No niimpä mistähän sinäkin olet alkusi saanut,Hyi saatana.


    • Anonyymi

      Kannata fantasioita kuin kokea itse. Itse olen liikuntavammaiset m, ja olen elämäni aikana kohdannut yhden terveen naisen joka sanoi suoraan välittävänsä minusta sanomatta vammastani mitään.

      • Anonyymi

        Hei, amputoiduista fantasioiminen on minulle tärkeää. Varmaan lapsuudesta asti kehittynyt henkinen vamma, joka ei haittaa. Puolisonikin on sen hyväksynyt. Katselen lähinnä jalka-amputoitujen henkilöiden kuvia ja netin videopätkiä: reisiamputoitu, sääriamputoitu tai molemmat jalat reidestä tai säärestä. Mutta amputoitujen kanssa en ole jutellut enkä kirjoitellut. Ehkä joku joskus ottaa yhteyttä.
        Terveisin Devotees


    • Anonyymi

      Aurora hei. Minulla on lapsuudesta saakka amputaatiofetissi joka vanhemmiten on voimistunut. Lähinnä polven yläpuolelta amputoitu taikka molempien. Myös sääriamputoidut kiinnostavat.
      Mielellään tapaisin Helsingin seudulla amputoidun, sukupuolella ei ole väliä. Kunhan saisin katsella tynkää ja ehkä jopa koskettaa sitä.

    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1592
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1359
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1192
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1169
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      44
      1038
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      818
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      815
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      696
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      693
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      634
    Aihe