Lulun mielipiteet vaalikonessa

Katsoinpa huvikseni ylen vaalikoneesta, mitä mieltä Lulu on erinäisistä asioista:
- Suomen ei pidä olla ilmastonmuutoksen vastaisen taistelun edelläkävijä - Kenenkäs?
- Valtion pitää ohjata syömään enemmän lihaa - karmeaa
- Hämeeseen saa avata uusia kaivoksia - huh huh, muualleko saa?
- Hämeeseen ei saa rakentaa uusia tuulivoimaloita - miksei
- Eurosta eroon, Suomi pärjäisi paremmin - voi taivahan talikynttilät taloustietämystä
- Suomen pitää hakea talviolympiakisoja - herranjestas!!!
- Eutanasia jees
- Viinit ja vahvat oluet ruokakauppoihin
- Perhevapaita ei tule jakaa vanhempien kesken - naiset huomio!!!
- Oppivelvollisuutta ei tule ulottaa toisen asteen koulutukseen
- Koulujen kesälomia tulee siirtää kesäk. puolivälistä elokuun loppuun
- Korkeakoulujen määrää on vähennettävä - ei voi olla totta
-Työperäistä maahanmuuttoa ei pidä lisätä - mistä työntekijät?
- Nato -ei
- Vihapuheesta ei tule rangaista - kammottava mielipide
- Tarvitaan koviakin keinoja järjestyksen ja tavallisten ihmisten puolustamiseksi - OHO
- Poliitikon velvollisuus ei ole ajaa omien äänestäjiensä etuja - Kannattaako ketään sitten äänestää? Omiako etuja?

Tässä vain osa mielipiteistä, ne kaikkein järkyttävimmät. Miettikääpä toisenkin kerran ennen kuin annatte Lululle äänenne.
Lähinnä hänen mielipiteitään ovat muista puolueista KP ja SKE. Järkyttävää!
Ilmoita


66 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Lulu ei kannata kovien huumeiden myymistä ala-asteikäisille, kuten kokdemari.
1 VASTAUS:
Mutta toisin kuin poliitikot yleensä, ainakin demarit toimivat kuten lupaavat, tosin juuri nyt on tilapäisiä toimitusvaikeuksia, mutta niiden selvittäminen on työn alla.
+Lisää kommentti
Kamalaa roskaa mutta eipä yllätä.
Ilmoita
Yritin miettiä millainen ihminen aloittaja on? Ehkä mielensäpahoittaja, suvakki tai pöyristyjä? Vai kannatustaan menettävän keskustan epätoivoinen kannattaja?

En tiedä minkä vaalikoneen vastauksia aloittaja referoi, mutta oikein asiallisia vastauksia joka tapauksessa ovat. Fiksun tuntuinen poliitikko. Saattaisin vaikka äänestääkin tätä Lulua, jos olisi ehdolla omassa vaalipiirissäni.
Ilmoita
Lulu varma tapaus Arkadianmäelle.
Ilmoita
Milläköhän Lulu aikoo ne talviolympialaiset maksaa?
Ilmoita
Eurosta eroon, Suomen brexittiäkö Lulu haluaa?
Ilmoita
Tyypillinen persu tuo ehdokas, lukenut vissiin tarkkaan persujen puolueohjelman. Epäilen, ettei oikeasti ole kaikkien mielipiteittensä takana. Katumalaiset ja muut slummilaiset kannattanevat suurin joukoin.
Ilmoita
Lulua kannattavat ne, jotka eivät asioista mitään ymmärrä eivätkä edes halua ottaa selvää. Ovat kuin pässit narussa.
Ilmoita
Lulu ykkönen. Varma mimmi Arkadianmäelle.
Ilmoita
Aloittaja valehtelee. Kaiken voi vääristellä. Toisaalta jee; meillä on aivan liian monta korkeakoulua asukaslukuun nähden. Ja eiköhän perheiden pitäisi itse saada valita kuka mitäkin perheen sisällä tekee, ei valtion. Tuulivoimalat eivät ole tulevaisuus missään. Oppivelvollisuutta ei ole toisella asteella missään maassa. Mitä on vihapuhe? Aika subjektiivinen käsite.
Ilmoita
Suomi on nittä harvoja maita maailmassa, joissa alkoholi pitää ostaa erityisestä kaupasta. Aloittaja on supervanhoillinen. En löytänyt mistään vaalikoneesta vastauksia, jotka hän on pannut Lulu Ranteen suuhun. Muuten, viimeisten tutkimusten mukaan Suomi on se maa, joka vähiten aiheuttaa ilmastohaittoja maailmalle. Good Country!!!
Ilmoita
Lulu on arvioinut mitä ns. kansanenemmistö on mieltä jotta pääsisi Eduskuntaan. Väärin menee koska enemmistö ajattelee viisaasti.
Ilmoita
Lulu ei voi olla omaa mieltä mistään vaan myötäilee persujen vaaliohjelmaa ja yleisönosastokirjoittajien naurettavia mielipiteitä. POPULISMIA, jota ei voi muuta kuin halveksia.
1 VASTAUS:
Vihreät ja vassarit (vasemmisto + sdp) taas myötäilee vaan mediaa että saisivat itseään "positiivisesti" esille. Populisteja.
+Lisää kommentti
Minulle tuli vaalikoneesta Lulu selväksi ykköseksi.
Ilmoita
Ap ilmaisee vihapuheella sen että vihapuhe pitäisi kriminalisoida.

Vassaripetteri pitäis saada hoitohon.
Ilmoita
Hämeen Sanomien vaalikoneesta sain ehdokaakseni Helena Lehkosen (89 % samaa mieltä). Eipähän tarvitse enää miettiä, ketä äänestän. Helena on ykkönen ja varma läpimenijä!
1 VASTAUS:
Aivan eri tasoa kuin lulunen!
+Lisää kommentti
Lulu varma eduskuntaan.
2 VASTAUSTA:
Ilman muuta Lulua kannattaa äänestää vaikka ihan ketjun aloittajan kiusaksi. Kuka lie aloittaja on? Taitaa itse olla pahin kiusaaja, kun toista alkaa haukkua. Mielestäni jokainen voi itse katsoa vaalikoneen tuloksen, ei sitä tarvitse palstoilla toitottaa ja arvostella. Taisit saada itsellesi Lulun parhaaksi ehdokkaaksesi, kun noin hyvin tunnut tietävän Lulun mielipiteet. LULU RULETTAA!
Kuka on Hämeenlinnan suurin haukkuja?
+Lisää kommentti
Helena minunkin ehdokkaani. Ei ole sellainen tuuliviiri ja kaikkien mielistelijä kuin Lulu.
2 VASTAUSTA:
Helena ei mahda rakenteelliselle korruptiolle mitään. Lulu mahtaa.
Lulu minunkin ehdokkaani. Ei ole sellainen Dannyn tuuliviiri ja kaikkien mielistelijä kuin (Katri)-Helena.

-Tuuliviiri yllä talon katon..monelta se huomaamatta jää, se kun on liikkumaton, on tyynni silloin sää...hieman se saa levähtää-
+Lisää kommentti
Vähiten sopivat ehdokkaat iltalehden vaalikoneessa olivat vihreät Ojansuu ja demarit Filatoff. Ei itselle mikään yllätys, en näitä kumpaakaan äänestäisi missään tapauksessa.
Ilmoita
Ei pärjännyt Lulu missään vaalikoneessa, kokoomusta tarjosi kaikki ja sama jannu kaksi kertaa 1. sijalla ja kerran 3. eri kysymysseteillä. Tosin parissa kysymyksessä menee niin pahasti ristiin major kysymyksissä, joten ei jatkoon.
Huonoimmin natsasi vas., vihr. ja kd.
Ilmoita
Nyt kokeillut kolmea vaalikonetta, vihreitä ei saa millään kärkiporukkaan.
1 VASTAUS:
Koska olet kaikesta päätellen melkoinen maailmantuhooja.
+Lisää kommentti
mut lululla on lyhyempiu hame ja pornosaappaat. kyl ääniä ropisee. kun korot kopisee. varma kottarainen arkan mäelle.
Ilmoita
Helena on kauniimpi kuin Lulu. Mielestäni Lulu muistuttaa noita-akkaa,
1 VASTAUS:
Idiootin perustelut sille ketä äänestää!
+Lisää kommentti
Lulu, ainoa järkevä vaihtoehto Hämeenlinnasta eduskuntaan. Nythän siellä istuu Hämeenlinnan edustajana tämä yksityistäjä joo joo nainen.
Ilmoita
Vaalit on vielä edessä. Ei nyt vielä päätetä, kuka sinne Arkadianmäelle yltää. Äänestäjät sen päättää ja toivottavasti jokainen, joka äänensä antaa, perehtyy ehdokkaisiin. Se, mitä itse pidän tärkeänä on, että saataisiin uusi henkilöitä näiden "vanhojen" tilalle. He ovat jo näyttäneet, mitä ovat aikaiseksi saaneet ja laiha on tulos. Lulu Ranne on yksi hyvä mahdollisuus. On ainakin itsenäisesti ajatteleva ehdokas. Toki sieltä voi joku muukin joukosta erottua. Avoimin mielin ja tarkasti punniten saataneen Hämeenlinnastakin aktiivinen/aktiivisia edustajia pitämään lapsipuolen asemassa olevia, meille kaikille tärkeitä asioita esillä.
2 VASTAUSTA:
Jahas ja mitähän Lulu Ranne on saanut aikaiseksi. Jäi epäselväksi. Itse olen kuullut vain valitusta.
Lulu ei ole hyvä, on paras vaihtoehto.
+Lisää kommentti
Mitäs Johannes ja Darja ovat saaneet aikaan? Ei nyt tule muuta mieleen kun 7 euron työt. Siinä demukoiden saavutukset. Ja kärkkäri makkaraa ovat jakaneet ainakin 1000 kg. Siinäpä se. Ei ole pitkä lista.
Ilmoita
Mitä Lulu Ranne on saanut aikaiseksi. Siinäpä näppärä kysymys. Ei ole vielä yltänyt Arkadian mäelle, eikä näin ollen ole voinut saada hämäläisten asioita eteenpäin. Siellä on häärännyt Tarja F, jo vuosikausia, mutta tuloksia ei ole näkynyt. Vaisu on ollut Johannes Koskinenkin. Toki hän on ollut välillä "vierailla mailla". Olen sitä mieltä, että uudet edustajat eivät ainakaan pahenna mahdollisuuksiamme tulla kuuluiksi ja nähdyiksi. Heillä on taatusti erilainen tahtotila tehdä hommia olan takaa, kuin näillä vanhoilla "kehäraakeilla", Lulussa on rohkeutta.
1 VASTAUS:
Lululla on myös äärettömän paljon enemmän työelämänosaamista kuin monilla muilla. Tarja, Kirsi, Sari, Grahn-Laasonen jne eivät ole koskaan olleet mukana oikeassa työelämässä. He ovat ns. poliittisia broilereita, jotka puhuvat paatoksella puolueen sallimissa rajoissa. Mitään OIKEAA tietoa ja osaamista todellisesta tavallisten ihmisten elämästä heillä ei ole.
+Lisää kommentti
Lulu on saanut paljon aikaan, siksi joukolla äänestämään 109 saadaan hyvä ja vielä kauniskin edustaja parlamenttiin. Vanhan " Mätisäkkinä" aika on jo ohi, hän ei ole saanut koskaan mitään aikaiseksi, paitsi työministerinä sai kyllä yli 50000 työtöntä!
2 VASTAUSTA:
Vihriö=Hirviö -puolue.

On aika hyvä tuo ylen vaalikone-peli, kokeilin heti kun julkaisivat: jos laitat itsesi vaikka että asut Utsjoella, Tampereella, missä tahansa, huviksi katsot minkälaisia naamoja tulee ehdotukseksi.
Paljon aikaan, nyt ei ymmärrä?
Pelkkä valittaminen ei saa aikaan mitään.
+Lisää kommentti
SDP:n eduskuntapaikka kuuluisi kyllä ehdottomasti Johannekselle, koska hän oli jo sopeutuksessa ja nyt ehkä pahassakin taloudellisessa ahdingossa. Lontoon vuosista ei kai jäänyt ulsterin taskuihin kun kolikoita, koska asuminen Lontoossa maksaa vähän enemmän kuin esim. Helsingissä. Siispä työväenluokan äänet Johannekselle.
1 VASTAUS:
Kuoleeko kateuteen?
+Lisää kommentti
Kiitos, taidankin äänestää Lulua.
Ilmoita
Äänestäisin Lulua, jos hän olisi kokoomuksessa. Nyt hänen puolueensa on väärä. On puolue, jolla on täysin epäjärkeviä ehdotuksia, kuten pois €urosta ja EU'sta ja täysi maahanmuuton vastaisuus, joka on vastoin yhteiskuntamme etua. Ikärakenteemme epäedulliseen suunntaan kehittymisen vuoksi tarvitsemme valikoitua työperäistä maahanmuuttoa tekemään töitä ja maksamaan veroja. Pitäisi aktiivisesti edistää työperäistä maahanmuuttoa esim Filippiineiltä ja muualta rauhallisten uskontojen Kauko-Aasian maista. Myös sivistyneet koulutetut venäkäiset ovat tervetulleita töitä tekemään, monet heistä ovat väsyneitä maansa kaventuvaan ilmapiiriin.Samoin brexitin kyllästyttämästä Britanniasta meille muuttamaan halukkaita kannattaa kannustaa tulemaan. Tietenkin tarvitsemme myös lapsitalkoot, lisää syntyvyyttä, mutta se parantaa ikärakennetta hitaasti, vaikutus tukee vasta 20...25v kuluttua. Naisia tulisi kannustaa synnyttämään 3...4 lasta 23...30 v iässä ja heille kotiäitivuodet tulisi vuodet laskea eläkkeeseen oikeuttaviksii. Jos Lulu olisi nyt kokoomuksessa, hän olisi siellä Hml'n valovoimaisin ehdokas edistämään myös Hml'n ja hiipuvan Kanta-Hämeen asiaa. Saattaa nytkon mennä käpi, mutta on väärän puolueensa vanki. Mitä ilmastonlämpenemisen torjuntaan tulee, siinä toimet ovat 1) globaali kivihiilen polton puolittaminen seuraavan 10v aikana. 2) turismilentoliikenteen puolittaminewn seuraavan 10v aikana, turismissa siirtyminen raideliikenteeseen 3) ydinvoiman sekä tuuli- ja aurinkosähkövoiman lisärakentamien 4) sellainen talousmetsien hoito ja hakkuutapa, jossa niiden hiilinielu eli hiilen sitomiskyky on maksimaalinen ja jatkuvasti kasvava 5) vähittäinen siirtyminen hybridi- ja sähköautoihin muistaen kuitenkin, että moderni dieselauto on varsin vähäpäästöinen
Ilmoita
Persua ei voi äänestää, niin mahdottomia ovat mielipiteet. Nuoleskelee tyhmää kansaa!
Ilmoita
Lulun mielipiteet ovat kuin suoraan kansanradiosta.
Ilmoita
Lulu paras ehdokas pitkään aikaan Arkadianmäelle.
Ilmoita
Kuinka kukaan itseään fiksuna pitävä ihminen voi esiintyä tällaisen puliukkopellen kanssa samassa ryhmässä? https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.396378
1 VASTAUS:
Lulua voi hyvin verrata Hakkaraiseen! Matu-vastaisia molemmat!
+Lisää kommentti
Jokaisessa, taatusti ihan jokaisessa puolueessa on näitä ns. puliveivareita. Ei pidä olla niin yksisilmäinen, että tuomitsee koko puolueen. Ehdokkaan oma tietämys ja muu sopivuus ratkaiskoon,
1 VASTAUS:
Tuossa joukossa niitä vaan on yksinkertaisesti liikaa ja liian moni asia äänestetään ryhmäpäätöksenä.
+Lisää kommentti
Hyvä Lulu. Aivan oikeita ajatuksia. Suomen valtion pystyssä pitämisen ja tasa-arvon kannalta.
Ilmoita
Täältä taas yksi ääni lisää Lululle. Lululla mainio agenda.
2 VASTAUSTA:
Ilman muuta äänestän Karin ja Lulun uudelleen eduskuntaan ja jatkamaan erinomaista työtä kansan parhaaks,. Teot puhuvat eduskunnassa puiolestaan.
Suurten Tekojen Kaksikko.
+Lisää kommentti
Lulu varma mimmi eduskuntaan. On surullista kun Kari ei mennyt ehdokkaaksi, olisi toinen varma edustaja.
1 VASTAUS:
Äänestän Lulua ja Karia ja tulevat jatkamaan eduskunnassa johtavina. Kari on seuraavat pääministeri.
+Lisää kommentti
Todella uskon että Lulusta tulee hyvä edustaja Arkadianmäelle. Harmi että emme voi äänestää Karia eduskuntaan. Kari ei nyt mennyt ehdokkaaksi, muuta odotetaan jokunen vuosi. On se valitettavaa että harvemmin tulee pääministeri puolueitten ulkopuolelta, mutta mistä sen tietää vaikka Kari suostuisi tähän koiran virkaan, sehän olisi Suomen pelastus.
Ilmoita
Viisas ja kaunis nainen tuo Lulu. Erittäin pätevä ja hyvä valinta eduskuntaan. Lulu näyttää muuten 15 v nuoremmalta kuin kokkareiden kiltti puudeli Helena.
1 VASTAUS:
Lulu kyllä hoitaisi ulkonäöllä todellakin hyvin kansanedustajan viran.
+Lisää kommentti
Ei sillä ulkonäöllä asioista päätetä. Minä äänestän kaikkien ruminta kokoomuslaista. Ei tarvitse olla edes hamppumaista tukkaa eikä tissejä.
Ilmoita
Lähes täydellinen ehdokas minulle.

Olen kuin ranskalaiset keltaliivit, tavallinen veronmaksaja, joka ei halua elättää pienelle eliitille halpatyövoimaa.

Haluan, että pienet kaupungit ja maaseutu palautuvat eläväksi, eikä asuntopolitiikalla sullota kaikkia ahtaasti muutamaan suureen kaupunkiin. No, siellä asujien elämä maksaa heti, kun ovesta astuvat ulos ja sehän palvelee Sipilän kaltaisia asuntobisnekseen suuntautuneita miljonäärejä.
1 VASTAUS:
Ranskalaiset keltaliivit ovat rinnallasi älykköjä.
+Lisää kommentti
En ole ennen PerusSuomalaisia äänestränyt, mutta tuo Lulu tuntuu levan viisas ja selkeäsanainen ehdokas.
Olen vakuuttunut siitä, että Lulu myös ajaisi Hämeenlinna seutukunnan asioita paremmin, kuin nyt Arkadianmäellä olevat edustajamme.
Ääni lululle on ääni paremmalle Hämeenlinnan seudulle.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Lulun mielipiteet vaalikonessa

Katsoinpa huvikseni ylen vaalikoneesta, mitä mieltä Lulu on erinäisistä asioista:
- Suomen ei pidä olla ilmastonmuutoksen vastaisen taistelun edelläkävijä - Kenenkäs?
- Valtion pitää ohjata syömään enemmän lihaa - karmeaa
- Hämeeseen saa avata uusia kaivoksia - huh huh, muualleko saa?
- Hämeeseen ei saa rakentaa uusia tuulivoimaloita - miksei
- Eurosta eroon, Suomi pärjäisi paremmin - voi taivahan talikynttilät taloustietämystä
- Suomen pitää hakea talviolympiakisoja - herranjestas!!!
- Eutanasia jees
- Viinit ja vahvat oluet ruokakauppoihin
- Perhevapaita ei tule jakaa vanhempien kesken - naiset huomio!!!
- Oppivelvollisuutta ei tule ulottaa toisen asteen koulutukseen
- Koulujen kesälomia tulee siirtää kesäk. puolivälistä elokuun loppuun
- Korkeakoulujen määrää on vähennettävä - ei voi olla totta
-Työperäistä maahanmuuttoa ei pidä lisätä - mistä työntekijät?
- Nato -ei
- Vihapuheesta ei tule rangaista - kammottava mielipide
- Tarvitaan koviakin keinoja järjestyksen ja tavallisten ihmisten puolustamiseksi - OHO
- Poliitikon velvollisuus ei ole ajaa omien äänestäjiensä etuja - Kannattaako ketään sitten äänestää? Omiako etuja?

Tässä vain osa mielipiteistä, ne kaikkein järkyttävimmät. Miettikääpä toisenkin kerran ennen kuin annatte Lululle äänenne.
Lähinnä hänen mielipiteitään ovat muista puolueista KP ja SKE. Järkyttävää!

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta