Aikido Oulussa

PettynytEntiseenPaikkaan

Onko Aikdoa Oulussa muualla kuin Hokutokaissa? Muutama vuosi sitten kävin Hokutokain peruskurssilla muutamen kerran ja silloin jo huomasin, että muutamat ohjaajat ei vastannut ihan odotuksia siltä kannalta, että lajia kannattaisi jatkaa siinä seurassa. Nimiä en ala tässä sanomaan, mutta eräs ohjaaja mm. laittoi käden nenään kun näytti, miten ei kuulu tehdä. Jokainen voi itse päätellä, onko tuollainen kovin fiksua, että kaivetaan nenää treenissä ja sitten kosketaan toiseen likaisilla käsillä.
Jos Aikidoa ei muualla Oulussa ole, onko muita lajeja, joissa on heittoja ja kaatoja sekä asetekniikoita? Kilpailu ei kiinnosta.

2

<50

  Vastaukset

  • Aikidoa on vain ihmisten mielikuvituksessa.

  • No voi hellanlettas, että ihan sormen nenuun!

   Siellä on hyvät vetäjät, mene sinne vaan ja pikkuisen erilaisella asenteella. Eihän se mitään kamppailua ole, mutta ei se tarkoita että niiden ohjaajien pitäisi sentään mitään puunhalaajia olla.

   Herätys nyt.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   92
   5354
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   89
   948
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   879