Aihealueet

Listaukset

  Lisääntyminen

  Minävaan91

  Miksi te lisäännytte? Mulla ei tulis mieleenkään enään jatkaa tätä ihmiskuntaa tai synnyttää tänne omia lapsiani kärsimään. Jos oisin itse toivoa niin en ois halunnut syntyä tähän koko helvetin maailmaan. Täyttä paskaa.. miettikää ennen ku puskette uusia raukkoja tähän maailmaan.

  8

  <50

   Vastaukset

   • Täällä mies samoilla linjoilla..
    Onks sinulla mies jo kateltuna?

    • Hyvä juttu, että olet miettinyt asiaa!
     On mulla mies, mutta käymme aika usein tästä keskustelua. Hän kun haluaisi kokea isyyden, mutta olen hälle sanonut etten minä pysty siihen. Ja että voimme kyllä jatkaa erillämme sovussa jos hän haluaa löytää ihmisen joka myös haluaa vanhemmaksi.


    • Minävaan91 kirjoitti:

     Hyvä juttu, että olet miettinyt asiaa!
     On mulla mies, mutta käymme aika usein tästä keskustelua. Hän kun haluaisi kokea isyyden, mutta olen hälle sanonut etten minä pysty siihen. Ja että voimme kyllä jatkaa erillämme sovussa jos hän haluaa löytää ihmisen joka myös haluaa vanhemmaksi.

     Tuompa vuoks olisikin hyvä keskustella tuo lapsiasia jo ihan ensitöikseen ennen suhteeseen etenemistä..
     Itse olen sinkku ja on yllättävän vaikea löytää sopivaa vela naista elämäänsä..Etenkin kun pitää nuoremmista naisista.
     Meidän samanhenkisten pitäisi vaan löytää toisemme.


   • Tykkään lapsista ja yhden olen saanut itsekin saanut aikaiseksi (eräs nainen tosin vähän avusti). Yks mulle riittääkin; sillä saan mahtavat geenini eteenpäin eikä se vielä lisää väestönkasvua.

    Mutta olellista on, että pitää huolehtia ettei tehdyt lapset kärsi.

    • Mielestäni tykkään lapsista tai haluan lapsia, haluan kokea isyyden/äitiyden ei ole mikään järkevä peruste lasten teolle. Onhan se totta, että joistakin ihmisistä kasvaa sellaisia, että pärjäävät tämän maailman kaikista vastoinkäymisistä ja ylipäätään tästä epätietoisuudesta.
     Koen, että jos teet lapsia on sun täytynyt miettiä millaisiin olosuhteisiin se lapsi syntyy ja millaiseksi tää maailma on menossa ja millainen on nyt.
     Etkä sinä voi vaikuttaa hirveästi siihen minkälainen psyyke lapsellasi on, voit turvata kyllä hyvällä vanhemmuudella lapsesi kasvun, mutta tässä yhteiskunnassa on todella suuri riski sairastua mielenterveys ongelmiin ja mielenterveys ongelmaiset tuntuvat olevan tämän yhteiskunnan pohjasakkaa.
     Myös lapsesi saattaa nähdä sen kuinka kauheaa täällä oikeasti on kun katsoo syrjäytyneitä, vallan himoisia, raha ahneita yms.
     Mulla liittyy tähän aiheeseen niin paljon ajatuksia etten oikein osaa purkaa niitä tekstiksi.
     Lähinnä miettikää millainen tämä maailma on tulevaisuudessa ja nyt. Osaisinpa kertoa enemmän.

     Toivon että olet lapsesi tukena myös silloin kun hänellä on todella vaikeaa, ja toivon, että kiinnität huomiota hänen muuttuviin olotiloihin ja olet kuulolla ja olet helposti lähestyttävissä kun kaikki ei ole hyvin. Jopa vielä sen jälkeen kun lapsesi täyttää 18. Pidä hänestä siis hyvä huoli


   • Järkevää pohtia lisääntymistä. Ajattelin nuorempana ihan samoin ja nyt 58 vuotiaana olen samaa mieltä. En minäkään olisi tänne pyrkinyt, onhan tämä suureksi osaksi aivan p..kaa.

    • Niin on. Ärsyttää ajatella ihmisiä jotka tekevät lapsen asiaa enempää pohtimatta. Ja ne jotka eivät kohtele lapsiaan hyvin..

     Joskus minulle tulee paha olla kun mietin kuin ihanaa olisi kokea rakkaus omaa lasta kohtaan, mutta järkeni sanoo, että ei mun kannata tehdä yhtään omaa lasta tänne koska elämme epävarmoja aikoja ja mielestäni ihmiskunnan tulevaisuus ei tule menemään hyvään suuntaan. Kaukainen tulevaisuus siis.


   • En myöskään kestä ajatusta siitä, että olen huolissani lapsieni, lapsien lapsieni, lapsien lapsien lapsien, yms. tulevaisuudesta kuolin vuoteellani.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    336
    7971
   2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    114
    2872
   3. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    80
    1512
   4. Loiseläjä Sofia

    kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    996