prikaatin uudelleen perustaminen

Ylen vaalikoneessa kysyttii prikaatin uudelleen perustamisesta.äkkiseltään tulee vain yksi ehdokas mieleen joka vaatinut samaa.perussuomalaisten sanna antikainen.äänestän
Ilmoita


Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Sinisten Niinistö oli sitä mieltä,että nykyisissä olosuhteissa Kontiorannan varuskunnan lakkauttaminen ei tulisi ollenkaan mahdolliseksi,mieluummin pitäisi rakentaa uusi,mutta silloin oli varuskunnan vihollinen RKP läinen puolustusministerinä.
Ilmoita
Mitä ihmettä varten te tarvitsisitte uudelleen prikaatin Pohjois-Karjalaan? Ei Suomen turvallisuus ole kiinni yhdestä prikaatista, on aivan sama missä päin maata ne sijaitsevat.
Vai ovatko ne menetetyt valtion työpaikat joillekin ainoat tärkeät seikat miksi sitä tänne halutaan?
Ilmoita
Kun on lakkautettu ja maat myyty pois, niin millä rahalla ja kenen maille se uusi muka rakennettaisiin?
Omat kansanedustajamme Mäkisalo-Ropponen ja Gronberg olivat avoimesti lakkauttamisen puolesta, kai tämän kaikki muistaa vaikka M-Ropponen nyt onkin olevinaan sitä mieltä että varuskuntaa tarvittaisiin...? Mitä kaksinaismoraalia ja kieroutta!
Reijonen ja Ravi taas vaalien alla olivat niin varuskunnan puolta että, mutta eivät ääntäkään päästäneet varuskunnan puolesta kun sen aika olisi ollut. Turha luulla että kansa olisi tämän anteeksi antanut ja etteikö tätä näin vaalien allakin muistettaisi.
1 VASTAUS:
SDP on paskaa. Täynnä entisiä taistolaisia NL:n nuolijoita, jotka nykyään nuolevat Putinia aina kun vain mahdollista. Tuomioja mätäpaiseensa, jota jotkut aivoiksi kutsuvat, kanssa on pahimmasta päästä. Halonen silittelee Putinin kissaa samalla kun kannattaa sateenkaariväkeä, joka Venäjällä tapettaisiin. SDP on suurinta kusetusta mitä yhteiskunnalla on tarjota.
+Lisää kommentti
Se pitäisi ehdottomasti perustaa uudelleen!
Ilmoita
Paskan Marjat,, ei tarvita Prikaatia,,, saatas vielä nuo AH-uskovaiset, vanhat kapiaiset hävitettyä jonnekkin ja Kontiolahden veromarkat parempaan käyttöön kuin pyssyurheiluun.
Ilmoita
Olisi pitänyt alunperinkin jättää lakkauttamatta.

Uudelleen rakentaminen on käytännössä mahdotonta jo pelkkien kustannusten takia.

Tuskinpa sitä taas teltta- ja parakkivaruskuntana pystyyn polkaistaisiin, kuten kontioranta 1940-luvulla.

Uskomatonta että eduskunnassa istuu vieläkin niitä pohjois-karjalan kansanedustajia jotka antoivat tuon häpeällisen tempun tapahtua.

Kansa saa sellaiset edustajat kuin se ansaitsee...
Ilmoita
Ylämyllyn Varuskuntakin hävitettiin RKP n toimesta,vieläköhän on paloaukea kasarmit ja tykkihalleja jäljellä. Jos Pohjois-Karjalaan perustetaan varuskunta,niin tykistö ehdottomasti ja mahdollisimman lähelle itärajaa,koska Venäjäkin on varustustaan lisännyt rajan pintaan.
Ilmoita
Uusi
Pitää ensin voittaa vihollinen kotimaassa, ennen kuin näkee vihollisen ulkopuolella Suomen. Täällä kotimaassa ne suurimmat vastustajat ovat.
Ilmoita
Uusi
Putin on vahvistanut asevoimiaan Suomen ja samalla EU n rajalle,miksi meillä vastaavasti tyhjennetään puolustusta varuskuntineen. Paikallistuntemus olisi kuitenkin tärkeää,jos tulisi kriisitilanne.
1 VASTAUS:
Uusi
Oottakaapa kun uudet hornetit alkavat puolustusrahoja imemään niin maavoimien varuskunnat vähenee vain entisestään. Toisaalta taas tällä armeijalla ja tällä miesaineksella ei putinin jengille mahdeta mitään vaikka olisi sata varuskuntaa.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

prikaatin uudelleen perustaminen

Ylen vaalikoneessa kysyttii prikaatin uudelleen perustamisesta.äkkiseltään tulee vain yksi ehdokas mieleen joka vaatinut samaa.perussuomalaisten sanna antikainen.äänestän

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta