Tuulimyllyjä Nivalaan

kylmätuuli

Pettääkö Kepu taas.

39

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • stastui

      Mitä tuo kepuun liittyy? Demarit meuhkaa punaisten vallankumousta näköjään!

      • latomerellä

        Keskustapuolueella enemmistö Nivalan päättäjissä.Miten tm voima voi suunnitellakkaan .Nivalahan on tehnyt kielteisen päätöksen tuulivoimaan. Kääntyykö takit.


    • taruako

      ja väki alkaa vähenemään,muuttavat sinne missä ei ole myllyjä eli minne

    • lkjhh

      Kanadaan.

    • ertyuu

      Lähdevesialueelle EI saa laittaa valtavia öljysäiliöitä satojen metrien korkeuteen.

      Suomen kulta = puhdas vesi ja metsät loppuvat myllyjen tulon myötä!

    • Amen

      Tottamooses kepu pettää aina / nyt, aina ja iänkaikkisesti.

    • lkhgg

      Kepulla nyt TOSI paikka! Säilyykö Nivala puhtoisena tuulimyllypaikkakuntien saartamana? Voittaako inhimillisyys vai silmitön rahan himo luonnon ja ihmisten elinolosuhteiden kustannuksella?


      https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2014/20140527
      YMPÄRISTÖNSUOJELULAKI

    • lkjhhg
    • ljhgdd

      Myllymaanomistajat vastuuseen!!!!

    • kjgdsss
    • Anonyymi

      Nivalaa viedään kuin pässiä narusta!

      Herätkää Keskusta puolueen edustajat!

      Myös Isovihan aikaan Pohjois-Pohjanmaata kuritettiin. Nyt on sama malli. Teollisuustuulimyllyjä ripotellaan metsiin ja asutuksen keskelle. Väestöä EI kuunnella. Miten tarina jatkuu...

    • Anonyymi

      Lieneekö aivan valtiojohtoista, että halutaan karkoittaa ihmiset Kehä 3 sisäpuolelle. Lapsivaltainen alue on nykyään lapsivastainen - ei lastenlääkäriä - synnytyssairaala Oulaisista pois - tuulimyllyjä luontoa rakastavien maaseutu ihmisten keskelle - ei teiden perusparantamista. Tämä taitaa olla aivan tarkoituksellista ja kannattaakin varoa rakentamasta tuulimylly alueelle, koska taloa vaikea myydä jos tulee tarve myöhemmin ja itsellä vaikeaa olla ja asua. Me muutamme jo pois täältä kun emme oikein näe tulevaisuutta kun olisi tarkoitus lapsia hankkia ja rakentaa koti.

    • Anonyymi

      Nivalan päättäjät nyt on Tosi kyseessä. Teollisuustuulivoimalat eivät mahdu tähän pitäjään!

    • Anonyymi

      UUSI
      Nyt etsitään Ylivieskassa rakennusten sisäilmaongelmiin syitä esim. Lukiolla. Syy ongelmiin piilee langattomissa verkkoyhteyksissä, joita on kouluissa liikaa. Myös lisääntyneet impulssi-infraäänet (teollisuustuulimyllyistä joiden vaikutussäde on jopa 60 km!!) aiheuttavat tuulisella säällä: oksettavaa oloa, paineentunnetta, tinnitusta, ripulia, korvasärkyä, huimausta, epätodellista oloa, sydämen rytmihäiriöitä jne.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Älkää nivalalaiset antako periksi, tapelkaa! Meillä Ylivieskassa taistelu näyttää hävityltä. Ollaankin jo katseltu Nivalasta taloja sillä silmällä, muutenkin viehättää enempi esim. Nivalan keskusta, siis kaupunkikeskusta, ei puolue! Nivalassa sentään on keskusta, Ylivieskassa sitä ei enää ole. Teillä on paljon puolustettavaa, on aivan varma, että tuulivoimalapaikkakunnilta alkaa väki vähentyä, kuka on niin järjetön, että haluaa asua keskellä teollisuusalueita? Moni ei kuitenkaan halua kotiseudulta lähteä kauaksi, silloin nousee arvoon arvaamattomaan alueen tuulivoimalattomat paikkakunnat. Jos täällä kaikki kunnat miinoitetaan tuulivoimaloilla, niin sehän on pakko lähteä jonnekin etelän isolle paikkakunnalle asumaan, sinne ei tuulivoimaloita oteta. Järki käteen, päättäjät!!

    • Anonyymi

      Noh, valtion päättäjät! Joko saamme JÄRKEÄ TÄHÄN!?

      Maaseutupitäjissä on paljon ihmisiä, jotka ovat valmiita muuttamaan tuulimyllypitäjistä pois! Mihin heidät sijoitetaan asumaan?!?! Onko määrärahat tähän jo mietitty Valtion budjettiin? Kyllähän tonteista ja rakennuksista, jotka jäävät tuuliteollisuuden vaikutussäteelle (60 km) täytyy oikea korvaus saada! (y)

      Sitä paitsi Suomen täytyy kasvattaa hiilinieluja ja metsää kaatamalla valtavan laajoilta alueilta tuulimyllysähköverkkojen tieltä se ei onnistu! (y)

    • Anonyymi

      Tuulimyllyillä saadaan porukka pois sivukyliltä tehokkaasti. Ei tarvitse kauaa ylläpitää kyläkouluja eikä infraa .. lisäksi tuloa ja voitelurahoja kunnille päättäjineen, a vot! Lopuksi kun myllyt pitää purkaa, niin maanomistajan ongelma, aivan sama mitä varmuusrahastoja olisi niin ei niitä siinä vaiheessa enää ole olemassakaan.

    • Anonyymi

      Helsinki, täältä tullaan massoittain. Oletteko valmiina uuteen muuttoaaltoon?!?! Minä en ainakaan myllyjen alle jää!

      • Anonyymi

        Päättäjissä on paljon empatiakyvyttömiä kyykyttäjiä, jotka ymmärtävät vain lukuja. Tässä tuulivoima-asiassa heidät herättää varmaan vasta se, kun tuulivoimaloiden läheiset kylät autioituvat.


    • Anonyymi

      Nyt olisi korkea aika Nivalan julistautua ’tuulimyllyttömäksi pitäjäksi’ , jotta yläasteelle saadaan kolme vielä puuttuvaa opettajaa!

      Eihän kukaan halua tulla tulevaan myllypitäjään töihin. :-(

      • Anonyymi

        Nivalassa on jo niin paljon melusaastetta, ettei siihen pari tuulimyllyä mitään vaikuta. Pahimmillaan bassojytke ja mopon pärinät peittävät kaikki äänet alleen, muista raasereista nyt puhumattakaan ja vielä kaikenmaailman mölyäjät päälle. Oivallinen paikka tuulivoimalalle nivalassa olisikin keskusta, vaikka keskelle toria torni pystyyn, siinä olisi tilaakin sopivasti. Hoitaisi samalla joidenkin pilvenpiirtäjän himotkin siinä sivussa. Tyhjiä tonttejakin on siellä täällä, ei muuta kun myllyä pystyyn, eivät kerran näy tontit kaupaksi menevän. Sopiva myllyn humina vaimentaisi noista kylillä rälläävistä melumasiinoista tulevaa meteliäkin, toimisi ikään kuin vastamelulaitteena siinä samalla sähköä tuottaessaan.


    • Anonyymi

      Vieläkö se Pylväs rellestää Pohjois-Pohjanmaalla? Muka ajaa maakunnan asioita. Omia asioitaan hän taitaa ajaa. Mihin menevät myllärirahat?

    • Anonyymi

      Lähdössä ollaan ja kun pikkupaikan avainyritys jne. henkilöt lähtevät, alkaa valtaisa muuttoaalto jo tupattuihin kaupunkeihin.

      Helsinki ja eduskunta. oletteko valmiina tuulivoimapakolaisvirtaan?!? Täältä tullaan ilomielin myllyjen surullisesta, ahdistavasta, kahlitsevasta varjosta. Vapaus koittaa.

    • Anonyymi

      Jumala näkee kaiken.

      Minun ei tarvitse tuomita..

    • Anonyymi

      Olisi kiva kuulla päivitystä Nivalan tuulivoima-asioihin.

      Onko järki palannut päätöksentekoon ja tuulivoimahankkeista luovuttu? Kun kepukunnassa ollaan, niin pitäisi kai kysyä, onko kepu tullut järkiinsä.

    • Anonyymi

      Niin. Mikä on tilanne? Laitetaanko talo myyntiin?

      • Anonyymi

        Kalajoen tuulimyllyt hyökkää nivalaan ensi yönä, polta siis talosi, ja pakene henkesi edestä.


    • Anonyymi

      Niin miten siellä on tuulivoimahanke edennyt? Ei näy Nivalan talot menevän kaupaksi, taitaa ostajaehdokkaat olla odottavalla kannalla. Täältä Ykan puolelta olisi muuttohalukkuutta Nivalaan, jos olisi ihan varmaa, että sinne ei myllyjä tule. Mutta ei uskalla ostaa taloa, ellei voi olla tästä asiasta varma. Niin moni on lähtenyt myllyjen varjosta muualle.

    • Anonyymi

      Nivalan päättäjät, kertokaahan nyt niin, saadaan muuttotappio oikaistua!

      Onko Nivala pysyvästi tuulimyllytön paikkakunta, johon siten kannattaa muuttaa?

      Vai Kepuloidaanko kuin Haapajärvellä, Ylivieskassa ja muissa teollisuustuulimyllypitäjissä?

      • Anonyymi

        Tottahan toki Nivalaan tuulivoimaloita! Mitä enemmän sen paree. Samalla voidaa räjäyttää kalajoen padot pois. Merikala pääsee nousemaan.


    • Anonyymi

      Hiturassahan jo tulossa aurinkovoimaa mikä onkin parempi ratkaisu pidempi elinkaari koska ei liikkuvia osia. Tuulimyllyt tulee ongelmaksi sen jälkeen kun sen käyttöikä on täynnä ja kuka sen kierrättää ja maksaa???

      • Anonyymi

        Vie vaikka ekotorille


    • Anonyymi

      Näiden satojen metrien korkeiden teollisuustuulimyllyjen impulssi-infraäänipaineaaltoilut ulottuvat 60 kilometrin säteelle. Jokaisesta mylllystä lähtevät eri paineaaltoilut eri taajuisilla impulsseilla. riippuu siitä, mihin suuntaan rupellit on asennettu: merelle tai mantereelle. Vaikutus on oksettava luonnolle ja ihmisille. Mitä kauemmin vaikutuksen alaisena on sitä nopeammin ns. ’vanhuuden’ oireet alkavat. Sydämen rytmihäiriöt, tinnitusta, korkea verenpaine, paineen tunne päässä, päänsärky, niska-hartiasäryt, nivelkivut, oksettava olo, levottomat yöt, ripuli jne. Heti, kun ajat 60 km:n päähän pahimmalta tuulivoima-alueelta, oireet helpottuvat. Tunnet ihanaa vapautuneisuutta. Kireys häviää. Ihanaa!

      • Anonyymi

        Peittäiskö se tuon yörallin äänen ja bassojyskytyksen? Molemmat aiheuttavat vielä enemmän vitutusta mitä tuulimyllyt.


    • Anonyymi

      Itä-Suomeen tuulivoimaa ei rakenneta, koska se haittaa Puolustusvoimien tutkia. Eikö tutkien tarvitse toimia? Myllyt vaikuttavat myös muihin signaaleihin mm. tv:n näkyvyys heikkenee! Joutuu asentamaan säteileviä lisälaitteita koteihin. Ei kiva!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nivalan päättäjät pysykää lujina! Tuulivoimaa ei rakenneta pitäjään. Se on vetovoimatekijä. Tuulimyllypaikkakunnilta virtaa uusia asukkaita Nivalaan. Se on jo alkanut ja tulee jatkumaan. Myllyt tullaan kieltämään maa-alueilta! Kustannukset jäävät myllymaanomistajille. Keski-Euroopassa jo siirretään myllyjä massiivisesti merelle.

      Myllyjohtajat vaihtoon!

    • Saatana Nivalaanhan ei mitään vitun tuulimyllyjä tule minä kuule otan moottorisahan esille ja kaadan semmoset ekopaskat heti nurin perrrkele

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe