Demokratiaa hämeenlinnalaisittain

Hämeenlinnan kaupunginhallitus on hylännyt äänin 9-2 oikaisuvaatimuksen, joka koski kaupunginhallituksen äänin 9-2 myöntämää yksinoikeutta suunnitella Hämeensaaren aluetta eteenpäin.
Ilmoita


Millaista tulosta olisit pitänyt perusteellisen demokraattisena?
1 VASTAUS:
Kannatan tietysti demokratiaa ja vähemmistön kanta on oikea.
+Lisää kommentti
Me keskikaupunkilaiset olemme valmistautuneet suurella joukolla tekemään valituksia, ko pytingin kaatamiseksi.
1 VASTAUS:
Olet ilmeisesti alkanut näkemään jo neljänä, eikä edes kahdeksan olisi suuri joukko. Laita korkki kiinni ja mene päiväunille.
+Lisää kommentti
Jos kaupunginhallitus hylkää kaupunginhallitusta vastaan tehdyn muistutuksen, en pidä sitä demokratiana. Pohjois-Korean demokratia toimii myös näin. No toki myös Sodankylän valtuusto.
1 VASTAUS:
Tärkeintähän ei ole asian luonne vaan persujen voittaminen.
+Lisää kommentti
Juntan vetäjälle. Meitä on lukematon määrä kaupunkilaisia, jotka olemme jo käärineet hihat taisteluun pytingin kaatamiseen. Yhdessä mennään ja kaadetaan koko hullu suunitelma
1 VASTAUS:
Meitä on myös lukematon määrä kaupunkilaisia, jotka olemme valmiita puolustamaan pytingin rakentamista. Ihastuneina katselimme kuvia upeasta areenasta ympäristöineen. Te vastustajat kai haluatte huoltoasemien ja muitten röttelöiden säilyvän paikalla hamaan maailmanloppuun. Varmaan kytkette itsenne kettingillä huoltsikan portin pieleen Juhani Lehto etunenässä punalippua heiluttaen.
+Lisää kommentti
Ehkä 6-5 tulos olisi sitten ollut demokratiaa mutta lopputulos olisi ollut sama.
Ilmoita
Persujen valitusautomaattien kaataminen on yhteiskunnan tärkein tehtävä joka tasolla. Uhmaikien aika on ohi.
Ilmoita
Sinulle, jonka mielestä on paikallaan p i l a t a Hämeensaari massiivisella rakentamisella, ole hyvä ja lue Esa Kivivuoren kirjoitus Hämeen Sanomista 18.3. Harvinaisen hieno kirjoitus ja joka sana täyttä asiaa. Hänen mielestään ihmisen kokoinen kaupunki tarvitsee ihmisen kokoisia koteja ja taloja, Näin todella on. Miltä näyttäisi, jos etelästä päin ajettaessa ensimmäisenä näkyisi mahtipontinen halli, jo. Eikö Goodman jo riitä syyksi ajaa ohi.
1 VASTAUS:
Ei huolta Hämeensaaren suojelua jo haettu ja tulee toteutumaan. Sopii pikkukaupunkiin.
+Lisää kommentti
Ei nää nyt ymmärrä. Jos sama viranomainen tekee virheen ja saa tutkia ja päättää virheestä tehtyä valitusta, ei demokratia toimi. Sama kun saisit aiheettoman ylinopeussakon, valittaisit tästä, ja valitustasi tutkisi sakon antanut poliisi joka toteaisi, että valituksesi on aiheeton.
1 VASTAUS:
Jos et ymmärrä lakia ja kunnallista lakia ongelma on yksin tyhmän.
+Lisää kommentti
Saako edellisen mielipiteen suomennettuna toivoo tosi tyhmä.
1 VASTAUS:
Ei kannata. Olet tosityhmä.
+Lisää kommentti
Toista tyhmäksi haukkuva ei ymmärrä omaa susityhmyyttään.
Ilmoita
Päätökset kun on jo tehty eikä niitä enää missään kaupunginhallituksissa tehdä.
Ilmoita
Ihan järjetön suunnitelma, jäähalli keskustaan, sehän automaattisesti vaatii 600...700 paikan maanalaisparkin, hinta 37...40M€ torin alle. Jäähallin ja urheilurakennusten oikea paikka on Pullerin alue, siellä on tilaa sekä rakennuksille että autoille. Mikä onkaan Hml talouden tulevaisuudenkuva, jos keskustan mammuttirakentaminen ja sen lisäksi 360 M€ Assi sairaala ynnä kaikki koulu- ja kirjastoremontit toteutuvat. Äärettömän velan puristuksessa oleva kaupunki, josta veronmaksajat sen kalleuden johdosta muuttavat pois.
Ilmoita
Kysymys on vain Vekkojen ja Isosuon tarpeista. Isosuo haluaa jättää muistomerkkejä loistavasta johtajuudestaan Hämeenlinnaan. ks. Mao.
Ja niinpä; kaikki päätetään hyvien veljien kesken kauan ennen tietojen julkaisua todellisille maksumiehille. Ja opiksi ei oteta.
3 VASTAUSTA:
> Kysymys on vain Vekkojen ja Isosuon tarpeista.

Pitää huomata, että Vekka Kapitaalit ja Isosuo eivät voi tehdä mitään ilman AY-mafian hiljaista tukea. Tätä on alettu kutsumaan nimellä yhteiskunnan hybridisaatio, jossa vasemmisto ja oikeisto ovat liittoutuneet yhteen mustan porvarin tarpeiden tyydyttäjiksi.

Kolmas osapuoli - tavalliset ihmiset, pienyrittäjät ja kaupan asiakkaat - joutuvat rankan hyväksikäytön kohteeksi tässä kuvioiossa.
Juhan yksi hienoimmista kädenjäljistä on Aulangolla Metsänkylän rantaletossa. Ne täysin rakentamista vaille valmiit Aulangon Luxus-huvilat pääkaupunkiseudun raharikkaille miljoonan euron tontilla ovat loistava vetovoima koko Aulangon alueelle. Golf osakeyhtiökin tykkäsi myydä arvottoman vesijättömaakaistaleen kaupungille.
Tuoltahan tuo näyttää.
Ja saattaapa nuo suurelliset havainnekuvat ja suunnitelmat jo maksaa melkoisesti, vaikka eipä noita lukuja ole julki tuotu.
+Lisää kommentti
Tyhmää on keskustelu kun mistään ei tiedetä mitään.
2 VASTAUSTA:
Niin siellä Nooran Viinibaarissa usein on.
Älä käyn niin usein niin taso nousee. AA auttaa myöskin.
+Lisää kommentti
Nyt on hyvä ajella fillarilla Nooran baarista kohti Sairiota kun jalkakäytävät alkavat jolla jo sulia ja jos oikein puistattaa niin taluttaminenkin onnistuu joten kuten.
2 VASTAUSTA:
Kerrot alkoholiongelmastasi avoimessa merkissä mutta apua tarvitset silti. Älä aja kännissä pyörää.
Tornin Tuvalta taxilla Papukaijaan ja siitä sitten Luhtialankadulle kengällä hilpeästi lauleskellen ja hoiperrellen. Iltavuoroon sitten huomenna tehtaalle pienessä rapelissa
+Lisää kommentti
Onneksi juuri uutisoitiin, että KHO tulee karsimaan turhat valitukset pois ja osa hoidetaan pikakäsittelynä.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Demokratiaa hämeenlinnalaisittain

Hämeenlinnan kaupunginhallitus on hylännyt äänin 9-2 oikaisuvaatimuksen, joka koski kaupunginhallituksen äänin 9-2 myöntämää yksinoikeutta suunnitella Hämeensaaren aluetta eteenpäin.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta