Assi sairaalan rakentaminen hartiapankkiperiaatteellako?

Eli sairaalaa rakennetaan kuntien rahoilla niin pitkälle kuin rahat ja mielenkiintoa riittää. Tuosta narikasta ei voi tulla kuin todella näyttävä mahalasku, taas kerran.
Ilmoita


Paikallinen ullu. Hyvä kun saadaan uusi sairaala.
Ilmoita
On joo hyvä kun saatiin euroopan suurin autotalo ja rautakaupan keskittymä ja ratasairaalakin saatiin. On myöskin kivaa kun päästään maksamaan tuota Hämeenlinnan osuutta sairaalasta eli 150 miljoonaa, niin tosin jos Riihimäki lähtee maakunnasta, niin ei tule mitään kivaa sairaalaa olleskaan. On meillä kiivat päättäjät joo
Ilmoita
Nyt on välittömästi vihellettävä peli poikki ja mennään vanhalla sairaalalla, joka on vielä erittäin hyvässä kunnossa. Onhan se valmistunut 1979
1 VASTAUS:
Eihän tuohon Assi sairaalaan saada ilman Riihimäkeä kuin korkeintaan terveyskeskustason palvelut kun rahat loppuvat rakentamisessa jo ihan alku kiihdytyksessä. Nyt olisi vaan järkevää odottaa Riihimäen ja uuden Soten ratkaisuja ja mennä hyvin toimivalla vanhalla sairaalalla eteenpäin sitä tarvittaessa hiukan kehittäen. Vain onko jo jotain HV-urakoita sovittu sisäpiirissä uuden sairaalan rakentamisen suhteen?
+Lisää kommentti
Millä ihmeen muskeleilla koko sairaalaa alettiin suunnitella, kun rahoituksesta ei ollut mitään tietoa? Muistelen, että sairaanhoitopiirin johtohahmona pyöri silloin Kiemunki-niminen henkilö. Ei kai vaan sama, jonka rahoituskuviot pikkuisen pettivät erään autotalon kanssakin? Nyt sitten palkataan oikein konsultti etsimään rahoitusta! Ettei vaan soiteltaisi Floridaan, siellä on konsultti, jolla on paljon yhteyksiä afrikkalaisiin investoreihin.
3 VASTAUSTA:
nyt sitten ihan Hys Hys tuosta Assi sairaala hankkeesta. Konsultitkaan eivät tykkää jos liikaa pengotaan ja epäillään
Mullat on kasoista päätellen kuorittu, puuttuu enää tolppa.
Tässä Assi hankkeessa on sitten seuraava pommin varma täydellinen vihkoon veto Hämeenlinnassa. Kalliiksi tulee kaikkien kuntien kuntalaisille jotka joutuvat tuon puuhastelun maksumiehiksi
+Lisää kommentti
Hämäläiset myöhästy lähdössä taas aika pahasti.
Ilmoita
Kiemunki haluaa huolehtia sairaista mutta se on meidän mielestä syvältä sieltä. Persujen mielestä nykyinen aivan uusi sairaala toimii hyvin eikä uutta tarvita vuosikymmeniin. Sairaiden palvomiselle seis.
Ilmoita
Ei sitä sairaalaa kuntalaiset joudu maksamaan, se rahoitetaan lainalla. Näin lupasi shp:n talousjohtaja juuri paikallisradiossa. No hyvä, meinasin jo huolestua! 370 milj tietäisi kuntalaisille aika pompsia, ei ole sähkölaitostakaan minkä voisi myydä. Tai jos myytäisiin pysäköintitalot kansainvälisille sijoittajaryhmille?
1 VASTAUS:
Äläpäs muuntele totuutta. Riihimäki myi juuri omansa. Ehkä kuitenkin muista syistä
+Lisää kommentti
Kuinkahan paljon tuohon 100-varmasti kaatuvaan hankkeeseen on jo nyt mennyt kaupunkilaisten verorahoja ja kuinka paljon siihen vielä menee ennen kuin hanke joudutaan lopettamaan täysin mahdottomana?
1 VASTAUS:
Hyvin hankala laskea kun hanke ei ole kaupungin
+Lisää kommentti
Eihän siitä ole Tampereelle kun vajaa 60 km. Älkää nyt höpöttäkö mistään uusista sairaaloista. Suurin osa voidaan siellä hoitaa. Hölmöt.
Ilmoita
Jumakautsu mitä älyttömyyden ja tyhmyyden itkua. Hyvä kun on täysin eritason päättäjät, jotka ymmärtävät mm. kuinka sairaala rakennetaan.
Ilmoita
"Kunnat joutuvatkin maksamaan uuden sairaalan" näin kirjoittaa arvostettu julkaisu Hämeen Sanomat. Siis mitä v*ttua, kenen tuo lehti kuvitteli maksavan, Zambian prinsessan vai? Hei me suunnitellaan, kyllä kai joku sen maksaa! Missä noiden sairaanhoitopiirin hemmojen aivon ainoa liikkuva solu luuraa?
3 VASTAUSTA:
On vaan ihmeellistä kun sairaala maksaa ja tilaaja maksaa. Aivan uutta. Hämeenlinnan sairaalan kuvittelisi esim. Jyväskylän maksavan. Mitä ittua taas tapahtuu.
Sellainen yleinen käsitys oli vallalla vielä pari vuotta sitten, että ne sairaalat mitkä soten mukaan joko jäävät olemaan taikka tulee aivan uusi olisi niiden rakennukset valtion piikillä.

Nythän tässä ei enää ministeriötä ole hankkeessa lainkaan osallisena eli puuhaillaan aivan omia juttuja ja kuvioita.
Mainosvideo on jo, mutta siitä puuttui kaupunginjohtaja leikkelemässä silkkinauhaa.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Assi sairaalan rakentaminen hartiapankkiperiaatteellako?

Eli sairaalaa rakennetaan kuntien rahoilla niin pitkälle kuin rahat ja mielenkiintoa riittää. Tuosta narikasta ei voi tulla kuin todella näyttävä mahalasku, taas kerran.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta