light hunter youtube kanava

UFOJohn

Mitä mielä te ootte kanavasta? Itse en osaa selittää, että miten hän tekis nuo kuvaamansa valoilmiöt, mutta sellainen ajatus on, että jos nuo ovat aitoja, niin miksi hän ei kutsu paikalle tutkijoita yms? Nuo ilmiöt on sidottu videoiden mukaan tiettyihin paikkoihin aika usein. Alla linkki kanavaan, ps kanava on suomalainen

https://www.youtube.com/channel/UCp-6gxHZ-7WBe5TKZPb0SBQ

6

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuo yksi ainakin on ilmiselvä lamppu onkivavan nokassa.

      Valoilmiöt on siitä "huonoja" ufohavaintoja kun niitä on tavanomaisilla kameroilla ja laitteilla hankala kunnolla tallentaa ja ulkopuolisen silmissä sellainen havaintomateriaali missä valopilkku heiluu taivaalla (tai kamera heiluu) ei ole kovinkaan kaksista.

      "Hyviä" valoilmiöitä ovat sellaiset hyvin dokumentoidut massahavainnot kuten foo fightersit toisen maailmansodan ajalta ja esimerkiksi Phoenixin valot.

      Sitä on joskus kyselty että miksi havaintoja ei taltioida enempää kun on nykyään hyvät kamerat mukana. Siihen on monta syytä ja yksi syy on se itse laite. Kuinka moni pöljistelee taivaalle tarkastellakseen taivaan ilmiöitä hyvällä säällä sopivassa valaistuksessa ilman valosaastetta?

      Jengi tuijottaa sitä älypuhelintaan kaikkialla katse alas painettuna. Tee siinä sitten havaintoja. Ei sen puoleen niin tuijotan minäkin. Nappaan jopa liikennevaloissa joutessani kännykän kouraan.

      Toinen asia on tapahtumien lyhytkestoisuus jos jotakin satut näkemään. Kun ehdit kaivaa kameran esiin ja avata siitä kamerasovelluksen ja tarkentaa kohteeseen, se on todennäköisesti jo ohi.

      Kolmas asia on se jo mainittu kelvoton kuvamateriaali, mitä näillä tavallisilla vehkeillä saa aikaan.

      Neljäs asia on se jos satutkin hirmuisella tuurilla saamaan ensiluokkaista kuva tai videomateriaalia, niin ulkopuolisten skeptisten mielestä se on liian hyvää ollakseen totta ja se julistetaan feikiksi. Toki se ei omaa havaintoa huononna, sanovat mitä sanovat.

      Minulla on keskitason harrastajan tähtiputki. En ole käyttänyt sitä vuosiin. Silloin kun se on tullut mieleen ja olisi ollut aikaa, niin säät tai vuodenaika eivät ole suosineet. Senkin arvo "ufoilussa" jää nollaan.

      Viimeisin kerta kun olen taivasta varta vasten tiirannut, oli 2013 syksy. Katseltiin tuntitolkulla perseidien tähdenlentoja. Näin samalla erikoisen valoilmiön taivaalla. Poikkeuksellisen nopea satelliitti meni taivaankaaren halki. Seurasin sitä vain katseellani. Keskitaivaan kohdalla se teki veitsenterävän käännöksen sellaisen 80 astetta ja jatkoi sinne kunnes katosi horisontin taa.

      Sen viime vuosien siis ainoan kerran kun tarkkailin taivasta niin "heti tärppäsi".

      Mitäpä tuollaisesta havainnosta sitten on kerrottavaa niinkuin todistusmielessä? Eipä oikein mitään.

      Ihmiselämän aikana noita sattuu kohdalle NIIN vähän tai sitten ei ollenkaan. Ei ne tule tupaan kun olet katsomassa telkkarista ihmeellistä eläinlääkäriä, etkä näe niitä seinien, katon etkä pilvien läpi, eikä silloin kun et taivaalle katso.

      Siksipä ne luotettavien henkilöiden tai massojen hyvin raportoidut ja yksityiskohtaisesti kuvaillut tapaukset ovat mielenkiintoisempaa materiaalia tutkittavaksi ja luettavaksi kuin se että pertsa näki valon.

      Pimeänä ja pilvettömänä yönä valosaasteettomassa paikassa näkee muutamassa tunnissa suhteellisen varmasti jonkin valoilmiön, jota ei tunnista. Se vaan vaatii sen että menee sinne pihalle silloin ja lopettaa sen kännykän ja tietokoneen ruudun tuijottamisen. Puhun tässä myös itselleni.

      • UFOJohn

        Itse olen kanssa nähnyt noita nopeasti kulkevia "sateliitteja" mitkä vaihtaa suuntaa, ja jopa punaisia valopalloja mitkä lentää horisonttiin ja vähän ajan päästä palaa samaa reittiä takaisin


    • Rooe

      Mielestäni tunnistan tuon yhden videon, siitä 2 kuvaa Sutiin. Ufotutkijat kävivät tarkistamassa pihavalojen paikat.
      Varmasti turhauttavaa. ( joulukuu 2017 ).

    • Valomaalaaja

      Pistemäinen valo selän takana. Kuvas valon heijastuminen ikkunasta läpi ja kännykän kamerasta valomaalaus päälle. Piirtele siten taivaalle haluamasi kuvion, valitse parhaat otokset ihmeteltäväksi.

      • Mullimaa

        Kuva tai video ei oikein yksinään toimi vaikka se olisi ns aito, eli tunnistamaton lentävä objekti. Vaatii vähän muutakin. Jotkut tekee taidetta ja jotkut pilaa.
        Vaimo laittoi kerran kuvan työpaikan iltamista komeasta talvisesta maisemasta.
        Kuvassa oli noin kahdeksan himmeää "lentävää lautasta" taivaalla kun sitä tarkkaan tarkasteli. Niitä ei ensin huomannut. Vaimokin järkyttyi kun sittemmin katseli kuvaa. Sitten vasta alettiin miettimään että otitko kuvan ikkunan läpi ja hän oli ottanut. Kokoustilan erisuuntiin kallellaan olleet "ufovalaisimet" heijastuivat ikkunasta todella aidolla tavalla ja näyttivät jopa olevan osittain pilvien lomassa, koska olivat yhtä kirkkaita kuin pilvet auringonlaskun aikaan.
        Näin sitä mentiin vipuun.

        Siksipä näitä pitää tarkastella ja tutkia että erottaa jyvät akanoista ja tunnistettavat tunnistamattomista.


    • Lataajan vanhin, eli 1. video oli pystyvideo. Kuvaaja on sittemmin oppinut kääntämään kameransa vaaka-asentoon, osoittaen jonkinmoista kehityskelpoisuutta. Videoiden sisältö on tosin kovin mitäänsanomaton.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1739
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      92
      1370
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1342
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe