Biltema Hämeenlinnaan

Onko kellään hajua ovatko löytäneet tonttia?
Ilmoita


Eipä ole näkynyt, tervetuloa, täällä kaivattaisinkin hiukkasen alalle toimijoita jotta saataisiin alan tuotteiden hintoihin jotain tolkkua, alkaa toi Motonetti hevosteleen noitten hintojen kanssa, halpuutuksen aika on ohi kuten marketeissakin on käynyt.
1 VASTAUS:
Ei motonetista kannata mitään ostaa jos ei sitä heti tarvi. Muutaman päivän sisään saa netistä 30% halvemmalla, ainakin auton jarrulevyt ja palat, alkuperäiset.
+Lisää kommentti
Suunnitelma B toiminnassa eli täysin tyhjälle Kirstulan pellon SCC-tontille vetää yrityksiä magneetin lailla
Ilmoita
Kallistunut on kuin valtamerilaiva ja kohta uppoavat syvyyksiin?
Ilmoita
Kantolassa on tilaa rihkama-autonosaliikkeelle kunhan siirrellään vähän betonielementtejä.
Ilmoita
Joo, on tiedossa minne alkavat rakentaan biltemaa.
Ilmoita
Biltema tulee Kirstulan tontille heti kun saadaan motarille oma liittymä ja junille oma seisake, missä myös Pendolinot pysähtyvät. Kansainvälisen helikopterikentän kauppias rakentaa itse. Mutta maaperää pitää vielä stabiloida, ja kaupungin rakentaa alueelle katuverkosto.
1 VASTAUS:
Joo. Kirstulan Biltemasta tulee maailman suurin Biltema. Vähempi ei riitä jos Hämeenlinnaan aikovat tulla. Ruotsin kuningas tulee avajaisriehaan.
+Lisää kommentti
Tulee kalastuspisteen kohdalle työt käynnissä.
Ilmoita
Tulee kuulemma lemminkäisten tontille mäkelän alueelle.
Ilmoita
Erikoista touhua hämeenlinnassa, luulisi kaupungin intresseissä olevan etsiä vaikka väkisin biltemalle tontti ja äkkiä. Jos tuommoinen puulaaki haluaa tänne tulla niin heidän edustajansa pitäisi kutsua tänne ja ajeluttaa paikat läpi ja etsiä tontti joka heille kelpaa. Mutta ei, täällä mietitään kadun siirtoa ym. joutavaa vaikka olisi jokunen työpaikkakin tarjolla mahdollisesti. Lieneekö tuo tonttijuttu kaupunkirakenne lautakunnan asiaa, ilmeisesti koska sehän ei suolla kun huonoja päätöksiä tai ei päätöksiä ollenkaan.
2 VASTAUSTA:
Voi kuule, ei ole intressejä. Intresseissä on vain jarruttaa rakentamista.Sellasia vasemmistoänkyröitä ne virkaa tekevät siellä on.
Mistä tiedät ettei näin ole tehty?
+Lisää kommentti
Se tulee siihen Motonetin vastapuolelle, Hankkijan vieree.
2 VASTAUSTA:
Siinäpä olisikin hyvä paikka
Tapahtumattomassa Puistikossa on jo betonielementitkin Bilteman rakennukselle valmiina eli sinne hyvien liikenneyhteyksien ja vilkkaan kauppapaikan varteen Näiveen hallinto sitä varmaan ehdottaa Bilteman väelle.
+Lisää kommentti
Kirkkotorin maanalaisen parkkipaikotustilan alle?
Ilmoita
Eipä tuolla riihimäen biltemassakaan mitään ruuhkia näy. Kumma juttu kun asiakkaista tyhjiä rojukauppoja kannattaa joka kylään jokaisen firman pystytellä
Ilmoita
Siihen Harjun autoliikkeen naapuriin ovat tulossa, kun routa lähtee, nii laitetaan heti kattotuolit kiinni
Ilmoita
Persut totesi niillä on yrittäjiä tulossa SCC tontille. Varma tieto Biltema yksi. Gary johtaa hanketta.
1 VASTAUS:
-"Kiemunkihan lupasi että kaupunki ei koskaan osta maata ilman varasuunnitelmaa-"

Tuo varasuunnitelmahan oli se, että "Hyväweli" Tapsu Wekka rakennuttaa sinne pellolle linjapiilitallin!
Asian saadessa sittemmin näinkin suuren julkisen kohun ja "löysien" tullessa kummankin suhmuriweljen (Tapsun ja Kierongin)reisille, asiasta ja sitä kautta koko rakennushankkeesta oli pakko luopua!

Tuo mainittu linjapiilitallin rakennushanke oli jo edennyt suunnitteluasteelle ja sittemmin kohun iskiessä se oli poistettu aiehankkeista.

Näin minulle on *Kännykkäkorjaaja* Viikki läinen* kertonut Keskustalon porttikongissa !
+Lisää kommentti
Kaikenlaista mahdollista saa netin kautta halvemmalla, helpommalla ja valikoima on suuri.

Liiallinen tarjonta ei voi kannattaa pienessä kaupungissa. Akuutti tarve joillekin tilbehööreille on ainoa asia, mitä kannattaa hakea paikan päältä.

Helppous on olemassa myös pienissä liikkeissä, jossa myyjä sanoo että onko osaa vai ei. Ja että se tulee huomenna klo jotain.
1 VASTAUS:
Biilteemassa ei taida olla kuin museoikäisten volvojen osia, muutoin tarviketta, litkuja ja työkaluja sekä kamaa vaikka rakentamiseen. Taitaa olla 20 v kun viimeksi olen sieltä autoon jotain ostanut.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Biltema Hämeenlinnaan

Onko kellään hajua ovatko löytäneet tonttia?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta