Vaippa töissä

Vaippatöissä

Miten muut olette töissä käyttäneet vaippoja.? Itsellä nyt pakko olla muutaman kuukauden vaippa. Ennen pärjäsin ilman mutta nyt ei enään. Vähän on ollut hankalaa mutta pakko pitää. Ennemmin märkä vaippa kun housut.

32

5672

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei
      Itsellä on vaippa myös töissä ollut pitkään,
      Pääsäntöisesti teippivaippoja käyttänyt kuten attends 8 activea. Vyövaippoja voi myös kokeilla.
      Ihan on pystynyt hoitamaan hommansa hyvin.

    • suosittelija

      Paljon kivempi olla, kun ei tarvi koko aikaa pelätä, että tulee housuun. Ja kun käyttää aina, ei ne haittaa yhtään. Mieluummin vaippahousut kuin tavalliset housut. Muutamien vuosien päivittänen käyttökokemus.

    • sssaaa

      teippivaipat käytössä 24/7. ja muovihousut päällä. eipä sitä enään oikein ajattele kuin vaipan vaihtaa.

    • pissaliisa

      Esim. housuvaipat voi olla hyvä ratkaisu, imee aika paljon tavaraa. Lisäksi esim. kouruvaippa ja siihen päälle verkkohousut. Löysin vahingossa netistä sellaiset mustat verkkohousut, sai myös nuden värisenä. Ei heti välttis tajua, et alla verkkohousut (on vähän enemmän sukkisten tapasta materiaalia. Siihen kunnon kouru tai iso naisten suoja, helpompi myös vaihtaa. Tais olla Seni merkkisiä eikä hirveen kalliita. Netistä saa.

      • Anonyymi

        Voisitko pissaliisa kertoa, mistä löysit nuo mustat verkkohousut ja laittaa vaikka linkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisitko pissaliisa kertoa, mistä löysit nuo mustat verkkohousut ja laittaa vaikka linkin.

        Heippa, Sori, en oo vähään aikaan seurannu keskusteluja ja piti vähän aikaa etsiä. Sellanen, ku care.u-vilkasstore.com. Toivottavasti tää tavottaa...


    • Mukavaa kuulla muitakin asian kanssa.

    • attends

      Kyllä vaippa löytyy. Itse tykästynyt Attends slip active malliin. Pelkkä kouruvaippa liikku niin herkästi ja tuler sivuvuotoja. Näissä hengittävät ns. vyöosat missä päissä teipit mitä voi irrottaa useamman kerran. Pinta muovia. Jotkut tykkää kankaanomaisesta pehmeästä pinnasta mutta mitä itse koklannu tuntuu vuotavan herkemmin läpi.
      Päällä napitettavat muovihousut suojaamassa.

    • Kiva kuulla. Supriman housut antaa turvan.

    • Vaippajalassa

      Moi
      Töissä jo monta vuotta vaipoissa ostin itse alussa vaipat mutta nykyään saan ilmaiset suojat kaupungin puolesta
      Attends pulons housuvaipan kanssa tuli iho ongelmia joten olen siirtynyt kouru vaippoihin Jyväskylän kangaskauppa myy aikuisten kestovaippoja olen niissä kouruvaippoja toimii hyvin
      Myös kestovaippana toimii hyvin suosittelen

    • pissaliisa

      Heippa, Pakko tulla tänne vielä laittaan. Oon nyt joutunu tän asian kanssa kamppailemaan jonkin aikaa ja oon tutkinu asioita. Löysin yhen keskustelun englanninkielisiltä sivuilta, et vyövaippa ois hyvä just liikkuvalle ja kävelevälle. Se on vissiin helppo laittaa, housuja ei tartte ottaa pois, kun vaipan vaihtaa (esim. kuten housuvaipoissa) tai käy vessassa. Imukykykin on aika suuri, joten jos enemmän karkaa tai ei kerkie vessaan, niin hyvä vaihtoehto. Parasta kuulemma, ettei housuvaippojen tapaan tartte housuja ottaa vaihdon ajakasi pois. Taidan ottaa kokeiluun, tuskin on kovin paljoa isompi kun housuvaippa. Tuolla Senillä tais olla niitäkin.

      • Anonyymi

        Moi Pissaliisa! Olen kokeillut sekä teippi että vyövaippoja. Vyövaippoja on paljon kätevämpi käyttää ja niistä löytyy monia imukykyjä, joten sopiva malli löytyy varmasti myös sinulle.


    • Anonyymi

      Joudun olemaan ulkotöissä koko päivän ja joskus on vessat matkojen päässä. Ja kun tulee pissahätä, on hyvin vähän aikaa siihen kun se tulee. Työvaatteiden alla on vaippahousut, niin ettei tarvi olla siitä huolissaan, että menee housuun. Nyt on käytössä caroli, koko L. Testattu, että yksi rakon tyhjennys mahtuu ilman ohivuotoja.

    • Anonyymi

      Oon käyttänyt/käytän vaippaa oikeastaan päivittäin tätä nykyä, kun tuo rakko on mitä on. Tenan plus ja attendsin regular 8-10 teippivaippaa käytän lähinnä. Housuvaippa riittää urheillessa/lyhyillä matkoilla ym. Teippari oikeastaan vaihdon helppouden ja alhaisemman kappalehinnan vuoksi käytössä. Toki istuvuuskin on usein säädettävyyden takia parempi kuin housuvaipoissa.

      Töissäkin olen ihan menestyksellä käyttänyt sekä ulko- että sisähommissa. Jouduin taannoin hoitamaan yksin kiireaikana asiakaspalvelulinjaa. Silloin käytin tukevampaa suojausta. Koskaan ei ole kukaan tainnut huomata.

      • Mukava
        kuulla kun toisetkin pärjää töissään.
        Itse pitäydyn teippareissa myös.


    • Anonyymi

      Moni tuntuu aluksi vierastavan teippivaippaa, kai koska se niin vastaa klassista kuvaa vaipasta ulkonäöllisesti. Hyvin moni aikuinen arjessaan lopulta päätyy käyttämään teippivaippaa, kun huomaa että se on kaikista helpoin, varmin ja näppärin eikä niissä mitään "pahaa" tai "kamalaa" sitten lopulta ollutkaan. Teippivaipat on tehty istumaan anatomisesti niin hyvin, että paksumpikin peittyy aika ongelmitta hieman löysemmän housun tai vaatteen kanssa, joka antaa hieman vaipalle tilaa. Niiden kanssa pystyy liikkumaan ja tekemään työikäinen aikuinen normaalisti melkein mitä vain. Eilen tuli metsäretkellä kuljettua BetterDry housuissa.

      Itse suosin teippivaippoja hyvän anatomisen istuvuuden, varmuuden ja käyttömukavuuden vuoksi. Housu-, vyö- tai kouruvaipoilla en ikinä ole saanut niin hyvää huomaamattomuutta, istuvuuttaa, vuotovarmuutta ja käyttömukavuutta aikaan. Teippivaippa on myös niin vaivattoman helppo ja nopea vaihtaa.

      • Anonyymi

        Joko olet löytänyt tarpeeksi sopivat farkut vaipoille. tässä kerran kyselit sopivien housujen löytämisestä.


    • Anonyymi

      Aloitin housuvaipasta, koska toiveessa oli, että vaippa on lähinnä varana housuissa vahinkojen varalta ja koska housuvaipan saisi tavallaan alushousujen tapaan laskettua vessakäynnin ajaksi alas ja puettua uudestaan näppärästi takaisin, kuin alushousut. Mutta pidätyskyvyn mentyä niin huonoksi, että kaikki tulee vaippaan, vaihdoin vyövaippoihin. Isompi haaste käyttää niitä huomaamattomasti ja unohtaa olevansa vaipoissa, mutta ei voi mitään. Läpivuodot vähentyneet, koska imukyky parempi.

      • Anonyymi

        Ymmärrän tosi hyvin, itse en ainakaan miehenä saanut koskaan Tenan tai Abenan vyövaippoja istumaan anatomisesti hyvin tai ettei vuotoja olisi helposti tullut niiden kanssa housuun tai tuolille. Kuivanakin vyövaippa pömpötti etenkin pepusta ja oli kastuneena kuin jokin paksu halko jalkojen välissä. En kokenut, että olisin saanut niitä luontevan huomaamattomiksi jo ihan niiden rakenteen puolesta, esimerkiksi miten pepusta imuosa oli sellaisen mallinen (tapapuolen kokoon suhteessa aivan liian pieni eli anatomisesti ei saanut istumaan), että märkänä siinä tuli pullottava muhkura tai kohouma. Myös mielestäni housujen etumuksen pullotuksesta tuli, sanoisinko hankalan huomattava, kiusallinen ja kohtuuton.

        Ainoa minulla hyvin toiminut ja anatomisesti huomaamattomasti ja hyvin istunut oli imukykyinen, muovipintainen Attends Slip Active M10.

        Olen jo kymmenkunta vuotta käyttänyt lähinnä muovipintaisia teippivaippoja. Ne istuvat anatomisesti hyvin, luontevasti ja huomaamattomasti, peittyvät ihan hyvin vaatteiden alle, ovat imukykyisiä ja eivät itselläni yleensä vuoda. Ne on helppo ja nopea vaihtaa eikä ole mitään hajuongelmia myöskään.


    • Anonyymi

      Itsellä käytössä vyövaipat, koska niistä löytyy riittävän suuri imukyky (virtsan- ja ulosteenkarkailuun) ja ne on mielestäni helpompi vaihtaa kuin teippivaipat, koska vaipan saa "vyöllä" sidottua lantiolle ja vaipan vedettyä jalkojen välistä, joten vaihto onnistuu helposti istuen tai seisten. Teen töitä liikenteenvalvojana ja monet kerrat olisi ilman vaippoja paskat housussa seissyt keskellä liikennettä, joten ilman vaippoja ei elämästä tulisi yhtään mitään.

      • Anonyymi

        Ai sulla on tuo sama tuplakamaluus!!! 😧
        Mulla on semipaha eli pysyy tietyin tavoin toimien suht lieväoireisena , mutta kyllä sulkijat on jossain määrin heikot 24/7 ja aina on olemassa tietty vaara, ja myös ollut, että kaikki tulee! Lisäksi elektlyyttihäiriö (siis ellei tasapainossa!) vaikuttaa osaltaan toimintaan. On muutakin vaivaa ollut, esim. lantoinpohjan, pakaroiden,reisien tunnossa ja voimassa, ja mä en edes jaksaisi tollai seisoskella!

        Vähän ihmettelenkin miten se sinulta luonnistuu, kun noilla oireilla on useeati myös jaloissa heikkoutta ja teetkö vapaaehtoisesti vai onko määrätty sulle "sopivana" työnä??? Hienoo kun jaksat ylipäänsä olla töissä👍
        Suolistopuolella on helpompi kuvitella vaikkapa kovaa ripulia aiheuttava toiminnallinen vaiva ja vahvakin sulkjia voi pettää - lähes kaikilla varmaan jotain kokemusta!

        Mä oon kumminki kuullut paljon sitä mite kaikki fyysinen on sitä sopivaa, koska ei itsensä hyväksi mitään viitsi tehdä yms ja pystyy hyvin tekeen, kunhan muuttaa asennetta! Toisiasiassa mulla ei ole mitään tarkoitustahallista roolia omaan tilanteeseen, vaan syyt löytyy kotona, lääkreistä, opettajista ja huonosta tuurista. Kun ollut mm. lähes kävelykyvytön, syvästi väsynyt ja masentunut sekä uupunut ja tajunnantaso laskenut ja tämmöstä, niin jokainen täyspää käsittää ettei siinä pelkät asenteet paljon auta itsellä.
        Tosiasiassa mulla on todella kova asenne niinku - hyvässä ja pahassa.

        Monisairas


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai sulla on tuo sama tuplakamaluus!!! 😧
        Mulla on semipaha eli pysyy tietyin tavoin toimien suht lieväoireisena , mutta kyllä sulkijat on jossain määrin heikot 24/7 ja aina on olemassa tietty vaara, ja myös ollut, että kaikki tulee! Lisäksi elektlyyttihäiriö (siis ellei tasapainossa!) vaikuttaa osaltaan toimintaan. On muutakin vaivaa ollut, esim. lantoinpohjan, pakaroiden,reisien tunnossa ja voimassa, ja mä en edes jaksaisi tollai seisoskella!

        Vähän ihmettelenkin miten se sinulta luonnistuu, kun noilla oireilla on useeati myös jaloissa heikkoutta ja teetkö vapaaehtoisesti vai onko määrätty sulle "sopivana" työnä??? Hienoo kun jaksat ylipäänsä olla töissä👍
        Suolistopuolella on helpompi kuvitella vaikkapa kovaa ripulia aiheuttava toiminnallinen vaiva ja vahvakin sulkjia voi pettää - lähes kaikilla varmaan jotain kokemusta!

        Mä oon kumminki kuullut paljon sitä mite kaikki fyysinen on sitä sopivaa, koska ei itsensä hyväksi mitään viitsi tehdä yms ja pystyy hyvin tekeen, kunhan muuttaa asennetta! Toisiasiassa mulla ei ole mitään tarkoitustahallista roolia omaan tilanteeseen, vaan syyt löytyy kotona, lääkreistä, opettajista ja huonosta tuurista. Kun ollut mm. lähes kävelykyvytön, syvästi väsynyt ja masentunut sekä uupunut ja tajunnantaso laskenut ja tämmöstä, niin jokainen täyspää käsittää ettei siinä pelkät asenteet paljon auta itsellä.
        Tosiasiassa mulla on todella kova asenne niinku - hyvässä ja pahassa.

        Monisairas

        On aivan satavarma juttu, että tyksissä ryssivät täysin ainakin kilpparin diagnoosin ja hoidon, nestetasapainon ja elektrolyyttinäiriön diagnoosinym. Erilaisia komplikaatioita tullut. Tavallaan kirsikkana kakussa, erään anestesian jälkeen alkoi pidätyskyky heiketä ja virtsaneritys lisääntyä. Syy ei ollut diabetes mellitus, vaan sitä oireiltaan paljon muistuttava diabetes insipidus.

        Mihinkään ei mitään luonnollisesti ole kirjattu noista eli niitä ei ikään kuin olekaan, pelkkää kuvitelmaa. Noihin aikoihin ajoittui myös yksi aivovamma, mut välittömästi ei tullut kuin normioireita. Jälkivaikutukset makhdollisia, vaikkei uskoisi. On käynyt ilmi, että melkein koko hormonaalinen järjestelmä käy vajaalla. Tuolloin heikkeni myös pituuskasvu, jossa tietysti kilppari osasyy, mutta sen hoitotasapaino ei auttanut eli kasvuhormoni käy vajaalla ja sen huomaa. Tietty voi olla autoimmuunia, gen. riskiä ym. mut näitä ei ole todettu paitsi kilpparissa.

        Ja siis vielä montaa muuta oiretta, ja kaikki on vaan itsestä ja asenteesta kiinni. Itse asiassa kyllä vain, mutta vaikka tekis kuinka, ne ei korjaa vastapuolen asenteita, kun saatetaan hannata vastaan ilman kunnon argumentteja. Kyllä mäkin saattaisin toimia yrittäjä, kun muuten on turha työtä hakee tai hakee voi mut siihen se jää. Se vaan se ettei yritystä ilman rahaa voi perustaa tai ostaa, ja rahaa ei saa pyytämällä - ei ainakaan joistain pankeista,finverasta,kelasta. Eikä mun tapauksessa voi lähtee ilman referenssejä nollasta - homma olisi sen verran sensitiivistä ja kaikenmaailman ketkua ja hälläväliä tyyppiä alalla jo muutenkin liikaa!

        No huhhuh kauheat angstit vissiin kun noin pitkät pätkät ja älkää välittäkö jos typoja...
        Monisairas


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On aivan satavarma juttu, että tyksissä ryssivät täysin ainakin kilpparin diagnoosin ja hoidon, nestetasapainon ja elektrolyyttinäiriön diagnoosinym. Erilaisia komplikaatioita tullut. Tavallaan kirsikkana kakussa, erään anestesian jälkeen alkoi pidätyskyky heiketä ja virtsaneritys lisääntyä. Syy ei ollut diabetes mellitus, vaan sitä oireiltaan paljon muistuttava diabetes insipidus.

        Mihinkään ei mitään luonnollisesti ole kirjattu noista eli niitä ei ikään kuin olekaan, pelkkää kuvitelmaa. Noihin aikoihin ajoittui myös yksi aivovamma, mut välittömästi ei tullut kuin normioireita. Jälkivaikutukset makhdollisia, vaikkei uskoisi. On käynyt ilmi, että melkein koko hormonaalinen järjestelmä käy vajaalla. Tuolloin heikkeni myös pituuskasvu, jossa tietysti kilppari osasyy, mutta sen hoitotasapaino ei auttanut eli kasvuhormoni käy vajaalla ja sen huomaa. Tietty voi olla autoimmuunia, gen. riskiä ym. mut näitä ei ole todettu paitsi kilpparissa.

        Ja siis vielä montaa muuta oiretta, ja kaikki on vaan itsestä ja asenteesta kiinni. Itse asiassa kyllä vain, mutta vaikka tekis kuinka, ne ei korjaa vastapuolen asenteita, kun saatetaan hannata vastaan ilman kunnon argumentteja. Kyllä mäkin saattaisin toimia yrittäjä, kun muuten on turha työtä hakee tai hakee voi mut siihen se jää. Se vaan se ettei yritystä ilman rahaa voi perustaa tai ostaa, ja rahaa ei saa pyytämällä - ei ainakaan joistain pankeista,finverasta,kelasta. Eikä mun tapauksessa voi lähtee ilman referenssejä nollasta - homma olisi sen verran sensitiivistä ja kaikenmaailman ketkua ja hälläväliä tyyppiä alalla jo muutenkin liikaa!

        No huhhuh kauheat angstit vissiin kun noin pitkät pätkät ja älkää välittäkö jos typoja...
        Monisairas

        Ja siis nuo tuntohäiriöt ja pidätyskyvyn sekä lihasvoiman alenemakin vain kuvitelmaa mukamas ja tähän tyyliin sekä päälle elektrolyyttihäiriöt mikä vaikuttaa laajasti elimistössä, jopa tajunnan tasoon - pahimmillaa kooma. Siispä niile ei tarvi mitään tehdäkään!Ja suurin osa ihmisistä mieinaa, että siinä sitten kaikki on omasta tahdosta ja asenteesta kiinni!

        Monisairas


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On aivan satavarma juttu, että tyksissä ryssivät täysin ainakin kilpparin diagnoosin ja hoidon, nestetasapainon ja elektrolyyttinäiriön diagnoosinym. Erilaisia komplikaatioita tullut. Tavallaan kirsikkana kakussa, erään anestesian jälkeen alkoi pidätyskyky heiketä ja virtsaneritys lisääntyä. Syy ei ollut diabetes mellitus, vaan sitä oireiltaan paljon muistuttava diabetes insipidus.

        Mihinkään ei mitään luonnollisesti ole kirjattu noista eli niitä ei ikään kuin olekaan, pelkkää kuvitelmaa. Noihin aikoihin ajoittui myös yksi aivovamma, mut välittömästi ei tullut kuin normioireita. Jälkivaikutukset makhdollisia, vaikkei uskoisi. On käynyt ilmi, että melkein koko hormonaalinen järjestelmä käy vajaalla. Tuolloin heikkeni myös pituuskasvu, jossa tietysti kilppari osasyy, mutta sen hoitotasapaino ei auttanut eli kasvuhormoni käy vajaalla ja sen huomaa. Tietty voi olla autoimmuunia, gen. riskiä ym. mut näitä ei ole todettu paitsi kilpparissa.

        Ja siis vielä montaa muuta oiretta, ja kaikki on vaan itsestä ja asenteesta kiinni. Itse asiassa kyllä vain, mutta vaikka tekis kuinka, ne ei korjaa vastapuolen asenteita, kun saatetaan hannata vastaan ilman kunnon argumentteja. Kyllä mäkin saattaisin toimia yrittäjä, kun muuten on turha työtä hakee tai hakee voi mut siihen se jää. Se vaan se ettei yritystä ilman rahaa voi perustaa tai ostaa, ja rahaa ei saa pyytämällä - ei ainakaan joistain pankeista,finverasta,kelasta. Eikä mun tapauksessa voi lähtee ilman referenssejä nollasta - homma olisi sen verran sensitiivistä ja kaikenmaailman ketkua ja hälläväliä tyyppiä alalla jo muutenkin liikaa!

        No huhhuh kauheat angstit vissiin kun noin pitkät pätkät ja älkää välittäkö jos typoja...
        Monisairas

        Pannaan nyt vielä muistin virkistykses semmonen, että esimerkkinä usean lääkärin ilkeästä ja epäasiallisesta käytöksestä, tuskin Ismo Takala Petreassa ihan lämpimukseen sanoi "Koska työkyvyn alenema johtuu muiden toimesta, se korjaantuu asennemuutoksella!" Eipä suotunut vastaan mihin kaikkeen viittas, mutta siis pelkästä sattumasta ei kyse. Sen verran kovalla prosentilla omat ajatukset ja ennusteet ylipäänsä elämässä osuu kohdilleen ja kovaa triggeröitymistä ollut, että sanon jälleen ettei aivan vilpittömässä mielessä ja parhaalla taidolla ei ole toimittu kaikin osin niin kotona kuin osa lääkäreistä. Tai tämähän on jo ihan päivän selvää, mutta tuli nyt turhan ympäripyöreästi.

        Monisairas


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai sulla on tuo sama tuplakamaluus!!! 😧
        Mulla on semipaha eli pysyy tietyin tavoin toimien suht lieväoireisena , mutta kyllä sulkijat on jossain määrin heikot 24/7 ja aina on olemassa tietty vaara, ja myös ollut, että kaikki tulee! Lisäksi elektlyyttihäiriö (siis ellei tasapainossa!) vaikuttaa osaltaan toimintaan. On muutakin vaivaa ollut, esim. lantoinpohjan, pakaroiden,reisien tunnossa ja voimassa, ja mä en edes jaksaisi tollai seisoskella!

        Vähän ihmettelenkin miten se sinulta luonnistuu, kun noilla oireilla on useeati myös jaloissa heikkoutta ja teetkö vapaaehtoisesti vai onko määrätty sulle "sopivana" työnä??? Hienoo kun jaksat ylipäänsä olla töissä👍
        Suolistopuolella on helpompi kuvitella vaikkapa kovaa ripulia aiheuttava toiminnallinen vaiva ja vahvakin sulkjia voi pettää - lähes kaikilla varmaan jotain kokemusta!

        Mä oon kumminki kuullut paljon sitä mite kaikki fyysinen on sitä sopivaa, koska ei itsensä hyväksi mitään viitsi tehdä yms ja pystyy hyvin tekeen, kunhan muuttaa asennetta! Toisiasiassa mulla ei ole mitään tarkoitustahallista roolia omaan tilanteeseen, vaan syyt löytyy kotona, lääkreistä, opettajista ja huonosta tuurista. Kun ollut mm. lähes kävelykyvytön, syvästi väsynyt ja masentunut sekä uupunut ja tajunnantaso laskenut ja tämmöstä, niin jokainen täyspää käsittää ettei siinä pelkät asenteet paljon auta itsellä.
        Tosiasiassa mulla on todella kova asenne niinku - hyvässä ja pahassa.

        Monisairas

        Ennen koomaa tai elektrolyyttien ollessa isommin pielessä on sitä sun tätä neupsyk. ja psyk , jopa skitsoilua voi olla, mutta hyvinkin välinpitämättömyyttä ja näin.

        Tässä maassa on jopa diabetes oireisiakin ja muita sairaita perusteetta psykiatrisoitu, ja onpa sitä tämän vuoksi sitten kuoltukin. Vielä yleisempää on perusteetta psykiatrisointi henkilökemioiden, rahaerimielisyyksien, eroprosessin ym takia eli ei vain haluta kuunnella toista ja kiusantekomielessä haetaan jopa M1 - syyt tottakai valehdellaan ja paperit kirjoitetaan sen mukaa.

        Kokemusta tällaisestakin "auttamisesta", kun olisi pitänyt tehdä ihan muuta ja paljon aikaisemmin sekä olla vtuilematta. Ei ole ollenkaa harvinaista, mitä kuullut olen, kun asp-ihmiset eli narsistit ja psykot sekä jotkut muut tunne-ja älykevat häärää!

        Monisairas


    • Anonyymi

      Täälläkin vaippojen käyttäjä. Työvaatteita vaihtaessa vähän stressaa, jos joku huomaa vaipan, mutta muuten tuo paljon varmuutta työpäiviin ja pitää housut kuivina. Teippivaipat toimivat itsellä parhaiten.

    • Anonyymi

      Vaippojen käyttäminen on helpottavaa. Nopeasti tottui ja nykyään ainoa vaikeus on välillä päästä vaihtamaan vaippa huomaamattomasti ja tarpeeksi ajoissa niin, ettei olo käy liian tukalaksi.

    • Anonyymi

      Kirjotin 2019 tähän ketjuun. Vaippa edelleen käytössä. Minulla on ollut myös ulosteen karkailua ja siihenkin teippivaippa on ollut varokeino. Vaippaan ulostaminen on todella epämiellyttävää, mutta mieluummin savet vaipoissa kuin housuissa.

      • Anonyymi

        On tosi kurja vaiva toi monessa mielessä. Mutta oletko siis silti töissä ja tarkoitan nimenomaan palkkatyötä? Entä onko sulkijassa sen verran voimaa, että se toimii muuten normaalisti, mutta esim. ripulissa tai kovan paineen alla pettää? Jos, niin olen tässä mielessä tyytväinen.

        Monisairas


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On tosi kurja vaiva toi monessa mielessä. Mutta oletko siis silti töissä ja tarkoitan nimenomaan palkkatyötä? Entä onko sulkijassa sen verran voimaa, että se toimii muuten normaalisti, mutta esim. ripulissa tai kovan paineen alla pettää? Jos, niin olen tässä mielessä tyytväinen.

        Monisairas

        Olen ihan vakityössä. En ole jaksanut enää piilotella, joten lähikollegoille että käytän vaippoja.

        Mitä ulosteongelmiin tulee, niin sulkija kestää jos ruoka on oikeanlaista (ei liian rasvaista tai "tahmeaa" -esim. vehnätaikina on pahasta). Kahvi aamuisin saa suolen falskaamaan, joten en juo kahvia heti herättyäni.
        Joskus tapahtuu tuhrimista, eli vaipassa on ruskeaa raitaa mutta ei isompaa ulostemäärää. Aina vessaan ei ehdi, silloin ulostetta saattaa karata jonkin verran, harvoin kuitenkaan koko suoli tyhjenee.

        Virtsankarkailu on vaihtelevaa. Viime aikoina rakko on taas oikutellut. Jos on varttia aiemmin käynyt vessassa ja seisoo kaupan jonossa ja rakko ilmoittaa että nyt olis kusta tulossa niin ei siinä auta kuin laskea vaippaan.

        Minulle vaipat ovat myös psykologinen turva, koska olen liian monta kertaa etsinyt paniikin hiipiessä vessaa. Mieluummin puen vaipan, vaikka se säilyisi kuivana, kuin otan riskin että housut kastuvat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen ihan vakityössä. En ole jaksanut enää piilotella, joten lähikollegoille että käytän vaippoja.

        Mitä ulosteongelmiin tulee, niin sulkija kestää jos ruoka on oikeanlaista (ei liian rasvaista tai "tahmeaa" -esim. vehnätaikina on pahasta). Kahvi aamuisin saa suolen falskaamaan, joten en juo kahvia heti herättyäni.
        Joskus tapahtuu tuhrimista, eli vaipassa on ruskeaa raitaa mutta ei isompaa ulostemäärää. Aina vessaan ei ehdi, silloin ulostetta saattaa karata jonkin verran, harvoin kuitenkaan koko suoli tyhjenee.

        Virtsankarkailu on vaihtelevaa. Viime aikoina rakko on taas oikutellut. Jos on varttia aiemmin käynyt vessassa ja seisoo kaupan jonossa ja rakko ilmoittaa että nyt olis kusta tulossa niin ei siinä auta kuin laskea vaippaan.

        Minulle vaipat ovat myös psykologinen turva, koska olen liian monta kertaa etsinyt paniikin hiipiessä vessaa. Mieluummin puen vaipan, vaikka se säilyisi kuivana, kuin otan riskin että housut kastuvat.

        Hieno juttu jos oot työssä ja jos vielä viihdyt siellä kaiketa huolimatta 👍

        Mulla on vieläkin monimutkaisempi taudinkuva. Mulla oli ajatusta myös yrittäjyydestä ihan uudessa jutussa mitä pystyisin oikeastaan tekeen ihmeen hyvin ja etupäässä juuri noiden hirveyksien vuoksi, niin pystyy säätään sopivasti terveyden ja työn kannalta - asiakkaita unohtamatta. Mulla on samantapaista muttei aivan noin, ja on kaksi suurta eroa eli cauda sekä nestetasapaino ja elektrolyytit. Elikkä on sen verran selkäperäistä vikaa, että kyllä ns. koko lastikin tulee molemmista jos on tullakseen 😢😯 ja sitten määrätyt syyt voi johtaa voimakkaaseen virtsaneritykseen tai sitten elimistä on kuiva sekä myös lihasheikkoutta, väsymystä, huimausta, sekavuutta yms. On myös hyvä välttää monia ruokia, mm. just tuore pulla ja sämpylä, sokeri, manteli&pähkinät, pilantunut nyt varsinkin! Ei siis puhettakaan semmosesta työstä että esim. ollaan jossain ulkona ja tällai vaan istumatyö omaan lukuun ja jne.

        Mutta kun ei ole pääomaa eikä sitä noviisi vajakkina mistään saa (varmaan pidettiin vähän hulluna tms vaikkei sanottu) ja yhteiskuntakin laittaa mieluummiin hömppäkuntoutuksiin, byrokratiiaan yms niin nyt sitten olen eläkkeellä, kun työtä ei ei saanut (käytännössä kävi selväksi syyn olevan terveys eikä niinkään huono kokemus ja cv). Eikä se työ tietysti olisi kaikki mutta kun on huono sosiaalisuus myös eli kyllä tämä arki on tosi tosi tylsää, ja köyhyys päälle, ei puhettakaan esim. mistään matkusteluista tai kulttuuri-ja urheilutapajhtumissa käynnistä. 😭

        Monisairas


    • Anonyymi

      On paljon jumppaliikkeitä, helppoja, jotka vahvistaa vatsa pohjan ja lantion lihaksia.

      Kokeilkaa, itsellä karkailu loppui kokonaan, kun tein niitä päivittäin 🙂

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      459
      3369
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      451
      3277
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      135
      2918
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2242
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2110
    6. 187
      1460
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1367
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1246
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      86
      1232
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1060
    Aihe