Armeijan suorittavien miesten määrä on romahtanut

dmdm928

Vasta uutisoitiin Iltalehdessä että armeijan suorittavien määrä on romahtanut. Palveluksen suorittaa enää 65% ja laskee vain koko ajan. Onko nyt niin, että nykyajan nuoret on sen verran fiksuja kyseenalaistamaan kaiken eikä tämä touhu pakotettuna kiinnosta. Lisäksi moni kysyy että miksi vain miehet pakotetaan ja naiset samalla aloittaa jo opiskeluja ja työelämää.

Sinänsä ei yllätä ja eihän tämmöistä asevelvollisuusarmeijaa ole juuri missään. Tuskin enää kovin kauan täälläkään kun ikäluokatkin vaan pienenee.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ilotulitusta

      amatsoonit ne tuloo.suomi on täynnä äitejä.kerron:mitä se meidän mies(poika 4v)tulehhan sieltä mies.insinööri täst tulee miehestä.ol ilotulitusta!vau.elämä yllättää.

    • eivätedesosaavarautua

      Kyllä se voi itänaapurin pakottaa osallistumaan puolustukseen halusi tai ei. Jos karkuun pötkii niin ei ole varaa arvostella tänne saapuvia Syyrialaismiehiäkään.
      Mitä tekee nämä miehet jotka kieltäytyy intin suorittamisesta jos heidät yritetään vaikkapa ryöstää, antavatko he tämän tapahtua tekemättä mitään! Todennäköisesti näin käy koska eivät halua puolustautua suuremmankaan ihan edessä, mitä tekevät jos heidän tyttöystävä yritetään raiskata oman silmien alla, todennäköisesti eivät tee mitään, mitä tekevät jos heidän auto yritetään varastaa sieppaa alla avaimet kädestä? Todennäköisesti nämä lapaset eivät tee mitään.

    • nvn2892rn

      Ei kai tuota yleistä asevelvollisuutta ole missään muuallakaan joten parempi etsiä muita ratkaisuja kun ikäluotkatkin vaan pienenee. Muutenkin joku aivan ihme sotaisien mongolien miehistymisriitti tämä armeija täällä ollut. Oiskohan aika mennä jo vähän eteenpäin..

    • Oyrmoc

      Puhut potaskaa, näin lonkalta heitän että kymmenessä maassa maailmassa on yleinen asevelvollisuus...vielä.
      Euroopan mittakaavassa Suomessa huomattava määrä aseisiin henkilöitä verrattuna muihin maihin. Se on helppo sanoa että "olisiko aika mennä eteenpäin".
      Olisiko Suomella varaa palkka-armeijaan ja jos on niin mikä olisi armeijan muonavahvuus? Rahastahan se on kiinni, varmaan olisi jo palkka-armeijaan jos siihen olisi varaa.

      • Dnndn

        Ainoastaan Suomessa ja Kreikassa on iso asevelvollisuusarmeija. Siinä faktaa


    • MotiivinPuuteSyynä

      Suomalaiset haluavat puolustaa itsenäistä ja vapaata suomalaista Suomea!

      Miksi suomalaiset haluaisivat puolustaa sekakansaista ja sekakulttuurista EU-osavaltiota???

      • Lzolz

        Tuskinpa haluavat.Nuoret on päivä päivältä kansainvälisempiä ja entistä useampi muuttaa myös ulkomaille.


      • hyvää-yötä-suomi

        Mitä tarkoittaa "itsenäinen Suomi"? Sitäkö että kun EU päättää jotain niin me etunenässä rynnimme tekemään sen ja teemme itsestämme naurunalaisia kuten nyt teemme? Itsenäisyys myytiin jo 1999 kun liityttiin EU:hun...koittakaa nyt jo saatanan vajokit tajuta tämä! Vai miksi otamme loisijoita tänne elätettäväksi jos olisimme itsenäinen maa? Ei,emme ottaisi mutta kun Se EU käskee....Se itsenäisyys siitä.Suomi on kuoleva maa ja tahti kiihtyy joka päivä.


      • MotiivinPuuteSyynä
        hyvää-yötä-suomi kirjoitti:

        Mitä tarkoittaa "itsenäinen Suomi"? Sitäkö että kun EU päättää jotain niin me etunenässä rynnimme tekemään sen ja teemme itsestämme naurunalaisia kuten nyt teemme? Itsenäisyys myytiin jo 1999 kun liityttiin EU:hun...koittakaa nyt jo saatanan vajokit tajuta tämä! Vai miksi otamme loisijoita tänne elätettäväksi jos olisimme itsenäinen maa? Ei,emme ottaisi mutta kun Se EU käskee....Se itsenäisyys siitä.Suomi on kuoleva maa ja tahti kiihtyy joka päivä.

        Juuri sitä tarkoitin.


      • MuuttaisitAinakinSinä
        Lzolz kirjoitti:

        Tuskinpa haluavat.Nuoret on päivä päivältä kansainvälisempiä ja entistä useampi muuttaa myös ulkomaille.

        Siis tarkoititko, että suomalaiset eivät tahtoisi puolustaa edes itsenäistä ja vapaata suomalaista Suomea, vaan haluavat muuttaa maasta pois? Sinä varmaan toivot niin tapahtuvan!

        Ja haluat, että suomalaiset muuttavat pois maastaan ja ulkomaalaiset tulevat tilalle?
        Mitä tuohon enää voi sanoa? Muuta kuin että toivottavasti SINÄ muutat pois Suomesta ja pysyvästi! Ai niin. Et voi, koska et pärjää muualla...


    • Hohhoijjaa

      Sanoisin että miehekkäiden miesten määrä on romahtanut nimenomaan pk-seudulla, sekä tampereen ja turun lähiympäristössä. Kaikki vain sössöttää samalla tavalla neitimäisesti, yhä harvempi pystyy selviämään armeijassa.

      Mutta. Muualla Suomessa ei ole tapahtunut samaa kehitystä. Esimerkiksi Etelä-Pohjanmaalla armeijan suorittavien määrä on pysynyt samanlaisena, ja pysyy. Noin 97% ikäluokasta käy armeijan läpi, vain muutama prosentti jää sen ulkopuolelle.

      Suomi voidaan karkeasti jakaa kahteen osaan, Juntti-Suomeen sekä Sössötys-Suomeen.

      • turha-armeija

        Jos oikeasti opeteltaisiin sotimaan niin pitäisi varmaan ampua jotakin muutakin kuin pahvitauluja? Näin ei opita yhtään mitään jonka seurauksena koko homma on yhtä hiekkalaatikkoleikkiä jota ei enää kukaan viitsi ottaa vakavasti koska se on täysin turhaa rahan haaskuuta.


    • eu-itsenäisyyskö

      Luulen, että EU on suuri syy. En usko että ihmiset on innokkaita puolustamaan EUta. Alkoholisti pomo ja kansan kurjistamista kaiki tavoin.
      Luulen, että en minäkään kävisi armeijaa noissa merkeissä.

    • nbe829

      Nykynuoret ovat älykkäitä ja kyseenalaistavat tämän vain toista sukupolvea koskevan larppauskoulun. 70-luvulla oltiin kuin lammaslauma joka vain teki niinkuin sanottiin eikä mitään kyseenalaistettu.

    • SelkeäKorrelaatio

      Laskee samassa suhteessa kuin missä suhteessa koetaan että maa on enää puolustamisen arvoinen. Tuotos-panos -suhde pätee tässäkin asiassa.

    • aivansurkeaa

      Onko sama ilmiö myös Syyriassa josta tänne Suomeen tuli pakolaiseksi nuoria miehiä sankoin joukoin. YouTube videoissa näkee kuinka nuoret kurdinaiset Syyriassa taistelee ISIS joukkoja vastaan.
      Kyllä nykyään on niin että miehet on nykyään nyrkin ja hellan välissä siis naisen nyrkin. Naiset jyllää monessa keulassa, yritysjohtajia, politiikassa ja nykyään jo sotilastehtävissä, miehille alettava valmistamaan miesten koon sukkahousuja ja hameita!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4809
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4383
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2851
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1921
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1665
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe