Saamaton ja kyllästynyt siihen

Toivoton88

Mä oon jo 30v täyttäny mies,oon suht normaalin näkönen mut mä en oo naisen kans ollu ku kerran ja sillonki ihan humalas nii kokemus ei ollut mikää mieleenpainuvin.Oon luonteeltani aika ujo ja osaan olla turhanki hiljanen enkä todellakaa mikään supliikki mies niin siks mun hankala tutustua keneenkää,baareis varsinkaa. Taidan olla tuhoon tuomittu. :D niin toivonu et kyl mä vielä joskus löydän jonku naisen ja pääsisin sen kans hommiin ja sais vähän sitä kokemusta mut alkanu välil kyllä usko horjumaan.Ja tosiaan jos joku kiinnostuisikin niin tämän lisäks pitäis kehdata nolata itsensä siinä kertomalla tämä totuus et olen melkee neitsyt vielä. :S
Ja sori tämä tilitys,piti jonnekin päästä purkamaan. :)

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Neuvojatässähiukan

      Höpsistä, miksi tarvitisi itseään antimainostaa kokemattomuudella (toki moni nainen pitää sitä tavallaan söpönäkin juttuna, mutta useimmat haluaa että seksissä "mies vie ja nainen vikisee")? Aika moni vuosia seksiä vakisuhteessa harrastanut mieskin kuvittelee olevansa hyvä sängyssä, vaikka naisensa olisi lopen kyllästynyt olemaan vaan elävä itsetyydytysväline äijälleen, jättäen naisen viemättä perille (pahimmassa tapauksessa koskaan)..

      Jos haluat ettei seksikokemus yhden naisen kanssa jää vain yhden yön jutuksi, opettele hyvä mies niasen alakerran anatomiaa, lisäsivistä itseäsi lueskelemalla naisten kirjoittamia juttuja siitä, miten heitä saa vietyä orgasmiin. Tälläkin palstalla on joitakin hyviä juttuja luettavaksi. Tässä ihan järkeviä neuvoja: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/7-askelta-hekuman-huipulle-nain-annat-naiselle-parasta-suuseksia-ikina/6661902#gs.2e8sst

      Perusperiaate on siis, ensin naiselle orgasmi ja vasta sen jälkeen siirryt yhdyntään. Itse olen kokenut varsin tehokkaaksi tekniikaksi nuolla klitorista, 2-3 sormea sisällä puristeltavana. Kokeile nuollessasi erilaisia tekniikoita, ylös-alas, sivulle, pyörittäen jne.. Olen huomannut tehokkaimaksi kuitenkin aika leveän kielen, intensiivinen paine kielellä ja liikuttaa kieltä hitaasti klitorista vasten. Sormet joko paikallaan tai sitten pyrit hellävaroen antamaan painetta klitoriksen alapuolelle. Tärkeintä on kyetä lukemaan daamia ja aina kun hengitys muuttuu raskaammaksi, nainen huokailee tai muuten liikehtii nauttien, jatka sitä mitä teitkin. Mistä huomaat naisen saaneen? Kyllä sun pää työnnetään pois siinä vaiheessa, sormissa voit tuntea sykähtelyjä.. Tuosta pieni tauko ja munaa sisään, nautinto jatkuu naisella ja eipä haittaa vaikka tulisit itse piankin tässä vaiheessa. Ainahan voitte ottaa uusiksi myös. Jos nainen haluaa sut kesken nuolennan pois ja haluaa sun työntyvän sisälleen, eälä yritä pakottaa jatkamaan nuolemista (se ei todennäköisesti tunnu juuri miltään silloin) ja siirry antamaan kullillasi kyytiä daamille.

      Noh, miten sitten pääset seksihommiin saakka? Aloitetaan vaikka tuosta mainitsemastasi ujoudesta! Miten siitä pääsee eroon, harjoittelemalla vuorovaikutustaitoja! Tee tehtävälistoja itsellesi, esimerkiksi:
      - Mene baariin selvinpäin tai vain pari olutta ottaneena, tavoitteena jutella illan aikana vaikkapa 5 eri naiselle. Jos et keksi ex tempore puheenaiheita, tee valmiiksi lista muutamaista sopivista puheenaiheista ja avausrepliikeistä. Omat harrastukset, matkat mitä oot tehnyt, jne..
      - Käy jossakin kurssilla, jossa valmennetaan vuorovaikutustaitoja. Esim. harrastajateatteri tai kansalaisopiston näytelmäkurssi on erinomainen paikka treenata puhelahjojaan (plussaa on, että niissä monesti on enemmän miehiä kuin naisia osallistujana)..
      - Osallistu paritanssikurssille, mikä on sen luontevampi paikka totuttautua läheisyyteen naisten kanssa, kuin paritanssikurssilla daamien kanssa. Samalla tulee herkästi juteltua muutenkin..

      Jos baari ei kiinnosta (tai jos siellä menee vaan kännäämiseksi, kun et selvänä uskalla kontaktoida), ainahan voit luoda tinder profiilin, treffipalstalle profiilin jne.. Fiksu kuvaus itsestä ja mitä haet, kuvan kanssa tottakai ja ahkeraa flirttien ja viestien lähettelyä sopiville kandidaateille. tekstisi vaikuttaa sille, että osaat kyllä kirjoittaa, käytä sitä taitoa hyödyksi. Kun pääset siihen vaiheeseen, että vaihtelette kuvia, kehu niitä asioita, joitka sinua aidosti miellyttää niissä. Tarjoudu treffeille, älä jänistä jo sovituilta treffeiltä ja mene sinne selvin päin, pukeutuneena siististi suihkunraikkaana ja muutenkin siistittynä ja hyväntuoksuisena (pese myös hampaat huolella, suuvedellä saa lisäraikkautta).
      - pyydä tarvittaessa apua ja vinkkejä naispuolisilta tuttavilta, joihin luotat (olipa sitten vaikka se oma sisko, työkaveri) ja pyydä sparraamaan ilmoitustasi.
      - Mikään ei estä kysymästä treffeille (kahville, elokuviin, baariin,..) edellämainittuja kurssikavereita tai baarissa harjoittelukumppaniksi valitsemiasi daamejakaan, jos juttu alkaakin luistaa..

      Joo noilla alkuun ja sitten vaan pyrit treffeille sopivien naisten kanssa. Ole iloinen ja avoin, vaikka jännittäisikin. Kehu daamiasi, miten nätti/fiksu/kiva hän tuntuu olevan ja tavoittele sopimista uusista treffeistä.. Seksi tulee mukaan vasta sitten kun se on molemmille ok, mitä useammin tulee tapailtua samaa naista, sen todennäköisemmin hän tykästyy sinuunkin..

    • neuvojatässähiukan

      heh... "että niissä monesti on enemmän miehiä kuin naisia osallistujana" piti kyllä olla "enemmän naisia, kuin miehiä"

    • Toivoton88

      neuvojatässähiukan

      Kiitti vinkeistä,oikeesti! :) Tinderii on tullu kokeiltua mutta se on aina tyssännyt siihen kun en ole siihen kuvaukseen mitään järkevää osannut pistää.Mutta täytyy uudelleen koittaa noilla antamillasi vinkeillä.Ja siitä vielä kiitos ettet viestiä kirjottanut jotta saisit vain aukoa päätä niin kuin täällä näköjään tehdään.

    • Neuvojatässähiukan

      Moikka, ilo auttaa jos vaan voin, kysy vaan lisää jos askarruttaa vielä jokin.

      Nuo vakihäiriköt kandee vaan jättää huomiotta, ylläpito siivoilee törkykommentteja jollakin viiveellä pois.

      Itseään voi kehittää ja samalla kasvaa myös itsetunto, kun huomaa edistystä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe