Kuinka saada jälleen tyydyttävä seksielämä?

Anonyymi67899

Ongelmani on huono, epätyydyttävä seksielämä puolison kanssa.
Olen kolmekymppinen, itsestäni huolehtiva ja innokas. Takana on useita vuosia puolison kanssa, ja ensimmäisinä vuosina seksi oli taivaallista. Puoliso huomioi minua, antoi suuseksiä ja hyväili muutenkin paljon.
Vuosien varrella ja lasten saannin myötä on seksistä tullut lähinnä mekaaninen toimenpide, samalla kaavalla suoritettu yhdyntä jossa vastapuoli voisi olla kuka tahansa ja mikä ei juuri eroa itsetyydytyksestä.
Olen yrittänyt saada miestä innostumaan uusista asioista, kertomaan mitä haluaisi ja olen valmis kokeilemaan oikeastaan mitä tahansa. Annan hänelle säännöllisesti suuseksiä, annan takaapäin aina kun haluaa, välillä sytytän kynttilöitä ja aloitan esileikin pitkällä hieronnalla öljyn kanssa ym.
Huolehdin hygieniasta ja trimmaan alapääni karvoituksen, mutta sillä ei ole vaikutusta siihen miten mieheni huomioi minua sängyssä.
Olen kertonut mitä haluan (esim suuseksi) , ja silloin tällöin hän uhrautuukin esim lipaisemaan minua pari kertaa jonka jälkeen vaihtaa mekaaniseen kädellä vatkaamiseen.
Mies selvästi vain kohteliaisuuttaan hinkkaa minua, jotta kostuisin sen verran että yhdyntä onnistuu. Toinen vaihtoehto on vibraattori, jolla hieron itseäni ilman esileikkiä samalla kun mies jyystää takaapäin. Usein hän laukeaa ensin, ja jatkan itse loppuun.

En tiedä mitä tekisin saadakseni takaisin edes ripauksen siitä mitä meillä oli, kaipaan kuollakseni seksiä mutta haluaisin sen olevan muutakin kuin kahden ihmisen itsetyydytystä. Mitä voin tehdä? Ovatko vaihtoehdot joko tyytyä tähän, tai hankkia seksikumppani suhteen ulkopuolelta?

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muutamaneuvo

      Muutamia neuvoja.. Älä päästä yhdyntään ennenkuin huomioi sinua, kiihottuneenahan me miehet syödään vaikka pieniä kiviä naisen kädestä, jotta päästään lopulta sisään ja laukeamaan.. Aloita vaikka imuttelemalla hiukan, sitten sanot että mun vuoro ja imet loppuun asti, kunhan hän on vienyt sut perille.. Joku kiva palkinto, kun tekee sulle mieliksi, eli positiivista vahvistusta toivottuun käytökseen.. Kysele mitä haluis kokeilla ja teette vaihtokaupat..

      • Ccgtyyu

        Vain sä haluat sitä lajia, eikö sua jo ala kyllästyttää saman toistaminen joka ikiseen keskusteluun? Kerropa mitä oikein pyrit saamaan typerällä käytökselläsi aikaiseksi? Palstan sellaiseksi, ettei kukaan viitsi kommentoida mitään, vai? Mihinkäs sä sitten kommentoit löylykauhajuttujasi, aiempien omien kommentiesi jatkoksiko? Löylykauha ahteriisi on ehkä sun fantasia, mutta siitä menee vaikuttavuus joka keskusteluun työnnettynä.. Pitäisköhän suljetulla osastolla hieman miettiä, kelle sallii pääsyn julkiseen nettiin saakka? Joo tiedän kyllä kommenttisi, ehkä haluat tällä kertaa laittaa sen poikittain sinne? Säälittävä kyllä olet.. joo lisää vaan kommenttiisi sana säälittävä suurta älykkyyttäsi alleviivaavalla tavalla, kaikki taputtaa käsiään moiselle ylivuotavalle älykkyydellesi, joo oikeestaan kannattaa lisätä nämäkin sanat siihen, ettei vaikuttavuus jää liian vähäiseksi..


    • alistettuaviomies

      Alkuvuodet oli mahtavia seksin suhteen.. Nykyään vaimo on "sillä tuulella" 0-2 kertaa kuukaudessa ja on sitä mieltä että sen pitäisi riittää minullekin. Haluan seksiä enemmän, mutta en sitä saa vaikka huomioin hänet pitkällä esileikillä ja koskettelen ja hyväilen hänen kehoaan aina tilaisuuden tullen ja osoitan himokkuutta päivittäin. Hän rakastaa huomiota, mutta yhdyntään se tuskin koskaan johtaa. Hoidan suurimman osan lapsiperheemme arkiaskaeistakin joten hän käytännössä saa aina levätä työpäivän jälkeen, joten väsymyksestäkään ei ole kyse.. Ja koska seksiä on harvoin laukean nopeasti. Yhdynässä joudun keskittymään aina pidättelemään enkä voi nauttia. Seksi ei pääse ikinä kunnolla edes vautiin kun laukean. Hän haluaa aina kunnon panon ja pettyy kun jää ilman. Ikävä sanoa, mutta saisi katsoa peiliin. Itse saan suuremman tyydytyksen pornosta nykyään. Olen tehnyt ja ehdotellut kaikenlaista että seksiä tulisi lisää ja minäkin voisin siitä nauttia enkä vain keskittyä suorittamaan kuin kone hänen tyydytyksensä eteen. Olen harkinnut myös ehdottaa, että hän kävisi vieraissa.. en tiedä miksi, mutta olen alkanut kiihottumaan ajatuksesta oman kyvyttömyyteni myötä. Hän on kuin kuningatar ja minä työläinen. Kukaan ei ole niin uskollinen puoliso kuin mies joka toivoo joskus saavansa seksiä.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe