Yksityisten hoivayritysten parjaaminen!

julkisenpuolentotuuksia

Ihmetyttää suuresti nämä vaalien alla esille nostetut vanhusten hoitolaitosten tekemiset ja tekemättä jättämiset. On hyvin kyseenlaista nostaa jonkun yksittäisen toimintayksikön virhe tai epäily siitä valtakunnan tason uutiseksi, joka otsikoidaan kissankorkuisin otsikoin.
Missä on näiden työyhteisöjen henkilöstön tietosuoja? Uutisoidaan asiat niin kuin rikos olisi jo tapahtunut vaikka tutkinta asiasta on alkuvaiheessa! Nämä työntekijät leimataan surutta rikolliseksi, jopa lääkevarkaiksi, ilman asian lopullista selvyyttä.

Vaasan kaupungin koti- ja laitoshoidon edustaja on kärkipäässä Avin epäpätevien tyttösten kanssa julistamasta jo miltei totuuksia, miten asiat ovat olleet.

Sivusta seuranneena ihmettelen tätä toimintaa. Kokemukseni mukaan vuosien saatossa Vaasan kaupungin omissa omistamissa yksiköissä terveyskeskuksen vuodeosastoilla (erityisesti) tapahtunut mitä käsittämättömiä hoitovirheitä ja potilaiden kaltoinkohteluita. Ei näistä ole poliisille ilmoitettu, vaikka joskus jopa henkilökunta olisi niin toivonutkin. On ollut lukuisia raskaita lääkepoikkeamia ts. potilas on saanut toisen potilaan lääkkeet. Tällaisesta ei ole saanut kertoa potilaan omaisille esimiesten ohjeistuksen vuoksi. On ollut eri asteisia toisen potilaan kaltoinkohtelua toisen potilaan toimesta esimerkiksi törkeitä seksuaalisia tekoja ja hyväksikäyttöä. Ja nämäkin on pitänyt salata omaisilta!! Hoitajien potilaisiin kohdistuvia kovakätistä käsittelyä. Muistisairaat potilaat kiivenneet pöydille ja ikkunalaudoille, kun hoitajat viettäneet ylipitkiä kahvitaukoja keskenään ja jättäneet potilaat valvomatta! Järkyttäviä määriä ulostuslääkkeiden syöttämistä vuodepotilaille, jotka sitten aamulla uivat vuoteessaan ulosteessa!!

On ollut lääkkeiden katoamisia ja jopa muistilaastareiden varastamisia! Kuinka monesta näistä on ilmoitettu poliisille? Joidenkin tapausten kohdalla on ilmoitettu siinä vaiheessa, kun ei oman selvityksen mukaan inhimillistä syytä lääkkeiden katoamiselle ole löytynyt.
Nyt yksityisten hoitopuolen yritysten kohdalla rynnätään suin päin ilmoittamaan asiasta poliisille ja ennen kaikkea UUTISOIMAAN ASIA, vaikka tutkintaa ei ole edes suoritettu.

Hyvä on tässä tuoda esille myös Vaasan kaupungin kotihoidon suuret ongelmat. Huonokuntoisia vanhuksia asuu kotona. Muutaman minuutin hoitajan kotikäynti ei tue heidän elämänlaatuaan millään tavoin, ambulanssi on tuttu näky näiden kotona asuvien heikkokuntoisten vanhusten kodeissa. Edes takaisin koti- päivystys rumba on monen kotona asuvan vanhuksen lähes jokapäiväistä arkirutiinia. Mikä on näiden vanhusten vireellinen elämä? Tyhjiin seiniin tuijottaminen päivästä toiseen. Kotona saattaa käydä hoitaja, jolla ei ole riittävää kummankaan kotimaisen kielen kielitaitoa.
On hoitajia, jotka eivät yrityksistä huolimatta edes selviydy lääkedosetiin lääkkeistä jaosta. Miten nämä hoitajat kykenevät ohjaamaan itse potilaista lääkkeisiin liittyvissä ongelmissa.

Tässä vain pieni osa siitä, mitä on tapahtunut Vaasan kaupungin omissa hoitoyksiköissä.
Olisi kohtuullista katsoa myös omaan pesään, miltä se näyttää.
Johtajat ja eriasteiset esimiehet ovat julkisissakin sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yksiköissä avainasemassa. Asioiden salaamisesta kärsii yksin ja ainoastaan apua tarvitseva, useimmiten puolustuskyvytön potilas.
Avin oikean ammattitaidon omaavat tarkastajat tarkistamaan myös julkisia laitoksia. Omavalvonta ei vain toimi. Tämän tietää lähes jokainen terveydenhuoltoalan ammattilainen.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdpavi

      Nämä julkisen terveydenhuollon hoitovirheet ovat visusti pidettävä salassa näin ennen eduskuntavaaleja. Aluehallintovirastot ovat asettuneet vaalimainonnan ja vaalivaikuttamisen eturintamaan, tiettyjen puolueiden ilmaisia mainoksia.

      • Kajarjatietäävain

        Miksi näistä vaasan julkisen puolen ongelmista vaetaan.Terveyskeskuksen vuodeosastoilla on viimeisen kymmenen vuoden kuluessa tapahtunut niin kauheita julmuuksia hoitamisessa, että jos asiat olis tullu julkisuuteen, tiedoksi omaisille ja päättäjille, niin pomot olis saanu kenkää, niin ylihoitaja kuin ylilääkäri.


    • EsperiCare

      Kaikki julkiset hoivayritykset yksityistettävä ja vanhukset tai heidän omaisensa saavat maksaa itse omasta hoidostaan. Jos ei ole varaa maksaa niin kannattaa miettiä mitä tuli tehtyä raha-asioiden suhteen koko työura? Toimisi herätyksenä myös useille huumeita vetäville luusereille Vaasassa; ei toisten ahkerien rahoilla voi elää.

      • EsperiCare

        Hoivakodit*


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      67
      3079
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2771
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2568
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2558
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2436
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2285
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1703
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1657
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      36
      1496
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1362
    Aihe