Haavisto, mitkä tehtaat suljetaan?

järkikäteen

Suomen hiilinielu on promillen luokkaa. Sillä ei korjata mitään. Kiina, Intia, USA ratkaisevat koko homman. Rinne ja Haavisto, mitkä metsäteollisuuden tehtaat suljetaan? Saharan metsittäminen ja muuttaminen viljelykseen tuo ison hiilinielun ja lähileipää sitä tarvitseville. Insinöörit kehittävät maailmanluokan tavan tuottaa energiaa vedestä, kunhan asiat otetaan vakavasti. Polttomoottorista höpöttäminen osoittaa täyttä hymmärtämättömyyttä, Sähköautohössötys samoin. Mistä sähkö tulee? Töpselistä! Millä se tuotetaan? Se on ydinkysymys. Ydinvoima ja vesivoiva ovat tämän päivän puhtainta tekniikkaa. Pitäisi keskustella, mitä jokia voidaan vielä valjastaa, että saataisiin lisää vesivoimaa. Melkein joka jokeen voisi rakentaa pienvoimalan, jonka teho on tuulivoimalan luokkaa. Pohjanmaalla jokia riittää!!!!!

https://www.suomenmaa.fi/?app=NeoDirect&com=6/3/485607/5630e7bb8d&utm_source=Suomenmaa - päivän uutisotsikot&utm_medium=email

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sitä tässä itsekin ihmettelen,miten tämä yhtälö oikein ratkaistaan. Nopeutetussa tahdissa metsäteollisuudelle lyödään kapuloita rattaisiin, vähentämällä puun hakkuita nostamalla energianhintaa.Myös muu raskasvientiteollisuus kärsineen energian kallistumisesta. Saman aikaisesti ollaan haalimassa kaikenkarvaista maahanmuuttajaa tänne elätettäväksi koko elinkaarensa ajaksi. Mistä rahat? Keskituloisten ja omillaan vielä tulevien eläkeläisten verojako nostamalla?

    • Ps. Aika vähälle on jäänyt uutisointi siitä, kuinka Saksa ajoi itsensä "nurkkaan" hätiköidyllä ydinvoiman alasajon päätöksellä. Hiilivoimalat Saksan teollisuutta tulevat pyörittämään kymmeniä vuosia vielä.

      • niin-miten

        Kävikään tuulimyllyjen sähköntuotanto?

        Ruotsin energiaministeri Ahvenanmaan tuulivoimaprojektista - El Risitas youtybe.


      • vähäpäästöinen

        Sähköautoista hossöttäminen on typerää, pitäisi nähdä sen luonnolle aiheuttamat tuhot, kun louhitaan materiaalia akkuihin (1500tonnin louhinnasta n.1tonni käyttökelpoista) .
        Monetkaan taloyhtiöt ei investoi latauspisteisiin - missä autoasi lataat ?


      • maxaja
        vähäpäästöinen kirjoitti:

        Sähköautoista hossöttäminen on typerää, pitäisi nähdä sen luonnolle aiheuttamat tuhot, kun louhitaan materiaalia akkuihin (1500tonnin louhinnasta n.1tonni käyttökelpoista) .
        Monetkaan taloyhtiöt ei investoi latauspisteisiin - missä autoasi lataat ?

        Vw-konserni ilmoittaa jo audin sähköautojen valmistusviivytyksistä akkujen puutteen vuoksi.
        Vaikka onkin kiire ... onkohan tämä ilmastohypetys lähtemässä lapasesta ? Veikkaus: ON. Joka näkyy tulevaisuudessa taloudellisina tappioina ja taantumaakaan ei voi pois sulkea.


    • SompanssitKelassa

      Ei viherkommareiden ilmasto, maahanmuutto ja vero politiikassa ole mitään järkeä. Suomen pitäisi ottaa ikuisenelatuksen statuksella loisivia holtittomasti lisääntyviä kehitysmaamuslimeita Suomeen ”keppostelemaan” ja yliedustamaan poliisin rikostilastoissa, varsinkin raiskauksissa....Meidän 5,5 miljoonan Suomalaisen pitäisi pelastaa maapallo kurjistamalla omaa elämäämme ja heikentämällä yritysten kilpailukykyä maailmalla. Samaan aikaan Kiina, Intia, Afrikka jne eivät tee mitään koska ovat kehitysmaita, tosin ei USA, Venäjä jne myöskään tee mitään asialle. Maapallon väkiluku nousee yli 83 miljoonaa vuodessa lähinnä kehitysmaissa eli yli 15 kertaisesti Suomen väkiluku, samalla kun Suomessa lisäännytään maltillisesti, jopa niin maltillisesti että väkiluku laskee....Viherkommareiden mielestä kaikkea pitää haittaverottaa byrokratian lisäämiseksi elintason laskemiseksi ja kaiken tämän loppupeleissä maksaa keskipalkkaiset duunarit.....myös yritystukien lopettamisesta katoavat työpaikkojen vähenemisen.... Valtionvelan lisääntymisestä nyt puhumattakkaan.......

      • Harha-Ahonsisko

        Ikuisesti keppostelevat, terrorismin tekijät, harhoissaan sekoilevat reppana rasistit ja kaikki rajat kiinni odinit. Siinä on ryhmää ketä me tolkun väki emme halua loisimaan ja hölmöilemään verorahoillamme..


      • SompanssitKelassa

        Teillä Islamilla aivopestyillä vihrkommareilla, demareilla ja muilla suvakeilla ei ole tolkunihmien kanssa mitään tekemistä..... Käsittääkseni Suomeen ei ole tuotu tai tullut ikusenelatuksen statuksella kuin kehitysmaamuslimeita holtittomasti lisääntymään.... Meidän suomalaisten verovarat on tarkoitettu hyvinvointiyhteiskunnan ylläpitämiseen suomalaisille suomessa, ei Afrikan ja lähi-idän sosiaalitoimiston ylläpitoon.......


      • Harha-Ahonsisko

        Eikä ikuisesti keppostelevia, loisivien ja hölmöilevien rasistien ylläpitoon. Te olette se ongelma, ei se mitä vastaan luulette olevanne.


    • matkaminni

      Marokkoon lähden telttailemaan koska siellä ei ole suomalaisia rasisteja, ihana vuoristo sulhasineen.

      • Voisitko myös jäädä sinne, vaikka siellä ei ole Kelan palveluja saatavissa.


    • Linkolaa

      Tärkeintä on se raha. Mitäpä myö hömötiaisista, naaleista, susista, ahmoista tai ilveksistä. Kuha rahhoo tuloo. Homo Sapiens on luomakunnan isäntä jo raamatunkin mukaan.

      • Sepä se. Kun rahan tulo loppuu tietyille piireille, se tarkottaa sitä, että niillä, joilla rahaa ei muutenkaan revittäväksi asti ole, joutuu kärsimään ensin. Pienituloiset maksaa aina kovemman hinnan, jos maailmantalous sakkaa.


    • tyrvepalaa

      Kunhan kielämme autot? Voi hakata metsää lisää..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Laaja sähkökatko Sallilan verkossa!

      Mä heräsin yhden maissa UPS:n piipittkseen, koska sähköt poikki ja on edelleen. Odottelin jonkun aikaa ja soitin vikanum
      Loimaa
      38
      1366
    2. KJ Konetimber OY

      Haettu konkurssiin Eläke yhtiö Ilmarisen toimesta.
      Kuhmo
      65
      1339
    3. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      249
      1204
    4. Ampumisvälikohtauksen syynä kahden eri romanisuvun erimielisyydet

      Ikaalislainen romaniseurue joutui tahtomattaan tulitaisteluun etelä-pohjalaisen romanisuvun kanssa. Tilanne ei ratkennu
      Seinäjoki
      58
      1140
    5. Millä kirjaimella nimeni alkaa

      Ja montako kirjainta sukunimestäni voi laskea? N to M
      Ikävä
      63
      1065
    6. Hyviä tehokkaira vinkkejä erittäin pinttuneen wc pytyn puhdistukseen

      Eli semmonen vuokra-asunnon pytty jossa hyvin sitkeään pi ttyny se vesiosa. Kloriittia olen liottanu yön yli ja yleispuh
      Ikävä
      123
      796
    7. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      57
      768
    8. Voiko "miehisen kunnian" käsitteen ohittaa?

      Palstalla kovasti pidetään minua jollain tavoin sairaana, kun puhun miehisestä kunniasta. Voidaanko me siis täysin ohi
      Sinkut
      144
      757
    9. Et uskaltaisi kuitenkaan nähdä enää

      Niin mitäpä sitä enää vatkaamaan.
      Ikävä
      52
      731
    10. Voi että, kaikki on nyt ohi

      Aijon nyt unohtaa kaiken. Morjes. Mieheltä
      Ikävä
      59
      707
    Aihe