Peltokangas näyttelee naamioitunutta poliitikkoa

Mitä_tuubaa

KP24
Kaustislainen eduskuntavaaliehdokas Mauri Peltokangas näyttelee naamioitunutta poliitikkoa perussuomalaisten kohuvideolla

Naamiomieskolmikon pääroolissa Peltokankaalla on muutama repliikki videon lopussa - Peltokankaan mukaan hänet pyydettiin näyttelemään videolla suuria katsojamääriä saaneiden Facebook-videoiden johdosta

12

<50

Vastaukset

 • Kautiselle kyseenalaista mainosta taas.
  Kyllä isommat pojat tietää, mistä kysyä, kun tarvitaan hulluuksien toteuttajia. Ainahan se niin menee, että porukan vähemmän terävät laitetaan tekemään tyhmyyksiä.

  • Vähemmän terävä on itse mauri mape Peltokangas joka ajaa omaa etuaan ja omaa asiaansa vaahtoamalla joka tuutista samaa paskaa mitä sylki suuhun tuo,


 • Näitä kun sitten peräkamarin pojat katselevat, niin luulevat, että näin pitää todellisessa elämässäkin tehdä ja sitten se elämä on pilalla. Pitäisi olla vastuuta mitä tekee esimerkkinä.

  • Herra Peltokangas ei puhu kieliä mutta paskan puhuminen onnistuu loistavasti. Entiset työn antajat allekirjoittanevat tuon. Paskan jauhajia tuo eduskunta on jo muutenkin täynnä, niin sallittakoon yksi lisää. Heikossa työtilanteessa saataisiin yksi poistettua työkkäristä.


  • Paskan puhujien keisari on mauri, ja tiedän maurista eli mapesta yhtä sun toista, niin se ei ole todellakaan niin rehellinen ja suomalaisten asiaa ajava kun antaa ymmärtää, se on joukko kusettaja


 • Eihän vaalivideo ollut väkivaltaan neuvova,vaan kannanotto siihen,että vain äänestämällä voit vaikuttaa.video ei ollut rasistinen kannanotto vaan hätähuutoonsa "itsenäisen" Suomen takaisin saamisesta.Kyllä monia ketuttaa,kun Suomea myydään ja veronmaksajan rahoja käytetään väärin.Esimerkiksi Seuran selvitys(netistä luettavissa)Juha Sipilän miljoonaomaisuus osin tehty valtion tuilla ja härskeillä tutunkaupoilla.Sitten Sipiläkin pokerinaamallaan leikkaa opiskelijoilta,koulutuksesta ym.Perussuomalaiselle menee ääneni,ei enää keskustalla.Mauri Peltokangas varmaankin halusi osallistumalla vaalivideoon saada äänestäjät pohtimaan asioita.

  • Peltokangas vaam onkii kannattajiaan joista on sillr itelle hyötyä ja kun josta kusta ei ole hän heittää hänet pois kuin pullon. Tiedän omasta kokemuksesta että mauri on kiero kuin korkkiruuvi


 • Miksi Mauri, Kaustislaisena ei ole Kaustisen ehdokas?
  Jotain ihmellistä on ettei häntä kotipitäjästään edes haluttu ehdolle.
  Luurankoja kaapissa?
  Sanotaanko tässä näin että mauri ei ole niin rehelinen ja rehti mitä se antaa ymmärtää

  On kiistatonta, että videon tekninen toteus on tyylikäs: hyvin leikattu, hyvin kuvattu jne.
  Mutta varsinainen sisältö ja viesti on silkkaa propagandaa. PS-porukka maalaa taas todella isolla populismi-pensselillä: vastakkainasettelua, vihan lietsontaa, silkkaa tyhmyyttä. Video on häpeällinen esimerkki ala-arvoisesta, vastuuttomasta ja vaarallisesta populismin tulella leikkimisestä.

  • Mauri peltokangas pilaa yleisesti ottaen persujen maineen


 • No mutta siinä videollahan rintavan naisen käsi lähestyy Peltokankaan penistä. Se kohtaus kuvattiin varmaan monta kertaa. Jos Peltokangas pääsee eduskuntaan, hänen penistään lähestyttäneen uudelleen, koska silloin hän on päättäjä.

 • Miten käy muutoksen jos perussuomalaiset lisäävät vielä kannatustaan?
  Silloin voimme unohtaa muutoksen, nykyisillä kannatusluvuilla on viimekauden alkaessa olleilla puolueilla 97 kansanedustajaa ja sehän tietäisi samaa hallituspohjaa mikä oli 4 vuotta sitten.
  Kuka haluaa todella, että Sipilä ja Orpo jatkavat? Perussuomalaisillehan tämä kova oikeistohallitus sopii hyvin. Miettikää nyt äänestyskopissa haluatteko todella saman politiikan jatkuvan?

 • Video ei kaikille aukea, ehkä voisi olla toinenkin tapa lähestyä niitä jotka eivät ole jaksaneet seurata hallituksen tempauksia. Useissa kokoomuksen ja kepun viritelyissa on selkeitä viitteitä esim. vanhustenhoidolla tehtyihin talousrikoksiin. Nämä ei videossa aukene. Video ei kuitenkaan ollut huono - vaatii vain hieman katsojalta syvyyttä asioiden tutkimisessa.

SEISKA.FI

 • Temptation Island Suomen kulisseissa kuohuu – Joonalta raju tylytys Joskusta ja Karimista: ”Aika räjähdysherkkä aihe”
 • Kuvat! Cheekin 2,5 miljoonan rantatontilla massiiviset räjäytystyöt – ex-räppärin tilukset rajattiin punaisella aidalla!
 • Huh, mikä muodonmuutos - hurjasti laihtunut Teuvo Loman palasi kameroiden eteen: vastasi hyväksikäyttösyytteisiin hovissa

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.