Keskusta jää luokalle, opettelemaan, haittaaks se?

keskustan.via.dolorosa

Juuh, eipä kirpase nyt, eikä kirpase vaali-iltana tulosten luvussa, kun Sipilän ylimielinen aateaalto laimenee kautta Suomen, muuttuu sellaiseksi, joksi sen ovat kepukuntien kuntapoliitikot värittäneet.
Väri ei ole apilanlehden vihreää, ei suinkaan enää mikään onnenapila-tunnus kuvaa ko. keskusta-aatetta.
Keskustan toiminta, tylytys ja ylimielisyys maksaa nyt ääniä, jotka menevät muihin leireihin ja muiden suomalaisen maaseudun ja elinolojen näkijälle, kokijalle ja kohentajalle.

Keskustan on nähtävä sekä tunnustettava virheenssä ja kannettava vastuunsa siirtämällä sivuun puoluetta tuhoavat periaatteensa, kukaan ei ole korvaamaton.
Apilanlehden herkkyys on menetett; keskustan tunnus olisi enemmän tyyliltään silmälasien sangat ilman vahvuuksia, korvatulpat ja ilmastoteippirulla.
Vaikka eteen tuodaan tunteet, tosiasiat ja ongelmat, puolueen övervallasta pyh ja pah, ei vaan haluta nähdä niitä.
Vaikka rautalangasta väännetään, ei ole miestä ei naista, joka henk.koht vastuunsa vahingoista tunnistaa ja ottaa opiksi.
Vaikka kansakunta laajasti huutaa hallinnon keskittämistä vastaan, ei vastustusta kuulla.
Vaikka paikallisesta hädästä kuorossa huudetaan, mieluummin vetävät teipin kriittisten sanomien suun päälle.

Keskinäistä herrakerhoilua, kaupungin/kunnantalot ovat hävyttömän hallinnon itsekkäitä päämajoja.
Mihin on tarvittu keskustan lobbaamaa ja kiristämää virkamieskuntaa kaikki nämä vuosikymmenet? Puhun nyt pyhäjärvisenä, Pyhäjärven kaupungista, mutta toimintamallit ovat pitkälti yhteneväisiä keskustajohtoisissa kunnissa.
- vaihtopaitoja riippuen kenen etu ja maine on pelastettava,
-hyökkäykset syyttömiä kansalaisia kohtaan on hoidettu kerhotoiminnoilla mädänhajuiseen katoavaisuuteen. ihmisiä on lynkatty sanallisella säilällä ja juotu kahvia samalla.

Kauas ei tarvitse kiikaroida, kun näkee mihin keskustalainen kekkulointi on johtanut ja vie vääjäämättä niin suuret ja pienet keskuudestamme, avuttomat ja hoivantarpeessa olevat, keskittämisen etupiiri on täydessä työn vaiheessa , myös Pyhäsalmen ytimessä.

63

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keskustan.jäniskevennys

      Keskustalainen jäniskevennys, kun hötkyläjä on puntissa, syntyy tuontapainen tarve vetää muutkin mukaan omaan sontaansa.
      Nimimerkin kopioija, olemme sen jo havainneet, ei uskalla edes oman nimmarinsa takaa enää alatyylisiään kirjoitella. Arkajalka, tyylittely on kuin pakkopidättelyn porttivahdilta,
      tuntuu että asialla olisi entinen, merkittävä kirkkovaltuuston jäsen.

      • Sitoutumaton.juristi

        Etelä- pohjanmaalla ollut varsinainen kirkkovaltuuston jäsen. Nyt kellot kilkkaa vahvasti järeämpään linnaan kuin kirkon torniin. Maata järisyttävä skandaali. Usko on mennyt kaikkiin. Mitä ovat nämä keskustan ja maan hallituksen aikaansaannokset? Sipilä puhui, puhuu ja puhuu puuta heinää. Työttömyyden lasku, on paperilla taiteiltua propagandaa. Lukematon määrä, huonosti johdettua, yksityisille suunnattua rahavirtausta. Suomalainen, ruohonjuuritaso alennettu orjan asemaan. Ei pojat, ei näin!


      • mummu-vaan

        Mistätiedät että kyseessä on keskustalainen? Kyseinen henkilö on kyllä hoidon tarpeessa poliittisesta kannastaan riippumatta.


    • 14.4.neljäs

      Ylen kannatusmittaus: Perussuomalaiset on nyt kolmanneksi suosituin puolue, SDP menetti kannatustaan.Myös kokoomuksen ja vihreiden suosio on laskenut. Kaikki muutokset mahtuvat virhemarginaalin sisään.https://yle.fi/uutiset/3-10711554

      Alatyylinen suomi 24 sivistyneistö ei nielaise omia tuloksiaan, jatkaa harrasta haarovälinsä harjausta.

    • keskustan.jäniskevennys

      Minä sentään uskalla haukkua kaikkia nimeltä nimimerkin suojassa. Mutta olenkin ihmisenä täydellinen.

      Lisää vielä, että repiminen on minun toinen luoto, koska rakentaminen on minulle liian vaikeaa.

      • keskustan.sammakko

        Niinkö?


    • Sitoutumaton.juristi

      Täsmennä, että kirkkovaltuuston jäsenen toiminta on tapahtunut tällä vaalikaudella. Syyllinen on Sipilän hallitus.

      • Vääränimmari.taas

        Älä käytä toisten nimimerkkiä. Miksi ja mitä siitä hyödyt? Asian pystyy selvittämään jos on tarvis. Tiedätkö, että se on rikos?


    • kunnallisjärjestelmä

      keskustan vaalitupa on alakuloisuuden portti, ken siitä käy, saa kaiken toivon heittää..

    • kaksikomiaa

      sipilästä tuli rasite keskustalle, pyhäjärven keskustan rasite on tikanmäki.

      • Torvetsoi

        Napsahti tikka kymppiin. Juuri näin!


    • protyöväenliike

      Valitamme kaikista hankkeista.

      • Läskisäkki

        Taas tämä kepun sairas trolli lävähti tällekin sivulle. Miksi?


      • Kepukuntien.kujanjuoksu

        Keskustalainen jäniskevennys, kesällä ruskeita housunpersuuksia ja talvella valkeita valheita.


    • eivätmuutavoi

      Protyöväenliikkeen toiminta on aina valittaa kaikesta.

    • Positiivine

      Vaivaselle on voitoksi kun sitä sorretaan

    • rivien.välistä.viestinä

      Nuotiolla kuulin, kun keskustan paksunahkaisin kehui, miten on selvinnyt ajojahdeista. nauroin partaani. Eipä äijä tiiä.

    • sipilän.kabinetista

      ääviyssäännöt koskevat erityisavustajaa

      Iltalehden kysymyksen siitä, joutuiko Sipilän EU-asioista vastanneena erityisavustajana vuodet 2017–2018 toiminut Riikka Pakarinen jättäytymään sivuun joidenkin asioiden käsittelystä perheenjäsentensä yritysyhteyksien vuoksi, hän kiersi vastakysymyksellä.

      –Esteellisyyteen liittyen, mielenkiinnolla tiedustelen mihin yksittäiseen päätökseen viittaat, jossa olisin jollain tapaa ollut esteellinen, Pakarinen viestitti.
      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7352ccd4-dac0-4080-b492-2741526f398b

    • sipilän.kabinetista

      "Sipilän mukaan Suomessa on kuitenkin eriseuraisuutta, jolla syventyessään voi olla tuhoisat seuraukset.

      – Sosiaalisesta mediasta on tullut tärkeä toisten parjaamisen ja tahallisen väärinymmärtämisen paikka. Tämä vihanlietsonta koskee monta asiaa, mutta erityisesti maahanmuuttoa."-
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006056822.html?ref=rss

      niinpä niin, kannattaa perata keskustalaisten itsensä oma sosiaalisen median käytöstavat. Kuin myös kerho,-sauna,-rekiryhmien iltapuhteen puheet. Ei herjaajat ole vain MUISTA puolueista ja ei ole keskusta sen puhtoisempi, pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin.

      • Verojamakseleva

        Milloinkas ne maakuntavaalit olivatkaan? Yksi ehdokas jo kärsimättömänä odottelee. Ja hiukkanenkin vielä kiihdyttelee. No ensin taitaa olla isommat maakuntavaalit, eli EU-vaalit.


    • en.väitä.oletan

      Lentokenttää on tietenkin pidettävä iskussa, että oma nopean toiminnan mies on nopeasti paikalla, mihin kutsu kokeneelle käy. Voi hän mennä kutsumattakin, ei hänellä ole mitään häpyä siinä mielessä. Nähtäväksi jää, kuka ja mihin, paikkakunnan äänillä valitaan.

    • keskustan.via.dolorosa

      Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä kertoo eroavansa puolueen puheenjohtajan tehtävästä. Hän kertoo asiasta blogissaan (siirryt toiseen palveluun).

      Hän kertoo, että vaalitulos ei jättänyt hänelle muita mahdollisuuksia. Hän kirjoittaa blogissaan, että nyt koolla oleva puoluehallitus päätti Sipilän pyynnöstä kutsua koolle ylimääräisen puoluekokouksen, joka valitsee keskustan uuden puheenjohtajan 7. syyskuuta. Hän sanoo hoitavansa tehtävää siihen saakka.

      – Keskusta ansaitsee uuden innostavan alun. Puolue aloittaa uudistustyön ja laatii keskustalle uudistusohjelman. Puolueen vahva tulevaisuus pohjustetaan uuden puheenjohtajan voimin, hän kirjoittaa.

      Sipilän mukaan keskustan vaalitulos käydään huolella läpi ja he tarvitsevat syvä-analyysin vaalitappion syistä.

      – Puolueiden puheenjohtajat ja varsinkin pääministeri kuluvat nopeasti puolueensa keulakuvina. Näin on käynyt minullekin. Puolueen puheenjohtajana minun vastuuni on joka tilanteessa ajatella ja vaalia keskustan etua, hän kirjoittaa. https://yle.fi/uutiset/3-10742558
      ----
      Tätä odotamme paikalliselta myös keskustan johtajalta. Ensin puolueen ja aatteen etu, ennen muuta, joista olemme tulleet tunnteuksi kuten "minä.olen.korvaamton"- ajattelua- 180 asetetta on toimissa tarpeeseen, ettei keskustalle jää välituntijärjestijän roolia määräättömän pitkäksi aikaa päälle.

    • kaksikomiaa

      "sipilästä tuli rasite keskustalle, pyhäjärven keskustan rasite on tikanmäki.Totesin näin 29.3.2019 17:07."
      Kannattaa pyhäjärvisten olla rehellisiä vielä elinaikanaan, ja lakata uskottelemasta lapsenomaisesti kunnan asiat hoidettiviksi yhden nimen kautta.

    • siksi.outoa

      Vaalitulos on vahvistamista vaille valmis.
      Maakuntavaalit aantavat odotuttaa, sanosko hamaan harmaaseen tulevaisuuteen.
      Tikanmäki pysynee kunnallisjärjestön suojaamana maakuntamallinehdokkaana niin kauan, kuin on tarvis.
      Mikä on mokailtu yhdessä, yhdessä pysynevät kunnes kuolema erottaa..on niin kuin vihkivala..mitä sinä mulle, sitä minä sulle. syrjähypyt ja itsekkyydet ovat jatkuvan vala-anteeksiannon syleilyssä, siinä missä mätä muhii, siinä yli-ihmisen hiki haisee.

      Kun on tyhmyyden ja typerän itsekkyyden ymppäämänä elämänsä saanut porskuttaa, eihän valtakunnan vaalien tulos vaikuta täällä.
      Keskustan rökäletappio on käsissämme, kansa leipoi ohraleivän mieleiseksi.
      Koska maailma on minun, Pyhäjärvi on minun ja vain minä osaan, niin Sipilän rivien rakoilessa silti eripura pyhäjärviset saavat ansioidensa mukaan.

      Ps.
      SIPILÄ eroaa, ilmoitus 16.4.2019
      Milloin Tikanmäki eroaa?

      • Kansa.tietää

        Heh heh, vai milloin kuntavaalien ääniharava eroaa! Olipa tyhmä esitys! Oikein Pro Pyhäjärven demokratian kukkanen, vai sammakko!


      • keskustan.jäniskevennys
        Kansa.tietää kirjoitti:

        Heh heh, vai milloin kuntavaalien ääniharava eroaa! Olipa tyhmä esitys! Oikein Pro Pyhäjärven demokratian kukkanen, vai sammakko!

        Keskustalainen jäniskevennys, kun ei ymmärrä niin ei ymmärrä. Huh huh kun on vaikeaa vaipoissa.

        Myönnetään, että Tikanmäen osalta, ero ei..eihän se onnistu valtuustossta eroamien ei mitenkään, rötöstelyt voi siltä osin jatkua.
        Mutta Pyhäjärven keskustan kunnallisjärjestön puheenjohtajuudesta voi erota, ihan vaikka heti. Ketkään muut, kuin pyhäsalmiset toisensivutorven soittajat pelkäävät jäävänsä tuuliajolle, kun ei ole ketä suojella, kenen puolesta vannoa ja kenen puheita selitellä.

        Toisaalta, merkeistä päätellen vaalituvan vatuloijilla on myös pelko persiissä jos ja kun ei ole sitä, joka pitää huolen, ettei keskusta uudista ilmettään..jos sitäkään nyt tajuat. Tuskin.


      • ääniharava
        keskustan.jäniskevennys kirjoitti:

        Keskustalainen jäniskevennys, kun ei ymmärrä niin ei ymmärrä. Huh huh kun on vaikeaa vaipoissa.

        Myönnetään, että Tikanmäen osalta, ero ei..eihän se onnistu valtuustossta eroamien ei mitenkään, rötöstelyt voi siltä osin jatkua.
        Mutta Pyhäjärven keskustan kunnallisjärjestön puheenjohtajuudesta voi erota, ihan vaikka heti. Ketkään muut, kuin pyhäsalmiset toisensivutorven soittajat pelkäävät jäävänsä tuuliajolle, kun ei ole ketä suojella, kenen puolesta vannoa ja kenen puheita selitellä.

        Toisaalta, merkeistä päätellen vaalituvan vatuloijilla on myös pelko persiissä jos ja kun ei ole sitä, joka pitää huolen, ettei keskusta uudista ilmettään..jos sitäkään nyt tajuat. Tuskin.

        On se merkillistä että keskustalle antaa täällä ohjeita sellaiset jotka ei ilmiselvästi edes edusta keskustaa! Jos olette sitä mieltä että Tikanmäki haittaa keskustan kannatusta, niin eikö se ole vain hyvä! Idiotismi paistaa niin läpi!!! Tikanmäki nauttii kuntalaisten ja keskustaväen luottamusta kuten voidaan todeta tuoreimpienkin nimitysten osalta!


    • kahta.en.äänestä

      Keskusta menetti vuoden 2015 eduskuntavaaleihin verrattuna yhteensä 202 867 ääntä. SUOMEN MITASSA.https://www.is.fi/politiikka/art-2000006073398.html

      Laske huvikses, mitä se on täällä äänissä.
      Pyhäjärvellä prosentteina menetys oli 15,9% --että kyllä keskustalaisena tympäsee .
      Kiistatta paikallispolitiikan aiheuttama hälyttävä romahdus on myötävaikuttanut valtakunnallisesti.
      Täällä istutaan ja päsmäröidään ikuisuus isäntinä, mutta itseasiassa työlapaset ovat olleet lattialla-ja julmettu selittely päälle- demokratian harrastelua kohta 30 vuotta.

      Vuonna 2015 eduskuntavaalit keskustan kannatus oli 50,4% ja nyt v.2019 keskustan kannatus 34,5%

      • itkemisiin

        Näin Proo-keskustalaisena voidaan sanoa, että p.erseelleen meni.
        Mutta Pro Keskusta on nyt samalla viivalla kuin pro Pyhäjärvi, että
        haukupa siinä proolaisia. Sen edestään löytää, minkä taakseen jättää. Kumpi on parempi. Kumman kaa. Nyt Pro Keskustan edustajat itkevät, nyyhkivät ja syyllistävät. En tiedä, ketä paikallisesti eriytettynä. Tuntuu turmiolliselta, että
        Tikanmäki/Rantakangas olisi vielä jotain.
        Herää paikallinen keskustapuolue. Ota ohjat järkeviin käsiin ja heitä tunkiot pois.

        Itketään yhdessä Pro-Keskustan puolesta!!


    • sitä.saa.mitä.tilaa

      Keskustan puoluevaltuusto on 208 jäseninen ja siinä on vain 12 jäsentä, jotka ilmoittavat ammatikseen maanviljelijä.maaseutuyrittäjiä on noin saman verran.
      Mistä se mielestäsi kertoo?
      Kesksutan olikin aika saada se paska tuulettimesta takaisin, mitä ovat korkeaotsaisena koulutettuina maaseudun ihmisten suuntaan annelleet.

    • sipilän.kabinetista

      Keskustan hätämietteissä Sipilästä leivotaanitsensä uhrannutta sankaria, otetaan olantakaa lohdustusta tappiotunnelmiin. Juhasta tulee Keskustan Suomi-marttyyri, Isä-Epätoivo.

      Jaetaan hänelle ymmärrystä, mutta sisimmässä ovat sitä mieltä, että Juha teki itse itsensä Pohjois-Pohjanmaalla ja maakunissa "ei suosituksi". Oli liian insinöörikakkarakeskeinen, silloinkin, kun olisi pitänyt olla jäsenistön keskellä tupailtoja pitämässä.
      Totuus on toinen, keskustavetoiset kuntaperukat eivät ole tukeneet myöskään oman yhteisönsä vähäosaisia pitkään ajanjaksoon.

      Pyhäjärven keskustan kunnallisjärjestö on tehnyt kaudesta toiseen samaa..sairasta!

      • vaalitulos

        Sipilä sai yli 16.000 ääntä joka oli ylivoimaisesti eniten Oulun vaalipiirissä. Keskusta sai pohjois-pohjanmaalta 8 edustajaa läpi, joka sama tulos kuin 8 vuotta sitten!


      • sipilän.kabinetista

        Anteeksi tarkoitin sikolätistä.


      • Anonyymi
        vaalitulos kirjoitti:

        Sipilä sai yli 16.000 ääntä joka oli ylivoimaisesti eniten Oulun vaalipiirissä. Keskusta sai pohjois-pohjanmaalta 8 edustajaa läpi, joka sama tulos kuin 8 vuotta sitten!

        Keskusta sai läpi 6 edustajaa näissä eduskuntavaaleissa. Vähennystä vuoteen 2015 3 paikkaa.


    • Kepukuntien.kujanjuoksu

      Kesärannassa istuivatten riihenpuinnissa takatalven tunnelmissa. Kävi julmettu kato keskustan viljelemissä maakunnissa, sitä saivat, mitä kylvivät.
      Oikeinko oli?
      Kyllä.
      Parhaansa ovat keskustan kuntapoliitikot tehneet pohjois-pohjnamaallakin sen eteen, että luottamus ja arvostus laskee alle kriittisen pisteen.
      Aivoöljy on vähissä, Sipilästä tuli rasite.
      Meilläkin on kaksi sipiläntapasukuista rasitetta ...joo. Mitään- kö ei ole tehtävissä? Eikö ole muuta mahdollisuutta?
      Kunnallisjärjestössä pitää tehdä täyspuhdistus, siis siinä johtokunnassa ja valita keskustan nykyistä äijäkuntalinjaa ja nykylässähdysdemokratiaa rehdimmät edustajat

    • provalittaja

      Mutta miksi minulta jäi koulut käymättä. Olen siis äärimmäisen tyhmä?

      • provalittaja

        Sinä. Juuri sinä itse. Itse teosta yllätetty.


    • Anonyymi

      Pyhäjärven seurakuntavaalien tulokset 2018
      Äänestysprosentti 15,3 %

    • Anonyymi

      Keskusta joutuu oman leikkurinsa kohteeksi, onnea sopeuttamiseen. Vaalikauden aikan sopeutustarve lähes 10 miljoonaa. Eiköhän puoluetoimiston ja puoluehallituksen sekä-valtuuston nurkista lähde paperinpyörittelijöitä ja juonittelijoita.?

      ps. Kuten pitäisi tapahtua Pyhäjärven kaupungintalollakin.


      "Keskustan historiallisen huono tulos eduskuntavaaleissa pakottaa puolueen kovalle kulukuurille.

      Koska murskatappio vei keskustalta 18 kansanedustajan paikkaa, tarkoittaa se sitä, että puolueen saama puoluetuki vähenee runsaalla 2,6 miljoonalla eurolla vuodessa.

      Puoluetuki jaetaan eduskuntapuolueiden kansanedustajapaikkojen perusteella.

      Keskustan puoluesihteeri Riikka Pirkkalainen sanoo, että puolueen täytyy nyt miettiä, miten se organisoi menonsa, kun tulot putoavat.

      – Kyllä tämä meille sopeuttamisia tarkoittaa ja totta kai se on ikävä tunne.

      Pirkkalainen ei osaa vielä sanoa, joutuuko keskusta esimerkiksi vähentämään työntekijöitä puoluetoimistosta tai piirijärjestöistä.

      – Meillä puolue-elimet tekevät lopulta sen päätöksen, että millä tavalla talousarviota muutetaan ja mistä sopeutus tehdään, hän kertoo."https://yle.fi/uutiset/3-10746201

      • Anonyymi

        Leikkauksiahan ja Kikyjä Sipilän hallitus harrastkin. Sen puoleen varmaan kepulien helppo sopeutua. 13,8%


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Leikkauksiahan ja Kikyjä Sipilän hallitus harrastkin. Sen puoleen varmaan kepulien helppo sopeutua. 13,8%

        Milloin leikkaukset näkyy eläkkeessä


    • Anonyymi

      Aivan, keskustalainen taitaa muilta ottaa itselleen, sitten kun on tulossa itseä koskeva leikkuri, niin hajoavat kuin pyyparvi, pakoo ja ei ainakaan minulta oteta asenteella ..se nyt on vaan niin, että Keskustan sisäinen eriarvoistaminen johtaa kahtiajakoon, myös puolueena.

    • Anonyymi

      Olen kuullut kuiskeita että sipilä, pj lentää yksinkoneella ristiin rastiin ja pudottaa lentolehtisiä maaseudulle. lehtisissä on viesti, että meidät kepukat on blokattu ja vallattu, vetäydymme kasvamaan kunnon kansalaisiksi käpykaartiin seuraaviksi 100vuodeksi.
      Oppikirjana Santeri Alkion perintö.

    • Anonyymi

      Vai niin. Vai että vaalit voitetaan rakennettavilla silloilla, ei rakennetuilla?
      -----------------------------------------------------------------------------------
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006077360.html

      Sipilä oli omien saavutustensa lumoissa. Hän puhui jatkuvasti 140 000:sta hallituksen työllistämästä ihmisestä. Sipilä uskoi, että toimii koko kansakunnan puolesta. Jonkin osan kansakuntaa on välillä maksettava hintaa muiden puolesta, jos jotain halutaan tapahtuvan. Ikävä kyllä juuri keskustan äänestäjät kokivat tällä vaalikaudella olevansa nämä maksajat. Ja Sipilälle se maksoi pääministerin paikan.

      Viime kesäkuussa keskusta piti puoluekokouksensa Sotkamossa. Siellä rakentelusta pitävän Sipilän spesiaali oli iso ”apila”, metrinen kukka jossa oli neljä lehteä tai oikeastaan siipeä.

    • Anonyymi

      Pyhäjärven keskustalla on hyvin lähellä sama, mitä oli Soini ja Halla-aho otatuksessa v.2017.
      Paikalliskepu hajoaa konkeettisesti, nythän se on vain muodollisesti yhtenäinen.
      Meidän "soini" haluaa pitää lähes kaikki langat käsisään, vaikka se olisikin viisauden sijasta jujutettu sytytyslanka tai langan, jonka päässä on kultamunan sijasta käsikranaatti...Ei soinimme tiedä, kuka kulloinkin vaihtaa onkijan onnea ---

    • Anonyymi

      Sipilä taipuu rivikansanedustajaksi-periaatteessa. vaan jos pyhäjärven" sipilälle "samaa paikkaa osoittaisi, rivivaltuutetun paikkaa, niin herra mu jee, kunnallisjärjestön konklaavi rynnnistäisi mielipuolisena mesomaan, ei ei ei...ei sovi ei mahu, ei parasta miestä sovi laittaa edustamaan vain ns.äänestäjiä, hänen pitää edustaa pyhäsalmen sisäpiiriä pelkästään.

      • Anonyymi

        Tikanmäki erotettiin taannoin (laittomasti kuten kaikki muistaa) valtuuston puheenjohtajan paikalta. Ei muuten rynnistänyt ”mielipuolisena mesoamaan” vaan ammattilaisen tyynenä astui sivuun! Eikä mesonnut jälkeen päinkään, vaikka aihetta olisi ollut vaikka minkälaisiin vaatimuksiin! Hattu pois ihan jokainen asioita seuraava!

        Nimim. Kokeneen ottein


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tikanmäki erotettiin taannoin (laittomasti kuten kaikki muistaa) valtuuston puheenjohtajan paikalta. Ei muuten rynnistänyt ”mielipuolisena mesoamaan” vaan ammattilaisen tyynenä astui sivuun! Eikä mesonnut jälkeen päinkään, vaikka aihetta olisi ollut vaikka minkälaisiin vaatimuksiin! Hattu pois ihan jokainen asioita seuraava!

        Nimim. Kokeneen ottein

        Rinnevaara erotettiin taannoin (laittomasti kuten kaikki muistaa) kaupunginjohtajan virasta. Ei siinä Tikanmäen rauhallisuus ja ammattilaisuus laintuntemuksineen kovin painanut, kun käräjilläe tie kävi kera compotikkasen myötä.
        Ei ole rinnevaara mesonut jälkenpäin, vaikka olisi itseasiassa voinutkin.
        Joten housut ja paita pois ja hoitoon, sinä moista ketkua puolusteleva takatuuppari.
        nimimerkki. tökeröä toimintaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rinnevaara erotettiin taannoin (laittomasti kuten kaikki muistaa) kaupunginjohtajan virasta. Ei siinä Tikanmäen rauhallisuus ja ammattilaisuus laintuntemuksineen kovin painanut, kun käräjilläe tie kävi kera compotikkasen myötä.
        Ei ole rinnevaara mesonut jälkenpäin, vaikka olisi itseasiassa voinutkin.
        Joten housut ja paita pois ja hoitoon, sinä moista ketkua puolusteleva takatuuppari.
        nimimerkki. tökeröä toimintaa

        Ai eikö? Olipa erikoinen näkemys! Voi hyvänen aika kun on lyhyt muisti...

        Nimim. Muisti pelaa


    • Anonyymi

      "Keskinäistä herrakerhoilua, kaupungin/kunnantalot ovat hävyttömän hallinnon itsekkäitä päämajoja.
      Mihin on tarvittu keskustan lobbaamaa ja kiristämää virkamieskuntaa kaikki nämä vuosikymmenet? Puhun nyt pyhäjärvisenä, Pyhäjärven kaupungista, mutta toimintamallit ovat pitkälti yhteneväisiä keskustajohtoisissa kunnissa.
      - vaihtopaitoja riippuen kenen etu ja maine on pelastettava,
      -hyökkäykset syyttömiä kansalaisia kohtaan on hoidettu kerhotoiminnoilla mädänhajuiseen katoavaisuuteen. ihmisiä on lynkatty sanallisella säilällä ja juotu kahvia samalla.

      Kauas ei tarvitse kiikaroida, kun näkee mihin keskustalainen kekkulointi on johtanut ja vie vääjäämättä niin suuret ja pienet keskuudestamme, avuttomat ja hoivantarpeessa olevat, keskittämisen etupiiri on täydessä työn vaiheessa , myös Pyhäsalmen ytimessä."---

      Aloittaja on nähnyt edeltäkäsin, missä keskusta tulee rypemään vaalitulosten vahvistuttua.
      Hra suuri pääministeri, insinööri, häkäpönttö on hyvää streesihommaa.
      Pyhäjärven keskusta kokee saman seuraavissa vaaleissa.
      Ellei listoilla ole 99% uusia kasvoja pyrkimässä valtuustoon.

    • Kepu lehmän kakka nyyh nyyh.

      • Anonyymi

        Itkeekö ne kepulit menetettyjen puoluetukieurojen perään, vai mitä ne marajaa? Kepulipökälehän tuppaa kellumaan, vasta kolmannella vetäsyllä suostuu viemäriin poistumaan.


    • Anonyymi

      Kepu on kepu ihan joka paikassa. Ne laittaa taseen tuottamaan, jonkun oman kekkulan taskuun.
      Mtv.n uutiset.
      "Juha Sipilän (kesk.) hallitus perusti valtion kehitysyhtiö Vake Oyn vuonna 2016 tavoitteenaan laittaa "tase töihin". Viime vuonna sen liikevaihto oli nolla euroa ja tulos miinuksella.

      Toimitusjohtaja Taneli Tikka teki yhtiössä muhkean tilin. Tikan palkka ja palkkiot olivat viime vuonna runsas 162 000 euroa. Hallituspalkkioihin hupeni 156 600 euroa"
      Että näin toimii kepu.

    • Anonyymi

      Kyllä Juha Sipilää nauratti hyväntuulisesti eileniltaisessa uutislähetyksessä.
      Ihan mumkava on jättää Antti Rinteelle potti -- ainakin hymystä päätellen.

    • Anonyymi

      Keskusta kyykytti Suomen kansaa.
      Nyt vain osat vaihtuivat.Suomen kansa kyykytti Keskustaa.

      • Anonyymi

        Kyykytystä ei noteerata pyhäjärvellä koska meillä männöö hyvin jo kolmattakymmenettä vuotta!


    • Anonyymi

      Keskustan ykköstyypit eivät edusta talouden näkökulmasta Pyhäjärvellä tasapainottamisen taituruutta. Kunnan talouden kestävyysvaje lepää osakeomaisuudessa (ent revon sähkön salkku). Pyhäjärven suojattikaupunginisät ja johtoryhmä elävät valheessa, joka ei konkreettisesti pelasta muuta kuin heidän, johtajien toisteksi juoksevan kk-palkkansa tai huonojen taloustaitojen kanssa jatkavien henkilöiden syövyttävän ajanpelaamisen.
      Talouden uhkakuvia on sakeanaan, mutta mihin se vaikuttaa? Siihen että vaalien idioottamaisen äänestäjälauman äänet kuljettavat kaupunkia päin täydellistä holhoukseen ajatuvaa hallintoa.

      Varoitan jälleen, että se mitä tapahtui isossa mittakaavassa eduskuntavaalissa keskustalle, tapahtuu täälläkin, äänien testamettaaminen pitkään mukana pyörineille on sama kuin takaisit meidän kaikkien muiden puolesta velkaantumista.
      Ajan merkkejä lukemalla huomaatte, että mitään lisäinvestointeja ei enää vapaa-ajan tarpesiin miljoonilla ei tarvita-
      Kirjaston tilojen järkevämpi tilaratkaisu riittää, ei muuta.ei auditorioita ei liikuntasaleja.

      Joten siihen perustuen ja yhä näiden henkilöiden hyysääminen, noin 30 vuoden, sen ajanjakson aikana tehdyt virheratkaisut eri hallinnon aloilla pohjustivat tien joka on joko ylittämätön muuri tai äkkisyvä.
      Kaupunkilaisten yhteistä taloutta, rahavaroja ei hoidella heittoveivinä käytäväpuheilla.
      vt.kaupunginjohtaja on pihalla / jäljessä oman ikänsä verran kokonaisuudesta, ja minkähän syyn / henkilöiden takia?

    • Anonyymi

      Aivan niin, vt.kaupunginjohtaja Kiviniemi tottelee poliittisen kokemuksensa hankkineilta, mutta vahingollisen huolettoman manööverin omaksuneilta, todella huonot tavat taloudenpitoon.
      Velka on veli otettaessa, mutta veljenpoika maksettaessa.

      Ettei vaan ole kyse perusymmärryksen puutteessa eli siitä, kun ei ymmärretä vieläkään velkojen tulevan maksuun kaikille talouksille?
      Seuraamukset ovat silmäkulman varjossa, kun ei itse tarvitse maksaa, vaan velat korkoineen voi maksattaa veronmaksajilla?
      nimim. fakta news

    • Anonyymi

      Ei mitään kehitystä ei ei kaikki vain sairaalan siipiin. Kun elämä on tylsää ja väki lähtee muualta etsimään viihtyisempää ympäristöä missä on jo kaikki.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe