Amanda Harkimo vs. Sara Sieppi

Pena77

Tässä meillä on 2 säihkyvää nuorta naista. Mietin kumpi on näyttävämpi, kumpi jutuissaan älykkäämpi ja kumman huolisin naikkoseksi itselleni. Valinta ei ole helppo, sillä molemmilla on hyviä puolia mutta niin on arveluttaviakin puolia. Saran osalta huolta herättää jatkuva lomailu, en tiedä jaksaisinko millään olla mukana. Amandan osalta mietin hänen alkoholinkäyttöään eli en usko, että pysyisin vauhdissa mukana vaan sammuisin baariin ennen Amandaa ja valomerkkiä. Onkohan kumpikaan sellaista uskollista sorttia eli olisivatko pettämättä jos jomman kumman kaappaisin itselleni?

40

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AinaSaaUnelmoida

      Jos pelkkää seksiä ajattelisin, niin valintani olisi Amanda, mutta jos haluaisin kauniin kotihengettären, niin silloin vaaka kallistuisi Saraan. Kumpikin järjettömän kauniita ja upea kroppaisia. Tosin kumpikin kyllä matkustelee paljon, joten kukkaron päälle kävisi, olisi vaihtoehto kumpi tahansa...

    • Eueirr

      Amanda on sexympi! Ei kai kukaan pidemmäksi aikaa alkais

    • Vosut-on-vosuja

      Säihkyvää nuorta naista?
      Toinen on ikäistään paljon vanhemman näköinen viinaan menevä tyhjäpää.
      Muija kävi panettamassa itseään oikein tv-ruudussa jonkun random svedun kanssa,muita suhteita on ollut lukuisia—juttu kiertää,että tältä muijalta lohkeaa varmasti
      Toinen umpitollo muinainen missi,joka aikansa kiekkojunnuja vongattuaan pariutui hetkeksi maan ylivoimaisesti ärsyttävimmän joka paikan höylän kanssa ja pettämiseenhän sekin suhde päättyi.
      Jos vaihtoehdot parisuhteeseen pitäis noista valita,olis paras olla yksin.

      • Hyvin.kirjoitit

        Naulan kantaan, ei mitään lisättävää, eikä pois otettavaa.


    • ei.mitenkään

      Ei noista kummastakaan ole vakavaan parisuhteeseen, korkeintaan toisen naisen kanssa, mutta ei miehen.

    • KarseeNäkyx

      Amanda on ihan marakatin näkönen ja kokoinen. Se puuttuva lenkki, hahahaaa!

    • TotuusAmandasta

      Amanda oli Roy Harkimolle täysi vahinkopano, pakotettiin naimisiinkin mut liitto Amandan äitin kanssa kesti vain pari kuukautta.

    • enhuolisi

      Molemmat silikonilla vahvistettuja meikkipyttyjä, joilla aivan tyhjä kuuppa!
      Omilta jäljiltäs olisi varmaan vaikea löytää kumpaakaan lomailijaa. Ja rahaa pitäisi olla paljon, jos noita alkaisi elättää.

    • LaatuMaksaa

      Totta kai näyttävien ja seksikkäiden naisten kanssa oleminen vaatii rahaa. Jos ei sitä löydy, niin saa tyytyä tavalliseen rapamahaiseen muijaan. Ei siinä mitään ihmeellistä ole. Mieluummin itse käytän naiseeni vaikka paljonkin rahaa, kuin alan jonkun itsensä rupsahtamaan päästäneen kanssa suhteeseen.

      • Usko-vaan

        Sä pidät näyttävinä ja seksikkäinä näitä kahta julkkutyrkkyä.
        Ei ole rima sitten kovin korkealla, vastaavia ameeban aivoilla varustettuja silaritelineitä löytyy nykyään jo joka kulmakuppilasta.
        Laatunaiset on toista luokkaa, niillä on jopa aivot.


      • Pekkis28v

        Voihan noita silaribimboja kerran polkea, kuka jaksaa tyhjäpäätä kauan katella.. Vaimoksi otetaan fiksu ja edustava nainen.


      • Kysynvaan

        Jos miehelläkin on ameeban aivot ja kriteeriksi käy valtavat pallot niin miks ei, vaikka aivotoimintaa ei oliskaan.. Niinhän siinä käy, että jokainen loppupelissä rupsahtaa ja ikääntyy.. Mitä jää jäljelle??


      • Usko-vaan
        Kysynvaan kirjoitti:

        Jos miehelläkin on ameeban aivot ja kriteeriksi käy valtavat pallot niin miks ei, vaikka aivotoimintaa ei oliskaan.. Niinhän siinä käy, että jokainen loppupelissä rupsahtaa ja ikääntyy.. Mitä jää jäljelle??

        Jäljellehän jää hyvin vähän,jos alkuasetelma on kyseisten bimbojen tasoa.
        Tietysti,jos ei ole hakemassa muuta kuin sängyn lämmikettä älyllisen ajatusten vaihdon kustannuksella —niin siitä vaan ,kumpikin naisista kuuluu olevan vapaata riistaa,jos kukkaro kestää.


    • nähtyJuttu

      Taitaa näidenkin typyköiden kohtaloksi tulla tyytyminen vanhaan ukkoon, niinkuin Mäntylän.
      Ei kiertopalkintoja täysijärkinen nuori mies huoli.

    • Turre55

      Kyllä molempien parasta ennen päiväys on jo vanhentunut. Nuoret sällit saattavat katsella heitä yhden yön mutta eivät pidempään. Noiden kohtalona onkin todennäköisesti vanhemmat pikkuvarakkaat möhömahat, jotka myös elävät pinnallista elämää ja hurjastelevat pikkubemareillaan. Toivottavasti Amanda ei alkoholisoidu enen sitä, sillä silloin olisi edessä helposti kassialman ura.

      • Kyllä-on-valkioimaa

        Aivan Amandalla vielä esikuvana tää Pitkääsen Suvi—bisneksensä sössinyt muka lääkäriksi opiskeleva,näyttäytymis tilaisuuksissa säännöllisesti ”väsähtävä” kauneuskirurgian lahja Suomelle.
        Eiks tää Amanda jossain todennut,ettei jaksa vetää keikkaa selvinpäin kun yleisö dokaa perseitä—että semmoinen työmoraali tytöllä—muuta moraalia ei ole senkään vertaa.
        Saara rukka on taas typerästi suu auki toljottava huomattavan hidasjärkinen mutta kuitenkin melko harmiton tyllerö,jollla on sentään vielä vähän toivoa vampata,joku ”rahamies”haksahtihan suunnilleen samoilla äo-lukemilla oleva Roopekin siihen hetkeksi.


      • hyväRoope
        Kyllä-on-valkioimaa kirjoitti:

        Aivan Amandalla vielä esikuvana tää Pitkääsen Suvi—bisneksensä sössinyt muka lääkäriksi opiskeleva,näyttäytymis tilaisuuksissa säännöllisesti ”väsähtävä” kauneuskirurgian lahja Suomelle.
        Eiks tää Amanda jossain todennut,ettei jaksa vetää keikkaa selvinpäin kun yleisö dokaa perseitä—että semmoinen työmoraali tytöllä—muuta moraalia ei ole senkään vertaa.
        Saara rukka on taas typerästi suu auki toljottava huomattavan hidasjärkinen mutta kuitenkin melko harmiton tyllerö,jollla on sentään vielä vähän toivoa vampata,joku ”rahamies”haksahtihan suunnilleen samoilla äo-lukemilla oleva Roopekin siihen hetkeksi.

        Roope huomasi nopeasti virheensä, ja sekös pikku Saraa suututti!!
        Sara joutui ihan itse nyt kustantamaan matkansa ja laukkunsa.


    • PalstanTädit

      Kylläpäs taas palstan tätejä harmittaa nuoret ja seksikkäät naiset. :D
      Älkää huoliko, elämä kantaa noin näyttävillä naisilla sen verran hyvin, että eivät he ainakaan joudu yhtä huonoon asemaan kuin te täällä päivät pitkät julkkisia haukkuvat ämmät. :D
      Nämä upeat naiset eivät hankkiudu paksuksi 2-3 eri juopolle ja tuskaile sen jälkeen yh:na loppuelämäänsä.

      • Eitotta

        Mille pitäisi olla kateellinen? Ei kummallakaan koulutusta, aivot ameeban luokkaa.. Kohta ovat jo kolmekymppisiä ja ulkonäössä tulee kohta eläkeikä vastaan, kun löytyy nuorempia ja kauniinpia. Mihin sitten elämä kantaa, kun jää tyhjän päälle?? Nämä kaksi ovat vain katkeria sinkkuja.. Monilla on jo perhe, aviomies ja hyvä koulutus, joten en ole kateellinen.


      • Näitähän-riittää

        Tää on taas tää tietynlaisten hemmojen vakio länkytys ”kaunotarten” kadehtimisesta.
        Outoa,että just nää kaksi on nostettu kuviteltujen kadehdittujen joukkoon.
        Ei anna aihetta—kumpikin on lähinnä säälittävä ikipissis vailla mainittavia tulevaisuuden suunnitelmia,koulutusta, tai uraa.
        Ulkonäkö rapistuu pikavauhtia ilman mittavia panostuksia ja korjailuja.
        Ikä alkaa näkyä ja ainakin Amanda sais laittaa korkin kiinni sen verran ikävästi viinan litkiminen työtilaisuuksissa vaikuttaa maineeseen.


    • Paula_li

      Siepillä ei ole tainut flaksi käydä roopen lähdön jälkeen. Potentiaaliset unelmien prinssit kiertää kaukaa. Ei oo helppoa Saralla ja opintomatka pullantuoksuiseksi kotiäidiksi kannattaisi jo aloittaa jos meinaa joskun perheen saada.

      • Minttu-Maria

        Voisiko olla, että Sara ei haluakaan parkuvia kakaroita riesakseen? Sellainen kun ei nykyään enää ole mikään maailman tärkein asia kaikille? Itse en ainakaan mistään hinnasta alkaisi miksikään kotiäidiksi. Maailmassa on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että antaa niiden hoitaa se perhe-elämä, jotka sellaista arvostavat.


    • eerikkiserkku

      Haukkumalla julkisesti Roopen Saara taisi karkottaa kaikki kunnolliset ja varteenotettavat miehet ympäriltään, sillä kuka uskaltaisi ryhtyä suhteeseen tuollaisen raivopään kanssa! Jäljelle jäivät vain ressukat tumputtajat, josta Sieppi tuskin edes sängyn lämmittäjä kelpuuttaa. Epätoivoisesti hän on viime aikoina saalistanut ravintoloissa sen minkä lomailultaan on kerennyt mutta tyhjän on tavoittanut. Ja noiden ravintola reissujen jäljet alkavat näkyä sekä kropassa että ennen kaikkea kasvoilla

      • Panostaisi nyt opiskeluun niin sais itselleen edes ammatin, kun ulkonäkökin repsahtaa ajan myötä. Niin aikoinaan Sieppi yritti hokipelaajia, mutta eipä napannut.. Kaikille ei riitä niitä rikkaita miehiä, joten tyytyisi perusperttiin.. kun kohta aika ajanut jo ohi.


    • imenion

      SieBBi hehkuttaa vähän turhan innokkaasti sinkkuelämänsä ihanuutta ollakseen uskottava. Mies on hakusessa mutta vaikeuksia taitaa olla löytää muutakin kuin yhden yön suhteita etsiessä sillä kuka tuollaista itsekeskeistä ja epämääräisen maineen omaavaa maalipyttyä haluaisi kun tuoreessa muistissa on se miten hän kohteli Roopea.

    • TJumu

      Amandan kanssa touhutessa kannattaa olla varovainen,
      ettei jää terskanpää, vetävän käteen.

    • Kauko11

      Amanda on kyllä ihana jokapojan unelmanainen. Taidan vokotella sen omakseni! Ei muuta kun viestiä laittamaan. Epäreilua täällä haukkua Amandaa. Sieppiä en kyllä huolisi, on aika puupään oloinen pinnallinen itsensäkuvaaja. En tiedä mistä se miehen löytäisi, ehkä jostain maajussille morsian ohjelmasta.

    • Varoituksen-sana

      Kuule Kauko nyt olis syytä harkita vakavasti kelpuutatko tosiaan tän jakorasian unelmanaiseksi.
      Ennen kun lähdet lähestymään tota vosua olis syytä kysyä isoilta pojilta mikä se on naisiaan.
      Tutkaileppa sen mieshistoriaa—on Junoa ja tatskattua eestiläistä lihaskimppua.
      Vaikuttaa helpolta ja halvalta tapaukselta,mutta,jos moisesta tykkäät,niin mikäs siinä.

    • Paul_Ced

      Sara on unelmieni nainen, tuo raikas ja suloinen kodin hengetär, joka on mukana ajan hermoilla ja määrätietoisesti tietää mitä tekee. Saran jetset elämä on luxusta, josta harva pääsee nauttimaan. Kertakaikkiaan ihanaa!

    • Anonyymi

      Mikä yhdistää: molemmilla silikonit, enkä kummankaan kaa perhettä perustaisi....

    • Anonyymi

      Sara ilman muuta on oikea vaihtoehto. Tuo somekuningatar on tyylitietoinen ja energinen lady, jonka kanssa olisi kiva lomailla glamour paikoissa ja nauttia elämästä. Saisi paljon uusia kokemuksia, joista tavallisen lähiönaikkosen kanssa ei voisi edes uneksia.

      • Anonyymi

        Jos omaat paksun lompakon.. eiköhän Siepin matkat vähene, kun some suosio hiipuu.. Energia taitaa riittää korkeintaan tyynyjen sommitteluun ja katossa roikkuviin viherkasveihin.


      • Anonyymi

        Kun se oikea löytyy niin kyllä Sara maksaa lomailut ja muut!


      • Anonyymi

        Tyylitietounen? Pukeutuu halpismerkkeihin ja tekonahkaan, look on kuin itähu oralla, mutta kuvittelee olevansa tyylikäs, kun asettelee aina mukanaan kanniskelemansa merkkilaukun niin että logo varmasti näkyy. Sitten vain oranssi naamataulu päin kameraa , varmistus että silikonipallot ovat tanassa ja turbohuulilla teennäinen virnotus niin siinä sitä tyyliä on!


    • Anonyymi

      Jos nuo ainoat vaihtoehdot olisivat, niin siinä tapauksessa Sara veisi ehdottomasti voiton!

      Amandaan ei tulisi koskettua pitkällä tikullakaan

    • Anonyymi

      Amandalla on kyllä työmoraali kohdallaan kun tekee rivakkaan tahtiin juonto dj keikkoja. Kyllä moni ottaisi Amandan mutta hän lienee odottaa sitä oikeaa hyvännäköistä ja varakasta unelmien miestä! Ei paha, onhan hänellä hyvä työ ja tulevaisuus edessä!

      • Anonyymi

        Työmoraali kohdillaan?
        Muija kääntelee kännissä levyjä,kun ei jaksa olla selvinpäin kun muut juhlii näissä jonninjoutavissa kekkereissä.
        Joo ,kyllä moni on ottanut muijan,mutta jättänyt myös nopeasti,mistä johtuneekaan?
        Taitaa muijan menojalka vipattaa siviilissäkin siihen malliin,ettei siitä yhden miehen omaksi ole.


    • Anonyymi

      Mistähän muuten johtuu että Siepin joka ainoa suhde on kaatunut siihen että mies on jättänyt hänet. Ettei tuon ikäisellä naisella ole vielä yhtäkään pitkää suhdetta? Jaa-a...

    • Anonyymi

      Siäpin Saral tottamaar miähii riittämii riittää...

    • Anonyymi

      Siepillä on jo salarakas olemassa mutta ei ole vielä julkisuudessa. Taitaa jo roope eron jättämät arvet umpeutua kun on uusi urho kehissä. Saas nähdä pukkaako kesäkihlat.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      647
      18481
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      68
      15753
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      394
      9469
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      72
      6391
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      19
      4854
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      203
      3773
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      124
      2116
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      62
      1455
    9. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      106
      1403
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      41
      1267
    Aihe