Jytkytetään....

Isoposki

jytky,jytky....tulee jättijytky.....

4 kommenttia

Vastaukset

 • Jättääkö persut perinteikkään valtionhoitajapuolue Rkp:n sitten tälläkin kertaa opposiittioon keräämään kannatusta ja lihoamaan ?
  Vai ottavatko heidät mukaan eriävistä arvoistaan huolimatta ?
  Ranskalaisilla poskisuutelmilla ja halailuillaan pehmittävät, että sulattavat ja sitouttavat tämän puolueen, omia tavoitteitaan hallituksessa yhtenä puolustamaan ?

  Niinkuin kepu ja kokoomus sitoutti persut edelliseen hallitukseen...?

 • Elämme jännittäviä aikoja myös pietarsaaren kaupunginkirjaston toisen kerroksen intervebin valvonta-ja sensurointia harrastavien kirjastonhoitajien keskuudessa...
  Tietävätköhän ihmiset kaupugilla, ettei meillä nyt mitään kovin järkeviä työtehtäviä ole...-) ?
  Varmaan ne tietää, mutta me tyttöthän ei siitä vähät välitetä, koska me olemme puolueen ja jeesuksen etuvartiossa. Se on meidän kohtalomme, harmaina harmaisiin eläkepäiviin asti...jos puolue ja jeesus suo.
  Me täällä jytkytetään, eikä kukaan muu. Suomenkieliset... mehän skratta niille.

  • mina otta siellä hyväuskohölmöna oma sähköpostikopio okc betalaräknig ja taustalla otta utelias varmakopio mina juksituisasiasta...mina huoma tama lokal pahatapa jo heti ensiviikko lla silloin ennenvuossina, kun mina vähän hidas.


 • Termihän heidän pelikirjassaan on maalittaminen ja yksityiselämää loukkaavan hmm... tiedon levittäminen.
  Eivät kyllä sitten yhtään tykkää kun, heidän omassa pelissään ja heidän omilla säännöillään pelinpelaamisen pallo pyörii sinne omaan päätyyn, ja maaliin...

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.