KANSANEDUSTAJAEHDOKAS

vihaansonnanpuhujia

Walkamo kehuu HäSan sivuilla kuinka hän on palkannut näitä maahanmuuttajia. Niitä on kuulemma seitsemästä maasta. Yksi asia vain jäi tältä ehdokkaalta kertomatta, maksaako näille maahanmuuttajille samaa palkkaa kun vastaavaa työtä tekeville Suomalaisille, uskallan epäillä. Uskoisin että jos maksaa samaa palkkaa niin olisi sen lehdessä kertonut.Toivotaan että olen väärässä.

51

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onnittelut

      Olet väärässä.

      • kokdem-malli

        Mustta maggara huudossa.


    • HalpatyövoimaaEiKiitos

      Aina sääkin eppäilet. Eikö muka enää voisi olla olemassa entisvanhasia reilujakin kartanonherroja ja patruunoita jokka järjestää työtä ja elannon vähän jokaiselle. Nykyaikana kun palkanmaksu on monellakin tavalla siirretty valtiolle. Sekin 9 euroo päivässä.

    • Kgdxguolnhg

      Mitäs liikettä valkama pyörittää, ei muuta kun että tiedän pysyä poissa sieltä?

      • HeroTero

        Eli sua harmittaa, jos mamut ei tee töitä, mutta sua vituttaa, jos ne tekee töitä. Taidat olla keskivertoa tyhmempi.


      • bneiopr4

        Sanotaan totaalityhmä.


    • vaikkaKylvettäjäksi

      Sinne rantasaunalle, vaikka tuvan puolelle kun pääsis kunnon löylyihin...ai ai ai

      • 14875

        Kyllä kyllä mutta sun juttus on suihku.


      • verhonraostakyyläten

        suihkukin käy, mutta öljyttynä


    • EiSuomenMyyjille

      Oikein hyvä kun toit ton sähkölaitosmyyjälistan tänne esiin. Meinasin ensin nimittäin äänestää Walkamoa, mutta nyt en sitten tiedä.

    • entodellakaan

      Mutta minä tiedän että en äänestä Walkamoa.

    • olennaista.tietoa

      Energian myyjien lista.

    • jkhdhh

      On varmaankin taas lauantaina jäähallilla naurattamassa katsojia. On varmaan kertomassa että teki hyvän työn kun myi HML Energian näitten muitten m...... kanssa. Meinasin oksentaa kun näin jakamassa lappujaan hallin edessä. Olikohan mahatauti tulossa vai johtuiko jostakin muusta.

      • vatsasi-reagoi

        Johtuu. Et ymmärrä oikeastaan mitään. Keskity vaan kiekkoon


      • Viisaathämäläiset
        vatsasi-reagoi kirjoitti:

        Johtuu. Et ymmärrä oikeastaan mitään. Keskity vaan kiekkoon

        Sen verran Hämäläiset ymmärtää että tätä heppua eivät äänestä Arkadianmäelle.


    • tiukkapers

      Myivät Energian ja eduskuntaan päästyään Suomen pohjavedet ja infran. Matujahan kannattaa palkata, koska siitä saa valtiolta tukea eli se on vähän kuin kehitysmaasta toisi viiden äyrin työntekijöitä. Kyllä kokoomuslainen on silloin tyytyväinen sano vartiainen röh röh.

    • omaannilikkaan

      Kyllähän se vituttaa varmasti, kun on kouluttautunut ammattiin sitoutuakseen työhön, eikä saa töitä kun kysellään ja venkuloidaan ja pitää olla korttia ja tiploomia. Sitten ihmiskauppakätyrit tuo näitä paperittomia reppuselekiä jotka vain on olevinaan jotain ja heti on soppari kädessä. Ajellaan takseja vaikka olis ollu muulikuski tai väännetään sapuskaa vaikka ei ymmärretä mistään hygieniadirektiiveistä hevonkakkaran vertaa.

      Mutta ei olla katkeria ei. Kun aravatit nämä saa oikein jalansijaa täällä, niin kohta on ravintelia ja basaaria joka kulmassa ja hrat finskit joutuu nieleen karvaan kalkkinsa. Kun ei ole enää markkinaosuuksia mistä ottaa siivuja saati vejellä välistä. Hyvä kun tykkäävät olla suomalaisia.

      https://www.youtube.com/watch?v=_M-ECOhGu3Q

      • verhotkin.väärinpäin

        Mihin tällaisista potentiaalisista kätyreistä voi ilmoittaa? Vastapäisessä talossa oleskelee useita vaihtuvia juurikin reppu selässä/puhelin kädessä tulevia ja sitten vähin äänin vaihtuvia miehiä, asunnon verhot päivisin kiinni mutta öisin valot palavat yötä päivää ja rukousmatot vain viuhuu.


      • HevimiehetHoitaa
        verhotkin.väärinpäin kirjoitti:

        Mihin tällaisista potentiaalisista kätyreistä voi ilmoittaa? Vastapäisessä talossa oleskelee useita vaihtuvia juurikin reppu selässä/puhelin kädessä tulevia ja sitten vähin äänin vaihtuvia miehiä, asunnon verhot päivisin kiinni mutta öisin valot palavat yötä päivää ja rukousmatot vain viuhuu.

        Viranomaisille. Jos on koko ajan epämäärästä sakkia ja rauhatonta.


      • anonyymi.sivil

        Mutta kenelle/miten??


      • eivaikeaasia
        anonyymi.sivil kirjoitti:

        Mutta kenelle/miten??

        Poliisille. Heidän toimivaltaansa kuuluu myös ulkomaalaisvalvontaa.


    • ääni.persuille

      Jos Suomen haluaa vielä edes jotenkin pelastaa peräkkäisten kokoomushallitusten tekemästä tuhosta, äänestää perussuomalaisia. Fakta. Perssuomalaiset ei lupaile satasia sinne ja satasia tänne, kun rahaa ei kerran ole. Perussuomalaiset ei siis ryhdy vaalivalheita tekemään.
      Täytyyhän täysjärkisten äänestäjienkin kysyä, MIHIN meidän korkeat verorahat oikein uppoaa ! Perussuomalaisten linja on selvä. Rahaa ei tuhlata tuottamattomaan haittamaahanmuuttoon eikä EU:hun. Sieltä on alettava purkaa ! Työperäinen harkinnanvarainen itsenäinen siirtolaisuus on ihan ok ja integroituu , eikä ole myöskään mitään järkeä törsätä verovaroja kehitysapuun eli aseisiin ja diktatuureihin, olisikohan jo korkea aika vaatia näiltä valtioilta itseltäänkin vastuita !
      Ja EU taas ei toimi. Suomi on edelleen nettomaksajana. Näin pieni maa. Kyllä perussuomalaiset niin perillä yhteiskunnan asioista on.

      • muutkinlipsuu

        On myös huomattava, ettei Jussi Halla-aho kannata jenkkejen ylivelkaista Natoa, jolle etsitään kissojen ja koirien kanssa uusia maksumiehiä. Perussuomalaisten tulee myös pyrkiä poistamaan Suomen osalta kaikki Venäjän pakotteet , se vasta kalliiksi onkin tullut Suomelle.


    • Kehitysapukingi

      Ainaski kehitysapu Afrikan tummaihoisille on ihan turhaa. Sinne on viety rahaa ainaski 60 vuotta, ja mikä on tulos: Kakarat näkee nälkää kuten ennenkin, muijat kulkee maha pystyssä kuin ennenkin, äijät makaa palmun alla ja hörii kaljaa, ja kuninkaiden ja pienempien päälliköiden kultakäädyt senkun paksunee. Sotia ja kansanmurhia on yhtä paljon kun ennenkin, jos ei enemmän, kun ei ole siirtomaa-armeijaa vahtimassa.

    • Suomalainen kapitalisti on samalainen,kuin esim. jenkki siinä mielessä, ettei se halua maksaa palvelualantyöntekijöille kunnon palkkaa. Tästä edellä mainitusta syystä se kannattaa työperäistä maahanmuuttoa ilman rajoituksia, pienipalkka yhteiskunnalta saatu tuki on niille mieluinen malli. Koska tukien maksajia on kaikkien palkansaajat.

    • pubeeli

      MW ja vasemman puntin salaisuus

      • Tom_of_hameenlinna

        Mikä salaisuus siellä on, yleensä siellä on m*na? Jostain syystä kovin harvalla se asettuu oikeaan punttiin, joku pervertikko on tuonkin tutkinut.


      • noinniinkuinaluksi

        Olen kovin harva.


    • kusetuksenmaksua

      Hallitus vapautti näille halpatyöntekijöille sosiaalituen, eli nämä firmat voivat palkata kehitysmaamatun halvalla ja sossu maksaa sitten niille loput. Eli käytännössä firma myös vuokraa niille asunnon, jonka vuokra maksaa firmalle suomalainen veronmaksaja. Samoin he saavat käyttöönsä suomalaisen terveydenhuollon palvelut.
      Helsingin kaupungin alihankkijana on firma, joka tuo kehitysmaasta matuja duunareikseen, joten on helppo tehdä tarjouksia kun työntekijäkulut on minimissä. Tätä työvoiman vapauttamista kannattaa mm demarit, vasemmisto ja kokoomus, nimet vielä selventäväksi tähän eli anna kontula, tytti tuppurainen ja tietysti "työttömät on rikkaruohoja" vartiainen. Ruotsissa matut myy työlupia yrityksiinsä eli käytännössä esim nigerialainen ravintolanpitäjä myy nigeriasta tulevalle työluvan, jonka se sitten korvaa tekemällä ilmaiseksi hommia ravintolan pitäjälle. Miettikää siis haluatteko tätä myös Suomeen, kun menette äänestykoppiinne ensi viikonloppuna.

    • ilmanmuuta

      Kaupunkilaiset ovat suorastaan innoissaan kun nämä työväenpuolueen edustajat myivät HLM Energian. Kaikki Hämeenlinnalaiset kiittävät kun perus/verkkomaksut/kaukolämpö ovat Suomen kalleimmat. Ilman muuta pitää äänestää nämä myyntiä kannattaneet Filatoff, Johannes Koskinen, Walkamo sinne Arkadianmäelle.

      • vnheiu

        Laitos ilman omaa sähköntuotantoa olisi ollut pelkkä yksi rahastus lisää. Löydät kallista sähköä verkosta jos sitä kaipaat.


    • hölmöilyä

      Myös Hämeen Sanomien julkaisemassa luettelossa Walkamoon luottavissa henkilöissä on Hämeenlinnan Energian myymiseen "syyllistyneiden" nimiä. En näe mitään syytä olla siitä myynnistä ylpeä enkä siitä, että ehdokas on ollut mukana tässä kaupassa. Tyhmä kauppa ja siitä saamme kärsiä maailman tappiin saakka.

    • ettäsemmoista

      Ei sähkön ostaminen ole hirveän kallista, mutta ne perusmaksut mitkä nämä sähköverkon omistajat ovat nostaneet huimalle tasolle. Kun ostaa sähköä 1,66 kwh verran kahden kuukauden ajalta niin maksat 20,29€. Pelkkä perusmaksut on tältä ajalta 20,16. Jäljelle jäävä osuus on siirto/sähköveroa. Tämän takia nämä Ruotsalaiset aikoinaan ostivat tämä HML Energian. Valitettavasti silloin oli valtuustossa suurin osa ymmärtämättömiä. Nyt maksamme siitä tyhmyydestä kalliisti. Jos sähköverkko olisi vielä Hämeenlinnan omistuksessa näillä hinnoilla, voisi Kulmala rakentaa vaikka viisi pysäköintitaloa. Rahat jäisi Hämeenlinnalaisten hyväksi, eikä menisi näille sijoittajille.

    • järkyttynyt.hahmo

      Onpas täällä sensuuria kuin entisessä demareiden Unelmavaltiossa nimeltä NEUVOSTOLIITTO nyk. EUVOSTOLIITTO.

    • herranen.aika

      Nimet suurenmoiset myyjien listalla: Johannes London calling Koskinen, Walkamo tuplawalkamolla, ja raiskaahan se väinämöinenkin demari.

    • tosikauan

      Kauan kestää myyjien nimien poistaminen.

    • tekojensatakana

      Miksi myyjien nimet pitäisi poistaa? Jos tekee töllön töitä, niin nimet esille vaikka maailman loppuun saakka. Hävetkööt

    • poispois

      tässäkin poistettavaa.

    • onneksi

      Suomalaisten onneksi vain ehdokas.

    • vielä.on.aikaa

      104 kansanedustaja: kokoomuslaisia, demareita, vihreitä ja vasemmistolaisia vaativat, että tarveharkintapykälä poistetaan halpatyövoimamarkkinoilta.Eli käytännössä suomalainen työnantaja voisi hakea halpatyövoimaa kehitysmaista , joiden sosiaalikulut maksaa suomalainen veronmaksaja. Haluatteko te tällaista Suomeen. Kokoomuslainen yrittäjä palkkaa halpatyöntekijän, jonka kulut tosiasiassa maksatte te: asumislisänä, toimeentulotukena ja terveysmenoina?

    • miettikääs-nyt

      Jos tosiaan ette halua Suomeen Malmöön kaltaista tilannetta (tulee tätä tahtia n.10 vuodessa), äänestätte isänmaallisina perussuomalaisia , jotka ainoana puolueena ajaa Suomen ja suomalaisten asioita. Haittamaahanmuutto on tukahdutettava ja integroitumattomat mamut takaisin ! Emme halua tuhota sivistysvaltiota, emmekä sivistynyttä Eurooppaa !

    • Hän.haaveilee.suuria

      Ei mitään Walkamoita, olisi eduskunnassa Vekkasen Tapsun juoksutinpoika. Samoin Raunio olisi aina hiassa kiinni. WALKAMO EI JATKOON!

    • Solttu

      On aivan sama miten muslimit Suomeen tulevat. Kun niitä on 100 000, tämä kertautuu n 4 miljoonaan 40 vuodessa suuren syntyvyyden vuoksi.
      Silloin voidaan naiset pukea burkhaan ja shariat käyttöön.

    • Hienost.meni

      Oli hyvä, ettei joku WALKAMO päässyt eduskuntaan, retostelemaan. Kuka pöljä sitä edes äänesti?

      • eivoikunnauraa

        Ei kai kukaan kuvitellut että sinne eduskuntaan pääsisi. Ei todellakaa. Muutaman sääliäänen sai näiltä työntekijöiltään.


    • SiksiÄänestinHäntä

      Harmi sillä ilmainen joukkoliikenne ei nyt toteudu.

    Ketjusta on poistettu 70 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      375
      1860
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      49
      1577
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      208
      1270
    4. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      84
      1056
    5. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      918
    6. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      48
      712
    7. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      67
      711
    8. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      256
      707
    9. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      101
      678
    10. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      46
      640
    Aihe