Mitä ajatuksia Michael Jackson

Vakavaakeskustelua

Dokumentti herätti teissä?

46

374

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Knainen

      Aivan järkyttäviä tekoja minusta jos tosia, Kuka voi tehdä tollasta lapsille?
      Jotain vikaa pitää olla päässä jos lapset kiihottaa seksuaalisesti ja kuvittelee jonkun rakkaussuhteen lapseen.

      Haastatteluissa vaikutti että puhuivat aidosti totuutta nuo hyväkskäytetyksi itseään väittävät miehet. Minusta uskottavaa sekin että siitä on vaikea puhua ja sen saattaa pitkään kieltää koska on hämmennyksissä siitä mitä se on. Eihän laps vielä käsitä seksuaalisia juttuja joten hänen saattaa olla vaikea ymmärtää mikä on normaalia ja mikä epänormaalia toimintaa aikuisen taholta heitä kohtaan.

      Jacksonin ulkomuotokin jo antoi ymmärtää että hänellä oli seksuaali-identiteetin ongelmia. Hän leikkautteli itseään näyttämään naiselta ja hyvin paljon sisareltaan Janet Jacksonilta...

      Minä henk.koht. kallistun uskomaan että Jackson on saattanut ne teot tehdä. Mitä järkeä olisi tulla ulos tuollaisen asian kanssa ja kertoa että on ollut homoseksisuhteessa lapsena megajulkkiksen kanssa ja saada miljoonien vihat ja vihapostit päälleen ? leimautua ns. homoksi ja rahan perässä juoksevaksi hyötyjäksi?

      Joitain "sairauksia" on äärimmäisen vaikea tajuta ja pedofilia on yksi niistä. Jotenkin täytyy olla äärimmäisen häiriintynyt jos lapseen tuntee seksuaalista vetoa.. dokkarin kuvaukset siitä mitä seksuaalisia tekoja Michael Jackson harrasti sen yhden vuotiaan pojan kanssa oli niin oksettavan kuulosta että mä en pystynyt kaikkea lukemaan. Jos hulluus olisi kuvia niin siinä olisi varmasti aika hyvät kuvat jos ne teot olisi valokuvina.


      7 vuotias on niin pikkuisen näköinen. Enkä ymmättä kyllä sitäkään että se käytti 13-14 vuotiastakin hyväkseen. Onhan se jo ehkä enemmän aikuisen miehen oloinen kropaltaan mutta itse kun tuolla kaduilla kävelen niin pidän 18 vuotiaitakin jätkiä vielä niin lapsen oloisina ja näköisinä et ei luoja... Kuka pystyy tollaseen tuntematta siitä syylisyyttä?

    • aikahämäräukko

      Oksettavaa, mutta tuossa ukkelissa oli paljon muutakin kummallista, kuten pakkomielle oman ihonvärin muuttamisesta valkoiseksi. Jonkun Thriller-videon aikoihin näytti mustalle kuin kongolainen.

      • Anonyymi

        Hänellä oli kylläkin sairaus joka vaalensi ihon! Tyhmä!!!


    • entäsitten

      En katsonut dokkaria ja ei kiinnosta toisten likasankojen kaivelu. Edelleen hän on yksi merkittävimmistä muusikoista ja tanssijoista omana aikanamme. Se että ovatko väitteet totta vai eivät, niin kuollutta miestä on huono tuomita. Mikäli väitteet ovat totta niin mitä sillä nyt saavutetaan? Pitääkö sen vuoksi kieltää toisen elämäntyö ja musiikin soittaminen? Vai mitä? Niiden lasten vanhemmat kylläkin voisi tuomita.

      Ja mitä tekemistä tällä on ikävä-palstan kanssa?

      • palsta_häät

        sinä voisit mennä sen kanssa naimisiin sitten. Tuossa tuleva miehesi seuravaassa elämässä

        http://images4.fanpop.com/image/photos/18200000/MICHAEL-JACKSON-michael-jackson-18262744-2560-2071.jpg


      • entäsitten
        palsta_häät kirjoitti:

        sinä voisit mennä sen kanssa naimisiin sitten. Tuossa tuleva miehesi seuravaassa elämässä

        http://images4.fanpop.com/image/photos/18200000/MICHAEL-JACKSON-michael-jackson-18262744-2560-2071.jpg

        No olipas kypsä ja aikuismainen kommentti. Hieno suoritus.

        Ymmärrättekö edes, että näissä tilanteissa kyllä pitäisi vahvemmin syyllistää ja tuomita vanhemmat, jotka rahan himossaan antavat lastensa pyöriä kummallisissa porukoissa. Missä on vanhempien vastuu nykyaikana? Ei yhtään seurata keiden kanssa lapset keskustelevat ja keitä tapaavat.

        Tuokin dokkari olisi tarvinnut faktan tarkistusta.


      • sinälös_
        entäsitten kirjoitti:

        No olipas kypsä ja aikuismainen kommentti. Hieno suoritus.

        Ymmärrättekö edes, että näissä tilanteissa kyllä pitäisi vahvemmin syyllistää ja tuomita vanhemmat, jotka rahan himossaan antavat lastensa pyöriä kummallisissa porukoissa. Missä on vanhempien vastuu nykyaikana? Ei yhtään seurata keiden kanssa lapset keskustelevat ja keitä tapaavat.

        Tuokin dokkari olisi tarvinnut faktan tarkistusta.

        sinäkö totuuden tiedätkin?


        Yksityiselämä
        Ulkonäön muutokset, ihon vaaleneminen, Neverland-kartano ja oudot elämänkäänteet käänsivät julkisen katseen yhä tiiviimmin Michael Jacksonin yksityiselämän suuntaan. Ihomuutokset Jackson selitti sairastamallaan vitiligolla, joka aiheuttaa ihoon vaaleita pigmenttimuutoksia.
        Pop-tähdestä alkoi liikkua julkisuudessa yhä oudompia huhuja, mutta lopulta paljastui, että ne olivat Jacksonin itsensä liikkeelle panemia. Erään tarinan mukaan mies nukkui happikammiossa pysyäkseen nuorekkaana.
        Outojen huhujen lisäksi Jacksonin uraa varjostivat väitteet lasten seksuaalisista hyväksikäytöistä. Vuonna 1993 esiin noussut tapaus päätyi poliisitutkintaan, mutta ei syytteisiin saakka. Viranomaiset tekivät tähden nöyryyttäväksi kokeman ruumiintarkastuksen, josta hän ei toipunut koskaan. Tarkastuksessa selvisi, ettei Jackson ollut ympärileikattu, kuten hyväksikäytöstä syyttänyt oli kertonut.


        *kuka lapsi tietää miltä ympärileikattu penis näyttää?


        https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/201808292201167664

        Michael Jackson puhui ensimmäisen kerran väkivaltaisesta lapsuudestaan haastattelussa Oprah Winfreylle 1993. Hän myönsi, että oli itkenyt usein yksinäisyyttään ja oksentanut nähdessään isänsä. Joseph myös oli arvostellut Michaelin ulkonäköä moneen otteeseen, erityisesti hänen nenäänsä, joka oli Josephin mielestä iso.[7] Michael Jacksonin tyytymättömyys ulkonäköönsä, painajaiset, jatkuvat uniongelmat, taipumus käyttäytyä liiallisen alistuvasti isänsä edessä ja aikuisikään kestänyt lapsenomaisuus juontunevatkin väkivaltaisesta lapsuudesta

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson


      • Sivuhuomautus

        Oikeassa olet, sillä hän on kuolemalla syntinsä maksanut jos on noihin syyllistynyt ja meistä jokainen on syntinen, eipä ole vielä synnitöntä ihmistä nähty vaikka ne ovat eri laatua.


    • Elämä on kärsimystä. Elämässä tapahtuu myös äärimmäisen pahoja asioita. Vasta elämän loppuminen lopettaa kärsimyksen.

    • mikäontotuus
    • HuoliHuomisesta

      En katsonut, ku itse Michael Jackson jo personana herättää epäilyä, et eli jossain ihan omissa sfääreissä, uskon et on ollut paljon ylilyöntejä ja uskomattoman törkeitä juttuja toteuttanut omissa fantasioissaan? Hyvä et tuovat julki tällaisia, et avaa silmiä näkemään mihin tällaiset palvonnan kohteet voi pahimmillaan yltää? Säästelin itseäni, siksi en katsonut, liian negatiivista ja ei hyväksyttävää.

      Enemmän vihaksi pistää ajatus, kun tunnutaan olevan sokeita ajattelemaan, et ei kukaan voi olla niin paha ihminen, et loukkaa toista pahimmalla mahdollisella tavalla, mut kaikkihan lähtee itsekkäistä lähtökohdista, jossa tehdään toisista alisteisia ja ylistetään itseä korottaen lopulta itsensä diktaattori- asemaan, jossa kaikki on mahdollista omaa erinomaisuutta korostaen?

    • Elluhalloyb

      Itse henkilö kohtaisesti ihmettelin..
      Kun hän kulki lapsen kanssa ...käsikädessä...
      Moneen otteeseen...olisin ymmärtänyt...
      Jos omia...
      Aikuinen mies...kulkee usein lapsen kanssa käsikädessä....Tekeekö julkisuus..et on mega tähti...kukaan ei uskaltanut sanoa mitään...
      Olisi ottanut itselleen koiran....
      Tosi ihmeellinen juttu.....kaikki tapahtui silmien alla...mut kukaan ei sanonut mitään...🙄

      • Kieromaailma

        Amerikassa vanhemmat ei saa päästää pieniä lapsiaan nakuna edes lasten altaaseen omalla pihallaan niinkuin Suomessa on tapana, siellä syytetään jo silloin pedofiliasta!!!!


      • Anonyymi

        Vastenmielinen
        Aikuisella on vastuu
        Ketään lapsia ei saa käyttää hyväkseen. Hoitoon mars


    • Yksipuolinentarina

      Ihan turha dokumentti sillä asiat näytetään vain näiden kahden perheen näkökulmasta, joilla on oma lehmä ojassa (perikunnalta 1,5 miljardin vaade). Ja tarinat muuttuneet niin monta kertaa vuosien saatossa, että uskottavuus on jo mennyt, ja lisäksi aivan liian myöhäistä.

    • Komeat hautajaiset suurine esiintyjineen ja katsojineen maailman tunnetuimmalle pedofiilille jo aikanaan.
      Tässä näemme maailman menon aika hyvin , ihmiset kulkevat sumussa.

    • Niintainäinn

      Mielestäni ihmiset (uhrit) olivat vilpittömän oloisia, toisella meni hyvin työrintamalla, ja perheet molemmilla. Vaikea uskoa rahamotiiviin. Tuntuu pahalta miten nämä jo kärsineet ihmiset saivat lisää paskaa niskaan Jacksonin faneilta. Pedofiliaa on vaikea puolustella, mutta uskon että M.J:llä oli jonkinlainen seksuaali-identiteetin häiriö..ei ehkä ollut ihan aikuinen mies sisimässään.

      • hhahhhaahhaa

        Jaa. Rahamotiiviin on pakko uskoa. Eiväthän he halunneet aikoinaan mennä rikosoikeuteen asiasta. Eivät näytöt riittäneet. Joten ottivat silloisen sopimussumman kummasti vastaan.


      • rahaparansi

        Vilpittömän oloisia, molemmilla perheet ja toisella menee hyvin työrintamalla.
        Ei vaikuta siltä että elämä olisi pilalla suuren kärsimyksen vuoksi.


    • Eiooaikaa

      Ei mitään kun en sitä katsonut

    • rahanahneitaovat

      Olisi jännä nähdä miten moni oikeasti lähtisi vaatimaan näitä juttuja, jos sitä saisi oikeudessa vain tuomion, mutta ei rahallista korvausta tai korvauksella olisi joku kattoraja, esim. 50 000 USD. Moniko silloin oikeasti lähtisi vaatimaan oikeutta?

    • Kiukkua ja surua

    • Seksuaalirikokset ovat yleensäkin sellaiasia, että todisteita on vähän. Siksi oikeuskin joutuu tyytymään indiisioihin eli todennäköisyyksiin. Toisaalta pyrtään siihen, ettäi syytöntä julistettaisi syylliseksi. Siksi oikea uhri on huonommassa asemassa kuin syytetty.

    • valitettavasti

      Raha on valtaa valitettavasti, sillä mahdollistetaan asioita, ostamalla avainhlöt hiljaiseksi? Tiedä vaikka tässäkin tapauksessa lapsien vanhemmat ajattelivat näin, et jos jotain ikävää tapahtuisi niin rahalla saadaan korvattua ikävät kokemukset? Amerikka toiminut tässäkin esimerkkinä muille, et mahdollisuus saada kovia korvauksia ikävissä tapauksissa. Ahneus on vitsaus, joka mahdollistaa ylilyönneille.

    • mitäväliä

      sillä on, vaikka se olikin pedofiili. Eihän se tarkoita sitä, että hänen musiikistaan ei voisi tykätä. Ei se hänen musiikillista lahjakkuuttaan poista. Tietysti näillä uhreilla on oikeus hakea oikeutta ja en usko, että he keksivät juttujaan omasta päästään. Mutta ei se vielä tee ihmisestä pedaria, jos kävelee lapsen kanssa käsi kädessä, paitsi tietysti jos kyseessä joku teini-ikäinen lapsi, niin voi olla aika omituista.

      Eikä se, että lapsi haluaa syliin istumaan, tai pitää aikuista kädestä, niin tarkoita, että lapsi haluaa seksiä tämän kanssa, vaan lapsi hakee vain turvaa aikuisesta. On normaalia, että pienet lapset pitävät vanhempiaan kädestä oman turvallisuutensa takia. Jos lapsi taas hakeutuu vieraan syliin ihan tuosta vain, niin se tarkoittaa, että kiintymyssuhde omiin vanhempiin on jotenki pielessä ja joissain maissa tietysti lapsi koittaa miellyttää omaa vanhempaansa menemällä pedofiilin syliin, koska hänelle on sanottu, että perhe saa siitä rahaa. Heidät on kasvatettu miellyttämään näitä pedofiilejä. Normaali lapsi ei toimisi niin, mutta yleensä lapsi tekee mitä vanhempi haluaa.

      • Knainen

        Kuka tulee miljoonien fanien eteen kertomaan että heidän jumal-ihmisen asemaan nostama henkilö on ottanut 7 vuotiaalta pojalta suihin ja pakottanut 7 vuotiaan tekeen hänelle samoin.

        Masturboinut 7 vuotiaan anusta katsellen ja hyväillyt 7 vuotiaan sukuelimiä käsillä sekä pyytänyt sitä lasta tekeen samoin hänelle jne ?


        Jokainen terve ihminen käsittää että siellä meno niin villiä että fanit sekoaa ja alkaa lähettään tappouhkauksia ja ensimmäisenä niin rikkaan kohdalla ajatellaan että haluaa vaan rahaa ja julkisuutta mutta onko ajatus liian yksinkertainen vai onko sittenkin totuus monimutkaisempi ?

        Ystäviini lukeutui joskus lapsena tyttö jota oli isäpuoli käyttänyt hyväksi lapsena 2 vuotiaasta 10 vuotiaaksi

        Hän kertoi asiasta vasta 16 vuotiaana ekan kerran kenellekään koska pelkäsi ja häpesi.

        Heillä oli oikeudenkäynti asiasta suljetuin ovin


        Eli uhri helposti salaa asiaa pitkään, mieli haluaa unohtaa, yksityiskohtia ei muista tarkasti ja asia on niin hämmentävä. Tää on suomalainen keskiluokan perheen tragedia eikä mikään miljonääri-julkkiksen tarina mut samanlainen salailu ja tapahtuneen kielto sielläkin


        Nykyisin tyttö on kuollut. Teki itsemurhan huumeiden yliannostuksella parikymppisenä


      • jamitä

        pienempänä se hyväksikäyttö alkaa, niin lapsi voi pitää sitä normaalina asiana, koska ei tiedä muustakaan. Harvoin 2 vuotiaan elämä jää muistiin, mutta voi oireilla muuten menneisyyden takia. En ite ainakaan muista mitään, kun olin 2. 4-5 vuotiaasta muistan.


      • Knainen
        jamitä kirjoitti:

        pienempänä se hyväksikäyttö alkaa, niin lapsi voi pitää sitä normaalina asiana, koska ei tiedä muustakaan. Harvoin 2 vuotiaan elämä jää muistiin, mutta voi oireilla muuten menneisyyden takia. En ite ainakaan muista mitään, kun olin 2. 4-5 vuotiaasta muistan.

        Mun omat aivan varhaisimmat muistikuvat ulottuu tuonne aikaan kun olin 3 vuotias.
        Lähinnä muistan vain voimakkaasti tunteisiini vaikuttaneita asioita. Ahdistusta ja pelkoa minussa herättäneitä. Mikään peruskaura arjessa taikka joku kiva tapahtuma siltä ajalta ei mitenkään ole muistissani.. 3 vuotiaasta muistan tiettyjä asioita niin että pystyn toistan sanoja äitini ja isäni lauseista sanatarkasti. Seisoin silloin vieressä kuuntelemassa sellasta parisuhdetappelua niiden väliltä


        4 vuotiaasta muistan jo sellaistakin mikä on ollut kivaa.


    • eilenkatsoin

      Mielestäni vaikutti kyllä erittäin uskottavalta dokumentilta.

    • moneymoney

      Pettymystä. Näin vain osan ensimmäisestä jaksosta, jossa mies selitti yksityiskohtaisesti lapsuudessaan tapahtunutta hyväksikäyttöä.
      Raha on tässäkin taustalla. Raha näyttää sokaisseen näiden poikien vanhempien todellisuustajun. Annetaan oma lapsi yöksi vieraan miehen huoneeseen jopa viikoiksi. Myöhemmin kiristetään rahalla miljoonakorvaukset ja nyt rahastetaan kaiken paljastamisella.
      En nähnyt toista osaa, mutta tällainen mielikuva tuli.
      Eikös Michaelin isä kastroinut poikansa kemiallisesti lääkkeillä, jotta tämän korkea ääni säilyisi. Lieneekö myös ollut hyväksikäyttöä.
      Epämiellyttävää katsottavaa tuokin vähä mitä näin.

    • Aivopaskaateiltä

      Katsoin hetken Areenasta dokkaria, kunnes väsyin.. Lainoppineet sitä varten, minä en maallikkona ota kantaa...

    • JT-Jacksonista

      On erikoista, että Jacksonin erittäin tiivis lahkolapsuus sivuutettiin dokumentissa ja sitä seuranneissa keskusteluissa kokonaan. Pienestä lapsesta asti aloitettu Jehovan todistaja -kasvatus ei ole ihmisen mielelle aivan mitätön juttu. Täällä vähän faktaa aiheesta: http://kasarimusa.com/2018/10/27/michael-jackson-jehovan-todistaja/

    • HuoliHuomisesta

      Katsoin doc:rin jälkilöylyt ja psykoterapeutti heitti yleistyksen jolla leimataan yksinäisiä ihmisiä helpommin myös pedofiileiksi? Yleistykset siinnä mielessä huonoja, kun monet toimivat arjessa olettamuksilla ja näin arki voi tulla entistä haastavammaksi täysin syyttömillä ihmisillä. Itse suosin asioissa läpinäkyvyyttä ja et asioista puhutaan kunnolla, eikä peittelemällä.

      Näitä tullut nyt julki paljon, mikä on hyvä juttu, mut surullista et toiset toimivat näin kylmän tunteettomasti pilaten monen ihmisen tulevaisuuden samalla. Rangaistukset saisivat olla paljon, paljon rangemmat kuin ovat sit kuitenkaan lopulta.

    • Plessing

      Viimeiset ajat ovat käsillä. Suomalaisista melkein noin puolet olivat naisia, perheellisiä, jotka dokumentin jälkeen soittivat siihen auttavaan puhelimeen. Kertoivat pelostaan kiinnostuksen lapsia, omia tai toisten, kohtaan seksuaalisesti. Rukoilkaa suomen ja lasten puolesta. Maailmanloppu on todellakin lähellä!

    • surkea.juttu

      En voinut katsoa dokumenttia pitkälle. Alkoi niin pahasti etomaan Hyvä että M. Jackson poistui elämästä pois lisää ihmisiä pilaamasta. Uskonto tuhosi M.J:n

    • Thend

      Uskonto ei tuhonnut vaan saatana.

    • Hyväksikäytetty

      Noin se menee hyväksikäyttö. Ylesimasilmallinen kaava. Pikkuhiljaa ujuttaudutaan elämään ja syvemmälle. Kun luottamus on voitettu ja kun tunnet itsesi ainutlaatuiseksi ja erityislaatuiseksi, maailman kauneimmaksi, ihanimmaksi ja rakastetuimmaksi. Tehdään juttuja joilla osoitetaan rakkautta. Pikkuhiljaa seksi muuttuu rajummaksi ja sitten kun toinen on saanut riittävästi. Hylätään kuin käytetty rukkanen. Niin tapahtuu myös aikuisiässä, yleensä se hyväksikäyttäjä on mies. Kun on lapsena kokenut hyväksikäytön, kasvaa riski että tulee aikuisena hyväksikäytetyksi törmäämällä psykopaattiin. Kirvoitti omat kokemukset.

    • bollocks1000

      Kuinka paljon on totta ja kuinka paljon liioteltua tai keksittyä. Haastattelut tuntuivat harjoiteltuilta. Miten voi muistaa aivan pikkutarkasti mitä on seitsemän vuotiaana tapahtunut, kolmekymmentä vuotta myöhemmin. Sormukset mitkä oli ostettu pikkulapselle sopivina nyt aikuisenakin mahtuivat vielä sormiin. hmm. Hyväksi käyttöä tapahtunut rakennuksissa mitä ei ollut vielä olemassakaan. Vaikea ottaa vakavasti "dokumenttia" jonka tekijöillä on 1500 miljoonan kanne vetämässä.

      • Xxxyyyyyy

        Onko sinulla samanlainen maku kuin MJ:lla?


    • SherlockMJ

      Mä olin aluksi vakuuttunut dokkarista ja sitten en. Aloin tutkia Michaelista tietoa ja enpä ollutkaan ennen tiennyt, että hänellä on valkoinen mummo/isomummo tms. ja myös intiaaniverta. Jacksonien sukukokouksista on kuvia ja paljon valkoisia verisukulaisia. Myös siitä pigmettihäiriöstä on paljon näyttöä ja myös hänen vanhimmalla pojalla on sitä (hän on mun mielestä vähiten näköinen). Mutta kun katsoo sukupuuta, niin sieltä löytyy ihan samannäköinen kun tää vanhin poika! Kahdesta muusta helposti löytyy yhdennäköisyyttä MJ:n kanssa ja myös sukulaisiin verrattuna. Näitä kun selvittelin, niin aloin miettii, että Michaelista on niin paljon valheita kirjoitettu eikä hän kovin ponnekkaasti pyrkinyt niitä vääriksi todistaa. Yritti elää omaa elämäänsä. Ystävät sanovat, että hän oli tosi naivi ja eli kuplassa eikä oikein käsittänyt miltä tämä näyttää ja miten pitäisi toimia. Nythän on selvinnyt, että jotkut paikat missä väitettyä hyväksikäyttöä tapahtui eivät olleet edes rakennettu silloin. Myös se että enempää ei ole tullut esiin uhreja puhuu sen puolesta, että mitään satoja uhreja ei ollut. Se on mun tämän hetkinen fiilis, mutta välillä ajattelen toisinkin. Voin toisella kertaa kertoa "todistusaineistosta" mikä mun mielestä puhuu syyllisyyden puolesta.

      • Aivopaskaateiltä

        Taisi olla ihan ensimmäinen järkevä kannanotto tässä keskustelussa :)


    • Anonyymi

      Ei pidä paikkaansa.

    • Anonyymi

      Miks täälä on näin vitusti turhaa porukkaa

    • Anonyymi

      Pitkämäen jakolinjan.

    • Anonyymi

      En usko hetkeäkään. Jenkeissä tuo viihdemaailma on niin raadollista ja moraalitonta, että siellä revitään massia aina kun pienikin mahdollisuus siihen tulee. Michael oli erikoislaatuinen kaikella tapaa, mikä on seurausta omasta lapsuudestaan ja uskon vilpittömästi että oli vain naiivi, eikä osannut edes ajatella että jotkut hänen toimintatavoistaan voisi tulkita häiriintyneeksi, mikä kertoo vain ympäröivästä maailmasta, joka on melko sairas.

      • Anonyymi

        Jep. Sanoisin että valitettavan väärinymmärretty mies. Ei ole puppua sanonta että ihmiset inhoavat ja pelkäävät erilaisuutta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      3
      1874
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      234
      1538
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      243
      1497
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      50
      1379
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1318
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      11
      1179
    7. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      282
      1142
    8. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      154
      1131
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1123
    10. Trallalaa kesä on

      Helteinen ja kuuma. Hyvää huomenta. ☀️😊🫶🏼🍍❤️🐦‍⬛
      Ikävä
      190
      899
    Aihe