Iisalmi on hyvä kaupunki!

Tämä on kaunis ja kodikas paikka. Täällä on paljon työpaikkoja ja asuntoja. Kantaväestö on kohteliaita ja iloisia ihmisiä. Muuta sinäkin iloisten ihmisten seuraan, nauttimaan entistä paremmasta tulevaisuudesta.
Ilmoita


23 Vastausta

Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.


Asuntoja on muutama ystävällinen ihminen siinäpä se rupeaa sitten olemaankin.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Ovat kuitenkin kovia roskaamaan luontoa. Oikein vihaksi joskus pistää, kun katselee lumen alta paljastuvaa roskan paljoutta.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Todellisuus taitaa olla hiukan toisenlaista.Johtuneeko runsas asuntojen tarjonta pois muttaneista. Väestö vähentynyt 2500 huipusta.Tyttömyyttä on kuten muissakin pikkukaupungeissa.Mihin perustat väitteen paremmasta tulevaisuudesta?Oletko voittanut lotosta.
2 VASTAUSTA:
Iisalmen kaupungin johtoryhmä on nyt oikeudellisesti luotettava, kaikenlaisten asiakirjojen taltioiminen huomioon otettuna. Voit luottaa Iisalmen kaupungin palveluihin ja hallintoon! Tervetuloa Iisalmeen , täällä halutaan toimia oikeudenmukaisella tavalla, sinun eduksesi!
Anonyymi kirjoitti:
Iisalmen kaupungin johtoryhmä on nyt oikeudellisesti luotettava, kaikenlaisten asiakirjojen taltioiminen huomioon otettuna. Voit luottaa Iisalmen kaupungin palveluihin ja hallintoon! Tervetuloa Iisalmeen , täällä halutaan toimia oikeudenmukaisella tavalla, sinun eduksesi!
Liikaa johtajia, joilla pitää olla alaisia ja alaisten alaisia tekemässä työt. Voi näyttää korkeasti koulutettuna pätevältä, mutta ei mitään omia aikaansaannoksia. Saa kyllä koneella näyttämään asiat siltä, kuin hallitsisi kaiken. Olen erimieltä sen oikeudenmukaisuudenkin kanssa. Joku tarkastaja tässä kaupunginkin puljussa pitäisi käydä !
+Lisää kommentti
Iisalmessa menee taloudellisesti paremmin kuin monessa muussa vastaavassa kaupungissa. Kiitos siitä menestyville yrityksille mm: Olvi, Normet, Genelec....
Iisalmessa vaan osa asukkaista on mielensä pahoittaja porukkaa , joita häiritsee hotellilaiva satamassa, virran rannan uudet talot, yms mikään ei saisi muuttua. Nähdään vain negatiiviset asiat.
1 VASTAUS:
Vaalitulos toi mielensäpahoittajille piristysruiskeen. Omavastuuajan mentyä, tulokset alkavat näkymään. Kehitys jatkuu!
+Lisää kommentti
Hyvä kaupunki Iisalmi on, mutta tuo roskaaminen olisi saatava kuriin. Viihtyisyys kärsii kun jätettä on pitkin tienvieriä.
Roskien keräämisestä ei makseta. Innostuisko ihmiset keräämiseen, jos pikkukorvausta saisivat.
Jossain päin Suomea harrastetaan roskajuoksua eli lenkin varrelta kerätään roskat pois.
1 VASTAUS:
Roskaaminen olisi saatava kuriin, ei vapaaehtoisia roskankerääjiä houkuttelemalla. Roskien kerääminen näyttää vain jossakin tapauksessa lisäävän roskaamista, koska hulttiot näkevät roskien häipyvän aivan itsekseen. Enemmän valistusta kouluihin ja muualle, ja jopa sakotuspelko päälle, jos roskaa.

Myös ehdottomasti pakolliset roskankeräämispäivät kouluihin viikottain, niin se oppi jäisi muhimaan päähän jossakin muodossa. Sitten kun olisi roskatonta, niin saisivat tehdä niinä aikoina sitten jotain itselle mukavaa viihdykettä. Tuollainen porkkana olisi kelpo houkutin roskaamattomuuteen.
+Lisää kommentti
Todellisuus on kyllä toista, vaikka paikalliset aviisit kuinka rummut-taisivat ruusunpunaista soppaa ja bussi kierrättäisi eläkeläisiä kuntosaleja katsomassa. Savolainen on kai kova kehumaan itseänsä, mutta joku totuuspohja siinä pitäisi kuitenkin olla. Täällä kiinteistöjen hinnat vaan laskevat, eikä niitä oikein saa kaupaksi. Työvoimapulasta kohistaan tietyillä aloilla, mutta töitä et kuitenkaan saa, pitäisi olla insinööri tavallisiin hommiinkin, jotka voisi opettaa käytännön perehdyttämisellä. Iisalmeen toivotaan nuorta väkeä, mutta silloin pitäisi panostaa myös laadukkaisiin varhaiskasvatuksen palveluihin terveine tiloineen ja samoin niiden hyvään saatavuuteen. Tämä koskee myös kouluja- edes parakkeja pitäisi olla tasapuolisesti. Kun työpaikka löytyy ja perheelle tärkeät asiat kunnossa, tulijoita kyllä löytyy. Iisalmea voitaisiin markkinoida perheystävällisenä, viihtyisänä ja virkeänä pikkukaupunkina, Nyt on sellainen tuntuma, että lasten ja nuorten hyvinvointi on jäänyt jalkoihin. Onkohan päättävissä tahoissa liikaa henkilöitä, joita tämä asia ei omakohtaisesti kosketa? Liikaa suitsutetaan, kunpahan kehittämisen tarpeitakin huomioitaisiin julkisesti enemmän, kyllästyttää tuo katteeton omakehu, joka alkaa jo haista jollekin.
2 VASTAUSTA:
Sellainen kaupunki kuin on johtajat. Oma kehu haisee pahalta. Kun savolainen puhuu, niin vastuu siirtyy kuulijalle.
Näinhän se on. Kaupungin brändi rakennettu kestämättömälle pohjalle eikä omia heikkouksia ole pystytty rehellisesti käsittelemään.
+Lisää kommentti
Muuttaisin jos joku suostuisi ostamaan nykyisen omakotitalomme.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Onko Iisalmessa sellu tai muita tehtaita? Kuulin jostain, että siellä olisi maailman puhtain ilma.
Vaikuttaako Talvivaaran katastrofi Iisalmen vesistöihin? Onko kaupungilla rantaviivaa ja vesistöä lähellä?
Kiinnostaisi nimenomaan luonnonkaunis, raikasilmainen keskisuuri kaupunki, jossa on ok palvelut.
Onko vain terveyskeskus vai onko sairaalaa? Kys Kuopiossa matkan päässä?
Junayhteydet?
3 VASTAUSTA:
Ei ole biotuotetehdasta, joitain pienenpiä yrityksiä.Kaupunki suurin työnantaja ja kela tietysti.Hengittämään pystyy, en ole maailmalla käynyt hengittelemässä.
Talvivaara saattaa tulevaisuudessa vaikuttaa .Riippuu miten sähläävät sen uraanin ja muun kanssa. Vettä ja uimaranta on.Rantatontteja harvemmassa.Vesi tummaa ja humuspitoista.
Kauneus on makuasia.Ilmat vaihtelee.Palveluissa löytyy jos on paksu lompakko.
Älä mene terveyskeskukseen vaan suoraan Kys Kuopioon.
Junia kulkee mutta Onnibussi on halvempi.
Talvivaaran päästöt eivät tule Iisalmeen, koska Talvivaaran ympäristön järvet laskevat Syväriin ja siitä alaspäin Kallaveteen.
Talvivaarassa vuotavat liotusaltaat saattaa pilata pohjaveden.Mistä sen tietää minne se valuu.Siihen vielä rikasteuraania sekaan.Jotain vesikaivoja suunnittelivat kun oli kuivakesä.
+Lisää kommentti
Kyllä sitä on Talvivaarasta valunut myrkkyvesiä Pohjois-Savon vesistöihin asti. Turha kaunistella. Eteläpuoli saanut vedenjakajalta oman osuutensa allasvuotojen yhteydessä ja pienten jokien ja järvien kautta edelleen. Pohjavesissä on jo huomattu ja nousseita pitoisuuksia. Uraani ja akkutehdas tulossa.
Ilmoita
Joka paikkakunnalla on omat kitisijät jotka valittavat kaikesta ja mikään ei kelpaa :D
1 VASTAUS:
Jospa ne kitisevät siksi kun saaneet myrkkyvettä. Osa ei jaksa enää edes kitistä. Sinulla on näkemystä isoD, kun olet ollut joka paikkakunnalla.
+Lisää kommentti
Onkos Iisalmessa kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja eläkeläisille? Eläkkeellä ei enää omia ostella ja vanhoista ei paljon saa nykypäivänä.
Ilmoita
Täällä pärjää, kun on tiettyjen savolaisklikkien ja perheiden tunnettavuuslistoilla. Näin järjestyvät hyvät palvelut ja edut ja pääset jopa kiilaamaan jonoissa ohi. Köyhien perheiden ja sukujen jälkikasvu joutaa viereksimään pompoteltavana, kun ei ole juttuja paikallislehtiin tehty, ja asuvat vielä vuokratuissa neliöissäkin. Ihmetykseni on suuri näitä pikkukaupungin paperinpyörittelijöitä kohtaan, jotka ylimielisesti ohjailevat ikuisuusviroissaan muka hyväntahtoisesti hymisten, kuinka juuri te nyt joudutte tässä siirtymään paremman tieltä. Ei todellakaan ole ihme, että Suomessa vanhempien sosiaalinen ja taloudellinen asema periytyy kaikista pohjoismaista vahvimmin ja lapsiperheköyhyys kukoistaa. Iisalmi on tässäkin asiassa huipputehokas vaikuttaja. Täällä lyödään vahvasti leima "ei jatkoon" hyvään ja parempaan elämään, eikä tueta niitä, jotka sitä tukea kipeimmin kaipaavat. Köyhänkin lapsi on ihminen ja vähävaraisten perhe voi olla kunnollinen ja rakastava.
Ilmoita
Nyt koko johtoporukka suurennuslasin alle. Paljastuu kuinka rehellistä homma on. Onko LunaWoodin aikoinaan saama kohtelu vielä mahdollista ? Taitaa se vientiyritys vieläkin liian usein unohtua menestyjiä lueteltaessa. Kokonaisuuksien hallinta ja näkemys johtoherroilta puuttuu.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Iisalmi on hyvä kaupunki!

Tämä on kaunis ja kodikas paikka. Täällä on paljon työpaikkoja ja asuntoja. Kantaväestö on kohteliaita ja iloisia ihmisiä. Muuta sinäkin iloisten ihmisten seuraan, nauttimaan entistä paremmasta tulevaisuudesta.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta