Rikoksista tuomitut persut

Minähänenolerasistimutta

Vaasan vaalipiiri on yksi vahvimpia perussuomalaisten tukialueita. Perussuomalaisista eduskuntavaaliehdokkaista 31,25% on vuosina 2012-2019 tuomittu rikoksesta. Nämä meriitit lisäävät tätä aatemaailmaa sympatiseeraavan porukan intoa lähtemään vaaliuurnille.

50

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minähänenolerasistimutta

      Perussuomalaisista eduskuntavaaliehdokkaista 31,25% on vuosina 2012-2019 tuomittu rikoksesta. Tarkennus, tuo prosenttiluku koskee Vaasan vaalipiiriä, koko Suomen osalta luku on 6,6%.

      Koko maassa Seitsemän tähteen liike on kärjessä tuomioiden lukumäärissä 18 tuomiolla. Perussuomalaiset kiilaavat kakkossijalle 14 tuomiolla.

      • Anonyymi

        Olen sitä mieltä, että jos ennen vaaleja on salannut äänestäjiltä taustojaan se on väärin äänestäjiä kohtaan. Se on huijausta. Jos on rikoksia, ulosottoja ,pahoinpitelyjä niin onko ehdokas silloin uskottava ajamaan kansan asioita.


    • Sirppi_ja_vasara

      Pelkkäätkö että persut saavat pian liikaa ääniä, ja vihervasemmiston kannatus ei olisi koskaan 100%. ?

      Ahdistaako kun suomessa on useampia puolueita?

      Sun mielestä joku pohjoiskorea tai Kiina on varmaan jotain ihannevaltioita, kun niissä ei oo kuin 1 puolue, siis tuo vihervasemmiston kaukainen edeltäjä, kommunistipuolue.

      • japiste

        Juuri näin vihervasureja ahdistaa, kun Suomalaiset on humannut kieroilun ja äänestää nyt PerusSuomalaiset ylivoimaiseen voittoon. Vasurit jakas rahojamme ihan holtittomasti kokkareiden kanssa ja se peli ei enään vetele. Suomi takaisin Suomalaisille.


      • Vihernatsit

        http://www.kaltio.fi/vanhat/index8e29.html?25

        Kolmannen valtakunnan edelläkävijän rooli modernin eläinoikeuskäsityksen kehittelyssä on nykyiselle eläinoikeusliikkeelle hankala paikka. Olihan kolmannen valtakunnan brutaali yhteiskuntakokeilu myöskin kokeilu sellaisesta yhteiskunnasta, jossa pyrittiin systemaattisesti toteuttamaan hyvin radikaaleja eläinoikeustulkintoja. Asian kiusallisuuden takia moni eläinten oikeuksien ajaja vaikenee koko asiasta. Esimerkiksi Peter Singerin klassikoksi muodostuneessa teoksessa Animal Liberation (1975, suomeksi Oikeutta eläimille 1991) ei mainita koko asiaa. Hän jättää teoksen pikkutarkassa historiaosuudessa ajanjakson 1880-1945 kokonaan käsittelemättä. Koska kirjoittaja on selvästi hyvin perehtynyt aiheeseensa, niin kyseessä on tuskin vahinko.


      • Anonyymi

        Tämä teksti on kyllä puutaheinää. Samanlaisia vuodatuksia tekevät jotkut vakavasti skitsofreeniset entiset älyköt.


    • zxcxn

      Muistetaan tämä, siis kiinnijääneistä kysymys. Lähes jokainen ehdokkaista on rikollinen, kun otetaan tarkempaan syynyyn.

      Ylinopeus, vihapuhe, varastaminen jne. Jokainen on työpaikalta unohtanut työnantajan ostaman kynän taskuun ja se on varastamista. En pidä rikollisena tuomion saanutta joka on sanonut totuuden ja siksi saanut vuhapuheesta tuomion.

      Tälläiset kirjoitukset poistetaan palstalta hyvinkin nopeasti ennen vaaleja, koska ne voivat sekoittaa ajatuksia herkillä äänestäjillä.

    • ilmastovaalit

      Puhutaan myös ilmastovaaleista. Koko maailman päästöt on 100% ja Suomi tulee tulee täysin päästöttömäksi niin sitten koko maailman päästöt laskee 99,9 %.

      Tämän 0,1 % takia koko poliittinen kenttä keskustelee ja suunnittelee miten kiristää suomalaisten teollisuutta, ruokatottumuksia ja elämää.

      Onko täs enää mitään järkeä?

      • ilmojakinpidellyt

        "ilmastovaalit" päätti vaihtaa puheenaihetta.


      • ana-kusti
        ilmojakinpidellyt kirjoitti:

        "ilmastovaalit" päätti vaihtaa puheenaihetta.

        Rajoitteinen ihminen, jos näkee vain yhden puolueen ehdokkaiden rikokset, kun koko eduskunnassa on joltisenkin paljon rikoksista tuomittuja.

        Puoluekiihkoilijoita on aina esiintynyt ihmisissä, joten sitä vasten aivan normaalia.

        Keskustellaan noin yleisellä tasolla niin muuttuu hivenen järkeväksi.


      • äteritsiputeritsi

        Puhutko nyt rajoittuneisuusviittauksellasi Seitsemän tähden ykkössijasta valtakunnallisessa rikostilastossa vai Vaasan vaalipiiristä, jossa persut on selvä rikosykkönen?

        Niin, tässähän tulikin jo mainituksi kaksi samanhenkistä puoluetta. Kummallakin on sydäntään lähellä ulkomaalaisviha ja rakkaus Kremliä kohtaan.


    • Totuus_esiin

      Mut kyllä mr/mrs "ilmastovaalit" on silti tuossa asiassa ihan oikeassa, vaikkei tuo ehkä hänen kannanottonsa varsinaiseen aloitukseen mitenkään suoraan liittyne ... pitäs kai osata lukea jotenkin rivien välistä, mitä hän täsmälleen oikein tarkoittaa... Niin kuin tätäkin....

      Mut puoluepelihän tuossa taustalla jotenkin on...
      Nyt kun näyttää gallupien mukaan siltä, että ainakin SDP ,vihreät ja mahd myös rkp olis menossa hallitukseen, niin muutkin puolueet yrittää ainakin teeskennellä olevansa ilmasto asioista huolissaan, että mahtuis tulevaan vihervasemmisto puolueiden hallitukseen mukaan... Sitä sanotaan myös äänestäjien kalasteluksi...

      Kysymyshän on luultavasti siitä, että vihervasemmistolle on tullut nyt melkein hätä, kun kannatus ei näytä nousevan mitenkään niin korkeaksi, että saisivat ehdottoman enemmistön vaalien jälkeen eduskuntaan...
      Sekin kuuluu muuten demokratiaan...

      Toisin kuin tuo vihervasemmiston kommunismista juurensa juontava ideologia...

      Kyllä vihervasemmistopuolueita mahtaa ottaa päähän, kun suomessa ei oo, ainakaan vielä, mikään punavihreä diktatuuri, jossa olis vain yksi puolue, ja yksi oikea mielipide...

      Ei jotkut ikivanhat rikossyytteet/rangaistukset jostain pikkujutuista enää ketään äänestäjää tässä vaiheessa enää kiinnosta. Ei taida nuo mustsmaalausyritykset onnistua.

      Ja tähän sivuasiaan palatakseni, niin suurin osa suomalaisista kun ei oo ilmastosta yhtään huolissaan, vaan ihan muista asioista...
      Ainoa huolestuttava asia ilmastossa on kulloinkin vallitseva säätila, esim sataako/ paistaako, onko kylmää/kuumaa/tuulista, jne.
      Ei sen muuttumista juuri kukaan pelkää. Eihän se tuosta oo mihinkään muuttunut kymmeniin, satoihin, eikä ehkä tuhansiin vuosiin. 10 000 vuotta sitten oli jääkausi, sen jälkeen ilmasto lämpeni, ja ollut sen jälkeen suht koht vakio, mut tuo 10 000 vuotta on "mikroskooppisen" lyhyt aika, kun tarkastellaan maapallon koko historiaa.

      Joku hiilidioksidipitoisuus voi olla kasvanut, mut se on suurimmaksi osaksi mittaus/tilastointi tekniikasta johtuvaa harhaa. Esim ne n 500-100 v vanhat CO 2 arvot käytännön syistä vain laskennallisia, ja nykyiset arvot mitattuja. Tiedän kyllä että esim jäästäkin pystyy arvoja mittaamaan, mut se on laskennallinen arvo ja arvio.
      Ja jos tarkastelee asiaa pitkällä ajanjaksolla, niin ei tää maapallon ilmasto oo koskaan ollut vakio. Se vaihtelee, niinkuin sääkin.
      Mantereiden paikatkin vaihtelee. Niinkuin maapallon kiertorata, magneettiset navat,
      auringon aktiivisuus, jne...

      Ne yhtälöt joilla maapallon lämpötilan muuttumista "lasketaan", on aika epämääräisiä, ja niissä on paljon ns ihan " hatusta vedettyjä" muuttujia.

      Tiladtokikkailuilla voi vielä lisää vääristää niitä "tuloksia" jotka pönkittää jotain keksittyjä teorioita "ilmaston muuttumisesta"..

      Tuosta ilmaston muutos asiasta on tullut kuin joku uskonnollinen hurmosliike, jossa toisinajattelijoita ei suvaita.

      En tunne montaakaan ihmistä, jotka olis ihan oikeasti jostain ilmasto asioista huolissaan.

      Ehkä nuoria/ asiaan perehtymättömiä, yms ihmisiä voi onnistua kun pelottelemaankin jollain olemattomalla ilmiöllä...

      Muutama vuosikymmen sitten pelättiin ydinsotaa, nyt on keksitty uusi "mörkö", ilmastonmuutos fantasia. Mut saa siihen uskoa, ken haluaa. Mut ihan kaikille muille sitä on turha edes yrittää tyrkyttää/"pakkosyöttää".

      Kyllä ihmisiä huolestuttaa esim oma työ ja toimeentulo, turvallisuus, ja terveys, verotus, jne, eikä mikään laskennallinen/ teoreettinen ilmaston lämpeneminen 1,5 astetta vuodessa. Mun puolestani vois lämmetä vaikka 5 astetta vuodessa. Ei täällä mitään palmuja silti vielä kasvais.


      Mut milloinkahan huolestutaan ja tehdään uusia teorioita siitä, kun joskus hamassa tulevaisuudessa ihan varmuudella tulee vielä uusi jääkausi, tai joku supertulivuori purkautuu, tai esim iso asteroidi iskeytyy maahan.. se on siis tilastollinen fakta, ei mikään keksitty teoria. No, ei tapahdu varmaankaan ihan lähi aikoina,koska se ei sopisi väitetyn ilmastonmuutoksen taustalla olevien poliittisten/kaupallisten tahojen intresseihin...

      Arvelenkin että USAn presidentti Trumpin arveluissa siitä, että kiinalaiset ois jotenkin tään ilmastonmuutos "vouhotuksen" takana, voi olla ehkä jotain perääkin....

      Esim suomessa monikaan vakavasti otettavissa oleva poliitikko (tai tiedemieskään, kun pelkkäävät jotenkin leimautuvansa)ei sitä uskalla sanoa ääneen. Paitsi jotkut Persut, jotka eivät ilmeisesti taaskaan ole hallitukseen tosissaan pyrkimässäkään. Tuota menoa niille käy kuin joillekin ruotsidemokraateille tuossa länsinaapurissamme, eli ulkona lähes kaikesta päätöksenteosta..

      Mut ilmastonmuutosasioista jatkaakseni, niin esim Kiinalaisille sopisi hyvin että esim eurooppalaisesta ja usalaisesta teollisuudesta tulis huonommin kannattavaa, ja vähemmän kilpailu kykyistä...

      Ja huom, mahd epäilyksistä huolimatta, en ole persu. Oikeistopuolueen kannattaja kuitenkin. Jos se asia nyt sattuu jotain askarruttamaan.

      • on-ymmärtänyt

        Ei tarvii olla persu, jos ymmärtää asian.


      • rakassuomenmaa

        Lähes kaikki tuomitut ovat kritisoineet luku- ja kirjoitustaitodotomien elitasosurffaajien lasten kyttääjien toimia. Oikeasti ne eivät ole rikoksia, vaan poliitisen poliisin kannanottoja. Näitä rikosnimikkeitä ei ole perustuslaissa. Pelkästään halutaan vaientaa mielipiteitänsä antaneet Suomen kansalaiset.
        Se on jo rikos sinänsä Suomen kansaa vastaan.
        Raiskausrikoksista vaietaan, koska korkeammalta hallitustasolta on käsky käynyt. Se ei sovi heidän harjoittamaan politiikkaansa.
        Jos haluat vaikuttaa muutokseen jätä äänestämättä nykyisiä hallituspuolueita sekä SDP:tä, joka haluaa lisää ja lisää notkujia, sosiaalielättejä. RKP on myös samoilla linjoilla, vihreitä ja vasemmistosta puhumattakaan.
        Jos ja kun haluat oman kotisomalin tai arabin, ole äänestämättä perussuomalaisia.


      • Jurkand

        Kyllä siellä persuissa on niitä pahoinpitelijöitäkin, eli on siirrytty puheista tekoihin. Perustuslaki ei ole rikoslaki. Rikoslaki on se, minkä pohjalta persutkin ovat tuomionsa saaneet.

        Raiskausrikoksista on pyritty vaikenemaan esim. persujen kansanedustajaehdokas Putkosen kohdalla, joka on tuomittu raiskaaja.


    • yritys

      Jep, vihapuheen tuomiot ovat täysin valtaapitävän ruoska jolla hiljennetään toisinajattelijoita.

      • kuokkavieraat-ulos

        Sillekin tulee kohta loppu, kun persut rynnii hallitukseen ja saa lopultakin kunnon jalansijaa. Nykyisen haittamaahanmuuton on loputtava. Se tuhoaa niin Eurooppaa kuin Suomea. Vain perussuomalaiset on ainoa isänmaan puolue, joka ajaa meidän suomalaisten ja Suomen asiaa.


    • ratsumies88

      persut on valitettavasti menettäny jo uskottavuutensa..hopottää kokoajan samaa ja mitään ei oikeesti tapahdu. ääniä tulee vaan kapakka ramboilta ja niiden ruusuilta

      • Kok_vs_ps

        Se on valitettavasti totta. Siksipä siirtyikin ideologisesta persujen kannattajasta käytännön syistä kokoomuksen kannattajaksi, niin on edes jotain vaikutusmahdollisuuksia.


      • kokkari
        Kok_vs_ps kirjoitti:

        Se on valitettavasti totta. Siksipä siirtyikin ideologisesta persujen kannattajasta käytännön syistä kokoomuksen kannattajaksi, niin on edes jotain vaikutusmahdollisuuksia.

        Jeps ja saadaan työvoimaa välimereltä. Työlääset näkee punaista, kun moniosaajat valloittaa työpaikat.


      • ettämitä
        Kok_vs_ps kirjoitti:

        Se on valitettavasti totta. Siksipä siirtyikin ideologisesta persujen kannattajasta käytännön syistä kokoomuksen kannattajaksi, niin on edes jotain vaikutusmahdollisuuksia.

        Niin, vaikuttihan rotta Orpo suuresti matujen päästämiseen Suomeen, Lesta Sipilän avustuksella.
        Kannattaa äänestää kokoomusta, tuota Suomen kansan mustaa surmaa. He osaavat tuhota Suomen ja käärivät rahat omiin liiveihinsä. Jos et äänestä heitä, niin anna äänesi valtiorikolliselle Keskustalle. Siten saamme suomalaiset entistä enemmän ahdinkoon.

        Ei ole Suomen historiassa ollut koskaan yhtä heikkoa hallitusta kuin edellinen omasta tahdostaan eronnut.
        Myivät kansallisomaisuuttamme niin paljon, että saivat hetkeksi pysäytettyä Suomen valtion velkaantumista. Pelkkä silmänkääntötemppu, mutta kansallisomaisuutemmen katosi vieraan vallan käsiin. Sipilä ja Orpo ovat valmiit myymään maamme makeavesivarannot ulkomaiseen omistukseen. Sanovat toista ja toisella kädellä kasvattavat omaa varallisuuttaan. Heidän taskunsa ei ole koskaan niin täynnä euroja, että riittäisi.
        Kuinka paljon itse pääministeri maksoi Suomelle veroja? Kikkailee vakuutuskuoriensa kanssa. paljon hänen kähmintäänsä on pysynyt piilossa ja pysyy.


    • kysyn-vain

      Jos minä suomalainen mies menen 9 vuotiaan tyttölapsen kanssa avioon niin miksi minua kutsutaan?

      Joudunko oikeutaan ja saanko tuomion?

      Onko nämä tuomiot vihapuheesta oikein Suomessa?

    • ratsumies88

      tämän päivän lehdessä oli otanta että persut noussut toiseksi kannatuksessa---moni haluaa äänestää persua,puhuu äänestävänsä. mutta niinkun se toinen gallup kertoo moni kuitenkaa ei haluaisi persujen hoitavan heidän asioitaan eduskunnassa vaikka heillä hyvät mielipiteet onkin. eli --persut on niitä ylasteen hyviä jätkiä jonka kans voi hengailla mutta ei niitä kotia viedä.
      facta..sori vaan
      mutta onneksi sipilä-ja tunariryhmä on onnistunut pilaamaan luottamuksensa koko muualla suomessa paitsi etelä-pohjanmaalla. se ei ole koskaan kepua pettänyt

    • soon-vain-näin

      Kun kuuntelee näitä ilmastohörhojä kuinka ne muuttaa meidän ruokailutottumuksia ja saunan lämmkityskään ei saa tapahtua puulla niin mulla menee usko noihin puolueisiin.

      Tuli jo aikoinaan "paskalaki" ja sillä pantiin mökkiläisiä halvalla ja nyt laitetaan maailman ilmasto kuntoon suomalaisten selkänahasta.

      Suomen osuus ilmaston lämpenemiseen on 0,1 % ja vaikka Suomi poistaa koko tuon 0,1 % niin muu mailma pitää 99,9 % saastuttamisen ennallaan ja vielä lisäävät.

      Jos on vähänkin latvas jäljellä niin ei kannata jättää äänestämättä puoluetta joka ajaa todella tuota vääristymää pois.

      Nämä vanhat puoluepamput kulkevat takki leveällä maailmalla ja nakkelevat verorahoja sinne tänne kutsuvat vielä "moniosaajia" apajalle.

    • Kirjaltaja

      Persujen saavutukset Suomen eduskunnassa, on maailman ohuin kirja.

      • karjaltaja

        Ja monen vanhan puolueen mokaukset ovat maailman paksuin kirja.


    • duffmannn

      mölyä turhasta..ituhipit ja bossin pukuja käyttävät pitkäkenkä kaappi poikkeavat huutelee..nooh kyllä maailmaan ääntä mahtuu. attelin äänestää persuja ihan sen takia kun mahdun muiden istuttamaan muottiin elikkä pari vanhaa rikosta takana,erittäin kaunis,saatanan miellyttävä ja vielä hyvä sängyssä....uuh..jee...toivottavasti persuista joku menee läpi---

    • Expersu

      Persujen poliittinen muisti on todella lyhyt. Eivät muista olemistaan Sipilän leikkaushallituksen kumileimasimena ja hillotolppana. Huvittavaa porukkaa.

    • sundmann

      kukaan ei muista ilmeisesti sipilän yritys sotkuja jolla loi omaisuutensa? ja nyt kun on tämä biopolttoaine tehdas hässäkkä jonka johdossa on sipilän sukua...plus pari muuta....nämä on kaikki julkista tietoa mutta eipä ole ukko kommentoinut...lahko pitää rahanuorat omissa käsissä...kommentoi vasta jos putoo hallituksesta eikä pysty enää järjestellä asioita

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jussihan se toivoo että suomalaisnaisia raiskataan maahantulijoiden toimesta. Niitä jotka eivät ole hänen äänestäjiään. Siinäpä moraalista puhetta. Todellista ministerin puhetta.

    • Anonyymi

      Voima alkaa, kun järki loppuu.

      • Anonyymi

        Voima, kahvi, sisu ja usko auttaa jaksamaan, äly luovuttamaan.


    • Anonyymi

      Älyttömistä ei ole ryhmänjohtajiksi. Pelkkiä takarivin taaveja.

    • Anonyymi

      Miksi ? Miksi JM:ä valittu eduskuntaryhmän johtoon. Hän jos joku olisi sen ansainnut. Vai onko hän ehdolla koko eduskunnan puhemieheksi. Sitä saamme tänään kovasti jännittää. Vai saammeko ?

    • Anonyymi

      Psykopaatin tunnistaa silmistä.

    • Anonyymi

      Eduskunnassa oikeisto istuu oikealla. Siis persus. Kertoo Suomen yleisradion uutiset.

    • Anonyymi

      Jukka sai tuomion 1990-luvulla toimeksiantopahoinpitelystä, onko tämän lisäksi muita velanperintäkeikkoja? Aseella uhaten? Kuka ottaa kantaa, Jukka itse?

    • Anonyymi

      Omalta äidiltään vie rahat ja kansa äänestää eduskuntaan.
      Saako toivoa ettei Jukka hoida eduskunnassa mitään rahaan liittyvää.

      "Vaasalainen Mäkynen löi hovioikeuden mukaan nyrkillä politiikasta puhumaan tullutta miestä ravintolassa. Hän sai viime syksynä hovioikeuden vahvistamat sakot.

      ”Tuomio tuli, ja siitä voidaan tietysti olla montaa mieltä tuntematta taustoja. En halua siihen sillä lailla kommentoida, vaan katson eteenpäin”, Mäkynen sanoo.

      Vaasan vaalipiirissä 3 862 ääntä saanut Mäkynen on 1990–2000-lukujen vaihteessa tehnyt töitä vartijana ja järjestyksenvalvojana. Mäkysellä on myös laajaa kokemusta kamppailulajeista.

      ”Se turva-ala on nostettu nyt vähän liian korkealle. Pääasiassa olen rakennustöitä tehnyt melkein koko aikuisikäni.”

      Pahoinpitelytuomion lisäksi Jukka Mäkynen sai tarkastelujakson ulkopuolella vuonna 2007 viiden kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen törkeästä maksuvälinepetoksesta. Mäkynen oli saanut äitinsä pankkikortin hoitaakseen tämän taloudellisia asioita.

      Käräjäoikeus piti kokonaisuutena arvioiden törkeänä sitä, että Mäkynen olikin käyttänyt 3 667 euroa omiin tarkoituksiinsa ja aiheuttanut äidilleen tämän ”taloudelliset olot huomioiden erityisen tuntuvaa vahinkoa”.
      Persujen rikoksista kerrotaan enemmän Hesarin jutussa.
      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006075999.html?fbclid=IwAR35OPTbJ-MrAYwKKyeQtsR4X4Up5oqdIhiKH1DiQD3eDaxUxlLiolXD9o4

      • Anonyymi

        Jos Jukka-poika tulee kadulla vastaan, siirryn kadun toiselle puolelle.


    • Anonyymi

      Mää Toivon että tulis vastaan.t.iso rane,150penkki.en avuton hippi jota lyödään syyttä.pappa vaihtaa kadun puolta.

      • Anonyymi

        Voi Rane, sä oot niin pihalla kuinka homma toimii. Siinä ei paljon 150 penkki auta.


    • Anonyymi

      Kyllä voimassa jyty.

    • Anonyymi

      Mitä voima auttaa, jos järki loppuu ?

    • Anonyymi

      EN YMMÄRRÄ NÄITÄ KANSANEDUSTAJIA KETÄ TONNE ON VALITTU JOILLA ON TUOMIO ALLA TAI MERKINTÄ

    • Anonyymi

      Onko täällä sitten ollenkaan RKP edustajia ? Jos väitteesi pitää paikkansa .
      Ainakin muun suomen alueella pidetään pohjanmaa ruotsinkielisenä?

      • Anonyymi

        soini sanoi kyllä hyvin että se loi joskus kansalle menestyvän puolueen jota pitäisi "jopa halla-ahon pystyä johtaa" no nähty on soinin lähdön jälkeen on puolue ollut vain huutelevia koulukiusaajia joilla ei ole mielipiteitä...jussi itse kärjessä...sössöttää teeveessä kalju punaisena aina että on eri mieltä kun kaikki..mutta ei oikeen oo omaakaan kantaa..ja viellä ihmetellään miksi muut puolueet eivät tee yhteistyötä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        soini sanoi kyllä hyvin että se loi joskus kansalle menestyvän puolueen jota pitäisi "jopa halla-ahon pystyä johtaa" no nähty on soinin lähdön jälkeen on puolue ollut vain huutelevia koulukiusaajia joilla ei ole mielipiteitä...jussi itse kärjessä...sössöttää teeveessä kalju punaisena aina että on eri mieltä kun kaikki..mutta ei oikeen oo omaakaan kantaa..ja viellä ihmetellään miksi muut puolueet eivät tee yhteistyötä?

        persujen pitäs aloittaa nyt ensin tukiopetus oman puolueen jäsenille joilla suurimmalla osalla peruskoulukin on kesken ja henkistä tukea tarvitsee kaikki


    • Anonyymi

      Helsingissä tuomittiin eräs nainen vankeusrangaistuksella. Kelan väärinkäyttö.
      Oletko selvillä, joku lehti julkaisi tälläisen vihapuheen?

      • Anonyymi

        Ei niitä lasketa. Vihapuhe on vakavin rikos koskaan. Murhamiehetkin tutisevat linnassa kun uusi vihapuherikollinen saapuu tuomiotansa istumaan.

        :D


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      317
      3616
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      55
      1232
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      189
      1187
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe