Iljettävää flirttailua kuolemalla, sadakseen valtaa!!

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006059999.html

Sipilä pilasi Suomen talouden kutsumalla kaikki arabimiehrt Suomeen. Esimerkiksi Turun puukottaja asui jo ennestään Ruotsissa, muta Suomen pääministerin houkutteleva kutsu sai hänet tulemaan Suomeen. Me kaikki muistamme kuinka Siilä kohtasi Farad Farisin Torniossa. Hän väitii Sipilälle olevansa 17- vuotias. Oikeasti hän oli sotakokemusta omaava taistelija ja reilusti täysi-ikäinen.
Farad oli myös asunut Euroopassa monia vuosia, mutta johti kutsun saaneita joukkoja Euroopan läpi Suomeen.

Sipilä menettää poliittisen valtansa. Valllan säilyttääkseen hän flirttailee poikansa kuolemalla.
Älkää menkö sympatiseeraaman häntä. Valkeassa päivystää grooming jengi Sipilän kutsumana.
Suomalaisten vanhusten hoitoon keräämät rahat menevät nuorten arabien ylläpitoon.

72

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • porariko

      Kyllä ehdokkaiden joukosta löytyy liikuttavempiakin juttuja,mutta he eivät ratsasta niillä.

      • åååååå

        Itse sortuu juuri siihen mistä arvosteli erästä toista puolueen edustajaa. Mikään ei tuolle miehelle ole pyhää, ahneus kuitaa kaiken. Iljettävä tyyppi, yök.


    • ParaPeukkuva

      Teatteria. Januskasvoinen näyttelijä, aika huonokin sellainen.

      • AnsaitseeOscarin

        Puhut siis Sipilästä? Samaa mieltä, teatteria koko touhu!
        Vaimoko taas neuvonut, että "pillitäpä vähän". :-D


    • Alvira

      Täysin häpeämätön Sipilä. Voi miten toivoisin Suomeenkin saatavan kunnollisen, uskaltavan, ja asioista tietävän kansallispuolueen. Asioista tietävällä tarkoitan tietoa ja ymmärrystä muista kulttuureista ja heidän käytännöistään; miksi tehdään näin? miten tehdään? mikä tarkoitus, ja mitä sitten kun on saavutettu päämäärä?
      Hyysärit eivät halua tietää eikä ymmärtää, koska se on helppoa kellumista olossaan, ja sillä saa paljon hännystelijöitä ja mielistelijöitä, ja tyhmimmät tietysti pitää viisaana.

    • santapaperi

      Voipi olla että vaalien jälkeen on aikaa hioa sitä kannoottia.

    • Allah_ohA

      Persuilta iljettävä sonnanjauhannan maahanmuuton lopettamisesta, eivät edes pysty sanomaan miten sen tekisivät.
      "Iltalehti pyysi perussuomalaisia kertomaan, miten humanitaarisen maahanmuuton lopettaminen konkreettisesti toteutetaan ja tarkoitetaanko sillä, ettei kenellekään enää myönnettäisi turvapaikkoja ja lopetettaisiinko kiintiöpakolaisten vastaanottaminen ja paljonko niistä tulisi tarkemmin ottaen säästöjä. Perussuomalaiset ei halunnut tarkentaa vastaustaan.

      Niin sanottu humanitaarinen maahanmuutto perustuu kansainvälisiin sopimuksiin, joihin Suomi on sitoutunut. Palautuskiellon periaatteen noudattaminen on näiden sopimusten keskeisin velvoite. Myös Suomen perustuslaissa todetaan, ettei ulkomaalaista saa karkottaa, luovuttaa tai palauttaa, jos häntä tämän vuoksi uhkaa kuolemanrangaistus, kidutus tai muu ihmisarvoa loukkaava kohtelu".

      • Matulisto

        Suvakki riehaantuu - itke vähän vielä :-D Juuri oli lehdessä juttua, että suurin osa iranilaisista kannattaa perussuomalaisia, jotka takaavat heille rauhan uudessa kotimaassaan.


    • Olen.tyrmistynyt

      Ikävää ja ajattelematonta nostaa poikansa kuolema tässä vaalihurmoksessa esiin.
      Olihan halventavaa syyttää iljettävästä flirttailusta muita.

    • Testaaja98

      Mutta mites se asian toinen puoli? Jos hänellä on oikeasti paha olla ja haluaa sen tuoda esille? En usko, että tässä vain haetaan sääliä, vaan ehkä siinä isä tuo tuskaansa esille. Ja jos sen on tuonut haastattelussa ilmi, niin onko se lehdistön vika, että korostaa sitä asiaa vain siitä haastattelussa, vai kenen vika? En löydä kyllä tästä ehdokkaan syytä.

      • ammattiautajalle

        Apua on haettava ammatti auttajilta ,varmaan on vara käydä yksityiselläkin.


      • Testaaja98

        Miksi pitäisi turvautua ammattiauttajaan, jos asiasta puhuminen riittää? Tarvitaanko siihenkin oikea henkilö? Ja edelleen peräänkuulutan sitä, että onko se haastattelijan vai haastateltavan vika, jos näitä asioita kysellään ja puhutaan julkisessa haastattelussa?


      • Olen.tyrmistynyt
        Testaaja98 kirjoitti:

        Miksi pitäisi turvautua ammattiauttajaan, jos asiasta puhuminen riittää? Tarvitaanko siihenkin oikea henkilö? Ja edelleen peräänkuulutan sitä, että onko se haastattelijan vai haastateltavan vika, jos näitä asioita kysellään ja puhutaan julkisessa haastattelussa?

        No, mutta ei pitäisi muita syytellä flirttailusta kun itse tekee niin .Puhukoon sipilä mitä lystää, ilman että samanaikaisesti sytyttelee muita.
        Jotain rotia sentään.


      • ammattiautajalle
        Testaaja98 kirjoitti:

        Miksi pitäisi turvautua ammattiauttajaan, jos asiasta puhuminen riittää? Tarvitaanko siihenkin oikea henkilö? Ja edelleen peräänkuulutan sitä, että onko se haastattelijan vai haastateltavan vika, jos näitä asioita kysellään ja puhutaan julkisessa haastattelussa?

        Kyllä haastateltava voi rajata etukäteen mistä ei kysytä,koska aihe on arka että itku pääsee.


      • Testaaja98

        Voi toki rajata, mutta silti pitäisi inhimillisyyttä olla mukana. Ja eikö se osoita jotain jos pystyy puhumaan aroistakin asioista kansalle?


      • Tyrmistynyt.äänestäjä
        Testaaja98 kirjoitti:

        Voi toki rajata, mutta silti pitäisi inhimillisyyttä olla mukana. Ja eikö se osoita jotain jos pystyy puhumaan aroistakin asioista kansalle?

        Toki se jotain kertoo, edellisissä edustaja vaaleissa oli aivan ymmärrettävää. Mutta kuten nyt nosti justiin tähän vaalihuumaan, en tiedä mitä se hänestä kertoo ,lähteä sitten julkisesti panettelemaan muita iljettävästä flirttailusta , kun itse toimii samoln.
        Eikö kansalle pitäisi näin vaalien aikaan nostaa esille, onko edelleenkin aikomus kurjistaa ihan niitä heikoimmin toimeen tulevia ihmisiä .toivottavasti niitä ei keskustassa lajitella niihin" ihmisroskiin".


    • Alvira

      Sipilä pelaa samalla kortilla toista kertaa, se tässä iljettää. Poikansa kuolema osui viimeksi täydelliseen kohtaan, ja niinpä Sipilä pääsi äänivyöryllä pääministeriksi asti. Säälipisteillä siis aivan puhtaasti, mutta toki se oli toisaalta ymmärrettävääkin siinä tilanteessa.
      Nyt hän käyttää samaa taktiikkaa.

      • Totuuskomissio1

        Sipilä on kyllä tyypillinen kepumafian edustaja, tekemänsä törkeätkin virheet ne yrittävät aina "takin käännöllä" sälyttää toisten niskaan, mutta tämä ukko on tehnyt hirvittävää vahinkoa Suomen taloudelle ja suomalaisten kaikinpuoliselle turvallisuudelle ja tasa-arvolle:/

        Kysyn: Tarvittiinko maassamme panssaroituja poliisiautoja ennen viimeisintä hallitusta?

        Oliko maassamme ollenkaan potentiaalisia terroristeja ennen viimeisintä hallitusta? Nyt Supon seurannassa 370 henkilöä ja uutisten mukaan vastaanottokeskuksissa ja vankiloissa lisää "radikalisoituneita" islamisteja.

        Tarvittiinko maassamme ennen viimeisiä kahta mätähallitusta ,politiikoille "erityisturvatoimia"?

        Liian monet asiat ovat menneet päin h-vettiä parin viimeisen hallituksen aikana, eikä edellisiäkään voi kiittää ja kumartaa Suomen-ja suomalaisten asioiden hoidosta, sillä maahamme sallittiin jo 90-luvun alusta asti kehittyä ulkomaalaisten ryhmittymiä, joille annettiin heppoisin perustein Suomen kansalaisuuksia esim. somalit jne.

        Jokunen viikko sitten Yle ilmoitti uutisissaan, että Helsingin ja sen lähistön piirissä asuu jo nyt 200 000 vieraskielistä ihmistä, muistaakseni jatkui, että 2030 vuoteen mennessä luku kaksinkertaistuu, tuokin voi olla alakanttiin, jos rotia ei tule:/

        Työperäiset ,yksittäiset maahanmuutot ei Suomea ja suomalaisia hetkauta, mutta ns. haittamaahanmuutto, eli laiton ja perusteeton massa tunkeutuminen taloudellisten etujen perässä, on jo myrkkyä kansallemme ja sen taloudelle:/


    • Alvira

      Totuuskomissio 1: täyttä asiaa! Näistä ei vain saa julkisesti puhua, kun tulee aina jollekin "paha mieli." Monet kommentit täältäkin poistetaan, kun tosiasioita yrittää kertoa.

    • Takkisenkunpyörii

      Jussi kehuu scriptassaan hallitukseen pääsyä ja hienoa maahanmuutto-ohjelmaansa vuonna 2015. Ei ole mitään mainintaa maahanmuuton lopettamisesta eikä kustannuksista.
      ”Vilpitön mielipiteeni on, että työryhmän paperi on suunnilleen niin hyvä kuin näillä poliittisilla pelimerkeillä on saatavissa. Se tarjoaa seuraavien neljän vuoden aikana hyvät puitteet perussuomalaisten maahanmuuttopoliittisen ohjelman edistämiselle hallituksesta käsin. Kaikkea haluamaamme emme ole paperiin saaneet, mutta ei kukaan asiaa tarkemmin pohtiva varmaan sellaista odottanutkaan”.

    • Sipilä yritti kerätä sympatiaa itkeskelemällä poikansa kuolemalla TV:ssä. Hyvin iljettävä mies, kun yrittää kerätä valtaa ja mammonaa lapsensa kuolemalla.

      • Eitullutmamauistakuluja

        Halla-Aho hyväksyy kaiken kun vain pääsee hallitukseen. Se nähtiin jo vuonna 2015. "Kärkkäänä maahanmuuttokriitikkona tunnettu europarlamentaarikko Jussi Halla-aho (ps.) on tyytyväinen perussuomalaisten saavuttamaan hallitusneuvotteluiden tulokseen. Työryhmän paperi on suunnilleen niin hyvä kuin näillä poliittisilla pelimerkeillä on saatavissa. Se tarjoaa seuraavien neljän vuoden aikana hyvät puitteet perussuomalaisten maahanmuuttopoliittisen ohjelman edistämiselle hallituksesta käsin".


    • Äänestätkö

      Marttyyri Sipilä. Kurtistelee kulmiaan kun Halla-aho paukuttaa totuuksia vaalipaneeleissa. Jussi on esiintynyt todella vahvasti ja on mielenkiintoista nähdä seuraavat kannatuslukemat..

    • niinväsynyt

      Isoäitini oli kotoisin Ii-joelta, hän haistoi nuo ”hihhulit” jo pitkän matkan päästä. Ilmeisesti oli kokemusta 20- ja 30-luvun körteistä hellareista sekä lestapiruista. Hän vain sanoi että ”ne on niitä ....”.
      Itse olen Helsingissä syntynyt mutta mummun opetukset eivät unohdu ikinä ......

      • näin-se-menee

        sataa hallan laariin


    • Halla-aholla ei ole edes hallituskiimaa. Hän ei tarvitse hillotolpaa. Jussi saatta ajaa vahvaa linjaansa myös oppositiossa.

    • Äänestäisitkö Teemeun suosittamaa vanhaa panoa?
      Teemu on toki ihan ok. Ei nyt tätä kuitenkaan.

    • Äänestäjä

      Ei ole fiksua tehdä politiikaa omaisten pois menolla tai maahanmuuttajilla. Oishan jo Oululaisilla pitänyt soida hälytuskello päässä kun uutissa kautta suomen näytettin näitä tulijoita .Haaparannasta,jokaisella kännykkä kädessä nuoria miehiä.Sipilä missä tämä oikeasti apua tarvitseva lapsiperhe on?

      • Mitäpersutteki2015

        "Halla-Aho hyväksyy kaiken kun vain pääsee hallitukseen. Se nähtiin jo vuonna 2015. "Kärkkäänä maahanmuuttokriitikkona tunnettu europarlamentaarikko Jussi Halla-aho (ps.) on tyytyväinen perussuomalaisten saavuttamaan hallitusneuvotteluiden tulokseen. Työryhmän paperi on suunnilleen niin hyvä kuin näillä poliittisilla pelimerkeillä on saatavissa. Se tarjoaa seuraavien neljän vuoden aikana hyvät puitteet perussuomalaisten maahanmuuttopoliittisen ohjelman edistämiselle hallituksesta käsin".


    • poistumaasta

      kummallinen sipilä

    • Hallituksentemput
    • MatuillaTekeeRahaa

      Paljonkohan miljonääri Sipilä olisi saanut valtiolta vuokraa 20 matun majoituksesta?
      Valitettavasti se matu-bisnes jäi haaveeksi.

    • 2015mamutkeskusta

      Olisinko itse puhunut samoin kuin Sipilä

      en ikinä-häpeä

    • HommoTiipala

      Mitä kouluja pitää käydä, jotta pääsee politiikan ERIKOIStoimittajaksi?

    • Isänmaanveli

      Juha Sipilä johtaa Keskustan vuosisadan huonoimpaan vaalitulokseen kannatus vain 14%:a.
      Hän saattaa parantaa juoksuaan, kun on ottanut poikansa kuoleman julkiseksi itkun aiheeksi.

    • raiskattumaa
    • Vainpersutkyykyttävät

      Persut haluavat kyykyttää työttömiä, varsinkin nuoria.
      Persujen pakkotyöesitys eduskunnassa oli kaikkien aikojen halpatyövoiman pohjanoteeraus. Allekirjoittajina persu kansanedustajat vuonna 2011.
      ”Perussuomalaiset esittää Teuvo Hakkaraisen johdolla pakkotyötä työttömille nuorille. Talousarvioaloitteen on allekirjoittanut suuri joukko perussuomalaisten kansanedustajia, muun muassa eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner”.
      https://www.eduskunta.fi/FI/Vaski/sivut/trip.aspx?triptype=ValtiopaivaAsiakirjat&docid=taa 42/2011

    • Sunnuntaina, kun menet äänestämään niin ajattele sitä tuskaa, mitä pääministeri koki menettäessään poikansa yllättäen. Toisaalta ajatelkaa myös sitä tuskaa, mitä Jehovan todistajan perhe koki jonka äidiltä katkaistiin kaula Turun torilla. Kaulan katkaisi Ruotsissa asunut maroccolainen.
      Hän tuli Suomeen Sipilän kutsumana pakolaisena!

      • niinväsynyt

        Sitä minä ihmettelen että miksi poliisi ei tutki Turun puukottajan ja supersankari Hassan Zubierin välistä yhteyttä, molemmilla oli osoite Ruotsissa? Ja sitten vielä joku vaasalainen suvaitsevainen järjesti tälle sankarille rahankeräyksen, sinne hävisi yli 30000 euroa. Voi hyvää päivää .....


      • niinväsynyt kirjoitti:

        Sitä minä ihmettelen että miksi poliisi ei tutki Turun puukottajan ja supersankari Hassan Zubierin välistä yhteyttä, molemmilla oli osoite Ruotsissa? Ja sitten vielä joku vaasalainen suvaitsevainen järjesti tälle sankarille rahankeräyksen, sinne hävisi yli 30000 euroa. Voi hyvää päivää .....

        Pitää ottaa huomioon, että Turun puukotuksen vuoksi tarvittiin maahanmuuttaja taustainen sankari. Turun Sanomat yritti yhtä, mutta valokuva paljasti, että hän oli sivullinen.

        Tämän jälkeen löydettiin sankariksi Hassan Zubier. Svenska Yle kestitsi sankaria Vaasassa ja RKP:n sisäpiiriin kuuluneet naiset kutsuivat sankaria "hassulaiseksi" ja käynnistivät rahankeräyksen.
        RKP:n lähipiiri estää poliisia paljastamasta hassulaisen todellisen roolin.


      • konepaja
        DonaldTruth kirjoitti:

        Pitää ottaa huomioon, että Turun puukotuksen vuoksi tarvittiin maahanmuuttaja taustainen sankari. Turun Sanomat yritti yhtä, mutta valokuva paljasti, että hän oli sivullinen.

        Tämän jälkeen löydettiin sankariksi Hassan Zubier. Svenska Yle kestitsi sankaria Vaasassa ja RKP:n sisäpiiriin kuuluneet naiset kutsuivat sankaria "hassulaiseksi" ja käynnistivät rahankeräyksen.
        RKP:n lähipiiri estää poliisia paljastamasta hassulaisen todellisen roolin.

        RKP isänmaanasialla?


      • Kenenleipääsyötsen

        Onko odotettavissa irvokas puuhasteluhetki oikeudessa ? Aineksiahan tässäkin puuhastelussa olisi vaikkapa 15 päiväsakon verran...


    • Törkeäätoimintaa

      Persujen ilmastopolitiikkaa...tuulivoimaloissa räjähtelevät lepakot...
      Persut eivät halua työperäistä maahanmuuttoa halpatyöaloille, palkoilla ei tule toimeen.... Miten sadat tuhannet suomalaiset tulevat toimeen halpatyöaloille?
      Halla-aho pysäyttää haittamaahanmuuton rajavalvonnalla..... Heehhhee heeh... Miksi ei pysäyttänyt vuonna 2015?
      Halla-aho haluaa käyttää maahanmuuttoon lisää rahaa 700 miljoonaa... Turvasäilöihin... Raha on poissa vanhuksilta, lapsilta, sairailta, vammaisilta...

    • Nuoret oululaismiehet maahanmuuttaja saastuttaa enemmän kuin teidän bemarinne.
      Huomenna on äänestyspäivä, mikäli aiotte vielä jatkossakin kulkea autoillanne, niin kootkaa autonne täyteen äänioikeutettuja ja käykää äänestämässä persuja. Äänestämisen jälkeen Grillille, ja hana pohjaan Oulussa on erityisen tärkeää käydä äänestämässä, jotta saadaan rotuaari ja Valkea siistiksi ensi kesäksi. Grooming jengien rallin on myös loputtava.

    • Köyhä opiskelijapoika Sebastian Tynkkynen kävi vaalikampanjaansa monimiljonääri pääministeri Juha Sipilää vastaan. Sebastianin vaaliteema oli Tynkkynen sisää ja Sipilä ulos.
      Opiskelijan oikea suora osui ja pääministeri lensi kanveesiin. Hän menetti puolet kannatuksestaan ja kongi pelasti täystyrmäykseltä Sipilä on saanut koko perinteisen hienon puolueen naurunalaiseksi.
      Hänelle nauraa arabit ympäri aavikkoa ja Suomessa kaikki, jotka saavat täyshoidon ja vielä rahaa tilille! Kiitos paljon Suomen pääministeri täällä saa pikkurikollinen Bagdadista paremman kohtelun, kuin sotienneveteraanit.

    • DonaltTruth

      Kuten tiedätte Sebastian on Putinin luottopelaaja ja edistää Suomen alistumista Venäjän vallan alle. Hyvä.

      • Pekka Haavisto kuuluu myös Put in suosikkijengiin. Voi näitä pikkutrolli rukkia. Seurustelkaa Kyllikin kanssa tehkää läksynne ja käykää nukkumaan.


    • miestietenki

      Kansa on onneksi viisaampi kuin haarovälissä roikkuva puhuva M

    • valtalähti

      Rahat jäi

    • Kepu kompastui yhteen henkilöön. Hän on Perneri.
      Koko vaalitappio johtuu siitä, että Sipilä ja Vanhanen ovat Pernerin lumoissa.

    • ääniharavatuleetässä
    • Sipilän Kempele talo olisi ollut hyvä pakolaisille. Nyt he kuluttavat yhtä paljon kuin suomalainen. Suomessa asuva kuluttaa 3,5 maapalloa. Afrikassa 0,7. Jätetään afrikkalaiset afrikkaan.

      • Vihreiden Pekka Haavisto ei tarjonnut palatsiaa, vaikka lienee suurempi, kuin Sipilän talo!
        Kahden hengen talous ei ole ilmastoystävällinen erittäin iisossa talossa.


    • Voiko kukaan pohjoisen ihminen äänestää EU-vaaleissa Vihreitä ? He vastustavat tehtaan rakentamista Kemiin. Suomea ei saa heidän mielestään enää kehittää, kun Afrikassa on kuuma.

      • Anonyymi

        tuokaa lisää irakista viisaita miehiä

        sipilä tietää mistä löytyy

        altaeeee


    • Anonyymi

      https://www.is.fi/politiikka/art-2000006090109.html
      Halla-aho tarjosi vappupuheessa radikaalia vaihtoehtoa hallituksen muodostamiseksi – ”parempi kuin nykyjärjestelmä”!
      Yksi miettimisen arvoinen vaihtoehto ongelman ratkaisemiseksi olisikin hänen mielestään se, että hallituksen muodostaisivat automaattisesti kaksi tai kolme suurinta puoluetta. Eduskuntavaalien tuloksen perusteella se tarkoittaisi Sdp:n, perussuomalaisten ja kokoomuksen hallitusta.

      – Tällä tavoin ainakin suurimpien äänestäjäryhmien näkemykset tulisivat aina edustetuiksi.

      UGH-Mestari on puhunut

    • Anonyymi

      Sanotaan nyt ääneen reilusti, Persuja äänestin. Suomi tarvitsee perussuomalaisten ajattelutapaa. SIksi Sebastian Tynkkynen sai minun ääneni. Kaverilla on oikea ajatukset, elää niinkuin persun kuuluu on reilu ja rehti, kunnon Suomalainen. Nyt vaan näyttää pahalta, että perussuomalaiset joutuu taas oppositioon, sieltä ei asioita muuteta.

      • Anonyymi

        Mutta muistetaan äänestää PS voittoon Eurovaaleissa!


    • Anonyymi

      Rinne ja SDP ovat nyt tiukan paikan edessä. STT kysyi al-Taeelta rasistisista Facebook-kirjoituksista ensimmäisen kerran jo viime vuoden marraskuussa, mutta al-Taee vakuutti, että kirjoitukset eivät ole hänen. Photoshopattuja.

      Samaa pajunköyttä al-Taee syötti entiselle työnantajalleen CMI:lle. Al-Taee valehteli tämän jälkeen myös SDP:lle ja toimittajille, jotka kysyivät häneltä asiasta ennen ja jälkeen eduskuntavaalien.

      Ei käy kateeksi Antti Rinnettä. Hussein al-Taeesta uhkaa tulla hänelle neljän vuoden päänsärky. Tätä asiaa ei taputella pelkällä anteeksipyynnöllä.

      Lisämausteen al-Taee -soppaan tuo eduskunnan kireä paikkatilanne, jossa SDP:llä on 40 paikkaa ja perussuomalaisilla 39 paikkaa. Jos SDP erottaisi al-Taeen eduskuntaryhmästään, olisi SDP:llä ja perussuomalaisilla kummallakin 39 paikkaa. SDP olisi äänten perusteella edelleen suurin puolue, mutta silloin demareiden valmiiksi ohkainen mandaatti olisi jo seitinohut.

    • Anonyymi

      Kokaiinin käyttö saa niiskuttamaan.

    • Anonyymi

      Eipä johtanut tutkintaan Husseinin lausunnot ja kommentit, erikoista, kun jotain muita vahditaan ja kytätään ja vaaditaan katumaan. Ei jatkoon tuollainen rasistinen touhu!

    • Anonyymi

      ruotsi...

    • Anonyymi

      muistot

    • Anonyymi

      Hyvin argumentoitu. Noinhan se meni.

    • Anonyymi

      hienoa

    • Anonyymi

      enkeli

    • Anonyymi

      enkelit ja enot

      keskustan suomeako?

    Ketjusta on poistettu 40 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1957
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1692
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1609
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe