Vetoomus perussuomalaisia harkitseville

Äänestä.oikein

Vetoan kansalaisiin, jotka harkitsevat äänestävänsä perussuolaisia. Älkää tuhlatko ääntänne! Nyt on oikeudenmukaisuuden aika ja SDP:n vuoro toteuttaa vähäväkisiä suosivaa politiikkaa.

Perussuomalaisia ei äänestetä heidän ajamisensa asioiden takia, vaan protestiksi. Protestista ei kuitenkaan ole mitään hyötyä kun heitä ei tietenkään huolita hallitukseen.

Jotta äänesi ei mene hukkaan muista äänestää SDP:tä. Se on nykytilanteessa ainoa oikea valinta. Maamme kehittyy suotuisasti Rinteen Antin määrätietoisessa ohjauksessa. Nyt on aika tehdä oikeita päätöksiä. Älä vain petä laajojen kansalaispiirien luottamusta sortumalla perussuomalaisten seireenilauluihin!

45

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • korp

      Väitteesi on perätön. Suomessa neljänneksikin suosituin puolue vaikuttaa politiikkaan riippumatta siitä, että pääsekö mukaan hallitukseen vai ei. En koskaan äänestä vasemmistolaisia. Esim. SDP aiheuttaa vain lisää elinkustannusten nousua ja vaikeuksia työssäkäyville ihmisille kuten yrittäjille, duunareille.

      A Rinne on käytökseltään epävakaa tuuliviiri joka kääntelee takkiaan kokoajan jo pelkissä tenteissäkin. Hänen terveydellinen tilansakin on erittäin kyseenalaista sairautensa vuoksi, hän ei pysty edes kävelemään omilla jaloillaan.

      • näin-se-vaan-on

        Totta, kalliiksi tulee työläiselle kun "solidaarisuus" laajenee koko maailmaan:

        Kansanedustajat Emma Kari (vihr.), Tytti Tuppurainen (sd.), Juhana Vartiainen (kok.) ja Anna Kontula (vas.) ovat tehneet lakialoitteen ulkomaisen työvoiman saatavuus- tai tarveharkinnan poistamisesta. Viréniä oudoksuttaa se, että asiaa vaativat niin vasemmiston kuin kokoomuksen edustajat.

        – Olisi voinut kuvitella, että maahanmuutto, jos mikä, on asia, jossa pääomapiirien ja työväen (jota ainakin vasemmisto sanoo edustavansa) edut ovat vastakkaisia. Johtaahan maahanmuutto (työvoiman tarjonnan kasvu) väistämättä palkkojen laskuun ja pääoman tuottoasteen kasvuun, Viren kirjoittaa Puheenvuoron blogissaan.

        https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/230243-professori-matti-viren-ihmettelee-kansanedustajien-epapyhaa-allianssia-miksi


      • lipsonenkeittisopan
        näin-se-vaan-on kirjoitti:

        Totta, kalliiksi tulee työläiselle kun "solidaarisuus" laajenee koko maailmaan:

        Kansanedustajat Emma Kari (vihr.), Tytti Tuppurainen (sd.), Juhana Vartiainen (kok.) ja Anna Kontula (vas.) ovat tehneet lakialoitteen ulkomaisen työvoiman saatavuus- tai tarveharkinnan poistamisesta. Viréniä oudoksuttaa se, että asiaa vaativat niin vasemmiston kuin kokoomuksen edustajat.

        – Olisi voinut kuvitella, että maahanmuutto, jos mikä, on asia, jossa pääomapiirien ja työväen (jota ainakin vasemmisto sanoo edustavansa) edut ovat vastakkaisia. Johtaahan maahanmuutto (työvoiman tarjonnan kasvu) väistämättä palkkojen laskuun ja pääoman tuottoasteen kasvuun, Viren kirjoittaa Puheenvuoron blogissaan.

        https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/230243-professori-matti-viren-ihmettelee-kansanedustajien-epapyhaa-allianssia-miksi

        Eu on se sylttytehdas, sdp ja kokomusta pitäneet kymmeniävuosia valtapelejään kansojen kustannuksella, orjatyötä ja orjia lisää eu alueelle, Italia laittoi jo rajat valvontaan kansan pyynnöstä.
        https://yle.fi/uutiset/3-10668595


    • Milelieipieni

      Ei tulisi pieneen mieleenikään äänestää persuja. Se olisi omaan nilkkaan ampumista.

      • KYLLÄ-PERSUILLE-NYT

        Äänestät kuitenkin, kuten aina tähän asti, turha selitellä täällä.....


      • pirulliset
        KYLLÄ-PERSUILLE-NYT kirjoitti:

        Äänestät kuitenkin, kuten aina tähän asti, turha selitellä täällä.....

        Jos persut voittaa, niin se on Venäjän syy.


    • Jake677

      Äänestäisin meilelläni Persuja, mutta porvarihallituksen uusiutuminen pelottaa ja siksi minun vientiteollisuuden toimihenkilönä on ilmeisesti äänestettävä SDP:tä vaikken haluaisikaan.

      • Ihmetystä

        Kummallisin kommentti pitkään aikaan.


      • kderor

        Väitteesi on outo, Perussuomalaiset ja Halla-aho ei ole ostettavissa, mihinkään porvarien huijarihallitukseen, hän on sen sanonut moneen kertaan, eikä hän heille kelvannut kaksi vuotta sittenkään.

        https://www.youtube.com/watch?v=S9qJJAyJ5oU

        "SDP aiheuttaa vain lisää elinkustannusten nousua ja vaikeuksia työssäkäyville ihmisille kuten yrittäjille, duunareille.

        A Rinne on käytökseltään epävakaa tuuliviiri joka kääntelee takkiaan kokoajan jo pelkissä tenteissäkin. Hänen terveydellinen tilansakin on erittäin kyseenalaista sairautensa vuoksi, hän ei pysty edes kävelemään omilla jaloillaan."


      • taru6

        jake älä epeile perussuomalaisia eivät koskaan tule kokoomuksen kanssa olemaan samaa mieltä rinnekin hyppää sdp hen paljon ennemmin .


    • VassuÄÖ69

      Ahkera tämä aloittaja-vasuri kyllä on, kun jaksaa joka päivä tehdä uuden aloituksen, jossa hän toistaa sairaalloisen rasistista viha-teemaansa persuja kohtaan.

      Tuolla ahkeruudella voisi mennä töihinkin, vaikka siivoojan harjankantajan osa-aikaiseksi apulaiseksi Itikseen.

      Ja jaksaa vieläpä noin ahkerasti jutella itselleen!!
      Pikaista paranemista sinne äärivasenlaidalle :))

      Vasemmistoliiton kannattaisi nyt huolestua enemmän Rinteen mielipiteestä, koska hänhän on jo ilmoittanut ettei kaipaa vasemmistoliiton räksyttäjiä ja riidanhaastajia vaivoikseen.

    • enikinäääntänipersuille

      tämän päivän jälkeen kukaan ei äänestä persuja, kun se yksi kahjo oli ilmastopaneelissa nolaamassa persut, ei tietänyt yhtään mitään itse ja oli koko ajan koukkimassa vaan toisten juttuja ja puheita, onkohan se ehdolla edustajaksi, kun kehtasi tulla esille.

    • ahdmad

      Taasko SDP ja kreikkalapioinnit? Ei kiitos, nyt on vuoro uuden puolueen hallitukseen ja tämä iänikuinen sama puolue kierre on vihellettävä poikki.

    • anuakovai

      Samoin täällä, en äänestä Perussuomalaisia. Äänestin Keskustapuoluetta.

    • Muistakaa

      Keskustan äänestäminen on yhtä typerää kuin perussuomalaisten.

      Nyt on aika herätä ja antaa ääni kansalle. Vain Demarit ajavat ihmisten arvoista politiikkaa. Ei saa edes vitsiksi äänestää perussuomalaisia. He eivät ole vaihtoehto kenellekään ajattelevalle ihmiselle.

      • Historiaa

        Persut ovat keskustan sisarpuolue. Smp oli keskustan populistisiipi. Smp:n mentyä konkurssiin, raunioille perustettiin perussuomalaiset.

        Eli on ihan turha väittää olevansa työläisen puolella.


    • Tosi

      Äänestän, mutta en missään tapauksessa SDP:tä ja vetoan vielä äänestyspäätöstä harkitsevia kanalaisia äänestämään jotain muuta kuin vihervasemmistoa. Vihervasemmisto saa Antti Rinteen johdolla varmasti suomen selliseen taantumaan, että palkansaajat ja muut pienituloiset työssä käyvät joutuvat maksumiehiksi. Niin on käynyt ennenkin, kun demarit ovat veropohjaa lajentaneet. Lisäksi alituinen ilmstohöpötys pitää lopettaa.

    • Ääni-Suomelle

      Ääni Persuille on ääni Suomen Itsenäisyydelle, Sana-vapaudelle ja
      oikeudenmukaiselle Suomelle.

      Joten on selvää ketä Äänestän

      • Lusmuillukko

        Mitäs se herra tai miss on tehnyt sen itsenäisyyden ja vapauden puolesta suomen eteen?Ettei ääni mene hukkaan!


    • isämmmaanystävä

      Ääni tuli persuille. Kovaa. Ja peräpäästä, tottakai.

    • Moukkapersut

      Perussuomalaisia äänestävä on sivistymätön. Heillä ei ole käytöstapoja. Haukkuvat vain kaikkia ulkomaisia ja poliittisesti edistyksellisiä.

      Nyt on kaikkien aikojen paikka ottaa maa työläisten haltuun. Antin johdolla panemme yritykset maksamaan 20 % veron sijasta 25 % veroa. Myös osingoissa ja ylemmissä tuloluokissa on runsaasti käyttämätöntä veronmaksuvaraa. Edellisen hallituksen säästöt on peruttava ja perintöveroa ja sukupolvenvaihdosveroa on nostettava. Maatalous- ja metsämaa on saatava kiinteistöveron piiriin.

      Vain pöljä jättää tämän tilaisuuden käyttämättä. Erityisen typerä rikkuri on se joka äänestää luokkapetturi perussuomalaisia. Hävetköön sellaiset moukat.

      • Sirolan-opiston opit tai Kiljavan kurssit eivät ole kovin kaksinen mittari sivistyksestä puhuttaessa, saati älykkyydestä. Rinteen höpinöissä on suurin osa ay-liikkeeltä saatua ohjausta.


      • metsämaat

        Ovatjo verotuksessa, samoin kiinteistöt.


    • Älä.ole.tyhmä

      Älä ole moukka ja erehdy uskomaan persuja. Äänestä demaria.

    • letsdanceagain
    • hahaa

      Hassua, minun täytyisi äänestää oman ajatukseni vastaista puoluetta koska se ei aloittajan mielestä pääse hallitukseen. Miksi kannattaisin sellaista puoluetta jonka ajatuksia en hyväksy.
      Mikä aloittajaa vaivaa, luukato vai järjen puute. Ei kukaan järkevä äänestä puoluetta sen vuoksi kun se on suosittu tai oletettu voittaja, vaan koska puolue ajaa asioita joita itse pidän tärkeänä.

    • Sivistyneempi

      Ääni persulle on sama kuin jättäisi äänestämättä. Kannattaa äänestää demareita ja olla samalla voittajan leirissä. Persuilla ei ole mitään asiaa hallitukseen. Ei mitään! Muutama saattaa päästä joutoväeksi eduskuntaan ja siinä se.

      Ihan persujen kiusaksi nostetaan ihan ensi töiksi pakolaiskiintiötä. Tiukennetaan ilmastovaatimuksia. Ja nostetaan lihan ja maidon hintaa. Ähäkutti! Varmaan v***taa!

      Vain ääliö tekee väärän valinnan. Liity voittajien seuraan ja unohda petturipersut.

      • HusuMusuKelassa

        On vaikea päättää ketä näistä äänestäisi Habiba Ali, Faysal Abdi, Abdirahman Ali, Hussein Al-Taee.... täällä Uudellamaalla.... hehhehheh..... sama koskee viherkommareita..... No jos joku idiootti äänestää demareita niin sitä saa mitä tilaa.....


      • Hussu sai jopa äänen Somaliasta. Demari vetoinen hallitus voisi avata kehitysapurahoituksen turvin Kelan sivutoimipisteen Somalian pääkaupunkiin, koska somalit käyvät siellä paljon lomilla.


    • SompanssitKelassa

      Vain Islamilla aivopesty idiootti äänestää demareita! Mihinköhän se demari Ilari Rantakari seuraavaksi yrittää saada suurmoskeijaa terroristikouluineen täällä pääkaupunkiseudulla....

    • ääni.parhaalle

      Jos kotimaasi, oma isänmaasi on sinulle tärkeä, äänestät todellakin perussuomalaisia ! Siinä meillä on ainoa puolue, joka ajaa Suomen ja suomalaisten asiaa, kun muut sinisukkapuolueet ajaa jonkin ihan muun maan kuin kotimaansa asioita !
      Todella virkistävä uutinen tuli myös 8.4 : persut on aloittaneet eurooppalaisen yhteistyön toisten oikeistopopulistejen kanssa. Tälle onnea ! Onhan tavoite pelastaa Eurooppa.

    • Islam

      Rasismia pukkaa. Ei islamilaisissa mitään vikaa ole. Moni ennakkoluuloton nainen on kääntynyt islamiin.

    • Tee.oikein

      Ei ole mitään järkeä äänestää häviäjiä. Kun tulokset julkistetaan niin kyllä persuja äänestäneitä v****. Tee oikein, niin voit juhlia ylihuomenna VOITTOA!

    • busse89

      Persut ajaa kovaa politiikkaa. Mutta jos olet oikeasti suurituloinen Mestari-fani niin silloin Halla-aho ajaa asiaasi. Pieni- ja keskituloiset kyllä saa kärsiä, jos Halla-aho saisi päättää.

      Kuten aloittaja totesi niin protestiääni ei auta ihmisen hyvinvointia.

      Tälläkin palstalla monella on asenne, että "sunnuntaina juhlitaan kun puolue x kärsii".
      Tuossa ei ole mitään mieltä. Vain äänestämällä puoluetta, joka ajaa Sinun hyvinvointiasi, voit voittaa.

      • Fxxz

        Jep, ne pienituloiset voivat joutua töihin, se on aika kova kärsimys kieltämättä.


      • busse89

        Aivan outo kommentti. Minä olen esimerkiksi pienituloinen, joka on kokopäivätyössä. Pienituloinen=ihminen, joka saa pientä palkkaa.


    • kantis

      No kävin antamassa ääneni Perussuomalaisille seitsemän muun Kaverini kanssa. Mielestämme se on paras puolue jotta saisimme maahanmuuton kuriin ja Suomalaisille työpaikat.

      • busse89

        Onko Halla-aho luvannut työpaikkoja suomalaisille? Jos on linkki tänne refestä niin uskon ja voin olla samaa mieltä työpaikkojen osalta.


    • Hyvävitsi

      Rinne lihaveroineen, polttomoottoriautokieltoineen, paperittomien halpatyövoimineen ja löysine maahanmuuttolinjauksineen ei tule kotimaista köyhää auttamaan sitten mitenkään. Korkeintaan kurittamaan minkä ehtii.

      Tunnetusti Antin käsi on myös välillä ollut vähän toisten taskuilla, mutta vasemmistoedustajalle tämä ehkä katsotaan vain eduksi.

      PS on ainoa vaihtoehto mikäli halutaan realistista ilmastopolitiikkaa hysterian sijaan ja torjua haittamaahanmuuttoa Suomeen.

    • havukkaaho

      Persuille menevä ääni ei mene hukkaan, koska vahva ja määrätietoinen oppositio-puolue pakottaa hallituksen tekemään järjellisiä ja realistisia päätöksiä vouhotuksen sijaan, tai on entinen hallitus. Oppositiolle on tärkeä rooli demokratiassa, sillä emmehän ole kaikki saman kielisiä. Kuka on oikeassa, riippuu niin monesta tekijästä. Jokaisella on kuitenkin oikeus mielipiteeseensä vaikka se jonkun itseään muita sivistyneempänä pitävän mielestä olisi tyhmää. Ei ole oikeaa tai väärää, mutta ääni on jokaisella ja nyt on mahdollisuus tuoda se pöytään.

      • busse89

        Kaikki saa äänestää mitä vain, mutta persuja äänestävän kannattaa olla suurituloinen (esim 4000e brutto kuussa ja yli), jotta voi olla varma ettei Halla-ahon leikkuri leikkaa liikaa.


    • totuuspersuista

      Googlettakaa Persut petti taas kansan

    • Nyt_näin

      Perussuomalaisten äänestäminen on ainoa oikea vaihtoehto näissä vaaleissa. Tilanne on Kokoomuksen, Keskustan ja Sinisten jälkeen sellainen.

    • SDP on kääntynyt feministiseksi ja vegaaniksi ilmastohömppään seonnekksi puolueeksi.
      Entinen ay-pomo Antti Rinne ei enää päätä mitä mieltä puolue on. Erittäin älykkääksi luonnehdittu nuorikko Heta Rinne kertoo Antille, että mitä mieltä hän on. Antti sinulle ei enää maistu pekonipasta, etkä tykkää ajaa bensa-autolla. Antti olet sitä mieltä, että metsiä ei voi hakata.

      SDP ei ole puolue, jota lihaa syövä ja autolla töihin menevä lapsiperheen isä voi äänestää. Ei myöskään äiti joka maitokaakaon tarjoamisen jälkeen haluaa viedä lpsensa harrastuksiin.
      Lasten on monasti päästävä kouluun diesel taxilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      376
      1919
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      49
      1627
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      208
      1310
    4. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      84
      1076
    5. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      69
      965
    6. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      928
    7. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      48
      782
    8. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      105
      743
    9. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      257
      726
    10. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      46
      660
    Aihe