Meettekö uurnille ja ketä äänestätte ?

eu.määrää.kaiken

Ketä meinaatte äänestää ? Huhtalaa vai Heinoa ? Tai siis ylipäätään itse äänestän perussuomalaisia, puoluetta, en niinkään naamaa. Ja jos oma äänestämä naama ei pääse läpi, ne äänethän menee sellaiselle perussuomalaisten ehdokkaalle, joka sit menee läpi.
Äänestäjienkin on syytä kysyä, MIHIN meidän korkeat verovarat oikein katoaa ! Perussuomalaiset haluaa karsia tuottamattomasta haittamaahanmuutosta ja EU:sta. Sinänsä harkinnanvaraista työperäistä itsenäistä siirtolaisuutta, joka integroituu ja maksaa itse omat veronsa, ei kukaan voisikaan olla hyvksymättä. EU sensijaan nielee liikaa rahojamme ja Suomen päätäntävalta on ihan kateissa ! Tosin tulevassa liittovaltiossa emme tarvitse sitten enää 200 kansanedustajaa, emme edes puolta siitä. Kaikki käskyt ja määräykse sanellaan silloin EU:sta.
Joten kannattaako enää äänestää eli ei ?

28

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rules

      Oletko kuullut sellaisesta kuin vaalisalaisuus? Kyllä jokainen äänestämään menevä tietää ehdokkaansa eikä se kuulu sinulle.

      • Vanhanaikaista

        Eihän neet mitään salaisia ole Siellä on jo Johannankin takana monta ihmistä. Ei salaista.


    • Sikaojantakaa

      Meillä Kepua, lisää Kikyä.

    • ertm

      Totta ei mitenkään hoidettu salaisuutta, kuten varsinaisena vaalipäivänä.
      Kopissa olevan takana odotti seuraava vuoroaan,

      edellisellä vaalikaudella iminäin näin aivan vahingossa 2 edelläolevan numerot

      • Tiedonhaluinen

        Nohniin olippa utelias. Pään olis voinut kääntää muualle.


    • meenou

      Suomi24:llä aika tyypillistä, että eka kommentti on jotain epäkohteliasta, vaikka aloittaja ihan asialinjalla?!
      Jos ei ota huomioon pienpuolueita kuten feministit ja piraattipuolueet, joilla on vaan yks asia puolueohjelmassaan, niin ei silti jää jäljelle kun huonoja valintoja.
      Demarit aina elvyttää velkarahalla ja saa vaalitukee ay-liikkeiltä, joilla on miljardiomaisuus.
      Sit kokoomus vähentää koulutuksesta, jotta kouluttamatonta halpatyövoimaa olis saatavilla, ja muutenkin työstä saatava palkka ei sais riittää elämiseen.
      Keskustan sipilä vois olla vankilassa sisäpiirikauppojensa takia ja reissaa ykksityiskoneella puhumassa ilmastonmuutoksesta. Yritystukee kans kun osa tulee vaalitukena takasin.
      Vihreillä sama homma, ettei koske heidän tekemisiä joku rysselin reissaus. Kuulostaa vegaanilta joka kyllä syö lihaa.
      Siniset oli ministereinä vaikkei ollu kannatusta kansalta. Katoaa puolueena.
      Perussuomalaisilla ei ole muuta kun hallitsemattoman maahanmuuton lopettaminen, jota määkii nykyään kaikki muutkin puolueet.
      Sitte kristilliset puolustaa kaikkia israelin tekemisiä, kuten väkijoukkoon ampumisia ja massiivisia kostoja. Jumala on kai nevonu silleen.

      Eipä tainnu jäädä äänestettävää puoluetta tällä logiikalla.

      • Entkojolainen

        Lisätään nyt verbi "määkiä", jota meenou itse käyttää ja silti kirjoittaa, että joku on epäkohtelias (eka kommentti on epäkohtelias...) Lampaat määkivät, ei ihmiset. Epäkohteliasta...


      • VituixMäni

        Ai saaatana, nyt on joku asian ytimessä - vituiks män, niin tai näin!


    • KunKysyit

      Kaisa Lepolaa SDP kävin äänestämässä. Senhän sinä halusit tietää.

    • Ggggjhjj

      Voi voi, ei niitä riiteleviä demarimuijia kannata äänestää

    • Eisdptäenääkoskaan

      Persuille lähti ääni,suattaapi olla tulosa kunnon kajaus....

      • persujenpuolella

        Myös meidän perhe äänestää persuja. Vaihtoehtoja kun ei edes ole. Muut on pahasti tössineet Suomen asiat. Persut nyt sentään puuttuu nykyiseen haittamaahanmuuttoon ja toimimattomaan EU:hun, sieltä kulupiikeistä saadaan kunnon rahoja omiammekin varten !
        Sitä paitsi eilen kuultiin odotettu uutinen : persut on liittynyt eurooppalaiseen yhteistyöhön toisten oikeistopopulistejen kanssa ! Juurikin näin. Siitä onnittelut.


    • matut

      Sama täällä, persuja äänestämme. Ei taida olla muita vaihtoehtoja? Tällä hetkellä rassaa tuo vapaa maahanmuutto.

    • TupinAleksi

      Lottoa tietenkin.

    • 123mars

      Eikös Timo Heinonen ole fiksu tyyppi ja kokenut.

    • ääni.parhaille

      Nykyisen haittamaahanmuuton on loputtava. Äänestän näin ollen perussuomalaisia. Lisäksi kiehtoo se rohkeus puuttua toimimattoman EU:n askarteluun, ja Suomikin, näin pieni maa, toimii nettomaksajana EU:ssa. On ne vaan aikamoiset rahat , mitkä niistetään haittamaahanmuutosta ja EU-maksuista !

    • Rahakkaasti

      Lottoa mainostetaan näyttävästi.

    • Alistetunääni

      En äänestäisi Lepolaa tai ketään muutakaan, kuka omassa työelämässään toimii täysin vaalipuheidensa vastaisesti. Jos olisi tekijänaisia, olisi sitä myös työyhteisössään.

    • suuri-ikäluokka

      Meillä myöskin äänestetään Perussuomalaisia. Minä ainakin haluan olla suomalainen edelleen ja noudattaa Suomen sääntöjä ja lakeja. En kannata monikulttuurisuutta.

      • Perus.s.mies

        Hyvä näin.
        Jollei porukat täällä ole huomanneet, että monet puolueet ovat nimiltään samoja kuin ennen, mutta ideologia on jotain aivan muuta nykyään. Enää ei ole selvää vasemmisto-oikeisto jakoa.

        Keskustapuolue on muuttunut täysin vanhoista ajoista. Sipilän kopla on kaapannut puolueen.
        Heillä on samaa politiikkaa kuin Kokoomuksella. Nuo haluavat työvoimaa mahdollisimman halvoista maista, jotka ovat EU:n ulkopuolella. Esim. Burmassa on nyt palkat 3€/päivä. Jos näitä otettaisiin töihin, ei palkkojen maksuja TES:n mukaisesti ehditä/haluta seurata eikä nykyään ole rangaistu alipalkoista, esim. on Nokian ohjelmoijien tuominen erityisasiantuntijoiden luvilla Suomeen Intiasta. Halvan työvoiman asuntotuet yms. maksavat Suomen veronmaksajat.

        Vasemmisto pitää kiinni kuin joku uskonlahto vanhasta opinkappaleestaan, jota ei ennen EU-aikaa otettu käyttöön, mutta nyt on tullut siihen mahdollisuus (vale)pakolaisten maahantulon takia. Se kuuluu näin:

        Kaikkien maailman työläisten täytyy pitää yhtä. Heillä on vain yksi ja sama vihollinen, kapitalistit, (Jos he tajuaisivat enemmän, on vihollinen myös globalisaatio).
        Siksi pitää olla solidaarinen kaikkien maiden kaikkien työläisten suhteen, ja heitä pitää auttaa, maksoi mitä maksoi vaikka siihen ei olisi varaakaan.
        (Seuraavaksi mennään metsään kunnolla).
        Tuodaan/sallitaan tänne suuret massat vieraita kansoja, heidän työläisiään.
        Vitut välitetään sen kustannuksista ja muista haitoista, kuten rikollisuudesta. Noissa muuttajissa tulee maahan myös 1s1s1n taistelijoita.
        Vasemmisto mielestän voidaan ottaa velkaa muukalaisten "auttamiseen". Velkaa voidaan selitellä sillä, että oman kantaväestön verotulot ovat vähentyneet. Miksi siis hyväksytään vero% alentamista (oikeisto haluaa). Isojen yritysten, joilla omistus on veroparatiiseissa, veronkierto on lisääntynyt.

        Tutkimuksissa on todettu, että erilaiset kansallisuudet tuppaavat muodostamaan omia ryhmiään ja myöhemmin rinnakkaisyhteiskuntia. Näin on käynyt Ruotsissakin. Mslimit haluavat omat lakinsa voimaan. Jossain maassa on käynyt niin, että ei suvaita sitä, että kantaväestön edustaja tulee "kalifaatti"kaupunginosaan lainkaan. Jossain Euroopan maassa on msl:lla omia uskonnollisia poliiseja ja heillä väreiltään läheisesti oikeaa poliisiautoa muistuttavia autoja.
        Tästä löytyy netistä video juuuutuuuubasta.

        Uusi asetelma on kaksi vastakkaista ryhmää.
        Maahanmuuttovastaiset, jotka haluavat pitää Suomen suomalaisena, jollainen se vielä 80-luvulla oli. Näitä ovat nykyiset Halla-ahon Perussuomalaiset sekä muutama muu kansanedustaja muissa puolueissa.
        Maahanmuuttomyönteiset: Melkein kaikki muut kuin Perussuomalaiset.
        On käsittämätöntä, miten välinpitämättömiä ja sinisilmäisiä suuren maahanmuuton sallivat ovat. Pitäisi vastustaa eikä olla ns. poliittisesti korrekti tai hyödyllinen idiootti maamme kantaväestön pikku hiljaa tapahtuvassa hävittämisessä. Millainen olisi katukuva kaupungeissamme tulevaisuudessa?

        Mallia pitäisi ottaa Itävallasta, Unkarista, Puolasta ja Tsekistä. Myös Tanska on alkanut heräämään. Briteistä moni haluaa irti EU:sta sen takia, että sillä ei ollut siellä tarpeeksi sanavaltaa, ja lisäksi oman työläisväestön palkat laskivat kun maahan on virrannut halpaa työvoimaa mm. Puolasta.


    • Jariii

      Muutos köyhille tulee perussuomalaisten kautta, olivat sitten oppositiossa tai hallituksessa.

      Kaikki on leikannut köyhiltä ja antanut avoimesti rahaa Kreikkaan.
      Siihenkään en usko, kun demari lupaa 100 e lisää vaakikauden aikana, samaan hengenvetoon pitäisi luvata vähintään että 100 euroa enemmän kuin korottaa kustannuksia , hintoja ja kuluja.
      eli 100 e pitäisi sitoa indeksiin, ei se 100 e mitään vaikuta jos lääkkeet, terveys, matkustus hinnat nousee

      • Mustak

        Eläkeläisten verotusta alentaa ja sähkövero pois


    • uihuihdddplök

      Perussuomalaisia ehdokkaita ei voi kollektiivisenä käsitteenä oikein niputtaa yhteen, PS-ehdokkaat ovat pääasiassa aika helvetin tyhmiä, poikkeuksena Jussi Halla-Aho, joka on helvetin fiksu.

      "Perussuomalaiset haluaa karsia tuottamattomasta haittamaahanmuutosta ja EU:sta. "

      Ongelma tässä väittämässä tai oikeastaan harhakuvitelmassa on se, että Perussuomalaisten kannatus perustuu juurikin tietynlaisiin uhkiin, ns. "haittamaahanmuutto", ja noiden uhkien pysyvyys on Perussuomalaisen populistipolitiikan selkänoja ja edellytys.

      Peruslähtökohtai on: äänestäjän pelko ja ennakkoluulot -> pelkoa ja ennakkoluuloja tuottavia mekanismeja pidetään yllä -> näennäinen poliittinen reagointi populistisella retoriikalla -> tietämätön ja ksinkertainen äänestäjä äänestää kuvitellen että äänestys poistaa uhkan.

      Mitkä ovat pelkoa ja ennakkoluuloja ylläpitävät mekanismit? Tämä selviää tutkimalla niitä syitä mitkä aiheuttavat pakolaisuutta. Nämä olisivat varsin helposti hahmotettavia ja ymmärrettäviä asioita, mutta tiettyjen puolueiden onneksi suuri osa äänestäjistä on liian laiskoja selvittämään itselleen näitä syitä.

      Ei tarvitse kuin lukea lehteä ja perehtyä lähihistoriaan niin asia alkaa avautumaan. Tälläkin viikolla on varmaan jokaisessa sanomalehdessä ollut uutisointia Libyan sota- ja sisällissotatilanteesta. Moniko ymmärtää että aiemmin varsin stabiilin Libyan, hallinnon ja infrastruktuurin kaataminen olis USA:n ja useiden EU-maiden yhteinen, tavoitteellinen ja suunnitelmallinen operaatio. Tämä toteutettiin yli 7kk kestäneinä massiivina pommituksina ja lopulta maaoperaationa. Seurauksena oli se, että Libyan valtarakenteiden kaatumisen myötä avautui Välimerelle massiivinen pakolaiskanava ja maa itse on myös merkittävä pakolaisuuden lähde. Libya on edelleen siinä kaottisessa tilassa mihin se länsimaiden operaatiolla ajettiin.

      Toinen surillinen esimerkki on Irak, joka kaadettiin jenkkien itse tuottamaan, valheelliseen tiedustelutietoon vedoten, vailla minkäänlaista kansainvälistä legitimointia. Operaatioissa oli mukana monia EU- ja NATO-maita. Seurauksena maasta ei ainoastaan tullut Suomeen(kin) valtava määrä pakolaisia, vaan valtatyhjiön seurauksena maasta tuli myös merkittävä kv-terrorismin sikiämiskenttä.

      Oikeastaan tähän samaan nippuun voi liittää vielä Syyrian ja liudan muita "arabikevään" synteettisella leimalla horjutettuja valtioita, joiden sekasorron syntymisessä merkittävässä roolissa ollut länsimaitten, etunenässä USA:n, hybridivaikuttaminen, agitointi, sotilaallinen apu ja osallistuminen. MoniaLähi-Idän maita on helppo horjuttaa tukemalla erinäisiä uskonnollisia ryhmittymiä ja klaaneja mielivaltaisesti.

      Perussuomalaisen ja Sinisten äänestäjien kannalta huono uutinen on se, että äänestämiensä edustajien transatlanttista ja tarpeeseen perustuvaa himoa ei pysty piilottamaan mikään määrä savua ja peilejä. Jos ko. puolueiden kansanedustajat ja poliitikot oikeasti haluaisivat torjua "haittamaahanmuuttoa", he ottaisivat näitä asioita julkisesti esille jenkkihallinnon tarjoamilla vierailuilla juostessaan, monilla vuosittaisilla Washingtonin retkillä. Tuon suhteen ei taida olla paljoa toivoa, kun juuri meneillään olevassa YLE:n vaaliväittelyssä Jussi Halla-Aho on sitä mieltä että Trumpista ei tule sanoa pahaa sanaa. Ruokkivaa kättä ei saa purra, tässä on samalla suomettumisen uusi tuleminen.

      • Valkolakki

        Perussuomalaiset ovat maan läheisiä ihmisiä. Siksi äänestetään heitä. Sitten nähdään mihin heidän kanssa mennään politiikassa. Muut ovat jo tahrineet kilpensä.


    • Siniloikkari

      Paksuloikkari näytti takinkääntöineen mihin mennään.

    • osaaja

      Pakolaisilla on monta nimeä. Nykyään heistä käytetään "osaaja- ja moniosaaja" nimitystä. Mikähän seuraavaksi?

      • ennustaja

        Vaikea sanoa. Villi veikkaus on se, että pakolaisia tulee lisää, sehän on Perussuomalaisen ja Sinisen puoluekoneiston elinehto. Tämä tapahtuu siten, että laitetaan Suomi-neito ottamaan Washingtonin lekaa poskeen ja mennään mukaan Jenkkien masinoimille ristiretkille, Lähi-Itään. Miksei muuallekin, Aasiasta löytyy väkirikkaita maita joita horjuttamalla saadaan runsaasti pakolaisia.


    • Nevöfoget2015

      Persuille menee tällä kertaa! Nyt on aika pitää Suomalaisten puolia!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1290
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1066
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      69
      835
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      770
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      658
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      644
    Aihe